شما ی خط کسری رو در نظر بگیر
توی مخرجش، امکانات موجود برای هر کس رو بذار
توی صورتش، میزان بهره و استفاده از اون رو ...
این کسر، برای هر انسانی هست و بر اساس اون هر آدمی رو می سنجن نه ب تعداد کارهای خوب یا بدش ...
همینطور اینکه؛
شما وقتی یک بعد رو در نظر میگیرین و این دنیا رو، میشه بی عدالتی ...
حرف شمام درسته هااا ... اما درسته ، چون ابعاد دیگه رو حذف کردین
وقتی همه چیز رو با هم در نظر بگیرین، میبینین ک عدالته

بسم الله الرحمن الرحیم
علی جان

سوال خوبی پرسیدی ولی در ارسال آخرت مثالت زیاد فراگیر و مناسب نبود.
بنده دوست ندارم یه ارسال حجیم و طولانی داشته باشم. تنها به ذکر چند مورد تیتر وارد بسنده میکنم و ان شاالله دوستان گلم بحث را ادامه خواهند داد:
1- ایمانی که بخواهد با معجزه باز شدن دریا توسط عصایی به دست بیاید، مطمئنا با شنیدن صدای مبهمی از یک مجسمه از بین رفته و تبدیل به گوساله پرستی می شود. (دیالوگی صحیح از فیلم صحیح صاحبدلان)
2- به قول شما بنی اسرائیل این همه معجزه دید، ولی چه سودی برایشان داشت. دقت کن که آن معجزات بنا بر مقتضیات زمان خودشان بوده است، آن زمان در بینشان امور جادوگری رواج داشته که خداوند متعال با ارائه معجزه به نقصان کار آنها اشاره ای کرده است. همانطور که در زمان حضرت مسیح، ایشان معجزاتشان بیشتر حالت درمان امراض را دارد... و همینطور بشر بزرگ و بزرگ تر می شود تا لیاقت دیدار خاتم الانبیا را پیدا می کند.
3- بعد ما یه برتری بسیار بسیار بزرگ نسبت به همه اقوام گذشته داریم. اگر گفتی چیه ؟
(۲۹/مرداد/۹۳ ۰:۱۷)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]3- بعد ما یه برتری بسیار بسیار بزرگ نسبت به همه اقوام گذشته داریم. اگر گفتی چیه ؟
لابد این که اماممون غائبه و داریم توی فساد غوطه میخوریم ؟
من مزیت ظاهری نمی بینم والا... .شاید بعد از مرگمون توی حساب کتابمون یه مزیتی باشه

در ضمن یک سوال دیگه : این که میگید معجزات افراد مناسب با احوالشون بوده...خب ما که کلا معجزه ای نداریم،حتی مناسب با احوالمون!(دقت کنید معجزه چیزیه که افراد دیگه از انجام دادنش عاجز باشند)
و همچنین مورد بعد : ما کلی روایت داریم که در آخرالزمان منادی به نام حضرت مهدی ندا میده که خب خودش یک معجزه بنی اسرائیلیه! یعنی عقل مردم آخرالزمان یهو چهار هزار سال نزول میکنه؟
+ کلی روایت در مورد اعمال معجزه آمیز حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
(۲۹/مرداد/۹۳ ۰:۳۵)Ali#59 نوشته است: [ -> ]لابد این که اماممون غائبه و داریم توی فساد غوطه میخوریم ؟ 
من مزیت ظاهری نمی بینم والا... .شاید بعد از مرگمون توی حساب کتابمون یه مزیتی باشه 
در ضمن یک سوال دیگه : این که میگید معجزات افراد مناسب با احوالشون بوده...خب ما که کلا معجزه ای نداریم،حتی مناسب با احوالمون!(دقت کنید معجزه چیزیه که افراد دیگه از انجام دادنش عاجز باشند)
و همچنین مورد بعد : ما کلی روایت داریم که در آخرالزمان منادی به نام حضرت مهدی ندا میده که خب خودش یک معجزه بنی اسرائیلیه! یعنی عقل مردم آخرالزمان یهو چهار هزار سال نزول میکنه؟
+ کلی روایت در مورد اعمال معجزه آمیز حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
نه این نیست. آن مزیت بزرگ و عظیم دانستن است. دانستن تاریخ. شما فکر میکنید اگر عبیدالله بن عباس حقیقت عظیم آقا امام حسن مجتبی را در عالم می دانست، هیچ وقت حاضر به آن خیانت میگردید. البته این یک مثال است. هزاران مثال دیگر را می توان در تاریخ جست.
ما امروز میتوانیم به اندازه یازده هزار سال تجربه و دانش داشته باشیم. البته اگر بخواهیم. این به نظر بنده خیلی عظیم تر از معجزات هست. این دانستن از احوال پیشینیان خود برگ برنده ای است برای گمراه نشدن.
باز اگر بحثی هست و سوالی بنده در خدمتم.

من سوال سائل رو یکمی پیچیده تر کنم
سوالی بود که برا خودم بود چند سال پیش
میپرسم و جوابش رو هم میزارم
سوال:
تو بهشت درجاتی وجود داره
از کجا معلوم اگر من نعوذ بالله جای جناب حر بودم منم اون انتخاب رو میکردم و خوش بخت میشدم؟
چرا خدا من رو تو این جایگاه گذاشته و در واقع اینطور بپرسم
خدا در برابر این که من میخوام جای مثلا شهدای کربلا باشم چه پاسخی داره؟ (فرض کنید سائل مطمئنه میره بهشت نه من)
جواب:
حدیثی دیدم از حضرت عیسی(علیه السلام)
چند روز بعد اون سوال
مضمونش این بود
جایگاه هر کسی تو بهشت مثل لباسه
کسی نمیاد لباس گشاد تر از خودش رو بپوشه یا تنگ تر
هر کسی یه اندازه داره و همون اندازه بهش میاد و به همون هم راضیه
امیدوارم منظورمو رسونده باشم
مثلا در بین کسانی که میرن بهشت
یکی ته ته خواسته هاش اینه که بره کنار انهار زیبا و انگور بخوره!
یکی میره برای ...
یکی میره برای قرب به اهل بیت
اونی که میره برای بهره مندی از نعمات شکمی اصلا اون نعمات بالایی مدنظرش نبود تو دنیا و براش تعریف نشدس
به همون راضیه
به سقف آرزوهاش میرسه
لیس للانسان الا ما سعی
(البته خدا بهتر از اونی که میخواسته بهش میده )
یه نکته دیگه
در زمینه عدالت خیلی خودمون رو قوی کنیم
ابزار اصلی در مسلک هایی مانند شیطان پرستی زیر سوال بردن همین اصله
تمام افرادی که از جاده میرن بیرون یکی از مشکلاتشون همینه
منم سوال دارم
اونى که پولداره مىره خىرات مىده احسان مىده مسجد مىسازه کلى ثواب مىزنه به جىب
تکلىف اون بدبختى که جا نداره شب رو صبح کنه چىه. اگه بى اىمان از دنىا بره که کلا نابود مىشه. اىن عدالت نىست
(۲۹/مرداد/۹۳ ۱:۰۶)Kol نوشته است: [ -> ]منم سوال دارم
اونى که پولداره مىره خىرات مىده احسان مىده مسجد مىسازه کلى ثواب مىزنه به جىب
تکلىف اون بدبختى که جا نداره شب رو صبح کنه چىه. اگه بى اىمان از دنىا بره که کلا نابود مىشه. اىن عدالت نىست
لا یکلف الله نفسا الا وسعها
کسی که 100 هزار تومن دارایی داره و 50 هزار تومن خیرات میده فرق داره با میلیاردری که چند میلیون کمک میکنه
(۲۹/مرداد/۹۳ ۱:۱۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]لا یکلف الله نفسا الا وسعها
کسی که 100 هزار تومن دارایی داره و 50 هزار تومن خیرات میده فرق داره با میلیاردری که چند میلیون کمک میکنه
کسى که 100 هزار تومن داره مىره برا خودش چىزى مىخره وبه دبگران کارى نداره. گفتنى که مىگه چراغى که به خانه رواست به مسجد حرام است. آىا اىن عدالت ه که ىکى هم اىن ور وعضش خوب باشه هم اونور ولى ىکى تو2 طرف وعضش خراب باشه