(۲۱/مهر/۹۳ ۰:۱۶)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلام
طبق قانون بانک ها هم ربا ندارند و همه چیز اسلامی هست ، منتها ضمانت اجرایی نداره این قانون
شما تا به حال دیدی روحانی که خدمت رفته باشه؟ خیلی معدود هستند ، راه در رو داره ، گفتم راهش رو کافیه هی ادامه تحصیل بدن یا مدرس باشند و .... تا به یکی از انواع معافیت دست پیدا کنند.
بنده اطرافم روحانی کم نبوده ، اینی که میگم هست.
منطقی هست ، وقتی ملت برای معافی سربازی می رند حوزه ، خوب اگر لازم بود خدمت کنند که نمی رفتند
بله که هست
طلبه ها وظیفه اشون محافظت از دین الهی است ، پس باید مزین به اخلاق و ظاهر اسلامی باشند.در دین ما هم توصیه شده به کم خوری و کم خوابی و عبادت بسیار
وقتی طلاب ما فربه هستند ، یک آدم فقیر می تونه از یک روحانی که بهش توصیه می کنه کم بخور ، قناعت کن و ... حرف شنوی داشته باشه؟
اینی که می گم دیدم ها ، می گه برو عمو تو خودت شکمت سیره نمی دونی شب با شکم گرسنه خوابیدن یعنی چی ، شرمنده زن و بچه شدن یعنی چی.
جنگ سخت نیست ، آماگی برای جنگ سخت هست که خودش از مصادیق جنگ نرمه
من موندم چرا راضی نیستین که ما طلبه ها رو به ائمه قیاس بدیم
در حالی که طلبه ها رو مذهبی ترین قشر این جامعه می دونیم
چرا نباید سعی کنن خودشون رو شبیه به ائمه کنن؟
چطور بحث حجاب می شه همه می گن، دختر خانم ها باید خودشون رو شبیه بنت نبی بکنن
اینجا می رسه می گین قیاس اشتباهی هست؟
بله صحیح می فرمایید
بعد هم من فقط مثال از ائمه علیهم السلام نیاوردم
مگر عمار حمال نبود؟
مگر مالک اشتر استاد هنر های رزمی نبود.
مگر همه این ها توی جنگ ها بسیار از کفار رو به درک واصل نمی کردند؟
[/quote]
برادر من!
من میگم نره شما میگه بدوش!
شما چندتا روحانی و یا طلبه ای که مشککل دارند رو داری می بینی و بعد حکم می کنی که همه شون خدمت نمی رن و چاق هستند و ...!
آره بعضی ها هم هستند که برای فرار از خدمت میرن حوزه ولی این رو بدونید که با حرکت اشتباه یه سری افراد نمیتونید همه افراد اون جامعه رو تخریب شخصیت کنید!
خب حالا اینکه چند تا آخوند دیدی که چاق هستند دلیل میشه که ...!
بابا منطق کجا رفته!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب برید تو حوزه ها خیلی طلبه های لاغر هم می بینید، بعد دیدن این صحنه حتما می گید که همه طلاب چرا لاغرند و صورت های دراز دارن و ...!
خب شما میگی عمار و مقداد و سلمان و مالک اینطور بودند!
من هم میگم بروید و به آماری که تو چند تا پست قبلی در مورد آمار طلاب شهید دادم رو مطالعه کنید!
برادر من 12 برابر آمار کمی نیست!
خب مسلما حالا هم خیلی ها هستند که طلبه اند و آمادگی برای جنگ سخت رو هم دارند و دارن کار علمی خودشون رو هم انجام میدن!
شما عینک عیب بینی به چشم زدی و فقط افرادی رو که عیب دارند رو می بینی!
من میگم شما چرا از چند نفر داری نتیجه برای همه افراد جامعه روحانیت می گیری برادر من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
(۲۱/مهر/۹۳ ۰:۳۷)Bidel.s نوشته است: [ -> ]حالا شما اسمش رو بگذارید الگو قرار دادن
چطور الگو قرار دادن بنت نبی در هنگام حجاب خوبه
اما اینجور مواقع خوب نیست؟
عمو جان متنی رو که نقل قول گذاشتی رو خوب بخون!
ای بابا! یک حرفو چند بار آدم بگه!
طلاب هم باید این ها رو به عنوان الگو بپذیرند و از ایشان پیروی کنند!(هزار بار)
(۲۱/مهر/۹۳ ۰:۲۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]درسته ائمه علیهم السلام نیاز به تحصیل مثل ما نداشتند ، اما به خواب نیاز داشتند ، خسته می شدند ، همین طور تعلیم می دادند ، وقت سر خاروندن نداشتند که فکر کنیم بی کار بودند می رفتند کار کردن.
زندگی ایشان در طول روز تقسیم بندی شده بود!
نه اینکه یه ریز درس بدن! کسی نگفت ائمه (صلوات الله علیهم) بیکار بودن بیخود حرفی رو نسبت ندید!
علما هم یه ریز مشغول درس دادن نیستند! در طول روز کار مؤمن باید تقسیم بندی داشته باشه!
تعلیم و تفریح سالم(مثل: ورزش) و عبادت و ...!