تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خانم نامداری! چادر شما بوی نفاق و دروغ می‌‌دهد… + عکس
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
به نظر من از آزاده نامداری بدتر مردهایی هستن که ایشون رو برانداز میکنن تا ببینن کجای حجاب و حرف زدنشون ایراد داره.
ناراحتید؟
وقتی ایشون میاد جلوی دوربین بزنید اون کانال.
چرا میشینید تا ته برنامه اش رو میبینید تا بعد ایراداتش رو کشف کنید؟
(۱/آذر/۹۳ ۲۰:۰۸)ام ابیها نوشته است: [ -> ]به نظر من از آزاده نامداری بدتر مردهایی هستن که ایشون رو برانداز میکنن تا ببینن کجای حجاب و حرف زدنشون ایراد داره.
ناراحتید؟
خدا به شما عقل و هوش عطا فرموده، پس اگر لحظه‌ای تعقل کرده بودید قطعاً درمی‌یافتید که برای دیدن اینگونه ایرادات، چند لحظه میتونه کافی باشه و لازم نیست یک نفر بنشینه تا ته برنامه رو ببینه.

اگر فکر می‌کردید میتونستید حالتی رو تصور کنید که بنده بدون اینکه خواهان برنامه‌ای باشم بخشهایی از اون رو ببینم، حتی بیشتر از چند لحظه، چون ممکنه اطرافیانم در حال دیدنش باشن و اجازه نخواهم داشت وقتی کسی میخواد برنامه‌ای رو ببینه به زور کانال رو عوض کنم!

اگر فکر می‌کردید درمی‌یافتید که صحبت از وارد شدن خدشه به دین مردم هست و سلیقه‌ای نیست که بگیم چون به خوشامد بعضی از مردم هست، کسانی که خوششون نمیاد باهاش کاری نداشته باشن و برن سراغ چیزی که خوششون میاد! هیچکجای تلویزیون متعلق به شما یا هیچکس دیگر نیست که دیگران حق اظهارنظر نداشته باشن، بلکه هممون توی یک کشتی هستیم و هیچ‌کس حق نداره هیچ‌کجای اون رو سوراخ کنه، حتی اگر زیر کفشهای خودش باشه. کار همه‌ی ما روی شرایط جامعه تأثیر میذاره.

شما عقل کافی برای درک موارد بالا رو دارید، بنابراین مطمئناً نظرتون کاملاً مغرضانه بوده، چون باید غرض جلوی چشم فرد رو بگیره تا مانع تعقل بشه.
به نام خدا

سلام

جدیدا نه زندگی ها اینترنتی شده عده ای فضای مجازی را حریم خصوصی خود می پندارند واگر به آنان امر به معروف ونهی از منکر کنیم می گویند حریم خصوصی ما به شما چه ارتباطی داره؟

منطقی ترین انسانهای تاریخ مردمان همین زمانه اند ...مدعیان پیشرفت !!!مسروران ومغروران به علم مملوء از فساد وخرابی
به نام خدا

متاسفانه این خانوم در زیر یکی از عکسهای خود که به صورت پابلیک و در واقع عمومی در فضای اینستاگرام منتشر کرده و هر مرد و زنی چه محرم و چه نامحرم هم میتواند آنها را ببیند،‌ به صورت غیر مستقیم به پاهای خودش که داخل آب قرار گرفته اشاره کرده تا ناخودآگاه چشم بیننده به سمت پای این خانوم کشیده شود، خوب به نظر شما یک خانوم محجبه واقعی اینکار را آنهم به صورت پابلیک در اینستاگرام انجام میدهد و همچین عکسی را منتشر میکند ؟؟؟؟؟
چقدر تند جبهه میگیرین.
همه چادر رو واسه همه جور محافظتی سر نمیکنن.
ببینید.
مثلاً من چادری هستم.
اما مسافرت که میرم، درمیارم.
یا توی مهمونی ها چادر سر نمیکنم.
معمولاً هم ساق دست دستم نمیکنم و جوراب هم نمیپوشم.
اما یه ذره هم آرایش نمیکنم.
امثال من هم خیلی زیادن.
حتی چادری هایی که آرایش میکنن.
ایشون هم یکی مثل من.
خیلی ها چادر سر میکنن که توی مکان های خاصی امنیت براشون بیاره.
خیلی ها هم چادر رو مطلق و حجاب رو 100 درصد قبول دارن.
خوش به حال اونایی که حجاب رو کامل قبول دارن.
اما من فکر نمیکنم متهم کردن ایشون کار درستی باشه.
هر کی میره تو صدا و سیما یه هفته بعدش با سگش و ناخن های لاک زده و روسری ای که اگه رو سرش نبود بهتر بود عکس می اندازه.
اون وقت این خانم که چادرش رو انداخته، اینقدر همه رو ناراحت کرده؟
اگه صدا و سیمایی ها همه حجابشون مثل ایشون بود جامعه بهتر بود.
تا این که بعضی ها اون جوری و بعضی ها هم اینجوری.
بیچاره یه مسافرت رفته، یه چادرش رو درآورده.
بذارین شوهر شماها هم فرزاد جسنی با 6 متر زبون بشه، بعد هی راه بیفته تو شبکه های مختلف بلند بلند بخنده که همه دنیا بفهمن ایشون چقدر خوشحاله، شما هم واسه این که کم نیارین، 4 تا عکس از تفریحاتتون منتشر میکنین که طرف یابو ورش نداره که نکنه دختره از عشق من و از جدایی من گوشه نشین شده.
از لحاظ حرفه ای، ایشون باید این کارو بکنه تا متهم به وابسته بودن به یه مجری دیگه نشه.
ولش کنین بیچاره رو دیگه...
آقای درست پسند!
کانال تلویزیون رو نمیتونین عوض کنین.
میتونین برین یه اتاق دیگه که.
نه؟
چشماتون رو ببندین.
بلاخره کار درستی نیست آقایون درباره پوشش یه زن نظر بدن.
حرفی ندارم با کسانی که اهل درنگ و تامل نیستن تا حتی توضیح هم میدی حرفت رو اصلا نفهمن و روی توهین مغرضانه شون مصر باشن
سلام

به نظر منم این خانوم ازاده نامداری دیگه بیش از حد انگشت نما شده.
ایشون یه خانوم چادری معمولی هستند پس توقع چادری متعالی از ایشون نباید داشت.
کاش اکثر صدا و سیمایی ها و اهالی سینما مثل ایشون حجاب داشتن.
الان ایشون شاید در بین افرادی مذهبی ،حجابش جالب نباشه و ایراد زیادی داشته باشه اما ببینید اوضاع جامعه چقدر بده که بین مردم حجاب خوبی داره.

از طرفی ادمای خیلی محجبه معمولا سراغ این کارا نمیرن و همیشه خلایی وجود داره که بقیه پر میکنن.
برای منم خیلی عادیه که این خانوم بعد از طلاقش خودش رو شاد نشون بده.
Sad نمی‌خواستم جوابی بدم، اما دیدم انگار برای بعضی افراد دیگر هم شبهه وجود داره، بخصوص اونهایی که ازشون چنین انتظاری نداشتیم.

بحث ِ چی بود؟
من به حجاب رفتاری ِ این مجری ایراد گرفته بودم، و یک خانم این رو به من گفت:
(۱/آذر/۹۳ ۲۰:۰۸)ام ابیها نوشته است: [ -> ]به نظر من از آزاده نامداری بدتر مردهایی هستن که ایشون رو برانداز میکنن تا ببینن کجای حجاب و حرف زدنشون ایراد داره.
ناراحتید؟
که یعنی مردانی که از این حرفها میزنن خودشون مشکل دارن و میشینن به چشم بد مردم رو نگاه میکنن. نگاه‌هاشون رو فروبگیرند تا قضیه تموم بشه. مسلماً حرف بسیار بسیار زشتی هست و بسیار بسیار بسیار توهین‌آمیز هست.

من برای اینکه نشون بدم این حرف چقدر بیجا و بی‌مورد هست، سه تا دلیل آوردم:
(۱/آذر/۹۳ ۲۰:۵۳)درست پسند نوشته است: [ -> ]اگر لحظه‌ای تعقل کرده بودید قطعاً درمی‌یافتید که برای دیدن اینگونه ایرادات، چند لحظه میتونه کافی باشه و لازم نیست یک نفر بنشینه تا ته برنامه رو ببینه.
(۱/آذر/۹۳ ۲۰:۵۳)درست پسند نوشته است: [ -> ]اگر فکر می‌کردید میتونستید حالتی رو تصور کنید که بنده بدون اینکه خواهان برنامه‌ای باشم بخشهایی از اون رو ببینم، حتی بیشتر از چند لحظه، چون ممکنه اطرافیانم در حال دیدنش باشن و اجازه نخواهم داشت وقتی کسی میخواد برنامه‌ای رو ببینه به زور کانال رو عوض کنم!
(۱/آذر/۹۳ ۲۰:۵۳)درست پسند نوشته است: [ -> ]اگر فکر می‌کردید درمی‌یافتید که صحبت از وارد شدن خدشه به دین مردم هست و سلیقه‌ای نیست که بگیم چون به خوشامد بعضی از مردم هست، کسانی که خوششون نمیاد باهاش کاری نداشته باشن و برن سراغ چیزی که خوششون میاد! هیچکجای تلویزیون متعلق به شما یا هیچکس دیگر نیست که دیگران حق اظهارنظر نداشته باشن، بلکه هممون توی یک کشتی هستیم و هیچ‌کس حق نداره هیچ‌کجای اون رو سوراخ کنه، حتی اگر زیر کفشهای خودش باشه. کار همه‌ی ما روی شرایط جامعه تأثیر میذاره.
این رو به عنوان جواب تحویلم دادند:
(۹/آذر/۹۳ ۱۸:۰۶)ام ابیها نوشته است: [ -> ]آقای درست پسند!
کانال تلویزیون رو نمیتونین عوض کنین.
میتونین برین یه اتاق دیگه که.
نه؟
چشماتون رو ببندین.
بلاخره کار درستی نیست آقایون درباره پوشش یه زن نظر بدن.
یعنی در دلایل اول و سوم لحظه‌ای تأمل نداشتن، و از دلیل دوم هم همون برداشتی که دلشون می‌خواست رو صورت دادن.

جالب اینه که خودشون در این جوابشون اقرار دارند که حتی یک لحظه هم برای تشخیص کافی است(دلیل اول بنده در بی‌مورد بودن ِ حرف اولشون) و نیز اقرار دارند که کار ِ اون خانم دارای اشتباه هست(کل بحث بنده). پس نگاه نمیکنن بگن حرفی که زدم اشتباه بود، چون غرضشون مثل حرف اولشون تنها و تنها اینه که روی توهین مغرضانه‌شون مصرّ باشن.

در دلیل دومم مسلماً منظورم این نبوده که اگر اجازه‌ی عوض کردن کانال رو نداشتم میشینم پای برنامه‌ی ایشون و دستم رو می‌زنم زیر چونه‌ام و زل می‌زنم به تلویزیون!!!!! بلکه منظورم این بود که توی یک جمعی هستیم که اختیار تلویزیون دست ما نیست. مسلماً برنامه‌ی ایشون فساد ِ دامنگیر!!!(اونطوری که حرف ما رو مسخره میکنن) نداره که خوف این رو داشته باشیم که اگر فوراً اون محیط رو ترک نکنیم به گناه بیفتیم!!!! ممکنه اینطرف ِ اتاق پای کامپیوتر نشسته باشم و در عین حال از صحبتهایی که می‌شنوم متوجه بشم مجری‌هه خودش رو لوس میکنه. یا مثلاً اولش که نمیدونم شرایط چطوره، فکر می‌کنم معمولیه و فقط از این ناراحتم که چرا کانال روی یک برنامه‌ی مفید نیست، و بعد که هر از چند گاهی یک نگاه میندازم متوجه میشم که مجری‌هه داره خودش رو لوس میکنه و قیافه‌ام حالت مشمئز شده به خودش میگیره.

اینکه ما نظر بدیم بد هست؟
شما که خودتون اقرار دارید که ما بخوایم نخوایم متوجه ایراداتش میشیم!
چی‌کار کنیم؟
وایسیم تا کسانی که میگن اشکال نداره و همین خوبه در بعضی دختران این فکر رو ایجاد کنن که این اشکال نداره و همین خوبه، بعد بریم هزارتا مصیبت بکشیم از اینکه دخترهای ایرانی هرروز بیش از پیش میرن توی آرایش و لوس حرف زدن و ... و یا شاهد زیاد شدن ِ اون نوع دخترها باشیم که به مذهب اعتقاد دارن ولی جنّی شده‌اند و از خودشون عکس میگیرن میذارن توی شبکه‌های اجتماعی که مردم ببینن لایک کنن!!!!!! حتی دخترهای چادری‌ای که بخوایم برای ازدواج پیدا کنیم هم باید چقدر بگردیم تا یک نفر پیدا بشه که هنوز اینها گمراهش نکرده باشن که همراه چادرش آرایش نکنه یا با نامحرم نگه بخنده یا پیش نامحرم قهقهه نزنه و ... چون آدم وقتی یک خانم با متانت می‌بینه، خانمی‌اش باعث میشه آدم بخواد بقیه‌ی عمرش رو کنارش بگذرونه.
خلاصه اینکه اتفاقاً بسیار بسیار بسیار بسیار به ما مربوطه و این واقعاً حرص خوردن داره که جامعه به کدوم سمت میره.

(۹/آذر/۹۳ ۱۸:۰۶)ام ابیها نوشته است: [ -> ]چقدر تند جبهه میگیرین.
من تند جبهه نگرفتم، بلکه حرف شما که گفتید ایراد از ماست بشدت تند و مغرضانه و توهین‌آمیز بود.

(۹/آذر/۹۳ ۱۸:۰۶)ام ابیها نوشته است: [ -> ]همه چادر رو واسه همه جور محافظتی سر نمیکنن.
ببینید.
مثلاً من چادری هستم.
اما مسافرت که میرم، درمیارم.
یا توی مهمونی ها چادر سر نمیکنم.
معمولاً هم ساق دست دستم نمیکنم و جوراب هم نمیپوشم.
اما یه ذره هم آرایش نمیکنم.
امثال من هم خیلی زیادن.
حتی چادری هایی که آرایش میکنن.
ایشون هم یکی مثل من.
خیلی ها چادر سر میکنن که توی مکان های خاصی امنیت براشون بیاره.
خیلی ها هم چادر رو مطلق و حجاب رو 100 درصد قبول دارن.
خوش به حال اونایی که حجاب رو کامل قبول دارن.
اما من فکر نمیکنم متهم کردن ایشون کار درستی باشه.
هر کی میره تو صدا و سیما یه هفته بعدش با سگش و ناخن های لاک زده و روسری ای که اگه رو سرش نبود بهتر بود عکس می اندازه.
اون وقت این خانم که چادرش رو انداخته، اینقدر همه رو ناراحت کرده؟
اگه صدا و سیمایی ها همه حجابشون مثل ایشون بود جامعه بهتر بود.
تا این که بعضی ها اون جوری و بعضی ها هم اینجوری.
بیچاره یه مسافرت رفته، یه چادرش رو درآورده.
بذارین شوهر شماها هم فرزاد حسنی با 6 متر زبون بشه، بعد هی راه بیفته تو شبکه های مختلف بلند بلند بخنده که همه دنیا بفهمن ایشون چقدر خوشحاله، شما هم واسه این که کم نیارین، 4 تا عکس از تفریحاتتون منتشر میکنین که طرف یابو ورش نداره که نکنه دختره از عشق من و از جدایی من گوشه نشین شده.
از لحاظ حرفه ای، ایشون باید این کارو بکنه تا متهم به وابسته بودن به یه مجری دیگه نشه.
ولش کنین بیچاره رو دیگه...
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۲:۴۶)یاســین نوشته است: [ -> ]به نظر منم این خانوم ازاده نامداری دیگه بیش از حد انگشت نما شده.
ایشون یه خانوم چادری معمولی هستند پس توقع چادری متعالی از ایشون نباید داشت.
کاش اکثر صدا و سیمایی ها و اهالی سینما مثل ایشون حجاب داشتن.
الان ایشون شاید در بین افرادی مذهبی ،حجابش جالب نباشه و ایراد زیادی داشته باشه اما ببینید اوضاع جامعه چقدر بده که بین مردم حجاب خوبی داره.

از طرفی ادمای خیلی محجبه معمولا سراغ این کارا نمیرن و همیشه خلایی وجود داره که بقیه پر میکنن.
برای منم خیلی عادیه که این خانوم بعد از طلاقش خودش رو شاد نشون بده.
ما مگه گفتیم اعدامش کنن؟؟
گفتیم یک چیزهایی هست که مخالف حجابه و نباید باشه و در شأن یک خانم محجبه نیست.
اما شما از کجا و بر چه اساسی حکم میدید به بی‌اشکال بودن ِ حجاب رفتاری‌اش و یا عکسهایی که توی اینترنت پخش میکنه؟
اینکه خیلی‌ها حجابشون بدتر از ایشون هست یا نیست چه ارتباطی به این داره که بگیم کار ایشون بی‌ایراده؟
شما در اصل دارید حلال و حرام خدا رو تغییر میدین و این کارها رو در محدوده‌ی بی‌اشکال قرار میدید، که این کار یعنی تغییر پیدا کردن ِ دین، و گناهش خیلی خیلی سنگینتر از گناهان معمولی هست.
(۱۷/آذر/۹۳ ۲۱:۳۶)درست پسند نوشته است: [ -> ]ما مگه گفتیم اعدامش کنن؟؟
گفتیم یک چیزهایی هست که مخالف حجابه و نباید باشه و در شأن یک خانم محجبه نیست.
اما شما از کجا و بر چه اساسی حکم میدید به بی‌اشکال بودن ِ حجاب رفتاری‌اش و یا عکسهایی که توی اینترنت پخش میکنه؟
اینکه خیلی‌ها حجابشون بدتر از ایشون هست یا نیست چه ارتباطی به این داره که بگیم کار ایشون بی‌ایراده؟
شما در اصل دارید حلال و حرام خدا رو تغییر میدین و این کارها رو در محدوده‌ی بی‌اشکال قرار میدید، که این کار یعنی تغییر پیدا کردن ِ دین، و گناهش خیلی خیلی سنگینتر از گناهان معمولی هست.
سلام
اینکه یه ادم نادرست وارد سیستم میشه،فقط ضعف سیستم رو نشون میده.یعنی میشه صدا و سیما رو بخاطر این ورودی های نامناسب نقد کرد.اما به خود افراد نقدی نیست.
میگی خانم چرا پوششت اینه؟میگه میخواستید منو قبول نکنید.
وقتی رو ادما انگشت میزاریم و نه جریان،طرف اگه توبه کنه بعدا کی میاد این پست ها رو پاک کنه،اما اگه بگیم این جریان غلطه،خوب هر کس که شامل موارد مطرح شده باشه مردم متوجه میشن که غلطه.
منظوره من این بود.
یعنی به جای اینکه بگیم خانم فلانی کارش غلطه ،بگیم از ادم چادری انتظار بیشتری میره و همه چیزایی که همه میدونن....
من خودم تا مدت ها حجابم کامل نبود،چادری بودم اما مثل این خانم،اما به مرور زمان حجابم کاملتر شد
خب
اولا من نوعی وقتی قبلا مثل این خانم بودم فکر نمیکنم اجازه داشته باشم ایشونو نقد کنم
دوم اینکه،واقعا از فردای دیگران که خبر نداریم،حالا این خانم توبه کنه باید بیایم این پست ها رو پاک کنیم

به مردم باید جریان شناسی یاد داد نه فرد.
اگه تا الان اینکارو میکردیم مردم از شمر زمان غافل نمیشدن(جریان شمر شناسی) در حالیکه فکر میکنن،شمر یه دونه بود اونم 1000 سال پیش...
(۱۷/آذر/۹۳ ۲۳:۳۵)یاســین نوشته است: [ -> ]سلام
اینکه یه ادم نادرست وارد سیستم میشه،فقط ضعف سیستم رو نشون میده.یعنی میشه صدا و سیما رو بخاطر این ورودی های نامناسب نقد کرد.اما به خود افراد نقدی نیست.
میگی خانم چرا پوششت اینه؟میگه میخواستید منو قبول نکنید.
وقتی رو ادما انگشت میزاریم و نه جریان،طرف اگه توبه کنه بعدا کی میاد این پست ها رو پاک کنه،اما اگه بگیم این جریان غلطه،خوب هر کس که شامل موارد مطرح شده باشه مردم متوجه میشن که غلطه.
منظوره من این بود.
یعنی به جای اینکه بگیم خانم فلانی کارش غلطه ،بگیم از ادم چادری انتظار بیشتری میره و همه چیزایی که همه میدونن....
من خودم تا مدت ها حجابم کامل نبود،چادری بودم اما مثل این خانم،اما به مرور زمان حجابم کاملتر شد
خب
اولا من نوعی وقتی قبلا مثل این خانم بودم فکر نمیکنم اجازه داشته باشم ایشونو نقد کنم
دوم اینکه،واقعا از فردای دیگران که خبر نداریم،حالا این خانم توبه کنه باید بیایم این پست ها رو پاک کنیم

به مردم باید جریان شناسی یاد داد نه فرد.
اگه تا الان اینکارو میکردیم مردم از شمر زمان غافل نمیشدن(جریان شمر شناسی) در حالیکه فکر میکنن،شمر یه دونه بود اونم 1000 سال پیش...
سلام

دیشب تلاش کردم پاسخ بدم، اما طول کشید و نشد. یه‌خورده دقت کردم و فهمیدم گویا بحث قاطی شده(مثل اکثر بحثهای تالار و دنیا!).

اینکه می‌فرمایید باید سیستم رو نقد کرد کاملاً درست هست، ولی اینکه این رو در جواب بنده می‌فرمایید، به نظر میاد فکر می‌کنید بحث بنده در این تاپیک در دفاع از تمام مواضع ارسال اول تاپیک بوده، در حالی که اینطور نیست. مسلماً این در متن ارسال اول اشتباه هست که هر نقدی از ایشون شده صرفاً به قصد نقد خود ایشون بوده، و نه به قصد نقد جریان(که حتی نقد فرد رو هم درست انجام نداده‌اند! مثلاً انتظار داشته‌اند ایشون درباره‌ی فتنه 88 موضع‌گیری کنن! انگار رجل سیاسی هستن! یا مثلاً عیب گرفته‌اند که عاقدشون از طیف ِ به‌اصطلاح اصلاح‌طلب بوده! اون کار یک تبلیغ و یک حرکت سیاسی بود، ولی مسلماً از خود سیاستمدارها منشأ گرفته بوده نه دو تا مجری! پس آیا باید مسئولیتش رو متوجهشون کنیم؟! بلکه فقط میشه براساسش گفت که نظرات سیاسی ِ اون‌طرفی دارن. مثل خیلی از افراد دیگه).

اصلاً تا همین دیشب هم ارسال اول رو نخونده بودم! چیزی که خونده بودم همونی بود که در موردش حرف زده بودم و اون، مقداری از دفاع بی‌قید و شرطی بود که از کل کارهای این خانم به عمل اومده بود.

در جواب ارسال اول خانم ام ابیها در این تاپیک هم بنده همون که گفته‌اند رو جواب داده‌ام، چه اینکه منظورشون به شخص خاصی بوده، و یا کلی بوده. در ارسال بعدشون هم اونجایی که ادامه‌ی اون بحث رو گرفتن مطابق ِ ادامه‌ی همون بحث جوابشون رو دادم، و اونجایی که حرفهایی مثل حرفهای شما زده بودن، همراه حرف شما و مانند اون جوابشون رو دادم.

یعنی میخوام بگم لطفاً شما هم هرجا که حرفی زدم به دقیق ِ حرف بنده پاسخ بفرمایید.

از اونجا که اینهایی که فرمودید در بحث بنده خلافش گفته نشده بود، حدس می‌زنم که در این دو ارسالتون، به موضع ارسال اول تاپیک جواب فرمودید. پس اگر غیر از این بوده و به اونچه که بنده گفتم پاسخ فرموده بوده‌اید، بفرمایید.
در حقیقت بنده اشتباه کردم که زودتر نپرسیدم.

----------------

(۱۷/آذر/۹۳ ۲۳:۳۵)یاســین نوشته است: [ -> ]اما به خود افراد نقدی نیست.
اين رو چطور مى فرماييد که به خود افراد نقدى وارد نيست؟
يک بحث خيلى مهم اينه که هرچیزی رو همونطورى که هست عنوانش کنيم و اگر اشکالی داره، هرچقدر، هر قدر هم به نسبت ِ خیلی‌ها کوچک، نگيم بى اشکاله، چون اين ميشه وارد کردن ِ اون کار در محدوده‌ی بی‌اشکال و تغيير دادن دين، و خودتون ميدونيد چقدر مسئله‌ى سنگينى هست.

(۱۷/آذر/۹۳ ۲۳:۳۵)یاســین نوشته است: [ -> ]میگی خانم چرا پوششت اینه؟میگه میخواستید منو قبول نکنید.
به هر حال کل سازمان و تصميماتى که داره در هر سطحش اتخاذ ميشه ترکيبى از تفکر و تصميمات افراد منفردى هست که هيچکدوم به صرف خواست خودشون قدرت ورود به اونجا رو نداشته‌اند.
چطور میشه که این بتونه بهانه‌ای برای انجام کاری مخالف اصول باشه؟

(۱۷/آذر/۹۳ ۲۳:۳۵)یاســین نوشته است: [ -> ]طرف اگه توبه کنه بعدا کی میاد این پست ها رو پاک کنه،
...
خب توبه یعنی چی؟
کسی که توبه میکنه از کارهای گذشته‌اش پشیمانه. یعنی اونها رو غلط میدونه و از اونها ناراحته.
کسی که در سطح اجتماع فعالیت داره و کار غلطی انجام میده، توبه‌اش هم مسلماً شامل ابراز برائت عمومی از شیوه‌ی گذشته‌ی خودش هم میشه. مثل خیلی از کسانی که اخبارش رو در تاپیکهای مختلف میارن که حتی وضعشون با این مجری غیرقابل‌مقایسه بوده و چه فسادهایی داشته‌اند و بعد که مؤمن شده‌اند بطور عمومی از گذشته‌ی خودشون ابراز برائت کرده‌اند.
پس آیا در این موقع چنین کسی از اینکه قبلاً دیگران از کار ایشون ابراز برائت می‌کردند ناراحت خواهد شد؟
یا اون ابراز برائت‌ها به هیچ وجه نامناسب خواهد شد؟

(۱۷/آذر/۹۳ ۲۳:۳۵)یاســین نوشته است: [ -> ]اولا من نوعی وقتی قبلا مثل این خانم بودم فکر نمیکنم اجازه داشته باشم ایشونو نقد کنم
قبلاً خیر، اما وقتی نباشید قطعاً بی‌اشکال هست.
حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) همون روزی که خرما خورده بود منع رطب نکرد، اما فرمود فردا بیایید و اون موقع منع رطب فرمود.
مطابق با مضمون این آیه.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع