۲۳/مهر/۹۳, ۲۲:۲۳
خب مسلما کار قوی و عالی بود بار اول و دومم نداره کار خوب خوبه دیگه چیه همش یه جمله کلیشه ای می گید آقا من ورژن جدید این جمله رو دارم" منتظر پیشرفت روزافزون برنامه هستیم "
فقط چندتا نکته که به نظرم اومد ... حالا تا نظر شما چی باشه
1-ابتدا تشکر می کنم از صدا پیشگان اما برخی احساس میشد خجالت میکشن و با لحن خاصی سخن میگن یکم صدا قوت داشته و تسلط بد نیست صداپیشگم یه جورایی بازیگریه
2-بجای آهنگ پیام بازرگانی و بعضی از نماهنگ ها بهتره یه موزیک اختصاصی بسازید برای رادیو بعد فرمت ثابتی رو دنبال کنه هر قسمت . چگونه بسم الله بگیم ، ترتیب آیتم ها چطور باشه . گردانندگان هر آیتم مشخص باشه یه تم خوب و جذاب داشته باشه
3-مصاحبه با مدیرانم بد نیست یا مثلا مناظره کاربران مختلف السلقیه
(خوراکم دعواس)
4-استعداد یابی کنید ببینید سایر کاربرا چه توانایی دارن کمک بگیرید از همه تعداد سازنده جا داره خیلی بیشتر باشه (حالا یا ثابت باشن با مقطعی) که ریتم خاصی بگیره برنامه مثلا هر جمعه ساعت 10 صبح برنامه بیاد تو تالار
5-یه بخشم به عنوان سخنان کاربران نظرات و پیشنهادت و سایر چیزا کاربرهای دیگه داشته باشن به عنوان بخش پایانی که به طور مستند خودشون از خودشون ضبط کردن
فقط چندتا نکته که به نظرم اومد ... حالا تا نظر شما چی باشه
1-ابتدا تشکر می کنم از صدا پیشگان اما برخی احساس میشد خجالت میکشن و با لحن خاصی سخن میگن یکم صدا قوت داشته و تسلط بد نیست صداپیشگم یه جورایی بازیگریه
2-بجای آهنگ پیام بازرگانی و بعضی از نماهنگ ها بهتره یه موزیک اختصاصی بسازید برای رادیو بعد فرمت ثابتی رو دنبال کنه هر قسمت . چگونه بسم الله بگیم ، ترتیب آیتم ها چطور باشه . گردانندگان هر آیتم مشخص باشه یه تم خوب و جذاب داشته باشه
3-مصاحبه با مدیرانم بد نیست یا مثلا مناظره کاربران مختلف السلقیه
(خوراکم دعواس)4-استعداد یابی کنید ببینید سایر کاربرا چه توانایی دارن کمک بگیرید از همه تعداد سازنده جا داره خیلی بیشتر باشه (حالا یا ثابت باشن با مقطعی) که ریتم خاصی بگیره برنامه مثلا هر جمعه ساعت 10 صبح برنامه بیاد تو تالار
5-یه بخشم به عنوان سخنان کاربران نظرات و پیشنهادت و سایر چیزا کاربرهای دیگه داشته باشن به عنوان بخش پایانی که به طور مستند خودشون از خودشون ضبط کردن

![[تصویر: 81456504639948755461.png]](http://www.shiaupload.ir/images/81456504639948755461.png)