تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پس عدالت الهی چی میشه؟؟؟؟؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
نقل قول:آىا اىن عدالت ه که ىکى هم اىن ور وعضش خوب باشه هم اونور ولى ىکى تو2 طرف وعضش خراب باشه
بالاتر هم گفتم، دوباره میگم :

شما ی خط کسری رو در نظر بگیر

توی مخرجش، امکانات موجود برای هر کس رو بذار
توی صورتش، میزان بهره و استفاده از اون رو ...

این کسر، برای هر انسانی هست و بر اساس اون هر آدمی رو می سنجن نه ب تعداد کارهای خوب یا بدش ...
دوستان کسی میدونه این موضوعی که میگن انسان زمان تولدش رو خودش انتخاب میکنه درسته یا نه؟؟!
مربوط به پیش از ورود به این دنیاست... .
عالم ذر و اینها...فکر میکنم کلید این سوال همین باشه.
نقل قول:دوستان کسی میدونه این موضوعی که میگن انسان زمان تولدش رو خودش انتخاب میکنه درسته یا نه؟؟!
من شنیدم و یه داستان های روایت شده هم ازش خوندم.
اما نمی دونم واقعیت داره یا نه. چون با عقل جور در نمی یاد. یعنی بین بیدل و امیر المونین رفتم بیدل رو انتخاب کردم؟
یعنی عقل من کجا بوده؟
واقعا کجا بوده؟ الان کجاست؟
(۲۹/مرداد/۹۳ ۱۷:۴۶)Bidel.s نوشته است: [ -> ]من شنیدم و یه داستان های روایت شده هم ازش خوندم.
اما نمی دونم واقعیت داره یا نه. چون با عقل جور در نمی یاد. یعنی بین بیدل و امیر المونین رفتم بیدل رو انتخاب کردم؟
یعنی عقل من کجا بوده؟
واقعا کجا بوده؟ الان کجاست؟
خب مسلما اونجا ماجراهای زندگی انسان که مشخص نبوده...
همون بحث قضا و قدره.
شاید اونجا نهایت پتانسیل شما رو نشون میدادن.حالا به چقدرش دست پیدا کنید با خودتونه.

روایتی در این مورد نیست؟
چیزی که من شنیدم مربوط به اسلام نبود( حدیث و آیه نبود )
تیوری هایی هست
و کسانی که می گن قبلا جایی هم دیگه رو دیدن
یه وجهش شبیه به بودیسمه
یعنی اون افراد تصور می کردن قبلا تو یه دنیایی زندگی می کردن و اونجا هم دیگه رو دیده بودن و دقیقا هم دیگه رو می شناختن و ین مسیله اتفاقی بود.
اما فکر نکنم ربطی به عدالت الهی داشته باشه
(۲۹/مرداد/۹۳ ۰:۰۶)Ali#59 نوشته است: [ -> ][/font][font=B Homa]بله،جزیره سنتینل در بین اندونزی و میانمار هنوز محل زندگی انسان های اولیه ست.

اما درباره اینکه امکانات مختلف برای دوران های مختلف وجود داشته...

ببینید : برای من هر امتیازی هم که در نظر بگیرید،باز هم مثل معجزه ای که مردم دوران حضرت موسی میدیدند نمیشه!
توی این دنیا من باید فقط ایمان بیارم،تا اون دنیا امتیازات بیشتری نسبت به بنی اسرائیل پیدا کنم؟
خب آخه اونها به چشم معجزه میدیدن!!
این اصلا با عقل جور در نمیاد!
یک کلاس رو تصور کنید،قراره معلم از بچه ها امتحان بگیره.

حالا اونها رو به دو گروه تقسیم میکنه.به یه گروه کتاب میده میگه از روش بنویسید...
بعد به اون یکی گروه،سوالای سخت میده اون هم بدون کوچکترین کمکی Undecided
آخه چرا؟؟؟

با این توجیح که موقع تصحیح ما به گروه دوم ارفاق میکنیم Dodgy
این عادلانه ست؟
باز اگه انتخاب با بچه ها بود که توی کدوم گروه برن،یه چیزی :|

سلام کی گفته انسان های نخستین کافرند اولین ادم حضرت ادم بوده که پیامبر بوده پس بااطمینان نگین اونا ایمان ندارند یا دینو نمیشناسن
بادرود

