۲۵/مهر/۹۳, ۲۲:۵۹
۲۶/مهر/۹۳, ۱۲:۱۹
عجب چیزی بود این رادیو بیداری

شما که دست رادیو میقاتو از پشت بستید

شما که دست رادیو میقاتو از پشت بستید

۲۶/مهر/۹۳, ۱۳:۲۵
(۲۵/مهر/۹۳ ۱۷:۴۹)شیدا نوشته است: [ -> ]
سلام به شما خوبان
از لطف شما نسبت به اولین برنامه رادیو بیداری بسیار سپاسگزارم و همینطور انتقادهایی که به کار داشتید.
خبر دااااااغ اینکه دومین برنامه رادیو بیداری هم به امید خدا در راهه
دوستان بزرگوار میتونید انتقاد ها و پیشنهاداتون رو درباره برنامه و تالار به صورت صوتی ضبط کنید و برامون بفرستید (همونطور که در پایان برنامه هم بهش اشاره شده بود) علاوه بر اون چون برنامه بعدی ان شاءالله در ماه محرم پخش میشه میتونید متن یا شعر یا دلنوشته درباره مولا امام حسین(علیه السلام) و یاران عزیزشون رو هم با صدای خودتون ضبط کنید و بفرستید
نکته ی دیگه این که خواهر خوبم یاسین عزیز، مسئول روابط عمومی رادیو هستن (یعنی پل ارتباطی شما و تیم رادیویی) پس هر مطلبی و موردی رو که فکر میکنید باید به اطلاع تیم رادیو برسونید با ایشون هماهنگ کنید
و باز هم نکته ای دیگه اینکه فایل های صوتی پیشنهادها یا شعر و متن محرم رو تا 30 مهر ماه برای خانوم یاسین بفرستید
و خیلی هم طولانی نباشه لطفا
ممنون از همکاری شما عزیزان
یا علی / التماس دعا
سلام خدمت دوستان بزرگوار
در ادامه فرمایشات شیدای گرامی چند نکته بگم.
1- اگه ایده ای در مورد محرم دارید حتما بفرستید چون خیلی وقت نداریم.
2-همانطور که گفته شد دلنوشته های خودتون رو میتونید با صدای خودتون بفرستید و نکته مهمش اینه که فقط اقایون میتونن صوتی بفرستن اگه خانومای عزیز خواستار توضیح بیشتر شدن ان شاء الله در پیام خصوصی در خدمتشون هستم.
و ممنون از همه دوستانی که تا الان نظراتشون رو مطرح کردن.
التماس دعا
۲۷/مهر/۹۳, ۱۴:۵۰
با سلام!
دست همه دوستان عزیز درد نکنه!
دست همه دوستان عزیز درد نکنه!
۲۸/مهر/۹۳, ۱۷:۳۸
سلام خدمت دوستان بزرگوار
از همه دوستانی که تا کنون انتقادات و پیشنهاداتشون و فایل های صوتی شون رو فرستادن نهایت تشکر رو داریم.
و البته ما همچنان منتظر دوستانی هستیم که اعلام امادگی کردن.
چند روز دیگه بیشتر به محرم باقی نمونده اگه ایده ای برای این قسمت دارید،مداحی قشنگ،اهنگ مرتبط، متن ،مداحی خودتون،نظراتتون بصورت فایل صوتی ....... لطفا برای بنده بفرستید.
از همه دوستانی که تا کنون انتقادات و پیشنهاداتشون و فایل های صوتی شون رو فرستادن نهایت تشکر رو داریم.
و البته ما همچنان منتظر دوستانی هستیم که اعلام امادگی کردن.
چند روز دیگه بیشتر به محرم باقی نمونده اگه ایده ای برای این قسمت دارید،مداحی قشنگ،اهنگ مرتبط، متن ،مداحی خودتون،نظراتتون بصورت فایل صوتی ....... لطفا برای بنده بفرستید.
۲۸/مهر/۹۳, ۱۸:۴۹
من از سلیم یه گلچین دارم
می خواین آپلود کنم براتون؟
البته فقط یدونه اش ترکی نیست: شه بخشنده ما بنده نواز است بیا...
مرثیه زینب رو می خواین؟ زینب، زینب، زینـــــب، شاه وفا، زینب
یا مرثیه حضرت رقیه؟ گالدی عراق ده بی کفن...
یا روضه علی اصغر؟ آقلاما بالام
یه چند تای دیگه دارم که اکثرا برای مقتل هستن و دیگه تم رادیوتون خیلی افسرده می شه
هر کدوم رو خواستین بهم پ.خ بدین تا شب آپلود می کنم
فکر کنم حجمشون از 200 مگ بالاتر نره
می خواین آپلود کنم براتون؟
البته فقط یدونه اش ترکی نیست: شه بخشنده ما بنده نواز است بیا...
مرثیه زینب رو می خواین؟ زینب، زینب، زینـــــب، شاه وفا، زینب
یا مرثیه حضرت رقیه؟ گالدی عراق ده بی کفن...
یا روضه علی اصغر؟ آقلاما بالام
یه چند تای دیگه دارم که اکثرا برای مقتل هستن و دیگه تم رادیوتون خیلی افسرده می شه
هر کدوم رو خواستین بهم پ.خ بدین تا شب آپلود می کنم
فکر کنم حجمشون از 200 مگ بالاتر نره
۲۸/مهر/۹۳, ۱۹:۱۷
دوستان اگه کسی نمایشنامه نویسی هم کار کرده به بنده پیام بده
۲۸/مهر/۹۳, ۲۲:۵۲
با عرض سلام مجدد
[b]اینک سالار شهیدان را در برابرت می بینی، به مولایت چه میگویی؟؟؟
آنچه میخواهد دل تنگت بگو....
[/b]
دوستان عزیز همونطور که میدونید برنامه بعدی رادیو بیداری تو محرم پخش میشه به امید خدا
برادرای بزرگوار تالار درد و دلتون با سید جوونای اهل بهشت چیه؟؟؟
[/b]
منتظر فایل های صوتی شما هستیم.
۲۹/مهر/۹۳, ۱۴:۱۵
بچه ها عجله کنید تا محرم چیزی نمونده
دوستانی که ممکنه خجالتی تر باشن عیبی نداره اسمشونو نمیگیم
[/b]
b]اینک سالار شهیدان را در برابرت می بینی، به مولایت چه میگویی؟؟؟
[/b]
۲۹/مهر/۹۳, ۱۵:۲۱
(۲۹/مهر/۹۳ ۱۴:۱۵)یاســین نوشته است: [ -> ]بچه ها عجله کنید تا محرم چیزی نموندهببخشید که نمی تونم باهاتون در این زمینه همکاری کنم به این علت که بنده تا الان که خدمت شما هستم به درستی یاد نگرفتم احساساتم رو به خوبی بیان کنم.
b]اینک سالار شهیدان را در برابرت می بینی، به مولایت چه میگویی؟؟؟
[/b]
اما اگر روزی روزگاری این لیاقت پیدا کردم که در خدمت امام حسین (علیه السلام) باشم اگر اجازه دادند فقط دست ایشون رو می بوسم و اگر بیشتر از این هم توفیق داشته باشم ازشون درخواست می کنم که در حق بنده پدری کنند دستی به سرم بکشند بلکه آدم بشم و بتونم در رکاب حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بادشمنان خدا مبارزه کنم.
![[تصویر: 81456504639948755461.png]](http://www.shiaupload.ir/images/81456504639948755461.png)