تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دانلود مستند جادوی خنیا (تاثیر و نقش موسیقی در سبک زندگی)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
سلام و عرض ادب
"جناب جویای حقیقت" بدین وسیله رسماً مراتب تشکر و قدردانی خودم رو اعلام میکنم. چون ایرادات و انتقاداتی که داشتید انصافاً به حق بود... Smile

من برای ضبط صدا از یه مدل از Voice Recorder های Sony استفاده میکنم که در مقایسه با میکروفونهای مورد استفاده برای ضبط صدا کیفیت بیشتری داره...

اگه در این زمینه هم اطلاعاتی دارید، خوشحال میشم بدونم... Smile

در تاخیری که برای انتشار قسمت دوم مستند هم به وجود اومد، بنده بی تقصیر نیستم... کارو با تاخیر فرستادم...

با توجه به اینکه مدتیه میزبان ویروس سرماخوردگی هستم و تا زمانی که این میزبانی ادامه داره نمیتونم ضبط کنم، پیشاپیش از دوستان، مخصوصاً جناب املشی و گروهشون، بابت تاخیر احتمالی قسمت سوم، عذرخواهم... این بدقولی رو به حساب بنده بذارید که لیاقت بارش رحمت الهی رو نداشتم و مریض شدم! Wink
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوست عزیز :
دقیقا اشتباه همینه که Voice Recorder اصلا برای ضبط صدای گوینده ی مستند مناسب نیست . شما باید از میکروفن استفاده کنین . حتی الامکان از میکروفن های رومیزی و مخصوص چت استفاده نکنین . مدل Somic Ep-10 هم صدای Bass داری داره و هم میکروفن خوبی داره که حدود 50 تومن هزینه داره .
[تصویر: somic-ep-10.jpg]
ولی باز برای ضبط صدای حرفه ای میکروفن Neumann TLM 49 پیشنهاد میشه که چیزی حدود 5 تومن قیمت داره که مسلما از توان شما خارجه .[تصویر: Neumann_TLM_49_5214bce33075e.jpg]بهترین روش برای اینکه کمترین هزینه و خرج رو داشته باشین اینه که از یکی از رفقای هیئتی میکروفن جاس 1000 یا جاسکو 2000 قرض بگیرین و اونو لپ تاپ وصل کنین و صدا رو ضبط کنین . البته اگه پت گیر (همون پ گیر یا کاور ابری مثل اِپُل خودمون که وقتی پ رو تلفظ میکنیم ، جلوی ضربه زدن به میکروفن هنگام پخش و ضبط رو میگیره) داشته باشین ، مسلما بهتره .
یه راه دیگه هم هست و اونم اینه که یه میکسر از همون هیئتی محترم بگیرین و با تنظیم اکولایزر و تنظیمات Gain ، Treble و Bass رو انجام بدین و حتی اگه افکت خواستین ، ازش استفاده کنین که بهتره افکت ها بعد از ضبط اعمال بشه . چون اینجوری دست تون بازتره . بهترین میکسر البته دایناکورد 1000 یا 1600 و یا Sammi 1000 یا 1600 هستش که مسلما هیئت ها یکی از مدلها رو دارن . اگه دستگاه یا میکروفن رو بهتون نمی دن ، برین توی همون حسینیه ، مسجد و یا همون مکان هیئت ، صدا رو ضبط کنین . البته مکان باید خالی از افراد باشه .
بازم اگه سوالی بود در خدمتم . . .
انشاألله موفق باشید .
در پناه الله
یا مهدی مدد
بسیار عالی دستتون درد نکنه
من این ویدیو و سایر ویدوهایی مذهبی که بخوام انتشار بدم رو با برنامه staxrip تا حد امکان بدون افت کیفیت حجمش رو کم میکنم توی بوردکست واتس اپ برای 43 نفر میفرستم
دیگه نمیدونم ببینن یا نه ولی ما وظیفمونو انجام میدیم
قسمت دوم رو همین الآن تونستم ببینم.
یه ایراد محتوایی داشت:
خیلی خوب از نقش من و تو و آکادمی موسیقی در ترویج فرهنگ بی فرهنگی نام بردین.
اما انتخاب برنامه ندا اشتباه بود.
دختری که رفت توی کاباره ها تا گزارش بگیره، یه برنامه داره که توی اون هر کاری رو انجام میده و هر هفته یه تجربه کاری رو به نمایش میگذاره.
نظافتچی باغ وحش بوده...
شستشوی حیوانات رو انجام داده...
نجاری...
خلاصه این که همه شغلی رو معرفی میکنه، یکیش هم کار توی کاباره.
نمیشه گفت هدفش این بوده که ایرانی ها رو با فضای کاباره آشنا کنه.
امیدوارم متوجه باشین که من از کار این خانم دفاع نمیکنم.
فقط دارم میگم این بخش برای استدلال های شما مناسب نبود.

ضمن این که خانم هایی که حجابهاشون مثل سریال های تلویزیونیه رو چرا مات میکنین؟
حالا لیدی گاگا یه چیزی...
اما حالت های عادی خانم های بازیگر به نظرم لازم نیست مات بشه.

پ.ن:

کاشکی اصلاً یه تاپیک داشتیم در مورد زندگینامه بزرگان موسیقی در جهان.
حتی یک کدومشون آخر و عاقبت خوبی نداشتن.
(۲۷/مهر/۹۳ ۱۶:۰۷)مجید املشی نوشته است: [ -> ]بله. جمله ی "هنری که در خدمت هدایت نباشه چه سودی داره" جمله ی خودم بود

سوال خیلی خوبی پرسیدید
من عرض نکردم که هنر تنها اگر در خدمت هدایت باشد هنر است.
بلکه تفکیک کردم هنر رو به هنر در خدمت ارشاد و هنر در خدمت اغوا
و عرض کردم هنری که در خدمت هدایت باشد متعالیست
لذا هنر در خدمت اغوا هم هنر هست امـــــا اغوا کننده
احسنت. این شد استفاده از هنر برای ارشاد.
یک اثر هنری می تونه در شما جوششی ایجاد کنه و یا در شما احساس شعف و یا بغض به وجود بیاره که در راستای رسیدن به حقیقت باشه و هدایت و یا در راستای گمراهی. اینجاست که بسته به اینکه ما هنر رو در خدمت هدایت و ارشاد بکار می گیریم یا اغوا ماهیتش متفاوت میشه.

ممنون از پاسختون.
اما نگفتین.راجع به دسته اول نظرتون اینه که حداقل اگر نگیم ضرر ندارن،سودی هم ندارن.درسته؟
(هرچند که اگر کاری انجام بدیم که سودی نداشته باشه،در واقع ضرر کردیم)

من همه هنرهارو گفتم.استفاده معمولی از این هنرها و استفاده ارشادی.
اما موسیقی رو نگفتم.
موسیقی رو به نظرم نمیشه اینطوری راجع بهش قضاوت کرد.موسیقی بی کلام شاید در ظاهر بی خاصیت باشه و چیزی به ما یاد نده اما قدرتهای دیگه ای داره و اگر خوب درکش کنیم و علمش رو داشته باشیم،میشه ازش مثلا برای درمان یا خوب کردن حالمون استفاده کنیم.مثل بو علی و فارابی
موسیقی با باقی هنرها تفاوت داره.شما می تونی ساعت ها بی وقفه عکاسی کنی یا نقاشی بکشی.آثار هنری رو نگاه کنی و ..اما موسیقی رو نمیشه بی وقفه انجام یا گوش داد.موسیقی مستقیما روی اعصاب،جسم و روح تاثیر گذاره.حتی انواع مختلف موسیقی ترشحات بدن رو کم و زیاد می کنه.به سرعت انسان رو مغلوب خودش می کنه و...
موسیقی با هرچیزی همراه بشه،قدرت اون رو چند برابر می کنه.لطفا این مقایسه هارو انجام بدید تا حرف من رو درک کنید:
شعر رو با و بدون موسیقی گوش کنید
فیلم رو با و بدون موسیقی نگاه کنید
چندین عکس رو با و بدون موسیقی نگاه کنید
اگه این کارهارو انجام بدید متوجه قدرت فوق العاده اون میشید
حتی نوع موسیقی می تونه افکاری که هنگام دیدن فیلم یا عکس به ذهن شما میاد تغییر بده.
مثلا چندتا عکس از عروسی در نظر بگیرید..اگه روی این عکسها یه آهنگ شاد بزارن شما با لبخند به اونها نگاه می کنید.خب عکسهای عروسیه دیگه.همه شادن!
حالا اگه رو همین عکسها یه آهنگ غمگین بذارن آیا همون فکر قبلی به ذهنتون میاد؟مطمئنا خیر.اگه عکس های عروسی خود یا یکی از آشناهاتون باشه،شاید به ذهنتون بیاد که مثلا یاد اون روزها بخیر.چه خوش بودیم.دیگه اون روزا تکرار نمیشه.اگه عکس های عروسی یه نفر باشه که اصلا نمی شناسیدش با خودتون می گید احتمالا یکی از این عزیزان فوت شده یا هر فکر دیگه.به هر حال اون فکر اول که آهنگ شاد بود و از دیدن عکسها لذت می بردید توی ذهنتون نخواهد آمد.این است قدرت موسیقی...
پس به سادگی نمیشه گفت موسیقی چون چیزی به ما یاد نمیده پس بی ارزشه
اگه کسی بلد باشه و علمشو داشته باشه،می تونه از موسیقی استفاده هایی بکنه که به خوابم نمی بینیم
چون موسیقی قدرتمنده و حتی برخی هنرهای دیگه برای افزایش قدرتشون،دست به دامن موسیقی هستند
(((آقای املشی جسارت نشه.این مطالب رو برای شما ننوشتم.چون می دونم به اکثرش آگاهیدBlush)))
بهترین استفاده از موسیقی رو حامد زمانی،علی فانی و چندتای دیگه توی کشور می کنن.شاید باورتون نشه ولی من حتی به همین نوع موسیقی ها هم مشکوکم!و واقعا هم به خودم حق میدم.ولی از اونای دیگه خیلی برتر هستند

ببخشید پر حرفی کردمSmile
واقعا عالیه به کارتون ادامه بدید!هرچی جامع تر بهتر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تیم محترم و ارزشمند ساخت این مستند زیبا
این مستند رو در شبکههای اجتماعی کار کردیم و بسیار استقبال شده است .
امید است که روز همه این عزیزان با این سایت بشتر اشنا بشوند و اندیشه های بیدارشان همه را مشعوف و جامعه مان را عاری از مفاسد مختلف نماید. امین یا رب العالمین.
(۲۹/مهر/۹۳ ۲۳:۲۷)عرفان محجوب نوشته است: [ -> ]ممنون از پاسختون.
اما نگفتین.راجع به دسته اول نظرتون اینه که حداقل اگر نگیم ضرر ندارن،سودی هم ندارن.درسته؟
(هرچند که اگر کاری انجام بدیم که سودی نداشته باشه،در واقع ضرر کردیم)

من همه هنرهارو گفتم.استفاده معمولی از این هنرها و استفاده ارشادی.
اما موسیقی رو نگفتم.
ببنید من معتقدم که ما چیزی به عنوان هنر خنثی نداریم. درواقع هر هنری اگــــــر در دایره ی اثر هنری قرار میگیره اثرگذار هست در زمینه ای خاص. حالا شاید این اثرگذاری و میزانش برای مخاطب مشخص و ملموس نباشه. اصلا قرار هست به زبان دیگری که زبان هنر نامیده میشود مفهومی رو بیان کنیم. که این زیبایی و نوآوری و لطافت و غیر مستقیم بودن باعث میشه زبان هنری بسیار اثرگذارتر از زبان ساده و اخباری باشه. و اکثرا ما کنترلی در میزان اثرگذاریشون نداریم و با ضمیر ناخودآگاه ما ارتباط برقرار می کنن. اما شما وقتی یک خبر ساده و خالی از هنر بشنوید این از قوه ی خودآگاه شما میگذره و تحلیل میشه و شما میتونید کنترلی روش داشته باشید.

نقل قول:موسیقی رو به نظرم نمیشه اینطوری راجع بهش قضاوت کرد.موسیقی بی کلام شاید در ظاهر بی خاصیت باشه و چیزی به ما یاد نده اما قدرتهای دیگه ای داره و اگر خوب درکش کنیم و علمش رو داشته باشیم،میشه ازش مثلا برای درمان یا خوب کردن حالمون استفاده کنیم.مثل بو علی و فارابی
موسیقی با باقی هنرها تفاوت داره.شما می تونی ساعت ها بی وقفه عکاسی کنی یا نقاشی بکشی.آثار هنری رو نگاه کنی و ..اما موسیقی رو نمیشه بی وقفه انجام یا گوش داد.موسیقی مستقیما روی اعصاب،جسم و روح تاثیر گذاره.حتی انواع مختلف موسیقی ترشحات بدن رو کم و زیاد می کنه.به سرعت انسان رو مغلوب خودش می کنه و...
موسیقی با هرچیزی همراه بشه،قدرت اون رو چند برابر می کنه.لطفا این مقایسه هارو انجام بدید تا حرف من رو درک کنید:
شعر رو با و بدون موسیقی گوش کنید
فیلم رو با و بدون موسیقی نگاه کنید
چندین عکس رو با و بدون موسیقی نگاه کنید
اگه این کارهارو انجام بدید متوجه قدرت فوق العاده اون میشید
حتی نوع موسیقی می تونه افکاری که هنگام دیدن فیلم یا عکس به ذهن شما میاد تغییر بده.
مثلا چندتا عکس از عروسی در نظر بگیرید..اگه روی این عکسها یه آهنگ شاد بزارن شما با لبخند به اونها نگاه می کنید.خب عکسهای عروسیه دیگه.همه شادن!
حالا اگه رو همین عکسها یه آهنگ غمگین بذارن آیا همون فکر قبلی به ذهنتون میاد؟مطمئنا خیر.اگه عکس های عروسی خود یا یکی از آشناهاتون باشه،شاید به ذهنتون بیاد که مثلا یاد اون روزها بخیر.چه خوش بودیم.دیگه اون روزا تکرار نمیشه.اگه عکس های عروسی یه نفر باشه که اصلا نمی شناسیدش با خودتون می گید احتمالا یکی از این عزیزان فوت شده یا هر فکر دیگه.به هر حال اون فکر اول که آهنگ شاد بود و از دیدن عکسها لذت می بردید توی ذهنتون نخواهد آمد.این است قدرت موسیقی...
پس به سادگی نمیشه گفت موسیقی چون چیزی به ما یاد نمیده پس بی ارزشه
اگه کسی بلد باشه و علمشو داشته باشه،می تونه از موسیقی استفاده هایی بکنه که به خوابم نمی بینیم
چون موسیقی قدرتمنده و حتی برخی هنرهای دیگه برای افزایش قدرتشون،دست به دامن موسیقی هستند
(((آقای املشی جسارت نشه.این مطالب رو برای شما ننوشتم.چون می دونم به اکثرش آگاهیدBlush)))

خواهش می کنم.

احسنت
خیلی توضیح خوب و تکمیلی کننده ای دادید.
حتی برخی از کارگردان های طراز اول برای اینکه قدرت فیلم سازیشون رو به رخ بکشن فیلم بدون موسیقی متن میسازن.
میشه گفت از بسیاری از فیلما موسیقی رو بگیری فیلم ابتر و ناقص میشه اونم به شکل فجیعی.
حاج مجید از تلاش شما و عزیزان که این این مستند ساختن نهایت ادب و احترام رو دارم اجرتون با حضرت موعود {عج}
سلام از کلیپ دلشدگان راه کجاست هم میتونید در این کلیپ استفاده کنید هم آهنگش خیلی پر مضمونه هم کلیپش خیلی به مستند شما ربط داره اینم لینک این کلیپ

[B]
http://film.tebyan.net/film/67716
در مستندون هم اگه خواستید موسیقی ارزشی معرفی کنید اثر کسانی رو پخش کنید که اثرشون علاوه برآهنگ محتوا هم داشته باشه آدم یه چیزی از آهنگ یاد بگیره من در ایران با وجود این همه خواننده اثر سنگین و با محتوا خیلی کم دیدم من فقط آهنگ ارزشی گوش میدم چون در ایران هم اثر ارزشی کمه آثار بسیار قوی باکو را گوش میدم اگه ترکی بلدید در یوتیوب این آهنگ ها رو تصویریشو ببینید Elshen Xezer Seyyid Rovhsen Hüseynçilərin MarşıوElshen Xezer Allahu Əkbərt الله أكبر و
وAQŞİN FATEH RAMAZANواین اثر در مورد غدیر خم است و عالیه Akshin Fateh Bizlere Rehber Elidir Eli ²º¹¹و
AQSIN FATEH Uqbaye Aliدر سایت big.az هم میتونید این آهنگ ها رو میتونید پیدا کنید البته اون سایت هم ف ی ل ت ر ه
اسم قویترین خواننده های ارزشی باکو آکشن فاتح Akshin Fatehو ائلشن خزرElshen Xezer می باشد قوی بودن آثار این دو خواننده به این خاطره که شعر آهنگ رو هم خودشون میگن . کشور آذربایجان آهنگ ارزشی خیلی زیادی داره اگه اغراق نکرده باشم به اندازه جمعیت ایران آهنگ ارزشی داره چون در اونجا از هر 3 نفر یک نفر شعر میگه و 98 درصد جمعیتش هم که شیعه است از لحاظ درصد شیعه بودن بزرگترین کشور شیعه است به همین دلیل اکثرا شعر مذهبی در اونجا زیاد میگن و این نشون میده که این جمله که میگه هنر نزد ایرانیان است وبس اشتباهه.اگه خواستید و خوشتون اومد از مضمون آهنگ ها بگید تا خواننده های دیگر باکو رو هم معرفی کنم
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع