تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دانلود مستند جادوی خنیا (تاثیر و نقش موسیقی در سبک زندگی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
امیدوارم مستند قوی باشه و مثل خیلی از مستندهای ساخت وطن تکرار مکررات نباشه و بتونه چیز جدیدی به مخاطب ارائه بده...خسته نباشید

و البته امیدوارم تاریخ پخشش عین مستند سفر به ماوراالطبیعه نباشه که واقعا در نوع خودش جالبه نحوه ارائش به مخاطب!!!
درسته دوستان از وقتشون میزنن برای اماده کردن این مستندها ولی به هرحال احترام به مخاطب نباید فراموش بشه...انشالله که اینجوری نمیشه

بازم دستتون درد نکنه و خسته نباشید
یا علیRoseRoseRose
سلام
اگه خبري نيست بگيد تا هي به اميد قسمت اول كه قرار بود ديروز بياد تو سايت به سايت سر نزنيم
قرار بود دوشنبه بگذارید اما الان سه شنبه شب است پس کی میزارین؟

قسمت اول: صنعت موسیقی

[تصویر: ScreenShot_Jadooye_Khonya_E01.jpg]

دانلود قسمت اول مستند جادوی خنیا با حجم 130 مگابایت و کیفیت عالی

دانلود از سرور Trainbit

دانلود از سرور Mediafire

دانلود قسمت اول مستند جادوی خنیا با حجم 49 مگابایت و کیفیت مناسب

دانلود از سرور Trainbit
دانلود از سرور Mediafire

امیدوارم باز هم از نظرات خوبتون جهت ارتقاء کیفی و کمی و همچنین محتوی کار و جنبه ی هنری مستند و ... بهره ببریم
مطمئن هستم و مطمئن باشید که نظرات و پیشنهادات شما در بهبود کارهای بعدی تاثیرگذار خواهد بود

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
اول از همه خسته نباشید میگم خدمت دوستان عزیزم که زحمت مستند رو کشیدن . انشاألله موفق باشید .
خواستم فردا نکاتی که مد نظرم هست رو بگم . ولی حیفم اومد . امیدوارم ازم ناراحت نشین که اگه شدین ، حلال کنین . قصدم تخریب و یا تضعیف کار شما نیست .
مثل سری قبل که بنده ی حقیر نکاتی رو در مورد مستند دوازدهمین امام گفتم ، این سری هم یه چند تا نکته رو به نظرم اومد که باید بگم که مهم تر از همه لفظ « بسم الله الرحمن الرحیم » هستش که تایمی که اختصاص دادین بهش کمتر از یک ثانیه اس . در حالیکه معرفی گروه حدود 2 ثانیه یا بیشتره . خواهشا دقت کنین .
اجازه بدین ابتدا در مورد خود مستند بحث کنم و بعدش انشاألله درباره ی موسیقی ، صداگذاری ، کیفیت تصاویر و . . . صحبت میکنم .
اینبار هم مثل سری قبل آنچنان کشیده رو محکم زدین تو گوشم که هنوز گوشم درد میکنه ! اما جلوتر که رفت ، کشیده رو فراموش کردم ! فکر میکنم دوستان عزیزم تبحر خاصی توی ساخت تریلر و تیزر دارن . این رو جدی عرض میکنم . آنچنان توی ساخت تیزر قوی عمل میکنین که بیننده چاره جز دیدن مستند نداره . شما خواسته یا ناخواسته (منظور تحصیلات آکادمیک یا اینکه بر حسب تجربه) اصول تبلیغات رو رعایت میکنین . اما تا ریتم اصلی مستند شروع میشه ، این نقطه ی قوت کم میشه .
ریتم اصلی مستند که شروع میشه ، گوینده صحبت از نیمه دوم قرن بیستم میلادی میکنه . تصویری که بنده ی حقیر از دهه ی 50 میلادی دارم ، یه فیلم قدیمیه که یه سری جوون دارن گیتار میزنن و پشت اون میکروفن قدیمی میخونن . شما این موضوع رو نشون دادین ؛ اما نمی دونم چرا نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم ! بعدش گوینده ادامه میده « انقلابی در صنعت موسیقی جهان ؛ موسیقی که تا پیش از این مانند بسیاری دیگر از هنرها جنبه ی سرگرمی داشت . . . » و همچنان داره تصاویر امروز رو نشون میده . چیزی که با این متن به ذهنم میرسه ، یه سری جوون گیتار به دست توی طبیعت هستش که دارن میخونن و تفریح میکنن . اینها توی یوتیوب هم هست . اما شما داری مترو رو نشون میدی و این در حالیه که این تصویر برای 2 ـ 3 ثانیه بعده که گوینده میگه « . . . که امروزه موسیقی ، جزو لاینفک زندگی مردم گردد . » . بعدش خب مشکلی نداره . داره نشون میده که مردم واقعا نمیتونن از موسیقی جدا شن .
یه مورد خیلی کوچیک هم اینکه تلفظ « Katy » ، « کِتی » نیست ؛ « کِیتی » درسته . اگه امکانش هست ، اصلاح بشه .
و نکته آخر از خود مستند اینکه ، صدایی که از آقای فرهمند آزاد گذاشتین ، اول اینکه ای کاش متن و ترجمه اش رو میذاشتین . دوم اینکه قرار دادن صدای قاری (هر کی) هیچ قرابتی با آهنگی که داره پخش میشه نداره . اگه آیه ای میخواین بذارین ، بدون صوت باشه ، قشنگ تره . ای کاش صوت رو حذف میکردین .
و اما مسائل فنی از منظر خودم :
آهنگهایی که انتخاب کردین ، کاملا با تم و ریتم مستند همخوانی داره . چه از ابتدا و چه انتهای کار . واقعا مشکلی نداره . فقط یه ایراد میتونم بگیرم و اونم اینه که آهنگ نباید همراه با لفظ « بسم الله الرحمن الرحیم » شروع بشه . شروع آهنگ از ثانیه ی اول ، اشتباهه و البته بهتره خود آهنگ هم جوری تدوین بشه که بیننده حس نکنه که تدوینگر آهنگ رو همینجوری ول کرده روی فیلم !
تصاویر واقعا با کیفیت بود و مطمئنم برای پیدا کردنشون به زحمت افتادین . خسته نباشین .
این موردی که میخوام عرض کنم ، شاید بگین داره زیادی گیر میده ؛ ولی باید بگم . چون حیفه . متاسفانه ضبط صدای گوینده راضیم نکرد . همچنان کم کیفیته . با اینکه گوینده ی متن صدای بسیار زیبایی داره ، اما انگار صدا با گوشی ضبط شده . حتی اگه با PC ضبط شده باشه . یه همچین گوینده ای با این صدا ، حیفه که اینقدر صدا زیر باشه و همچنین به اصطلاح هوا داشته باشه . صدا انگار توی یه اتاق خالی 12 متری ضبط شده . هم ریورب داره و هم صدا قوی نیست . یه همچین صدایی به این زیبایی باید محکم و قوی باشه . بایستی بم تر باشه . بایستی صدای اضافه ازش حذف بشه . ای کاش نکاتی که توی سری قبل بهتون گفتم رو لحاظ میکردین . انگار صدا دقیقا مثل مستند دوازدهمین امام ضبط شده . خواهشا برطرف کنین .
مورد آخر اینکه صدای موسیقی متن ، موقعی که گوینده داشت متن رو میخوند ، یه مقدار زیاد بود . ای کاش کمترش میکردین .
در پایان خسته نباشید میگم خدمت دوستان عزیزم و امیدوارم که از بنده ی حقیر به دل نگیرین . خدائیش قصدم بالاتر رفتن کیفیت کار شماست . وگرنه بنده ی حقیر نه روی متنش وقت گذاشتم و نه روی تدوین مستند . در نتیجه کاره ای نیستم که بخوام توی کار شما دخالت کنم . حلال کنین . اجرتون هم با آقا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
مستند خیلی خوبی بود.
باید دید قسمت های بعدیش چی میگه.
مسلمه که ایراداتی داشت، اما نکات مثبتش بیشتر بود.
من بر خلاف آقای جویای حقیقت، معتقدم که باید اون آیه در پایان با ترتیل پخش بشه تا گفته بشه که موسیقی در کجا میتونه آرامش بخش محض باشه.
کت استیونس رفته بود مراکش واسه یه کنسرت موسیقی.
یهو صدای اذان میاد.
میپرسه این چیه؟
میگن موسیقی برای خداست.
میخنده و مسخره میکنه که مگه میشه موسیقی برای خدا باشه.
بعدش تحقیق میکنه و میبینه که میشه.
کت استیونس هنوزم جزو محبوبترین های ایالات متحده و اروپاست.
سلام و عرض خدا قوت به همه ی عزیزانی که تو این کار زحمت کشیدن

