بسم الله الرحمن الرحیم
(۳/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۵)SkyGirl نوشته است: [ -> ]همین اتفاق هم دوستان شیعه گرامی انجام دادند؛ تا مردم سوریه توسط داعش و دولت بشر اسد قتل عام می شدند و سر بریده می شدند، سکوت کرده بودند. تا نوبت به همکیشان خودشان در شیعه نشین عراق رسید صدایشان درآمد.
اینجاست که باید گفت دین برای جدا کردن انسان ها آمده است، نه اتحاد آنها!!!!!!!!!!!
دوستان شیعه که دارید می گید غالبشان ایران هست
پس منظور شما ایران و عراق هست. که هر دو از همان ابتدا در مقابل داعش و مواضعشان ایستادند
از همان اول رد پای ایران شیعه در جای جای سوریه ی غالب سنی دیده می شد، پس این حرفتان باطل است.
و اگر هم منظور شما از شیعیان، آن ناشیعه های افراطی حجتیست، اینها نه در مقابل جنایت های داعش علیه سنی ها موضع گرفتن و نه در مقابل شیعه هایش در عراق.
پس این حرفتان غلط و باطله.
اینی که بعضیا عملکرد اشتباهشان را به دین می چسبانند، ایراد از خودشان هست، نه دین. رفتارای نژادپرستانه ربطی به دین ندارد و همان سلیقه ای عمل کردن و نومن ببعض و نکفر ببعض هست.
دین کجا برای جدا کردن انسانها آمده :
قُلْ يَا أَهْلَ الْكِتَابِ تَعَالَوْاْ إِلَى كَلَمَةٍ سَوَاء بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمْ أَلاَّ نَعْبُدَ إِلاَّ اللّهَ وَلاَ نُشْرِكَ بِهِ شَيْئًا وَلاَ يَتَّخِذَ بَعْضُنَا بَعْضاً أَرْبَابًا مِّن دُونِ اللّهِ فَإِن تَوَلَّوْاْ فَقُولُواْ اشْهَدُواْ بِأَنَّا مُسْلِمُونَ ( آل عمران - 64)
بگو : ای اهل کتاب ، بياييد از آن کلمه ای که پذيرفته ما و شماست پيروی ، کنيم : آنکه جز خدای را نپرستيم و هيچ چيز را شريک او نسازيم و بعضی از ما بعضی ديگر را سوای خدا به پرستش نگيرد اگر آنان رويگردان شدند بگو : شاهد باشيد که ما مسلمان هستيم
---------------------------------------------------------------------------------------------
(۳/شهریور/۹۳ ۱۰:۱۰)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]خوب یه سوال!
فکر کنین - خدای نکرده - ما توی عراق زندگی میکردیم و قرار بود داعشی ها بریزن تو خونه مون و مردها رو بکشن و زن ها رو به بی حیایی بکشن...(عین کاری که فرعون میکرد)
حالا مثلاً پدر من، برای رضای خدا و برای این که من دست این جانی ها نیفتم، قبل از این که بریزن تو خونه، یه گلوله تو مخ من خالی میکنه...
(نمونه هاش خیلی زیاده)
حالا چون به خاطر خدا و جلوگیری از فحشا منو کشته، وارد بهشت میشه یا چون کار بدی کرده و قتل نفس انجام داده وارد جهنم میشه؟
فکر کنم گاهی پیش بیاد که آدم واسه رضای خدا بین بد و بدتر یکی رو انتخاب میکنه...
حالا چون واسه رضای خدا بوده، خدا بابتش مژدگانی میده یا تنبیه میکنه؟
قیاستان کاملا باطل و برداشتتان کاملا اشتباه هست.
هیچ جا نیامده و هیچ کجا این مجوز داده نشده که برای جلوگیری از فحشا ما مجاز به کشتن زنها و دختران هستیم
شما چطور این حکم غلط رو رضایت خدا می دانید؟؟؟
دقیقا شبیه فتوای برخی از علمای سنی برای بمباران مدرسه ای در عراق که داعشی ها دختران سنی رو در آنجا به گروگان گرفته بودند.
که با مخالفت شدید روبه رو شد
اگه این کار رضایت خدا بود، همان اول آنها رو می کشتند!!!!!
این برای متجاوزان فحشا محسوب می شود و نه برای گروگان گرفته شدگان. این است تفاوت اصلی تجاوز با رابطه ای که با رضایت کامل طرفین انجام می شود.
درحالت دوم هردو زانی محسوب می شوند و باید بر آنها حد جاری کرد اما درحالت اول، قضیه فرق می کند و حکم متجاوز نه آن یکی، اعدام است.
در این حالت اگر به آنها هم تجاوزی شود، آنها مقصر نیستن. و حتی خود شخص و نه پدرش هیچ حقی در تصرف در جان خودش برای رهایی از این وضعیت ندارد.
لطفا به این راحتی نگوییم که در این اعمال نادرست، رضایت خداوند هست!!!!!