|
و باز بی عقلی !!! نسبت طلایی در مکه:|
|
|
۱۱:۱۳, ۲۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۳ ۱۱:۱۳ توسط اسکای.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام ، دیروز که یه بی دین و بی خدای بی ادب ، که از بد روزگار یا خوش روزگار !!!! تو فیس بوک پیچی که خیلی بهش ارادت داره رو نشونم داد.حالم از هر چی آدم بی عقل و با سواده بهم خورد .
باز شایعه ، میدونی اول ذهنتو پر میکنن از شایعه ،چرندیات،وقتی کاملا روت مسلط شدن، ضربه رو میزنن و با وارد کردن مطالبی که نقص باورهات بوده کم کم تو رو به شک میندازن.تقصیر خودمونه.صندلی های دانشگاه یه سری آدم بی علم و خنگ و بی اهمیت تحویل میده.یا دنبال شوهر و یا فرار از سربازی .بابا دین و خدا کیلویی چند !!!!!!!!!!!!!!!! اونایی که میفهمن هم میگن دروغه.یه زحمت نمیدن دو کلمه بنویسن و نزارن این جریان شکل بگیره. ********************************************** این شایعات رو من تازه فهمیدم.به عمرم هم نشنیده بودم . نسبت طلایی در کعبه (مکه)
Miracle in Kaaba این ها نمونه هایی هست که تو فروم ها و سایت ها دیده شده. خوب بیایید یه بررسی کنیم . 1) عدد فی چیه ؟ نسبت طلایی یکی از زیباییهای دنیای ریاضی است که رد آن را در جایجای طبیعت میتوان مشاهده کرد، از نسبت طول اندامهای انسان گرفته تا چشمنوازترین آثار معماری و حتی رشد مارپیچ دانههای گل آفتابگردان.( برید حساب کنید میگن ،!!!) نسبت طلایی، عددی غیرگویا (گنگ) است که با حرف یونانی فی نمایش داده میشود. مقدار دقیق آن از رابطه 2/( 5√+1)= φ بدست میآید که حدود.... 1.618033988749894848294586834 است. بسیاری از هنرمندان معتقدند شکلهایی که در آنها نسبت طلایی رعایت شده است، چشمنوازترین شکلهای ممکن را تشکیل میدهند. اطلاعات بیشتر حتی دو تا مقاله خوندم از نسبت طلایی در قلب انسان Golden Ratio is beating in our heart The human heart: Application of the golden ratio and angle زیباست.جالبه.ذهنو نوازش میده. کنجکاوت میکنه. منتها وقتی ادعا میشه که فاصله کعبه تا قطب شمال و جنوب میشه این عدد ! دیگه نرو تو عالم خیال.