تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ویژه تولد تالار 93 - رادیو بیــــــــداری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
خدا قوت ب دوستان

کار قشنگی بود، لذت بردیم Smile

یکی از قشنگترین بخش هاش، بخش طنزش بود Wink، افرین Smile

از دونه دونه عزیزان تشکر میکنم بابت زحمت هایی ک کشیدن، برای اولین بار، کار خیلی خوبی بودRose

ی نکته کوچولو بگم ک توی انتخاب آهنگ ها، یکمی ب بقیه سلیقه ها هم بپردازین ... ریتم و سبک آهنگها، قشنگ بود، اما خب حداقل من یک نفر رو ک زیاد جذب نکرد، میتونست سلیقه های متفاوت تر رو دربر بگیره

و ی چیز کوچولوی دیگه اینکه ریتم پیش روی کمی کند بود، میتونست سریع تر باشه ...

در کل کار خیلی خوبی بود
بچه هاااا .... مچکریم Smile
یه نکته دیگه که الان یادم اومد.

مهم نیست که مدت زمان برنامه چند دقیقه باشه مهم اینه که اون چند دقیقه پراز محتوا و جذاب باشهBig Grin

حتی اگه کل برنامه 15 دقیقه هم باشه خوبه اما سعی بشه همین 15 دقیقه بهترین محتوا ها رو از لحاظ فنی و معنوی داشته باشیم ، قطعا اینطوری مخاطبان افزایش پیدا میکنه
دستتون درد نکنه.

خسته نباشد.

صداپیشگان حرفه ای بودن آدم فک میکرد داره رادیو گوش میده واقعا.Smile البته گاهیم فک میکرد داره قصه گوش میده.Big Grin

تایمش خیلی زیاد بود . میتونست کوتاهتر باشه. سروداش کمتر باشهBig Grin

به جای مصاحبه هم میشد مثلا ی بخشی داشتید به عنوان جمع بندیه تاپیک فلان!حالا هر تاپیکی که بود.به نظرم وقتی راجع به تاپیکی زنده بحث بشه، اون تاپیک جون میگیره و این خیلی خوبهSmile

یه ذره به تالار بیشتر تر ربطش میدادید بهتر بود فک کنمSmile

در مورد محتوا هم نظر بخواید ما هستیم.

طنزش ی ذره بی مزه بود.

در نهایت از زحماتی ک کشیدید تشکر میکنم. برای بار اول خیلی عالی بود...

آها یه چیزم الان یادم افتاد

هیجان نداشت اصلا.

بابا ما جوونیما

میتونید از رادیو جوان یاد بگیرید مثلاBig Grin
(۲۲/مهر/۹۳ ۲۱:۵۹)mahpare نوشته است: [ -> ]هیجان نداشت اصلا.

بابا ما جوونیما

میتونید از رادیو جوان یاد بگیرید مثلاBig Grin

منظور خانم مه پاره اینه که از اون اهنگا بذارید که هادی گفت 10 - 2 Big Grin
(۲۳/مهر/۹۳ ۰:۱۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]منظور خانم مه پاره اینه که از اون اهنگا بذارید که هادی گفت 10 - 2 Big Grin

من همین جا تکذیب میکنمDodgy

من اصلا اطلاع ندارم از آهنگهای 10-2 Big Grin
من خودم همین جا از همه عزیزانی مه از بخش طنز تقدیر و تشکر کردن ... تقدیر و تشکر میکنم RoseRoseRoseRose

چنین انسان متواضعی هستم من ... و البته نمک شناس ...Big Grin

منم از همین تریبون استفاده میکنم و از همه عزیزانی که در تهیه این برنامه دست ب دست هم دادن تشکر میکنم
خدا قوت بچه ها ...
خیلی خوب شده بود .
تشکر می کنم .Smile
به نام خدا
.
.

بسیار سپاسگزارم از مجموعه ای که با تلاش فراوان رادیو بیداری را راه اندازی کرده و اولین شماره ازآن را منتشر نمودند.Heart

آیتم های خوبی در اولین کار موجود بود

این آیتم ها از نظر محتوایی میتواند در تولیدات بعدی رادیو بیداری،بهتر و بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد،علی الخصوص اینکه تعادل پخش بین نوا و محتوا را با دقت بیشتری میتوان اعمال کرد.

امید که در رادیو بیداری بعدی،با تلاش دوستان و همکاری بهتر و بیشتر کاربران تالار ،برنامه ای کاربردی تر و اصولی تر که مشخصه یک تالار گفتمان در راستای بیداری اندیشه و علی الخصوص مباحث مهدویت و آخرالزمان است تولید خواهد شد و بی شک این حرکت بزرگ از افتخارات تالار در دنیای مجازی است.

یاعلی (علیه السلام) مدد است.
میگم نظرتون چیه این رادیو رو توی وبلاگ هم بزارید؟
برای پخش آنلاین...+ آرشیو؟؟
بسم الله
سلام علیکم

از تک تک عزیزانی که بصورت فشرده همت کرده و این برنامه زیبا را طراحی و اجرا نمودند کمال سپاسگزاری را دارم . ان شاء الله که این اولین ،آخرین کار نباشد و با پشتکار و جدیت بیشتر و با محتوای بهتر و متنوع تری ادامه یابد .
خداوند پشت و پناهتان .

موفق باشید و خدایی .
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع