تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خانم نامداری! چادر شما بوی نفاق و دروغ می‌‌دهد… + عکس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
نقل قول:لطفا بجای نقل قول های غیر مستقیم و قضاوت های گوناگون خبرگزاری ها , اصل اخبار رو خودتون مطالعه کنید

واقعا فکر نمی کنین این پر کردن رسانه های خبری و این همه مصاحبه و غیره و غیره و غیره ربطی ب طلاقشون داشته باشه ؟؟

من همجنس خودم رو خوب میشناسم... میدونم بعد از جدایی، چ حسی میتونه داشته باشه و چ عکس العملهایی نشون بده ...

پ.ن: کاملا اعتقاد دارم ک متن خبری ک خبرگذاری نوشته، جهت داره و رسما داره تخریب می کنه ایشون رو
اما چیزی از اعتبار کلیت حرف خبر کم نمیکنه

الانم ک هم خانوم نامداری و هم خانوم توانگر رسما بر طبل جنگیشون کوبیدن

پ.ن2: چ تخریب چهره ای از چادری ها کردند ولی !!!
کاملا میدونم ک فردا دوستان مانتوییم، چیا خواهند گفت درباره چادر و با چ لحنی حرف خواهند زد Sad Dodgy
جواب این تخریب رو کی میده؟
خیلی ها همبن الان ب همین نتیجه رسیدن ک کلا چادری ها هم ..... ! Dodgy
من تعجبم از خبرگزاری های نسبتا موجه کشوره که گول این موج رو خوردند

ا.ن. یا ن.م خیلی کوچکتر از این هستند که بخوان وقت ما رو بگیرن

پروژه همیشگی مظلوم نمایی با خودزنی

ولی امثال این شخص نمونه بارز چادری های بی حجابن

برخی از غیر چادری ها صد مرتبه از اینها بهترند
اونایی که از مجریای چادری یا هر خانمی باحجاب چادر انتقاد می کنن فقط حواسشون رو جمع کنند که چه ضربه ای دارن به حجاب وارد میکنن نا خواسته!!! این کارا از بچه های گل و گلاب تالار ما بعیده!! انقاد دارین از بد حجابا داشته باشید نه از چادریها!
بالاخره چادر سر کردن دست و پا گیره و هر کی چادر سر می کنه از اونی که راحته یا با مانتوئه سختی بیشتری رو تحمل می کنه!!!

پ.ن: من اصلا برنامه های ایشون رو دوست ندارم و بیشتر جملاتشون رو جند تند صحبت می کنن نمی فهمم!! ولی با کوبیدن هیچ هیچ خانم چادری ای تو این دوره زمونه موافق نیستم و این کارو به خلاف مصالح جامعه میدونم!!!Sad
(۱/آبان/۹۳ ۰:۰۶)zahra11 نوشته است: [ -> ]اونایی که از مجریای چادری یا هر خانمی باحجاب چادر انتقاد می کنن فقط حواسشون رو جمع کنند که چه ضربه ای دارن به حجاب وارد میکنن نا خواسته!!! این کارا از بچه های گل و گلاب تالار ما بعیده!! انقاد دارین از بد حجابا داشته باشید نه از چادریها!
بالاخره چادر سر کردن دست و پا گیره و هر کی چادر سر می کنه از اونی که راحته یا با مانتوئه سختی بیشتری رو تحمل می کنه!!!

پ.ن: من اصلا برنامه های ایشون رو دوست ندارم و بیشتر جملاتشون رو جند تند صحبت می کنن نمی فهمم!! ولی با کوبیدن هیچ هیچ خانم چادری ای تو این دوره زمونه موافق نیستم و این کارو به خلاف مصالح جامعه میدونم!!!Sad

یه خانمی بود در برنامه به خانه برمیگردیم ز.ص. که قبل ا.ن. بود

ایشون هم نمونه سابق این مدل از چادری بودن بود

ایشون در خارج از تلویزیون چادری نیست و مادرش هم همینطور

این افراد مایه ننگ پوشش مقدس چادرند

دقیقا مثل عمامه بسرهای خرابکار که اون لباس رو کثیف می کنند

باید این افراد رو زد که بقیه فکر نکنن مثل بقیه اند

چادر سخته درست

ولی کسی مجبورشون نمیکنه چادر سر کنند

اگر قبول کردند دیگه ادا و اطوار نداره

مانتو تن کنند

مانتوهای دهه شصت

شرفش از شنلی که دائم کنار بره و باقی کارای دون شأن چادر بیشتره
ببینید عبدالرحمن عزیز!!!

من کلا با هر کی بخواد رفتار یا گفتارش کوبیدن شخص خاصی باشه مخالفم چه اون آدم آخوند خائن باشه ! چه چادری پر اشکال!

وقتی شما دامن بزنی به این قضایا نتیجش تو جامعه بد از اب درمیاد!! گناه و اشتباه آدمها اگر سیاسی و حکومتی نباشن رو ما حق نداریم علنی کنیم!! این الان برای شما مشکله که متوجه منظور بشید؟؟

برعکس تو تالار اگه کسی پستش سیاسی باشه و اون شخص دزدی کنه یا هر کار بدی پستش حذف می شه ولی نامداری که یه آدم هیچکارس و اصلا مهم نیست!!! نبایدم گندش کرد اشکال تلقی نمی شه!!

بله خب باید به چادریها احترام بیشتری گذاشت !و به همین دلیل نباید نقدشون کرد یا زیر سوال بردشون!! می دونید چرا چون مثلا اگه بچه ی مثل منی گذارش به تالار بیفته همون اصطلاح شما رو به کار میبره (خود زنی) خوبه حرفی بزنیم که ضررش کمتر باشه !!

الان استفاده این تاپیک چیه جز موردی که من گفتم!! ضررش و تاسفش صد برابر بیشتر از استفادش بود مگه میایم تالار دلمون رو خالی کنیم!!!
(۱/آبان/۹۳ ۰:۳۹)zahra11 نوشته است: [ -> ]ببینید عبدالرحمن عزیز!!!

من کلا با هر کی بخواد رفتار یا گفتارش کوبیدن شخص خاصی باشه مخالفم چه اون آدم آخوند خائن باشه ! چه چادری پر اشکال!

وقتی شما دامن بزنی به این قضایا نتیجش تو جامعه بد از اب درمیاد!! گناه و اشتباه آدمها اگر سیاسی و حکومتی نباشن رو ما حق نداریم علنی کنیم!! این الان برای شما مشکله که متوجه منظور بشید؟؟

برعکس تو تالار اگه کسی پستش سیاسی باشه و اون شخص دزدی کنه یا هر کار بدی پستش حذف می شه ولی نامداری که یه آدم هیچکارس و اصلا مهم نیست!!! نبایدم گندش کرد اشکال تلقی نمی شه!!

بله خب باید به چادریها احترام بیشتری گذاشت !و به همین دلیل نباید نقدشون کرد یا زیر سوال بردشون!! می دونید چرا چون مثلا اگه بچه ی مثل منی گذارش به تالار بیفته همون اصطلاح شما رو به کار میبره (خود زنی) خوبه حرفی بزنیم که ضررش کمتر باشه !!

الان استفاده این تاپیک چیه جز موردی که من گفتم!! ضررش و تاسفش صد برابر بیشتر از استفادش بود مگه میایم تالار دلمون رو خالی کنیم!!!

ببینید منظور شما مشخصه و تا حدود زیادی هم نظریم

ترویج فحشا کمتر از فحشا نیست

کاملا این اخبار هدفمندند

لیک

ما از عمل این افراد بیزاریم نه از چادرشون

بهترین کار اینه که برن تو حاشیه و فراموش بشن تا آبروی چادر رو نبرند

به کرکس ندهند!
این بنده خدا باید یه کم بره استراحت کنه....حالش بیاد سر جاش!!!
بعد از طلاقشون، یه مسابقه راه انداختن که به مردم بگن من اصلاً هم ناراحت نیستم و داره بهم خوش میگذره.
اون از فرزاد حسنی و اینم از این.
بهتره ماها قاطی نشیم.
دعوای خانوادگیه.
به ما چه؟
والا...
نقل قول:بعد از طلاقشون، یه مسابقه راه انداختن که به مردم بگن من اصلاً هم ناراحت نیستم و داره بهم خوش میگذره.
اون از فرزاد حسنی و اینم از این.
بهتره ماها قاطی نشیم.
دعوای خانوادگیه.
به ما چه؟
والا...
دعوای خانوادگی در صدا و سیمای ملی!
شدیدا از Stars Style Life متنفرم
مدام اشخاص رو سیبل کردن کافی نیست؟

یک روز نامداری، یک روز نرگس محمدی یک روز ...

درضمن تالار مذهبیه و خیلی ها هم نمیان جواب بدن! وگرنه تو پست ها تو این چند تایپیک ، سراسر توهین هاییست به خانم های غیر چادری!
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع