خدا قوت ب دوستان
کار قشنگی بود، لذت بردیم
یکی از قشنگترین بخش هاش، بخش طنزش بود

، افرین
از دونه دونه عزیزان تشکر میکنم بابت زحمت هایی ک کشیدن، برای اولین بار، کار خیلی خوبی بود
ی نکته کوچولو بگم ک توی انتخاب آهنگ ها، یکمی ب بقیه سلیقه ها هم بپردازین ... ریتم و سبک آهنگها، قشنگ بود، اما خب حداقل من یک نفر رو ک زیاد جذب نکرد، میتونست سلیقه های متفاوت تر رو دربر بگیره
و ی چیز کوچولوی دیگه اینکه ریتم پیش روی کمی کند بود، میتونست سریع تر باشه ...
در کل کار خیلی خوبی بود
بچه هاااا .... مچکریم

یه نکته دیگه که الان یادم اومد.
مهم نیست که مدت زمان برنامه چند دقیقه باشه مهم اینه که اون چند دقیقه پراز محتوا و جذاب باشه
حتی اگه کل برنامه 15 دقیقه هم باشه خوبه اما سعی بشه همین 15 دقیقه بهترین محتوا ها رو از لحاظ فنی و معنوی داشته باشیم ، قطعا اینطوری مخاطبان افزایش پیدا میکنه
دستتون درد نکنه.
خسته نباشد.
صداپیشگان حرفه ای بودن آدم فک میکرد داره رادیو گوش میده واقعا.

البته گاهیم فک میکرد داره قصه گوش میده.
تایمش خیلی زیاد بود . میتونست کوتاهتر باشه. سروداش کمتر باشه
به جای مصاحبه هم میشد مثلا ی بخشی داشتید به عنوان جمع بندیه تاپیک فلان!حالا هر تاپیکی که بود.به نظرم وقتی راجع به تاپیکی زنده بحث بشه، اون تاپیک جون میگیره و این خیلی خوبه
یه ذره به تالار بیشتر تر ربطش میدادید بهتر بود فک کنم
در مورد محتوا هم نظر بخواید ما هستیم.
طنزش ی ذره بی مزه بود.
در نهایت از زحماتی ک کشیدید تشکر میکنم. برای بار اول خیلی عالی بود...
آها یه چیزم الان یادم افتاد
هیجان نداشت اصلا.
بابا ما جوونیما
میتونید از رادیو جوان یاد بگیرید مثلا

(۲۲/مهر/۹۳ ۲۱:۵۹)mahpare نوشته است: [ -> ]هیجان نداشت اصلا.
بابا ما جوونیما
میتونید از رادیو جوان یاد بگیرید مثلا
منظور خانم مه پاره اینه که از اون اهنگا بذارید که هادی گفت 10 - 2

(۲۳/مهر/۹۳ ۰:۱۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]منظور خانم مه پاره اینه که از اون اهنگا بذارید که هادی گفت 10 - 2 
من همین جا تکذیب میکنم
من اصلا اطلاع ندارم از آهنگهای 10-2

من خودم همین جا از همه عزیزانی مه از بخش طنز تقدیر و تشکر کردن ... تقدیر و تشکر میکنم

چنین انسان متواضعی هستم من ... و البته نمک شناس ...
منم از همین تریبون استفاده میکنم و از همه عزیزانی که در تهیه این برنامه دست ب دست هم دادن تشکر میکنم
خدا قوت بچه ها ...
به نام خدا
.
.
بسیار سپاسگزارم از مجموعه ای که با تلاش فراوان رادیو بیداری را راه اندازی کرده و اولین شماره ازآن را منتشر نمودند.
آیتم های خوبی در اولین کار موجود بود
این آیتم ها از نظر محتوایی میتواند در تولیدات بعدی رادیو بیداری،بهتر و بیشتر مورد بررسی قرار بگیرد،علی الخصوص اینکه تعادل پخش بین نوا و محتوا را با دقت بیشتری میتوان اعمال کرد.
امید که در رادیو بیداری بعدی،با تلاش دوستان و همکاری بهتر و بیشتر کاربران تالار ،برنامه ای کاربردی تر و اصولی تر که مشخصه یک تالار گفتمان در راستای بیداری اندیشه و علی الخصوص مباحث مهدویت و آخرالزمان است تولید خواهد شد و بی شک این حرکت بزرگ از افتخارات تالار در دنیای مجازی است.
یاعلی (علیه السلام) مدد است.
میگم نظرتون چیه این رادیو رو توی وبلاگ هم بزارید؟
برای پخش آنلاین...+ آرشیو؟؟
بسم الله
سلام علیکم
از تک تک عزیزانی که بصورت فشرده همت کرده و این برنامه زیبا را طراحی و اجرا نمودند کمال سپاسگزاری را دارم . ان شاء الله که این اولین ،آخرین کار نباشد و با پشتکار و جدیت بیشتر و با محتوای بهتر و متنوع تری ادامه یابد .
خداوند پشت و پناهتان .
موفق باشید و خدایی .