به نظرم دعایی که آقای فرهمند میخونن به تنهایی انقدر زیبا هست که نیاز به پخش موسیقی نیست در انتهای کار
مستند جالبی بود
بهتره بگم سری تله مستند جالبی خواهد شد.
فقط مشکلی که صدای آقای فرهمند داشتن و جناب جویای حقیقت هم ایراد گرفتن
اولا: مسلما اگه تو استودیو ضبط می شد هیچ مشکلی نداشت، اما بالاخره ما نباید توقعاتمون بالا باشه. بما باید روی محتوی تکیه کنیم. خوبه مثل اغوا، فقط زیرنویس بزنن و موسیقی زمینه ارباب حلقه ها بگذارن؟
دوما: مشکل از دستگاه ضبط نیست. مشکل از موسیقی زمینه است. جناب مجید املشی! شما صدای جناب آقای فرهنمد رو دستکاری کردین؟ فکر کنم نویز صدا رو کم کردین. اما اگه نویز رو بردارین صدا یه اکوی دیجیتالی می گیره که شبیه حفره می شه(اگه به گراف فرکانسی نگاه کنید خیلی راحت تشخیص می دینش)
به کار می گن پولیش کردن صدا یا Audio Polish.
نرم افزار های خوبی هستن اما حجم بالایی دارن. مثل استودیو مجازی کرل(Corel)
با این حال هیچی به صدای ضبط شده در استودیو نمی رسه
برای حل این مشکل باید از موسیقی زمینه استفاده کنید. اما نه هر موسیقی ای! باید موسیقی زمینه دقیقا اون حفره ها رو پر کنه(هرچی دقیق تر بهتر)
هر چقدر صدای ضبط شده حفره ی بیشتری داشته باشه، اکوی دیجیتالی بیشتری خواهید داشت. مخاطب هم فکر می کنه گوینده از ته لوله جارو برقی داره حرف می زنه.
ولی گذشته از هر چی:
ما منتظر دومی هستیم! هیچ جا نمی ریم! همینجا هستیم!
دم مردان و زنان پویا و متحرک گرم(ان شا الله)
(۱۶/مهر/۹۳ ۲۰:۲۲)Bidel.s نوشته است: [ -> ]مستند جالبی بود
بهتره بگم سری تله مستند جالبی خواهد شد.
فقط مشکلی که صدای آقای فرهمند داشتن و جناب جویای حقیقت هم ایراد گرفتن
اولا: مسلما اگه تو استودیو ضبط می شد هیچ مشکلی نداشت، اما بالاخره ما نباید توقعاتمون بالا باشه. بما باید روی محتوی تکیه کنیم. خوبه مثل اغوا، فقط زیرنویس بزنن و موسیقی زمینه ارباب حلقه ها بگذارن؟
دوما: مشکل از دستگاه ضبط نیست. مشکل از موسیقی زمینه است. جناب مجید املشی! شما صدای جناب آقای فرهنمد رو دستکاری کردین؟ فکر کنم نویز صدا رو کم کردین. اما اگه نویز رو بردارین صدا یه اکوی دیجیتالی می گیره که شبیه حفره می شه(اگه به گراف فرکانسی نگاه کنید خیلی راحت تشخیص می دینش)
به کار می گن پولیش کردن صدا یا Audio Polish.
نرم افزار های خوبی هستن اما حجم بالایی دارن. مثل استودیو مجازی کرل(Corel)
با این حال هیچی به صدای ضبط شده در استودیو نمی رسه
برای حل این مشکل باید از موسیقی زمینه استفاده کنید. اما نه هر موسیقی ای! باید موسیقی زمینه دقیقا اون حفره ها رو پر کنه(هرچی دقیق تر بهتر)
هر چقدر صدای ضبط شده حفره ی بیشتری داشته باشه، اکوی دیجیتالی بیشتری خواهید داشت. مخاطب هم فکر می کنه گوینده از ته لوله جارو برقی داره حرف می زنه.
ولی گذشته از هر چی:
ما منتظر دومی هستیم! هیچ جا نمی ریم! همینجا هستیم!
دم مردان و زنان پویا و متحرک گرم(ان شا الله)

[b]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
دقیقا مشکل از دستگاه ضبطه . هیچ هم این حرف رو نزنین . شما اگه به عرض بنده دقت میکردین ، بنده گفتم آهنگ پخش شده قرابتی با صدا نداره . اصلا در مورد صدای آقای فرهمندآزاد صحبت نکردم . بنده گوینده ی متن رو گفتم . ما توی بخش صدابرداری چیزی به اسم اکوی دیجیتالی نداریم . در ضمن منظور جنابعالی از حفره رو متوجه نشدم !!! ما Gap یا فاصله شنیدیم ، ولی حقیقتا اولین باره همچین اصطلاحی می شنوم . حتی همین پولیش کردن صدا ! خواهشا گمراه نکنین . در ضمن موسیقی زمینه دقیقا همین چیزیه که توی مستند استفاده کردن . هرچند صدای ضبط شده توی استودیو بحثش فرق میکنه ، اما با PC هم می شه نزدیک به صدای استودیو ضبط کرد . نرم افزارهایی مثل Corel اصلا ربطی به صدابرداری و ضبط صدا نداره . نرم افزار تدوین فیلمه و خیلی هم قدرتمند نیست . . خواهشا سعی نکنین با اصطلاحات عجیب و غریب مخاطب رو گمراه کنین .
دوستان عزیزم اگه امکان ضبط صدای استودیویی ندارین ، میتونین از میکسرهای هیئت ها استفاده کنین . اگه بچه هیئتی می شناسین که میکسر داره ، ازش بخواین که میکسر رو با یه صدابردار خوب هیئتی در اختیارتون بذاره . بهترین میکسرها ، دایناکورد سری 3 یا همون 1600 هستش . اما چون گرونه ، شاید هر هیئتی نداشته باشه . اما میکسر 1000 و 1600 Sammi هم کیفیت مشابه دایناکورد رو داره . دوستان عزیزی که تخصص ندارن ، خواهشا بچه ها رو گمراه نکنن .
دوستان عزیزم که زحمت مستند رو کشیدین ، اگه خواستن بیشتر راهنمایی میکنم .
در پناه الله
یا مهدی مدد
سلام.ممنون.قسمت اول خوب بود.امیدوارم اطلاعاتی رو که دنبالش هستم توی این مستند پیدا کنم.چند سالیه که در زمینه موسیقی تحقیق می کنم اما باور کنید هنوز نفهمیدم موسیقی دقیقا چیه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع