تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تاثیر فیلمهای مستهجن روی من
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
سلام.
سوالی هست که مدتهاست ذهن منو درگیر خودش کرده.
در همین سایت و سایتهای مشابه تاثیرات و مضرات فیلمهای مستهجن روی خانواده و جامعه مورد بررسی قرار گرفته و آدم ها همه این موضوع رو میدونن.
اما سوال اینجاست که چرا باز هم دست از دیدن این فیلمها برنمیدارن؟
آیا نفع شخصی داره؟
میشه مضراتی که این فیلمها به خود شخص میزنه رو بگید؟
مثلاً خودارضایی اثرات منفی ای روی انسان داره که الآن کمتر کسی که شرایط زنا داشته باشه مرتکبش میشه.
میخوام بدونم چرا آدم ها وقتی شرایط زنا یا حتی روابط حلال زناشویی رو دارن، اما باز هم از دیدن این فیلمها دست برنمیدارن؟
سلام خانم ام ابیها.
به وبلاگ ما خوش اومدین و خوشحال میشیم که از این به بعد هم شاهد حضور پررنگ شما باشیم.
به نظر من یکی از مضراتش این باشه که دیگه خود شخص به راحتی تحریک نمیشه و یا به راحتی راضی نمیشه.
این موضوع در آقایان ممکنه به بیماریهای پروستات بیانجامه.
نقل قول:این موضوع در آقایان ممکنه به بیماریهای پروستات بیانجامه.
مدرک بیارید.
بنام خدا
(۳۰/مهر/۹۳ ۱۹:۰۰)زینب خانوم نوشته است: [ -> ]به نظر من یکی از مضراتش این باشه که دیگه خود شخص به راحتی تحریک نمیشه و یا به راحتی راضی نمیشه.

در پاسخ این سوال باید گفت که چنان فردی بیشتر ب این موضوع معتاد شده ، و با دونستن مضرات این عمل بازهم چیزی جز اون کار ایشون رو راضی نمیکنه...از ی جهت با زینب خانم موافق و از یه جهت مخالفم...البته در خصوص تحریک شدن هم باید بگم که ب نظر من باعث میشه که تحرک شخص بیشتر بشه اونم چ تحرکی Big Grinو در کل خانم ام ابیها چیزی شبیه پست شما را یکی از کاربران خوب تالار چن وقت پیش ارسال کردن که در حال جستجوی اون هستم تا لینکشو بذارم ...بعله اینم لینکش
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31428.html
آقای ساجد!
من نگفتم که اون آدم دیگه تحریک نمیشه.
منظورم این بود که در شرایط عادی و شرایط طبیعی تحریک نمیشن.
مثلاً با همسرشون یا با هر کی که رابطه دارن تحریک نمیشن.
حتماً باید فیلم ببینن تا بتونن با همسرشون باشن.
یعنی اونی که فیلم میبینه، دیگه انسان با کمی تا قسمتی عیب جلوی روش رو نمیپسنده.
یه آدم کاملاً بی نقص رو میخواد، اونم با دیدن از زوایایی که خود شخص قابلیت دیدنش رو ندارن.
لذا با شرایط عادی تحریک نمیشه دیگه.
در واقع سطح سلیقه اون آدم میره بالا.
ضمن این که اون لینک درباره فیلم های معمولی هالیوودی بود.
یعنی یه فیلم با یه موضوع که توش یه صحنه است زمین تا آسمون فرق داره با یه فیلم دو ساعته که از اول تا آخرش در حال روابط جنسی هستن.

آقای کل!
منم از یه پزشکی شنیدم.
میگفت یکی از دلایل شیوع بیماری های پروستات تحریک شدن و ارضا نشدن به موقع هست.
عرض کردم که ممکنه...
(۳۰/مهر/۹۳ ۱۶:۰۶)ام ابیها نوشته است: [ -> ]سلام.
سوالی هست که مدتهاست ذهن منو درگیر خودش کرده.
در همین سایت و سایتهای مشابه تاثیرات و مضرات فیلمهای مستهجن روی خانواده و جامعه مورد بررسی قرار گرفته و آدم ها همه این موضوع رو میدونن.
اما سوال اینجاست که چرا باز هم دست از دیدن این فیلمها برنمیدارن؟
آیا نفع شخصی داره؟
میشه مضراتی که این فیلمها به خود شخص میزنه رو بگید؟
مثلاً خودارضایی اثرات منفی ای روی انسان داره که الآن کمتر کسی که شرایط زنا داشته باشه مرتکبش میشه.
میخوام بدونم چرا آدم ها وقتی شرایط زنا یا حتی روابط حلال زناشویی رو دارن، اما باز هم از دیدن این فیلمها دست برنمیدارن؟
سلام.
این مسئله یک نوع اعتیاد روانی رو باعث میشود که مثل همه اعتیادهای جسمانی ترک کردنش سخت هست.
برای فرد هم تصور غيرواقعي ایجاد میکند نسبت به روابط زوجیتی که از دسترس خارج هست.
از جهتی
لذتی تصویر میشود که غیرواقعی هست. فرد هم در زندگی واقعی نمیتونه به اون لذت دست پیدا کند بنابراین تماشای فیلم رو به واقعیت ترجیح میدهد. و همچنان ترکش برای فرد سخت هست.
یعنی نه فرد متاهل از اسیب این فیلمها و صحنه ها در امان هست و نه فرد متاهل.
در اعتیادش شک نیست
در زود انزالی اس هم نمی دونم شک دارید یا نه. مدرک بیارم؟
در ضمن زود انزالی با زود تحریک شدن فرق داره.
یه چیزی تو مایه های کسایی هست که ببخشید، اختیار دفع ادرارشون دستشون نیست.
و همچنین فرد بدون نیاز به تحریک شدن و فقط با یه عادت جسمی و شرطی شده دچار انزال می شه که خیلی بده به نظر من(البته در درجات شدیدش هست)
گودی زیر چشم و ضعف بینایی(حالا هرکی این دو خصله رو داشت بهش نگید ***. کم خوابی هم باعث گودی زیر چشم می شه)
ضعف بدنی و عضلات(فقط شنیدم)
از همه مهمتر اعتیادش هست. اگه این اعتیاد به یه شرط دوره ای تبدیل بشه و درجه اش شدید بشه بعد از ازدواج مسلما باعث جدایی خواهد شد.
یه جورایی هدف فدای وسیله می شه.
قبل از ازدواج برای ارضای جنسی خودارضایی می کرده
بعد ازدواج با اینکه وسیله ارضای جنسی مهیا هست ولی باز خودارضایی می کنه. خود ارضایی برای خود ارضایی که میشه اعتیاد شرطی شده. معلم تعلیمات اجتماعی در سال اول دبیرستان مثال های زیادی برای ما زد از این مدل طلاق ها.

یه چی یادم رفت
بالاخره هرکسی ممکنه توی خواب "شیطانی" بشه. امیدوارم بدونید چیه.
حتما بعد "شیطانی" شدن دفع ادرار کنید.
اون مایع به اصطلاح "منی" چه خانم و چه آقا نباید توی مجرا ها باقی بمونه
واگرنه رسوب می کنه فاسد می شه بعدش مجبور می شین عمل کنید.
خود عمل و درد سرش که هیچ
آبروی آدم می ره
مثل کسی که ناخواسته و ندانسته(مثلا تزریق خون ناسالم) ایدز گرفته
حالا بیا به ملت ثابت کن که آقا! خانم! من هم جنس باز نیستم! من معتاد نبودم!
این رسوب داخل مجرا هم ممکنه به اطرافیان بگه که ایشون *** بوده. حالا بیا ثابت کن!
دست شما دوستان گرامی درد نکنه.
من در آشنایانم تقریباً 20 نفر رو میشناسم که متاهل هستند و متاسفانه از این فیلم ها میبینند. همگی هم اهل علم و مباحثه علمی هستند.
میخواستم مضرات این کار را روی جسم بهشون بگم.
این تاثیرات رو خودشون میدونن و چون اعتیاد ندارن این اثرات رو قبول ندارند.
ضرری که آشکار باشد و قابل درک و مشاهده.
اتفاقا چند وقت پیش بود تو یه سایت خارجی داشتم میخوندم البته الان دقیق خاطرم نیست
اونجا چندتا مورد کلی رو توضیح داده بود من چیزایی که یادمه میگم
شخصی که به فیلمهای پ و ر ن اعتیاد داشته باشه بعد از یک مدت از دنیای واقعی خارج میشه و انتظارات ناممکن و عجیب از همسر خودش پیدا میکنه و انتظار داره همسرش (زن/مرد) بتونه مثل اون بازیگر رفتار کنه و بعد از مدتی این انتظاراتش برآورده نمیشه و سعی میکنه از راههای دیگه نیاز خودش رو برطرف کنه و به باقی مشکلات مثل جدایی و طلاق و خیانت کشیده میشه
این آسیب بخصوص در تازه عروس و دامادها شایع تره چون هنوز تجربه ی زیادی در زندگی مشترک و زناشویی ندارن.
در بعضی موارد اون شخص معتاد دیگه فقط با دیدن فیلمهای پ و رن تحریک میشه ...مسئله دیگه اینه که بیشتر افرادی که به دیدن این فیلها اعتیاد دارند مشکل اعتیاد به خودارضایی هم پیدا میکنند یا دارند!

اما باقی چیزهای گفته شده مثل بیماریهای جسمی و این چیزا غیر علمی و هنوز ثابت نشدهSmile

مگر اینکه به واسطه اعتیاد به فیلم دیدن و بعد از اون خودارضایی دچار مشکل بشه که اون در اصل میشه ضرر خودارضایی
خوب من ی مثال می زنم
مثال هام همه از دبیرستان چون دبیرستان قشری هست که خیلی درگیرشه
دبیر واحد مشاوره تحصیلی من می گفت یه دانش آموز داشته که سال ها بود که با دبی زیاد خودارضایی می کرده.
بعد از مدتی مشکلش خیلی شدید شده بود و شرمش می یومد به کسی بگه. امده بود به مشاور گفته بود.
می گفت موقع بستن زیپ شلوار تا مرز انزال می رفته
توی خیابون هرچی می دید همزاپنداری می کرده و تحریک می شده
تا حدی از این فیلم ها دیده بود که چشمش به هر کسی می افتاد یاد یکی از فیلم هاش می افتاده
در ضمن عواقب و بیماری های جسمی مربوط به خودارضایی قرار نیست دقیقا به خاطر خودارضایی باشه!
مثلا چرا کسایی که خیلی گوشت قرمز(فقط گوشت قرمز بدون دنبه و ...) مصرف می کنن پس از مدتی مشکل عروقی پیدا می کنن؟
دلیلش گوشت قرمزه؟
خیر!
دلیلش روغنی هست که هنگام طبخ گوشت استفاده می شه.
گرفتین؟Wink
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع