(۱۷/آذر/۹۳ ۲۳:۳۵)یاســین نوشته است: [ -> ]سلام
اینکه یه ادم نادرست وارد سیستم میشه،فقط ضعف سیستم رو نشون میده.یعنی میشه صدا و سیما رو بخاطر این ورودی های نامناسب نقد کرد.اما به خود افراد نقدی نیست.
میگی خانم چرا پوششت اینه؟میگه میخواستید منو قبول نکنید.
وقتی رو ادما انگشت میزاریم و نه جریان،طرف اگه توبه کنه بعدا کی میاد این پست ها رو پاک کنه،اما اگه بگیم این جریان غلطه،خوب هر کس که شامل موارد مطرح شده باشه مردم متوجه میشن که غلطه.
منظوره من این بود.
یعنی به جای اینکه بگیم خانم فلانی کارش غلطه ،بگیم از ادم چادری انتظار بیشتری میره و همه چیزایی که همه میدونن....
من خودم تا مدت ها حجابم کامل نبود،چادری بودم اما مثل این خانم،اما به مرور زمان حجابم کاملتر شد
خب
اولا من نوعی وقتی قبلا مثل این خانم بودم فکر نمیکنم اجازه داشته باشم ایشونو نقد کنم
دوم اینکه،واقعا از فردای دیگران که خبر نداریم،حالا این خانم توبه کنه باید بیایم این پست ها رو پاک کنیم
به مردم باید جریان شناسی یاد داد نه فرد.
اگه تا الان اینکارو میکردیم مردم از شمر زمان غافل نمیشدن(جریان شمر شناسی) در حالیکه فکر میکنن،شمر یه دونه بود اونم 1000 سال پیش...
سلام
دیشب تلاش کردم پاسخ بدم، اما طول کشید و نشد. یهخورده دقت کردم و فهمیدم گویا بحث قاطی شده(مثل اکثر بحثهای تالار و دنیا!).
اینکه میفرمایید باید سیستم رو نقد کرد کاملاً درست هست، ولی اینکه این رو در جواب بنده میفرمایید، به نظر میاد فکر میکنید بحث بنده در این تاپیک در دفاع از تمام مواضع ارسال اول تاپیک بوده، در حالی که اینطور نیست. مسلماً این در متن ارسال اول اشتباه هست که هر نقدی از ایشون شده صرفاً به قصد نقد خود ایشون بوده، و نه به قصد نقد جریان(که حتی نقد فرد رو هم درست انجام ندادهاند! مثلاً انتظار داشتهاند ایشون دربارهی فتنه 88 موضعگیری کنن! انگار رجل سیاسی هستن! یا مثلاً عیب گرفتهاند که عاقدشون از طیف ِ بهاصطلاح
اصلاحطلب بوده! اون کار یک تبلیغ و یک حرکت سیاسی بود، ولی مسلماً از خود سیاستمدارها منشأ گرفته بوده نه دو تا مجری! پس آیا باید مسئولیتش رو متوجهشون کنیم؟! بلکه فقط میشه براساسش گفت که نظرات سیاسی ِ اونطرفی دارن. مثل خیلی از افراد دیگه).
اصلاً تا همین دیشب هم ارسال اول رو نخونده بودم! چیزی که خونده بودم همونی بود که در موردش حرف زده بودم و اون، مقداری از
دفاع بیقید و شرطی بود که از کل کارهای این خانم به عمل اومده بود.
در جواب ارسال اول خانم ام ابیها در این تاپیک هم بنده همون که گفتهاند رو جواب دادهام، چه اینکه منظورشون به شخص خاصی بوده، و یا کلی بوده. در ارسال بعدشون هم اونجایی که ادامهی اون بحث رو گرفتن مطابق ِ ادامهی همون بحث جوابشون رو دادم، و اونجایی که حرفهایی مثل حرفهای شما زده بودن، همراه حرف شما و مانند اون جوابشون رو دادم.
یعنی میخوام بگم لطفاً شما هم هرجا که حرفی زدم به دقیق ِ حرف بنده پاسخ بفرمایید.
از اونجا که اینهایی که فرمودید در بحث بنده خلافش گفته نشده بود، حدس میزنم که در این دو ارسالتون، به موضع ارسال اول تاپیک جواب فرمودید. پس اگر غیر از این بوده و به اونچه که بنده گفتم پاسخ فرموده بودهاید، بفرمایید.
در حقیقت بنده اشتباه کردم که زودتر نپرسیدم.
----------------
(۱۷/آذر/۹۳ ۲۳:۳۵)یاســین نوشته است: [ -> ]اما به خود افراد نقدی نیست.
اين رو چطور مى فرماييد که به خود افراد نقدى وارد نيست؟
يک بحث خيلى مهم اينه که هرچیزی رو همونطورى که هست عنوانش کنيم و اگر اشکالی داره، هرچقدر، هر قدر هم به نسبت ِ خیلیها کوچک، نگيم بى اشکاله، چون اين ميشه وارد کردن ِ اون کار در محدودهی بیاشکال و تغيير دادن دين، و خودتون ميدونيد چقدر مسئلهى سنگينى هست.
(۱۷/آذر/۹۳ ۲۳:۳۵)یاســین نوشته است: [ -> ]میگی خانم چرا پوششت اینه؟میگه میخواستید منو قبول نکنید.
به هر حال کل سازمان و تصميماتى که داره در هر سطحش اتخاذ ميشه ترکيبى از تفکر و تصميمات افراد منفردى هست که هيچکدوم به صرف خواست خودشون قدرت ورود به اونجا رو نداشتهاند.
چطور میشه که این بتونه بهانهای برای انجام کاری مخالف اصول باشه؟
(۱۷/آذر/۹۳ ۲۳:۳۵)یاســین نوشته است: [ -> ]طرف اگه توبه کنه بعدا کی میاد این پست ها رو پاک کنه،
...
دوم اینکه،واقعا از فردای دیگران که خبر نداریم،حالا این خانم توبه کنه باید بیایم این پست ها رو پاک کنیم
خب توبه یعنی چی؟
کسی که توبه میکنه از کارهای گذشتهاش پشیمانه. یعنی اونها رو غلط میدونه و از اونها ناراحته.
کسی که در سطح اجتماع فعالیت داره و کار غلطی انجام میده، توبهاش هم مسلماً شامل ابراز برائت عمومی از شیوهی گذشتهی خودش هم میشه. مثل خیلی از کسانی که اخبارش رو در تاپیکهای مختلف میارن که حتی وضعشون با این مجری غیرقابلمقایسه بوده و چه فسادهایی داشتهاند و بعد که مؤمن شدهاند بطور عمومی از گذشتهی خودشون ابراز برائت کردهاند.
پس آیا در این موقع چنین کسی از اینکه قبلاً دیگران از کار ایشون ابراز برائت میکردند ناراحت خواهد شد؟
یا اون ابراز برائتها به هیچ وجه نامناسب خواهد شد؟
(۱۷/آذر/۹۳ ۲۳:۳۵)یاســین نوشته است: [ -> ]اولا من نوعی وقتی قبلا مثل این خانم بودم فکر نمیکنم اجازه داشته باشم ایشونو نقد کنم
قبلاً خیر، اما وقتی نباشید قطعاً بیاشکال هست.
حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) همون روزی که خرما خورده بود منع رطب نکرد، اما فرمود فردا بیایید و اون موقع منع رطب فرمود.
مطابق با
مضمون این آیه.