(۲۹/مرداد/۹۳ ۰:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]من سوال سائل رو یکمی پیچیده تر کنم

سوالی بود که برا خودم بود چند سال پیش

میپرسم و جوابش رو هم میزارم

سوال:

تو بهشت درجاتی وجود داره

از کجا معلوم اگر من نعوذ بالله جای جناب حر بودم منم اون انتخاب رو میکردم و خوش بخت میشدم؟

چرا خدا من رو تو این جایگاه گذاشته و در واقع اینطور بپرسم

خدا در برابر این که من میخوام جای مثلا شهدای کربلا باشم چه پاسخی داره؟
پاسخ اینه 80 هزارنفربیعت کردند ولی فقط155نفر (بگذریم حالا اشتباهی میگن 72 نفر) کلا درواقعه ی کربلاموندند جنگیدند وشهید شدند پس هرکی اون زمان بوده شهید کربلا نمیشده درضمن چرا ما الان شدیم کوفی امام زمان روتنها گذاشتیم چسبیدیم به امام حسین چون میدونیم هیچوقت کربلا نمیشه تا خودمونو ازمایش کنیم ولی امام زمان الان هست ووقت ازمایشه وباید تقوی وپاکدامنی یاراون حضرت باشیم ولی سخته جازدیم

(۲۹/مرداد/۹۳ ۱:۰۶)Kol نوشته است: [ -> ]منم سوال دارم
اونى که پولداره مىره خىرات مىده احسان مىده مسجد مىسازه کلى ثواب مىزنه به جىب
تکلىف اون بدبختى که جا نداره شب رو صبح کنه چىه. اگه بى اىمان از دنىا بره که کلا نابود مىشه. اىن عدالت نىست

«اللهم احشرنی فی زمره المساكین یوم القیمه»
خداوندا روز قیامت مرا با مستمندان محشور فرما. (میزان الحكمه، ج3، ص2442)
یا سفارش آن حضرت به گرامی داشتن فقرا كه فرمود،
«من اكرم فقیراً مسلماً لقی الله یوم القیمه و هو عنه راض»
هر كس فقیر مسلمانی را گرامی دارد روز قیامت خداوند را ملاقات كند در حالی كه از وی راضی است. (همان، ص 2446)
مقام فقرا دراین جا مشخص میشه

(۲۹/مرداد/۹۳ ۱۱:۴۱)Ali#59 نوشته است: [ -> ]دوستان کسی میدونه این موضوعی که میگن انسان زمان تولدش رو خودش انتخاب میکنه درسته یا نه؟؟!
این روایت سند معتبرم داره یانه؟
(۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۰۹)بهروزبراتزاده نوشته است: [ -> ]این روایت سند معتبرم داره یانه؟
من از یه نفر دیگه شنیدم...همین دنبال سندش بودم.

(۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۰۹)بهروزبراتزاده نوشته است: [ -> ]سلام کی گفته انسان های نخستین کافرند اولین ادم حضرت ادم بوده که پیامبر بوده پس بااطمینان نگین اونا ایمان ندارند یا دینو نمیشناسن
بادرود
این جزیره که عرض کردم خدمتتون تحقیقی در موردش صورت نگرفته،چون نمیشه وارد این جزیره شد.
ولی قبائل بومی هستند در مکزیک که همیشه به صورت برهنه زندگی میکنن و اصلا آگاهی از چیزی به اسم دین ندارند.
یعنی اصلا نمیدونن دین چیه!
میتونین مقالات و تحقیقات مربوط به این اقوام رو تو اینترنت گیر بیارید.
باز مردم بومی مکزیک،یه پیشینه ای از دین رو توی خودشون دارند (چون یه نسبتی با اقوام مایا دارن)
اما بومیان مالزی که دیگه کلا تعطیلند!!
این خودش یه گره بزرگه.
نقل قول:این جزیره که عرض کردم خدمتتون تحقیقی در موردش صورت نگرفته،چون نمیشه وارد این جزیره شد.
ولی قبائل بومی هستند در مکزیک که همیشه به صورت برهنه زندگی میکنن و اصلا آگاهی از چیزی به اسم دین ندارند.
باز مردم بومی مکزیک،یه پیشینه ای از دین رو توی خودشون دارند (چون یه نسبتی با اقوام مایا دارن)
اما بومیان مالزی که دیگه اصلا کلا تعطیلند!!
این خودش یه گره بزرگه.
این چیزی که می گم رو از یه فرد آگاه شنیدم
افرادی هستن که در این دنیا توانایی امتحان شدن رو ندارن
مثلا مجنون ها و عقب ماندگان ذهنی
نطفه های حرامی که سقط می شوند
کسانی که دین به سمع و بصرشان نمی رسه
اینها پس از مرگ در جهان برزخ مورد آزمایش قرار می گیرند.
(۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۸)Ali#59 نوشته است: [ -> ]من از یه نفر دیگه شنیدم...همین دنبال سندش بودم.

این جزیره که عرض کردم خدمتتون تحقیقی در موردش صورت نگرفته،چون نمیشه وارد این جزیره شد.
اما بومیان مالزی که دیگه کلا تعطیلند!!
این خودش یه گره بزرگه.
ولی ممکنه اعتقاد به خدا داشته باشن وعدالت رورعایت کنن واگه اینطوری باشه خدا به همین راضیه چون همین ازدین بهشون رسیده
وگرنه یا مستقیم به بهشت میرن چون دین بهشون نرسیده یا به قول دوستمون تو برزخ امتحان میشن
در جنگ جمل علی بن ابیطالب(علیه السلام) پیروز شد،
یكی گفت : كاش فلانی هم بود پیروزی ما را می‌دید.
حضرت فرمود: آیا او در فكرش با ما هست و در خط ما هست؟ گفتند: با ماست.
حضرت علی(علیه السلام) فرمود: اگر با ماست ...
«وَ لَقَدْ شَهِدَنَا فِی عَسْكَرِنَا هَذَا أَقْوَامٌ فِی أَصْلَابِ الرِّجَالِ وَ أَرْحَامِ النِّسَاءِ سَیَرْعَفُ بِهِمُ الزَّمَانُ وَ یَقْوَى بِهِمُ الْإِیمَانُ»(نهج ‏البلاغه، خطبه 12)
كسانی در پیروزی این جنگ شریك هستند كه در پشت پدرانشان هستند ودر شكم مادر هستند. ولی نیتشان این است كه اگر این زمان بودند چنین بودند و چون نیتشان چنین است، در ثواب این جنگ جمل شریك هستند.

این مطلب می خواهد این را برساند که اگر نیت انجام کاری رو در قلب داشته باشید مثل این هست که اون عمل رو انجام دادی و خداوند به پول داشتن و نداشتنه شما آگاه هست .

چه بسیار آدمهای پولداری بودند که نتوانستند یک ریال از پولی که داشتند رو برای خداوند مصرف کنند .

...........................................................
در مورد آن قیبله که دوستان مثال زدند ...
نادانی خودش جرم هست !!!!!!

إِنَّ الَّذِينَ تَوَفَّاهُمُ الْمَلآئِكَةُ ظَالِمِي أَنْفُسِهِمْ قَالُواْ فِيمَ كُنتُمْ قَالُواْ كُنَّا مُسْتَضْعَفِينَ فِي الأَرْضِ قَالْوَاْ أَلَمْ تَكُنْ أَرْضُ اللّهِ وَاسِعَةً فَتُهَاجِرُواْ فِيهَا فَأُوْلَئِكَ مَأْوَاهُمْ جَهَنَّمُ وَسَاءتْ مَصِيرًا ﴿۹۷﴾

كسانى كه بر خويشتن ستمكار بوده‏ اند [وقتى] فرشتگان جانشان را مى‏گيرند مى‏گويند در چه [حال] بوديد پاسخ مى‏دهند ما در زمين از مستضعفان بوديم مى‏گويند مگر زمين خدا وسيع نبود تا در آن مهاجرت كنيد پس آنان جايگاهشان دوزخ است و [دوزخ] بد سرانجامى است (۹۷)

إِلاَّ الْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاء وَالْوِلْدَانِ لاَ يَسْتَطِيعُونَ حِيلَةً وَلاَ يَهْتَدُونَ سَبِيلًا ﴿۹۸﴾

مگر آن مردان و زنان و كودكان فرودستى كه چاره‏جويى نتوانند و راهى نيابند (۹۸)سوره النساء
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع