(۲۷/مهر/۹۳ ۱۶:۰۷)مجید املشی نوشته است: [ -> ]بله. جمله ی "هنری که در خدمت هدایت نباشه چه سودی داره" جمله ی خودم بود
سوال خیلی خوبی پرسیدید
من عرض نکردم که هنر تنها اگر در خدمت هدایت باشد هنر است.
بلکه تفکیک کردم هنر رو به هنر در خدمت ارشاد و هنر در خدمت اغوا
و عرض کردم هنری که در خدمت هدایت باشد متعالیست
لذا هنر در خدمت اغوا هم هنر هست امـــــا اغوا کننده
احسنت. این شد استفاده از هنر برای ارشاد.
یک اثر هنری می تونه در شما جوششی ایجاد کنه و یا در شما احساس شعف و یا بغض به وجود بیاره که در راستای رسیدن به حقیقت باشه و هدایت و یا در راستای گمراهی. اینجاست که بسته به اینکه ما هنر رو در خدمت هدایت و ارشاد بکار می گیریم یا اغوا ماهیتش متفاوت میشه.
ممنون از پاسختون.
اما نگفتین.راجع به دسته اول نظرتون اینه که حداقل اگر نگیم ضرر ندارن،سودی هم ندارن.درسته؟
(هرچند که اگر کاری انجام بدیم که سودی نداشته باشه،در واقع ضرر کردیم)
من همه هنرهارو گفتم.استفاده معمولی از این هنرها و استفاده ارشادی.
اما موسیقی رو نگفتم.
موسیقی رو به نظرم نمیشه اینطوری راجع بهش قضاوت کرد.موسیقی بی کلام شاید در ظاهر بی خاصیت باشه و چیزی به ما یاد نده اما قدرتهای دیگه ای داره و اگر خوب درکش کنیم و علمش رو داشته باشیم،میشه ازش مثلا برای درمان یا خوب کردن حالمون استفاده کنیم.مثل بو علی و فارابی
موسیقی با باقی هنرها تفاوت داره.شما می تونی ساعت ها بی وقفه عکاسی کنی یا نقاشی بکشی.آثار هنری رو نگاه کنی و ..اما موسیقی رو نمیشه بی وقفه انجام یا گوش داد.موسیقی مستقیما روی اعصاب،جسم و روح تاثیر گذاره.حتی انواع مختلف موسیقی ترشحات بدن رو کم و زیاد می کنه.به سرعت انسان رو مغلوب خودش می کنه و...
موسیقی با هرچیزی همراه بشه،قدرت اون رو چند برابر می کنه.لطفا این مقایسه هارو انجام بدید تا حرف من رو درک کنید:
شعر رو با و بدون موسیقی گوش کنید
فیلم رو با و بدون موسیقی نگاه کنید
چندین عکس رو با و بدون موسیقی نگاه کنید
اگه این کارهارو انجام بدید متوجه قدرت فوق العاده اون میشید
حتی نوع موسیقی می تونه افکاری که هنگام دیدن فیلم یا عکس به ذهن شما میاد تغییر بده.
مثلا چندتا عکس از عروسی در نظر بگیرید..اگه روی این عکسها یه آهنگ شاد بزارن شما با لبخند به اونها نگاه می کنید.خب عکسهای عروسیه دیگه.همه شادن!
حالا اگه رو همین عکسها یه آهنگ غمگین بذارن آیا همون فکر قبلی به ذهنتون میاد؟مطمئنا خیر.اگه عکس های عروسی خود یا یکی از آشناهاتون باشه،شاید به ذهنتون بیاد که مثلا یاد اون روزها بخیر.چه خوش بودیم.دیگه اون روزا تکرار نمیشه.اگه عکس های عروسی یه نفر باشه که اصلا نمی شناسیدش با خودتون می گید احتمالا یکی از این عزیزان فوت شده یا هر فکر دیگه.به هر حال اون فکر اول که آهنگ شاد بود و از دیدن عکسها لذت می بردید توی ذهنتون نخواهد آمد.این است قدرت موسیقی...
پس به سادگی نمیشه گفت موسیقی چون چیزی به ما یاد نمیده پس بی ارزشه
اگه کسی بلد باشه و علمشو داشته باشه،می تونه از موسیقی استفاده هایی بکنه که به خوابم نمی بینیم
چون موسیقی قدرتمنده و حتی برخی هنرهای دیگه برای افزایش قدرتشون،دست به دامن موسیقی هستند
(((آقای املشی جسارت نشه.این مطالب رو برای شما ننوشتم.چون می دونم به اکثرش آگاهید

)))
بهترین استفاده از موسیقی رو حامد زمانی،علی فانی و چندتای دیگه توی کشور می کنن.شاید باورتون نشه ولی من حتی به همین نوع موسیقی ها هم مشکوکم!و واقعا هم به خودم حق میدم.ولی از اونای دیگه خیلی برتر هستند
ببخشید پر حرفی کردم