۵/شهریور/۹۳, ۹:۲۷
(۵/شهریور/۹۳ ۲:۲۶)#1Zero نوشته است: [ -> ]گرچه من نمیخواستم دیگه تو بحثهای اینجا شرکت کنم ولی جدا آدم اینجا یچیزایی میخونه وحشتناک!
هیتلر آتئیست بود؟؟!! کی گفته اینو به شما؟! هیتلر تو یه خانواده کاتولیک معتقد بزرگ شده خودشم یه کاتولیک بوده.
دوتا سخنرانی ازش گوش بدید میبینید چقدر از خدا و معنویات دم میزنه. اتفاقا هیتلر کافران رو دشمن خودم میدونسته.
استالین آتئیست بود؟! نخیر ارتدوکس بود. درضمن کومونیسم رو هم با آتئیست یکی در نظر نگیرید.
آمریکا و اسرائیل هم تا حالا هیچکدوم از سرانشون نیومدن بگن ما آتئیسم هستیم. یهودیا خیلی تعصب هم دارن رو دینشون. همین جنگ اسرائیل و فلسطین نمونه یک جنگ با پایه های دینیه. یهود سرزمین وعده داده شده تو کتاب الهیش رو میخواد دیگه باز پای دین وسطه.
راه دور چرا جنگهای صلیبی! به اسم خدا و دین چقدر خون ریخته شد که این بگه خدای من خدای واقعیه اون بگه خدای من خدای واقعیه.
تازه میرسیم به بحث شیرین اسلام!
صدام مسلمون نبود چی بود پس؟! عراق هم به اسم اسلام و خدا حمله کرد به کشور کفر و قوم مجوس ایران که نابودشون کنه. سردار قادسیه کی بود پس؟! دینش اسلام بود دیگه.
اتفاقا داعش اسلام واقعیه تک تک کاراشون رو با آیات قرآن انجام میدن این اسلامی که تو ایران هست کانالیزه شده و به قولی اسلام آمریکاییه. هرکی اومده اونی که دوست داشته رو از دین جدا کرده و انجام میده بقیش رو چشم پوشی میکنه و وانمود میکنه که وجود نداشته. مخصوصا خانوما!
اینی که داعش حمله میکنه به کردستان مرداشونو میکشه زناشونو هم غارت میکنه مگه متن قران نیست؟
نکنه پیامبر اسلام هم مسلمون واقعی نبوده؟! دین اسلام که با قربونت برم و فدات بشم گسترش پیدا نکرده!
زدن هرکی که مخالفشون بود رو کشتن زنا و بچه هاشونم غارت کردن، نمونش همین ایرانه خوبیش اینه که اینو نمیشه انکار کرد. داعش هم همینکار رو میکنه.
این چه منطقیه که هر دینداری که گند میزنه میگید این دیندار واقعی نبوده؟! (ماله کشی)
با این منطق میشه گفت که هر آتئیستی هم که کار خلافی میکنه آتئیست واقعی نیست! چون آتئیست واقعی هیچوقت اونکار رو نمیکنه.
خدا ناباوری یعنی اعتقاد به ماورا و جمبل و جادو = 0
بودایی از نظر ادیان سامی کافر حساب میشن ولی آتئیست حساب نمیشن.
خداناباوری دین و آئین نیست. کسی که به هیچکدوم از خداها و ادیان باور نداره یعنی دینی نداره دیگه، حالا اسمش شده آتئیست.
یکی ایدز داره یکی سرطان داره یکی هپاتیت داره یکی ALS داره یکی هیچکدوم رو نداره سالمه. آدم سالم عاری از بیماریه ولی برای اینکه از بقیه جداش کنن میگن این سالمه. همونجور که سالم بودن مریضی نیست آتئیست هم دین نیست.
اونی هم که در مورد مبدا جهان و حیات نظر میده دانشه نه خداناباوری! چرا همه چیز رو قاطی میکنید؟! سوال هست که انسان از کجا آمده دانش میگرده، آزمایش میکنه، طرح میده، نظریه میده تا ثابتش کنه. چه ربطی به آتئیست بودن داره؟
ببین چی دارم میشنوم من!
اسلام از تسلیم میاد پایه دین دنباله رویه خود شما که مستقیم خدا بهت نگفته چیکار کنی مرجع دینی داری، اون بهت میگه اینکار رو بکن اونکار رو نکن (زور هم هست آتئیست زور به خرج نمیده). هر گروهی یسری آدمهای رهبر داره بقیه دنباله روی راه اون میشن. همینجا خوبه حالا بعضیا این رائفی پور رو در حد امام سیزدهم خودشون قبول دارن. بعد آتئیست ها فقط دنباله رو هستن؟! نه همه هستن
الگوی خود من کارل سیگن هست، کارل سیگن و هر احدی که بیاد برای نسل بشر یه قدم مثبت بردانه و نشینه به امید اینکه یروزی یجایی یه کسی با قدرت جادویی میاد دنیای رو درست میکنه پس ما بشینیم دعا کنیم فقط تا بمیریم بریم اون دنیا کارهایی که اینجا برامون حرام بوده رو اونجا با خیال راحت انجام بدیم تا آخر آخر آخر!
http://www.youtube.com/watch?v=b58SfRphkKc
هرکی خواست اینم ببینه شاید یه کوچولو بینشش نسبت به دنیا تغییر کرد.
جدا دیگه علاقه ندارم تو بحث های اینجا شرکت کنم، آدم یچیزایی میبینه و میخونه که شاخ در میاره.
اینم طبق معمول بزنید پاک کنید بعد تاپیک رو ببندید اونوقت جوابایی که از طرف خودتون داده میشه رو بذارید باشه تا بعدا یکی خوند بگه فتبارک الله مسلمون زد کافر رو له کرد. کاری که تو این مملکت همیشه میشه.
منم با بخش هایی از حرفای ایشون موافقم .
البته دارم روی جنگ های مذهبی و غیر مذهبی کار میکنم .خیلی دلم میخواد بدونم ریشه ی جنگ ها تو دنیا چه چیزهایی بوده.
تو این لینک خوندم که 5.8 میلیون نفر تو جنگای مذهبی کشته شدن در مقابل 13.7 میلیون نفر تو جنگای غیر مذهبی . یعنی جنگایی که به اسم دین بوده ،واقعا نبود . البته نوشته ی جالبیه باید بیشتر بررسی بشه . قابل استناد نیست اما جالبه.راستش منم هنوز نفهمیدم این سرزمین مقدس چی هست که بخاطرش این همه بچه دارن میمیرن . چرا این جنگ اسراییل و فلسطین تموم نمیشه .قراره سرزمین مقدس با حمام خون ، مقدس بشه ؟
نقل قول:اتفاقا داعش اسلام واقعیه تک تک کاراشون رو با آیات قرآن انجام میدن این اسلامی که تو ایران هست کانالیزه شده و به قولی اسلام آمریکاییه. هرکی اومده اونی که دوست داشته رو از دین جدا کرده و انجام میده بقیش رو چشم پوشی میکنه و وانمود میکنه که وجود نداشته. مخصوصا خانوما!
این تیکه واقعا ذهن منو درگیر کرده . و واقعا جوابی براش ندارم. من هر چی از زن میخونم میبینم من دارم ضدش عمل میکنم.
همش میگم من یه انسانم با یه سهم کوچیک از اکسیژن این دنیا ، همین . من چرا باید این همه قید و محدودیت به نامم بخوره .
حتی ابرو های من هم براش شرط و شروط هست . حس خفگی به من دست داده .چندان حالم خوب نیست. چند تا زن مسلمان دانشمند وجود داشته و تو تاریخ بوده؟ تو دین مگه نیومده زن براش بهتره کمتر مرد نا محرم ببیندش . بعد میان 100 تا تبصره میزنن نه منظور این بوده نه منظور اون بوده .بالاخره منظور چی بوده ؟ من الان اگه بخوام فضانورد بشم حکم دین من چی میگه ؟ 6 ماه تو فضا به چند همکار مرد .من خیلی تو ذهنم سواله .
نقل قول:همینجا خوبه حالا بعضیا این رائفی پور رو در حد امام سیزدهم خودشون قبول دارن. بعد آتئیست ها فقط دنباله رو هستن؟! نه همه هستن
الگوی خود من کارل سیگن هست، کارل سیگن و هر احدی که بیاد برای نسل بشر یه قدم مثبت بردانه و نشینه به امید اینکه یروزی یجایی یه کسی با قدرت جادویی میاد دنیای رو درست میکنه پس ما بشینیم دعا کنیم فقط تا بمیریم بریم اون دنیا کارهایی که اینجا برامون حرام بوده رو اونجا با خیال راحت انجام بدیم تا آخر آخر آخر!
اینم راست میگه . بعضی ها جوری پیرو شدن که اگه حرف بزنی ، بدجور باهات برخورد میکنن . منم به کارل سیگن خیلی احترام میزارم .وقتی در مورد نقطه ی آبی مات ( زمین) صحبت میکنه و تهش از اخلاقیات میگه و اینکه تو این دنیا ، با عشق میتونیم به هم کمک کنیم رو من یکی خیلی اثر میزاره .
متاسفم ما دیندارا و خداباور ها ، خیلی منفعل شدیم . لیست احادیث ، یه شخصیت مثلا متفکر دینی گذاشته و من چند جا سوال کردم که این احادیث منبع دارن ؟ 100 جا هم گفت خیر موثق نیستن .میگم بیانیه بدید ، این احادیث جعلی آبروی دینو میبره . جواب میدن که بیاد مناظره جواب میدیم . یکی میگه مواظب باش عقایدت با این احادیث متزلزل نشه !!!!!!!!!!!!
دست همشون درد نکنه .
الانم داریم افتحار میکنیم اون دنیا البته گویا تنها به مردا ( حوری و شراب بهشتی میدن ،اگه واسه خانوما چیزی میدن به من لینک بدید بخونم ) به کافرا نه .
یه آتئیست مثل آنتونی فلو وقتی بعد از سالها بی خدایی میگه خدا وجود داره ، همه جمع میشن و ببین چی شد . میدویند چرا ؟ چون کسی که عمری به تحقیق و علم پرداخته و خدایی رو ندیده حالا که به خدایی اعتقاد پیدا کرده جالب میشه .کتابا نوشته میشه.همایش ها گذاشته میشه . اما تهش به یه بهونه هست .وای وای ببنید یه بی خدا ، خدا دار شد . معروفترین ناباور ، گفت خدا هست .دیدید دیدید ، خخخخخخخخخخخخخ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همه ی کار مون همینه .میگن 900 بار تو قران از تعقل و تفکر صحبت شده .وقتی استفاده نمیکنیم و یه اتئیست و یا آگنوتیست استفاده میکنه و دنیا رو بهتر معرفی میکنه دیگه تعین و تکلیف ما براش تو دنیای دیگه خیلی عجیبه .
که چرا اسارت یعنی طلاق .حس عشق بین دو نفر چی میشه؟
.
به من تو وایبر یه پیام داد