یه حساب و کتاب بکن. 1) خوب من حساب کردم. این موقعیت کعبه هست . طول و عرض جغرافیایی کعبه 21.4225N 39.826181E عرض جغرافیایی(φ) زاویهٔ شمالی یا جنوبی هر نقطه از مدارها نسبت به خط استوا است. با اتصال نقاط هم عرض به یکدیگر، خطوطی موازی خط استوا (مدارها) بدست میآید، که در واقع هر کدام یک دایرهاست که شعاع آن از بیشترین در استوا تا کمترین در قطبها متفاوت است. عرض جغرافیایی قطب شمال ۹۰ درجه شمالی (N ۹۰°)، استوا صفر و قطب جنوب ۹۰ درجه جنوبی (°۹۰ S) است. طول جغرافیایی(λ) زاویهٔ شرقی یا غربی هر نقطه از نصف النهارها نسبت به نصفالنهار مبدأ که صفر درجهاست میباشد. این زاویه حداکثر (°۱۸۰) شرقی (E) یا غربی (W) است. نصف النهارها نیمدایرههای از دوایر بزرگ طولی و هم اندازهاند که در دو نقطه متقابل در قطبها به هم میرسند. خوب بریم محاسبه کنیم.180 درجه بین دو قطب رو داریم.خوب نسبت طلایی هم که داریم 1.68803398875 میتونیم عرض جغرافیایی اون نقطه که ادعا میشه کعبه هست رو دربیاریم . حالا برای طول جغرافیایی هم همین روند رو حساب میکنیم. حالا تو گوگل ارث نقطه ای که طول و عرضش محاسبه شد رو میبینیم. این الان که تقریبا 279.63 کیلومتر فاصله داره با کعبه که !!!!!!!!!!!!!!!!!! 1) دوستان عزیز داریم از فاصله ی دو نقطه رو زمین صحبت میکنیم. تا سال 1998 فکر میکردن زمین داره کروی تر میشه،اما بررسی کردن و دیدن نه !! یه پخیدگی ناگهانی تو قطبین تو 1998 دیده شده.ربطش دادن به پدیده ی ال نینو . بعد ناسا تو 2011 یه مطلبی داشت که جو ندید متوسط تغییر تو قطر زمین 0.0004 اینچه. به ضخامت یه تار مو. بابا علم درگیره. زیباییش هم به این بالا و پایین هاشه. نمیشه که بیاییم تو این درگیری ها یه چیز بگیم که بعدا ممکنه اصلا تطابق نداشته باشه و بریم تو کار ماس مالیسم کردن که .(لیست منابع رو نمیدونم کجا ذخیره کردم.حفظی نوشتم:cool![]() 2) جا به جایی های پوسته ی زمین. زلزله ها رو دوستان مطالعه کنید..از داده های GPS و رادار برای بررسی تغییرات سه بعدی و جابه جایی های سه بعدی استفاده میکنن.بابا خطاها ی دستگاهی و خود ماهیت زمین و کلی مباحث بروز دنیا تو دانش زمین شناسی رو باید در نظر بگیریم. 3)اصلا خود این عدد رو ببینید ۱٫۶۱۸۰۳۳۹۸۸۷۴۹۸۹۴۸۴۸۲۰۴۵۸۶۸۳۴۳۶۵۶۳۸۱۱۷۷۲۰۳۰۹۱۷۹۸۰۵۷۶۲۸۶۲۱۳۵۴۴۸۶۲۲۷۰۵۲۶۰۴۶۲۸۱۸۹۰ ۲۴۴۹۷۰۷۲۰۷۲۰۴۱۸۹۳۹۱۱۳۷۴۸۴۷۵۴۰۸۸۰۷۵۳۸۶۸۹۱۷۵۲۱۲۶۶۳۳۸۶۲۲۲۳۵۳۶۹۳۱۷۹۳۱۸۰۰۶۰۷۶۶۷۲۶۳۵ ۴۴۳۳۳۸۹۰۸۶۵۹۵۹۳۹۵۸۲۹۰۵۶۳۸۳۲۲۶۶۱۳۱۹۹۲۸۲۹۰۲۶۷۸۸۰۶۷۵۲۰۸۷۶۶۸۹۲۵۰۱۷۱۱۶۹۶۲۰۷۰۳۲۲۲۱۰۴ ۳۲۱۶۲۶۹۵۴۸۶۲۶۲۹۶۳۱۳۶۱۴۴۳۸۱۴۹۷۵۸۷۰۱۲۲۰۳۴۰۸۰۵۸۸۷۹۵۴۴۵۴۷۴۹۲۴۶۱۸۵۶۹۵۳۶۴۸۶۴۴۴۹۲۴۱۰۴ ۴۳۲۰۷۷۱۳۴۴۹۴۷۰۴۹۵۶۵۸۴۶۷۸۸۵۰۹۸۷۴۳۳۹۴۴۲۲۱۲۵۴۴۸۷۷۰۶۶۴۷۸۰۹۱۵۸۸۴۶۰۷۴۹۹۸۸۷۱۲۴۰۰۷۶۵۲۱ ۷۰۵۷۵۱۷۹۷۸۸۳۴۱۶۶۲۵۶۲۴۹۴۰۷۵۸۹۰۶۹۷۰۴۰۰۰۲۸۱۲۱۰۴۲۷۶۲۱۷۷۱۱۱۷۷۷۸۰۵۳۱۵۳۱۷۱۴۱۰۱۱۷۰۴۶۶۶ ۵۹۹۱۴۶۶۹۷۹۸۷۳۱۷۶۱۳۵۶۰۰۶۷۰۸۷۴۸۰۷۱۰۱۳۱۷۹۵۲۳۶۸۹۴۲۷۵۲۱۹۴۸۴۳۵۳۰۵۶۷۸۳۰۰۲۲۸۷۸۵۶۹۹۷۸۲۹ ۷۷۸۳۴۷۸۴۵۸۷۸۲۲۸۹۱۱۰۹۷۶۲۵۰۰۳۰۲۶۹۶۱۵۶۱۷۰۰۲۵۰۴۶۴۳۳۸۲۴۳۷۷۶۴۸۶۱۰۲۸۳۸۳۱۲۶۸۳۳۰۳۷۲۴۲۹۲ ۶۷۵۲۶۳۱۱۶۵۳۳۹۲۴۷۳۱۶۷۱۱۱۲۱۱۵۸۸۱۸۶۳۸۵۱۳۳۱۶۲۰۳۸۴۰۰۵۲۲۲۱۶۵۷۹۱۲۸۶۶۷۵۲۹۴۶۵۴۹۰۶۸۱۱۳۱۷ ۱۵۹۹۳۴۳۲۳۵۹۷۳۴۹۴۹۸۵۰۹۰۴۰۹۴۷۶۲۱۳۲۲۲۹۸۱۰۱۷۲۶۱۰۷۰۵۹۶۱۱۶۴۵۶۲۹۹۰۹۸۱۶۲۹۰۵۵۵۲۰۸۵۲۴۷۹۰ ۳۵۲۴۰۶۰۲۰۱۷۲۷۹۹۷۴۷۱۷۵۳۴۲۷۷۷۵۹۲۷۷۸۶۲۵۶۱۹۴۳۲۰۸۲۷۵۰۵۱۳۱۲۱۸۱۵۶۲۸۵۵۱۲۲۲۴۸۰۹۳۹۴۷۱۲۳۴ ۱۴۵۱۷۰۲۲۳۷۳۵۸۰۵۷۷۲۷۸۶۱۶۰۰۸۶۸۸۳۸۲۹۵۲۳۰۴۵۹۲۶۴۷۸۷۸۰۱۷۸۸۹۹۲۱۹۹۰۲۷۰۷۷۶۹۰۳۸۹۵۳۲۱۹۶۸۱ ۹۸۶۱۵۱۴۳۷۸۰۳۱۴۹۹۷۴۱۱۰۶۹۲۶۰۸۸۶۷۴۲۹۶۲۲۶۷۵۷۵۶۰۵۲۳۱۷۲۷۷۷۵۲۰۳۵۳۶۱۳۹۳۶۲۱۰۷۶۷۳۸۹۳۷۶۴۵ ۵۶۰۶۰۶۰۵۹۲۱۶۵۸۹۴۶۶۷۵۹۵۵۱۹۰۰۴۰۰۵۵۵۹۰۸۹۵۰۲۲۹۵۳۰۹۴۲۳۱۲۴۸۲۳۵۵۲۱۲۲۱۲۴۱۵۴۴۴۰۰۶۴۷۰۳۴۰ ۵۶۵۷۳۴۷۹۷۶۶۳۹۷۲۳۹۴۹۴۹۹۴۶۵۸۴۵۷۸۸۷۳۰۳۹۶۲۳۰۹۰۳۷۵۰۳۳۹۹۳۸۵۶۲۱۰۲۴۲۳۶۹۰۲۵۱۳۸۶۸۰۴۱۴۵۷۷ ۹۹۵۶۹۸۱۲۲۴۴۵۷۴۷۱۷۸۰۳۴۱۷۳۱۲۶۴۵۳۲۲۰۴۱۶۳۹۷۲۳۲۱۳۴۰۴۴۴۴۹۴۸۷۳۰۲۳۱۵۴۱۷۶۷۶۸۹۳۷۵۲۱۰۳۰۶۸ ۷۳۷۸۸۰۳۴۴۱۷۰۰۹۳۹۵۴۴۰۹۶۲۷۹۵۵۸۹۸۶۷۸۷۲۳۲۰۹۵۱۲۴۲۶۸۹۳۵۵۷۳۰۹۷۰۴۵۰۹۵۹۵۶۸۴۴۰۱۷۵۵۵۱۹۸۸۱ ۹۲۱۸۰۲۰۶۴۰۵۲۹۰۵۵۱۸۹۳۴۹۴۷۵۹۲۶۰۰۷۳۴۸۵۲۲۸۲۱۰۱۰۸۸۱۹۴۶۴۴۵۴۴۲۲۲۳۱۸۸۹۱۳۱۹۲۹۴۶۸۹۶۲۲۰۰۲ ۳۰۱۴۴۳۷۷۰۲۶۹۹۲۳۰۰۷۸۰۳۰۸۵۲۶۱۱۸۰۷۵۴۵۱۹۲۸۸۷۷۰۵۰۲۱۰۹۶۸۴۲۴۹۳۶۲۷۱۳۵۹۲۵۱۸۷۶۰۷۷۷۸۸۴۶۶۵ ۸۳۶۱۵۰۲۳۸۹۱۳۴۹۳۳۳۳۱۲۲۳۱۰۵۳۳۹۲۳۲۱۳۶۲۴۳۱۹۲۶۳۷۲۸۹۱۰۶۷۰۵۰۳۳۹۹۲۸۲۲۶۵۲۶۳۵۵۶۲۰۹۰۲۹۷۹۸ ۶۴۲۴۷۲۷۵۹۷۷۲۵۶۵۵۰۸۶۱۵۴۸۷۵۴۳۵۷۴۸۲۶۴۷۱۸۱۴۱۴۵۱۲۷۰۰۰۶۰۲۳۸۹۰۱۶۲۰۷۷۷۳۲۲۴۴۹۹۴۳۵۳۰۸۸۹۹ ۹۰۹۵۰۱۶۸۰۳۲۸۱۱۲۱۹۴۳۲۰۴۸۱۹۶۴۳۸۷۶۷۵۸۶۳۳۱۴۷۹۸۵۷۱۹۱۱۳۹۷۸۱۵۳۹۷۸۰۷۴۷۶۱۵۰۷۷۲۲۱۱۷۵۰۸۲۶ ۹۴۵۸۶۳۹۳۲۰۴۵۶۵۲۰۹۸۹۶۹۸۵۵۵۶۷۸۱۴۱۰۶۹۶۸۳۷۲۸۸۴۰۵۸۷۴۶۱۰۳۳۷۸۱۰۵۴۴۴۳۹۰۹۴۳۶۸۳۵۸۳۵۸۱۳۸۱ ۱۳۱۱۶۸۹۹۳۸۵۵۵۷۶۹۷۵۴۸۴۱۴۹۱۴۴۵۳۴۱۵۰۹۱۲۹۵۴۰۷۰۰۵۰۱۹۴۷۷۵۴۸۶۱۶۳۰۷۵۴۲۲۶۴۱۷۲۹۳۹۴۶۸۰۳۶۷ ۳۱۹۸۰۵۸۶۱۸۳۳۹۱۸۳۲۸۵۹۹۱۳۰۳۹۶۰۷۲۰۱۴۴۵۵۹۵۰۴۴۹۷۷۹۲۱۲۰۷۶۱۲۴۷۸۵۶۴۵۹۱۶۱۶۰۸۳۷۰۵۹۴۹۸۷۸۶ ۰۰۶۹۷۰۱۸۹۴۰۹۸۸۶۴۰۰۷۶۴۴۳۶۱۷۰۹۳۳۴۱۷۲۷۰۹۱۹۱۴۳۳۶۵۰۱۳۷۱۵.......... ******************************************************************************** 4) اصلا حرفای من همش چرند.نسبت طلایی خود کعبه .که چی ؟؟؟؟؟؟؟؟/ فوج فوج ملت مسلمون بشن. ای مردم که این معجزه هست . متاسفم روزی رو میبینم که واسه علم دو رکعت نماز خونده میشه. خود صاحب علم و هستی محو.اما تمام دلخوشیم این آیه هست . آن ها میخواهند نور خدا را با دهان خویش خاموش سازند، ولی خدا نور خود را کامل میکند، هر چند کافران خوش نداشته باشند. *************************************************************************************** کلام آخر : بازار شبهه پراکنی داغه. با یه جمله تو جامعه ای که سقف مطالعش در خوش بینانه ترین حالت 1 ساعته، شبهه رو میندازن !!!! . پیامبرتون با بچه ازدواج کرده بود .(ستاد دفاع از حقوق کودک).تا بخوای جواب بدی .100 تا اراجیف باز افاضه میکنن. امام علیتون که جنایتکار جنگیه (ستاد دفاع از حقوق بشر) . احترام به عقاید رو هم مغلطه میدونن . توهین رو زیر لوای دو بند از حقوق بشر حق خودشون میدونن . سایتی که به ظاهر داره کار خوب میکنه و در جواب اینکه چرا یه کاربر گفت قران چرت و پرته و توهین کرده جواب میده. چرت و پرت فحش نیست. هیسسسسسسسسسسسسسسسسس همه خوابن. ملت همیشه در صحنه ی فیس بوک هم دران شرطی میشن.روزی بنده ی بعضی ها میشن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اینم خبری از یکی از مراجع که جدیدا دیدم .که حوزه باید با شبهه افکنی ها مبارزه کنه . اما ................. .حوزه با شببه افکنی دینی مبارزه کند حرف زیاده و حوصله ها کم . حلال کنید. پ.ن جایی چرند بود بگید. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۳, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۷)namekarbary نوشته است: نفر اول (مسلمان): مکه در نقطه نسبت طلایی زمین قرار گرفته. (ادعا) تا الان چنین صحنه ای ندیدم. معمولا نفر دوم خودش مسلمانه! منتها مسلمان بیدار...اشتباه شما اینه که فکر میکنید هر مسلمانی باید به خرافات و شایعات روی خوش نشون بده!
|
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۲۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۳ ۱۶:۰۱ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
البته نسبت طلایی جای بحث و شکافت دقیق داره که ارتباطی به معجزه داره
نسبت طلایی در تمامی مخلوقات پروردگار با دقت و ظرافت گنجانده شده واین که محل کعبه دقیق نیستش ارتباطی به اصل ماجرا و رموز عدد فی نداره کما اینکه در بسیاری اماکن ویژه این جابجایی ها صورت گرفته ( مخصوصا ) و اینکه کعبه باید در نقطه فی باشد دلایلی دیگر و ویژه داره که حس تشریح اون نیست کلا دیگه تالار رو حسش نیست. لینک نقل قول: |
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول: اتفاقا وجود این عدد و صحت آن و طواف و چرخش شما بدور کعبه بسیار بسیار مهم هستش و جز ستایش پروردگار , در بطن خود رازهای حیاتی بین خیر و شر در جهان هستی را دارا میباشد. |
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۲۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۳ ۱۶:۲۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
آخه کاپیتان!
کسی هم منکر وجود چنین رمز و رازهایی نیست... اما این رمز و رازها عدد فی نیست... ببینید! یک کره، فقط یک نقطه رو نداره که نسبت فاصله اش از قطب جنوب به فاصله اش تا قطب شمال بشه عدد فی که... یک مداره... یعنی بینهایت نقطه در کره زمین وجود داره که چنین خاصیتی داره... حالا احتمال میدیم که کعبه یکسری خواص عددی خاصی داشته باشه که ما از اونا بیخبریم... اما چیزی که خبر داریم اینه که جزء نقاط با خاصیت نقطه فی قرار نمیگیره... حالا فرض کنین کعبه دقیقاً روی خط استوا بود... شما نمازتون رو به سمت بیت المقدس میخوندین؟ یا اگه کعبه توی قطب شمال بود چی؟ تمام حرف دوستان اینه که کعبه اگه هر جا هم باشه، چیزی از ارادت یک بنده به خداش نباید کم کنه... اما مسلماً خدا هیچ کاری رو الله بختکی انجام نمیده... |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۲۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۷ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول:اتفاقا داره وقتی قطبین مشخصه پس فقط یک مرکز داره نقل قول:خیر فقط یک نقطه طلایی بروی زمین وجود دارد نقل قول: اتفاقا اهل فهم و مطالعه باخبرند چون خبر دارند... نقل قول:بحث عدد فی و نقطه طلایی ورای بحث نماز و قبله هستش و بحث در باب ماورا و نیروی خیر و شر هستش حس تایپ ندارم سر بسته و با یک مثال ساده شرح میدن اصل مطلب رو: خشک کن ماشین لباسشویی رو دیدین حول یک محور چرخش سریع داره و باعث دفع آب و کثیفی میشه لباس ها میشه بواقع اصل گریز از مرکز چرخش هزاران نفر گرد یک مکان ویژه و چرخش حول یک محور خالی از محتوا و راز و پیچیدگی نیست میتونید تحقیق کنید در این باب این چرخش نیروهای خیر و پاکی جذب و در تقابل با شر بکار میبره حالا اگه حسش اومد بعدان خواستید و یا گنگ بود شرح کامل میدم و این همون اهمیت مغناطیسیه ویژه عدد فی بروی کره زمین هستش نخند بحث جدیه ما گفتیم حالا اگه فلانی چند سال دیگه اینو گفت بگید ای داد کاپیتان کی این حرفو زد ما خندیدم بهش![]() این عکس یک آهن ربای مکعبی شکل است حجم هندسی کعبه هیچ براده ای جدب آن نمیشود
|
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۲۷/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۳ ۱۷:۳۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
چه بحث خوبی شد
![]() در اعمال عبودی ما از خاصیت های مختلف علوم مثل ریاضی استفاده شده اما محور و اصل و نیتش همون تعبد قرار داده شده. ممثلا مرتاض ها روزه میگیرند ما مسلمانها هم روزه میگیریم. اما این نیت ماست که عملمون رو ارزشمند میکند. حالا این حالت عبودیت. که در طواف از انسان خواسته شده رو در نظر بگیریم. حالا اگر در طی اون گناهان از طریقی که جناب کاپیتان فرمودند از انسان دور میشود این راستا را هم خداوند کریم تعریف فرموده. متوجهید؟ یعنی نیت ما از طواف باید همون تعبد باشد. تشکر |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
قبلا مشابه این بحث در این تاپیک بود http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26...#pid137477 نسبت طلایی یه نسبت منحصر به فرد نیست که اگر اون عدد در نیومد دیگه بزنیم تو سرمون خیلی اعداد دیگه هستند که بشر بهش رسیده و خیلی اعداد دیگه هم هستند که بشر نرسیده مثل میگم شاید یه عدد دیگه بعدا بدست بیاد اسمشو بزارن عین (عبدالرحمن ) که نزدیک همین فی هستشالبته من با روش محاسبه این شکلی موافق نیستم نمیدونم اون فرد اصلی که محاسبه کرده با طول و عرض پیش رفته یا با طول خم محاسبه طول خم زمین که کروی نیست کار ابزارهای ماهوارست نه فرد عادی چون شکل خاصی نداره که بشه تقریب زد در هر صورت الاعمال بالنیات >> کل ارسالم همین خط آخری بود |
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
من یه ایرادی دارم
زیاد تو این مبحث اطلاعات ندارم اما خودتون گفتین که عدد فی وقتی جایی به کار برده بشه اون پدیده ظاهری چشم نواز پیدا می کنه(یا هر نتیجه جالب دیگه) خوب! پس یه مسئله تجربی هست! یعنی محض نیست! تا حالا شده کسی نسبتی که واسه کعبه گرفته رو امتحان کنه تو یه پدیده؟ باز هم می گم. من اطلاعات ندارم فقط می گم این نسبت کعبه رو جای عدد فی به کار ببرید. شاید این نسبت کعبه از عدد فی، خیلی فی تر بشه ![]() یعنی اون پدیده چشم نواز تر بشه! |
|||
|
۱:۱۳, ۲۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۳ ۱۶:۴۱)captaincharisma نوشته است: اتفاقا داره 1) جناب کاپیتان اشتباه نکنید از کی تا حالا مرکز کره ی کامل رو سطحه . خط فرضی از مرکز کره هم در دو نقطه کره رو قطع میکنید.جناب کاپیتان شما از نیروی شر و خیر و ماورا صحبت کردید. من الان نیروی شر رو برای یه آتئیست چجوری باز کنم که آدرس یه دکتر روانشناسو به من نده ؟؟؟؟ منظورم اینه فقط بحث علمی باشه و مستدل . بی خدا و با خدا درکش کنن . در ضمن نسبت طلایی هم وقت شد درست تاپیک میزنم .نسبت طلایی رو هندسه ی کروی پیچیده هست و یه نمونه که من تقسیم زوایا کردم ، یکی از راه حل هاش هست. تقریبی هست. 2) دوستان من فکر کنم دیگه همه به این نتیجه رسیدیم با اعداد ، لازم نیست بگیم دینمون حقه. نزاریم شایعات داغ بشن. نیاییم بگیم فلان دانشمند با دیدن فلان چیز ، متحول شد و مسلمون شد. تن این دانشمندان با خدا و بی خدا رو تو گور نلرزونیم . ![]() ان فى خلق السموات و الارض و اختلاف اليل و النهار و الفلك التى تجرى فى البحر بما ينفع الناس و ما انزل اللّه من السماء من ماء فاءحيا به الارض بعد موتها و بث فيها من كل دابة و تصريف الرياح و السحاب المسخر بين السماء و الارض لايات لقوم يعقلون»(بقرة/164) «به درستى كه در خلقت آسمان ها و زمين و اختلاف شب و روز و كشتى ها كه در دريا به سود مردم در جريان هستند و در آنچه كه خدا از آسمان نازل مي كند يعنى آن آبى كه با آن زمين را بعد از مردنش، زنده مي سازد و از هر نوع جنبنده در آن منتشر مي كند و گرداندن بادها و ابرهائي كه ميان آسمان و زمين مسخرند، نشانه هايي است براى مردمى كه تعقل كنند» Sunburst over Earth |
|||
|
|
۸:۳۵, ۲۸/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۳ ۸:۳۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
برای اثبات حرف خودم، مجبور شدم شکل بکشم:
(۲۷/مرداد/۹۳ ۱۶:۲۱)زینب خانوم نوشته است: یک کره، فقط یک نقطه رو نداره که نسبت فاصله اش از قطب جنوب به فاصله اش تا قطب شمال بشه عدد فی که... ![]() فرض کنین اون نقطه قرمزه که من نمیدونم کعبه روش هست یا نه، نقطه ای باشه که عدد فی درش صادقه... یعنی نسبت مجموع دو فاصله هاش از قطبین به فاصله اش تا قطب جنوب بشه عدد فی... تمام اون نقاط دیگه ای که روی اون خط آبیه قرار دارن هم همچین خاصیتی دارن... یعنی فاصله شون تا قطب شمال a و فاصله شون تا قطب جنوب b هست... پس توی این تساوی صدق میکنن... یعنی یک مدار (که ان شاء الله میدونین که مدار چیه) وجود داره با این خاصیت... یکی دو نقطه نیست که... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا پذیرش دین مبنای عقلی دارد؟ | مرتضی اقبالی | 16 | 6,764 |
۱/تیر/۹۴ ۱۴:۳۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| تاکید دوباره رهبر فرزانه انقلاب ، اهتمام بر علوم عقلی و فلسفه | سید ابراهیم | 0 | 1,428 |
۱۵/شهریور/۹۱ ۱۸:۰۹ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|

متوسط تغییر تو قطر زمین 0.0004 اینچه. به ضخامت یه تار مو. بابا علم درگیره. زیباییش هم به این بالا و پایین هاشه. نمیشه که بیاییم تو این درگیری ها یه چیز بگیم که بعدا ممکنه اصلا تطابق نداشته باشه و بریم تو کار ماس مالیسم کردن که .(لیست منابع رو نمیدونم کجا ذخیره کردم.حفظی نوشتم:cool

![[تصویر: 11goldenrectangle.jpg]](http://cld.persiangig.com/preview/bvZ0KB4rOo/11goldenrectangle.jpg)
![[تصویر: 11-Phi_uc_lc.svg.png]](http://cld.persiangig.com/preview/oD0dzlIsfi/11-Phi_uc_lc.svg.png)
![[تصویر: 11jnvfhgc.png]](http://cld.persiangig.com/preview/NbHabsBSKH/11jnvfhgc.png)
![[تصویر: 11gchgc.png]](http://cld.persiangig.com/preview/UKQTqnH7C2/11gchgc.png)
![[تصویر: 11sg.jpg]](http://cld.persiangig.com/preview/H4BbGPlLMw/11sg.jpg)
![[تصویر: 11mona-lisa-golden%20ratio.jpg]](http://cld.persiangig.com/preview/AqExn4mgip/11mona-lisa-golden%20ratio.jpg)
![[تصویر: 11logos_golden_ratio.png]](http://cld.persiangig.com/preview/PqaDJQ8jOv/11logos_golden_ratio.png)
![[تصویر: 11pepsi_logo_golden_ratio.png]](http://cld.persiangig.com/preview/rRfZ1yuLWd/11pepsi_logo_golden_ratio.png)
![[تصویر: 11gjvcgimages%20(1).jpg]](http://cld.persiangig.com/preview/Y7fLWicYwe/11gjvcgimages%20(1).jpg)

ما گفتیم حالا اگه فلانی چند سال دیگه اینو گفت بگید ای داد کاپیتان کی این حرفو زد ما خندیدم بهش

![[تصویر: uf8equgczq0soebtmdtk.jpg]](http://8pic.ir/images/uf8equgczq0soebtmdtk.jpg)