تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خواهشاً بی حجاب ها نخوانند!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بابا این چه وضعیه؟ چرا ما خانم های محجبه باید این قدر ضعیف باشیم در حقمان؟!Angry
بابا این بی حجاب ها قبیح ترین پرده ها را در ملأ عام می درند . با خدا مبارزه می کنند خلاف دریای ملت حرکت می کنند با نظام مخالفت می کنند با عرف جامعه ساز مخالف می زنند با زننده ترین تیپ ها در مقابل مردم مذهبی ظاهر می شوند در برابر خوبان عالم می ایستند دنیا و آخرت خودشون رو به باد می دهند در این راه نه از کسی می ترسند نه خجالت می کشند و نه واهمه ای دارند. تنها پشتیبانشون نفس و شیطانه!
حالا ما خانم های محجبه می خواهیم یه چادری بپوشیم که اولا خدا پشتمونه ، عرف جامعه پشتمونه( یا بود! ولی هنوز هست) خوبان عالم پشتمونه، خدا ! خدایی که بیده ملک السموات والارض تو قرآن بهمون دستور داده این همه وعده پاداش دنیوی و اخروی بهمون دادن ، خوبان عالم پشتمونه برای زندگی دنیاو و آخرتمون خوبه ، با همه این ها خودمون رو در معرض اتهام می بینیم
می خواهیم یک چادر بپوشیم ترس داریم واهمه داریم ؛ آی چرا اون به من این طوری نگاه کرد؟ چرا این به من اینجوری گفت چرا اون اونجوری گفت ، چرا فلان ... چرا فلان ...؟ بابا تو اصلا نباید ذهنت رو معطوف این حرف ها کنی ، بابا اونا به اندازه عقل و فکر نداشته شون حرف می زنند!
بابا!! زن محجبه باید چنان قوی و قدرتمند باشه که به این تحقیرها به این اتهام ها بخنده به فهم این آدم ها به عقل این آدم های تحقیر کننده حقیر تأسف بخوره! نباید این ها در مقابل ذهن او عددی باشه نباید چیز قابل ذکری برای او باشه! در حرف و عمل حق خودش باید چنان محکم باشه که بلکه اون دیگران رو در معرض اتهام قرار بده !
«ولا یخافون فی الله لومت لائم ...»
نقل قول: بابا این بی حجاب ها قبیح ترین پرده ها را در ملأ عام می درند . با خدا مبارزه می کنند خلاف دریای ملت حرکت می کنند با نظام مخالفت می کنند با عرف جامعه ساز مخالف می زنند با زننده ترین تیپ ها در مقابل مردم مذهبی ظاهر می شوند در برابر خوبان عالم می ایستند دنیا و آخرت خودشون رو به باد می دهند در این راه نه از کسی می ترسند نه خجالت می کشند و نه واهمه ای دارند. تنها پشتیبانشون نفس و شیطانه!

متاسفانه این تالار کارش شده این بحث ها. عجب!!!!
این همه توهین به بی حجاب ها یکجا ندیده بودم.شما از کجا میدونی یه دختر بی حجاب ،با خدا مبارزه میکنه ؟ با نظام مخالف میکنه؟ در برابر خوبان عالم !!!!!!!!!!!!!!وایمیسته ؟
خجالت داره این همه تهمت به یه دختر که موهاش بیرونه.

اگه چادر این همه برکات معنوی داره.آدم در مقابل خدا واینمیسته.با خوبن عالم همنشین میشه و این همه معجزه میکنه بگید از فردا چادری شیم.
نترسید مجلس تصویب کرده.از فردا راه بیفتید ملتو نصیحت. کسی هم نمیتونه کمتر از شما باهاتون حرف بزنه.خوش باشید.
(۹/آبان/۹۳ ۹:۲۹)SkyGirl نوشته است: [ -> ]متاسفانه این تالار کارش شده این بحث ها. عجب!!!!
این همه توهین به بی حجاب ها یکجا ندیده بودم.شما از کجا میدونی یه دختر بی حجاب ،با خدا مبارزه میکنه ؟ با نظام مخالف میکنه؟ در برابر خوبان عالم !!!!!!!!!!!!!!وایمیسته ؟
خجالت داره این همه تهمت به یه دختر که موهاش بیرونه.

اگه چادر این همه برکات معنوی داره.آدم در مقابل خدا واینمیسته.با خوبن عالم همنشین میشه و این همه معجزه میکنه بگید از فردا چادری شیم.
نترسید مجلس تصویب کرده.از فردا راه بیفتید ملتو نصیحت. کسی هم نمیتونه کمتر از شما باهاتون حرف بزنه.خوش باشید.
دوست عزیز ما کجا گفتیم که «هر دختری که موهاش بیرونه»؟!! ، ما هر کسی که این کار رو می کنه رو گفتیم . کسی که مانتوی کوتاه می پوشه با ساپورت و آرایش می کنه و موهایش هم ... خوب همچین کسی نمی دونه داره گناه می کنه اونم ملأ عام ؟ نمی دونه کار بدی می کنه ؟ خوب گناه یعنی چی ؟ یعنی در مقابل خدا ایستادن ؟ نمی دونه همه انسان های خوب از این کار ناراحت هستند مخالف این عمل او هستند؟ یه وقت کسی توی خونه اش می نشینه دروغ می گی یا هر گناه دیگه ای انجام میده. خوب این بده ولی یه وقت می یاد علناً در جامعه گناه و در مقابل دستورات خدا ایستادن( حالاشاید قلبا همچین فکری نداشته باشه ولی در عمل این رو نشون می ده) رو به نمایش می گذاره! یه همچین کسی فاجره !
چادر هم که حجاب برتره اگر کسی به خاطر حفظ حجاب و عفتش و به خاطر رضایت خدا بپوشه بله یقینا یقینا همچین برکاتی خواهد داشت!
خانم اسکای چرا یهو داغ میکنید ؟

دقیقا منظور خانم رها این بود که ارایش غلیظ میکنن. پیرهن میپوشن به جای مانتو. یکم از موهاشون بیرون نیست ، کل سرش بیرونه و یه شال انداخته روی کلیپسش ! البته بگم که من همچنان با حجاب اجباری مخالفم چون کسیو نداریم که توضیح بده اوسه جوونا

دارم میرم بیرون ، برگشتم این پست رو کامل میکنم
سلام
رهاجان خیلی تند رفتید
باید متن رو واضح مینوشتیدکه معلوم شه منظور شما دقیقا چه افرادین
این چیزی که شما نوشتید توهین به خیلیاست...
عقیده مذهبی داشتن و چادری بودن عالیه...
ولی اینکه بخاطر چادری بودن، بخودمون حق بدیم راجع به دیگران قضاوت کنیم نه...
بهتر بود بجای متهم کردن دیگران، از زیبایی حجاب و چادر میگفتید که بقیه هم جذب شن...

عنوان تاپیک هم جالب نیست...
بجای سرزنش میتونستید کلمات قشنگتری استفاده کنید،مثلا هشدار،تلنگر و....Blush
(۹/آبان/۹۳ ۲۱:۴۲)آوا نوشته است: [ -> ]سلام
رهاجان خیلی تند رفتید
باید متن رو واضح مینوشتیدکه معلوم شه منظور شما دقیقا چه افرادین
این چیزی که شما نوشتید توهین به خیلیاست...
عقیده مذهبی داشتن و چادری بودن عالیه...
ولی اینکه بخاطر چادری بودن، بخودمون حق بدیم راجع به دیگران قضاوت کنیم نه...
بهتر بود بجای متهم کردن دیگران، از زیبایی حجاب و چادر میگفتید که بقیه هم جذب شن...

عنوان تاپیک هم جالب نیست...
بجای سرزنش میتونستید کلمات قشنگتری استفاده کنید،مثلا هشدار،تلنگر و....Blush
سلام آواجان
من نمی دونم کجا به کی توهین کردم؟
مثلا شما می خواهید برای سخنتون یه همچین مثالی بزنید : یه انسان سنگدلی هست که روزی صدتا آدم می کشه ، یه انسان نرم دلی هست که آزارش به یه مورچه هم نمی رسه! خوب این جا کی رو متهم کردید؟ به انسان سنگدل تهمت زدید؟
قضاوت کجا بوده؟ این که گفتم این طور انسان ها با خدا مخالفت می کنند قضاوت منه ؟ این قضاوت خود خداست . این که خلاف قانون عمل می کنند ایستادن در مقابل قانون نظام مانند ایستادن در مقابل نظام نیست؟(منظور کل نظام نیست همین یه قانون) اینم قضاوت منه؟
سرزنش گفتم برای این که یه کمی به خودمان بیاییم !
من نمی دونم جرا چند تاپیک که خوندم موضوع هاش فقط در مورد حجاب زنان بود!
یکی نیس بگه خانم ها و آقایون حجاب دو طرفه ست.
خواهرم حجابت را،برادرم نگاهت را
وقتی یه مرد حجاب ظاهر و نداشته باشه بهش چی می گید؟
هر مسئله ای راجع حجاب باید دو طرفه قضاوت بشه!
لطفا انقدر که این موضوع ها رو که پر رنگ می کنید کمی هم دو طرفه قضاوت کنید؟

بهتره طوری جهت دار عمل کنید که بقیه کاربرا هم بتونند شاید به یه نتیجه گیری خوب برسند.
نقل قول:شما از کجا میدونی یه دختر بی حجاب ،با خدا مبارزه میکنه ؟ با نظام مخالف میکنه؟ در برابر خوبان عالم !!!!!!!!!!!!!!وایمیسته ؟

کاری نکرده ک طفلکی، پرچم مخالفت با خدا و نظام اسلامی رو نقاشی کرده روی سر و بدنش، راه افتاده توی خیابون هی برای مردم ثواب جمع می کنه Angel

اینجا ک موضوع درباره حجابه، فقط درباره محجبه بودن و غیرمحجبه بودن حرف میزنیم ... توی همین ی مورد، کسی ک محجبه باشه، از ی آدم غیر محجبه ی قدم ک نه، چندین قدم جلوتره
اما اگه در کل بخواین حساب کنین،
بعله
کی گفته همه اونهایی ک موهاشون رو میذارن بیرون، درجه انسانیتشون از اونهایی ک محجبه هستن کمتره ؟؟؟
هر انسانی ممکن الخطاست و هیچ آدمی معصوم نیست و هیچ آدمی ب صرف محجبه بودنش، بهترین نیست و هیچ آدمی ب صرف غیرمحجبه بودنش، بدترین نیست ...

نقل قول:اگه چادر این همه برکات معنوی داره.آدم در مقابل خدا واینمیسته.با خوبن عالم همنشین میشه و این همه معجزه میکنه بگید از فردا چادری شیم.

مگه چادر غیر از ی تیکه پارچه مشکی رنگ گرون ( :دی ) بودنش چیز دیگه ایه ؟؟
چادر ب خودی خود، ارزشی نداره، اما اینکه کمک ب سزایی می کنه برای حفظ بهتر حجاب، بهش ارزش بخشیده و مهمش کرده ...

چادر نه برکت معنوی داره، نه معجزه می کنه
این محجبه بودن و درک کردن حجابه ک برکت معنوی میاره و آدم رو چند قدم جلو میبره ...
نقل قول: بابا این بی حجاب ها قبیح ترین پرده ها را در ملأ عام می درند . با خدا مبارزه می کنند خلاف دریای ملت حرکت می کنند با نظام مخالفت می کنند با عرف جامعه ساز مخالف می زنند با زننده ترین تیپ ها در مقابل مردم مذهبی ظاهر می شوند در برابر خوبان عالم می ایستند دنیا و آخرت خودشون رو به باد می دهند در این راه نه از کسی می ترسند نه خجالت می کشند و نه واهمه ای دارند. تنها پشتیبانشون نفس و شیطانه!
خوب عزیزم منم گفتم نترسید ، کسی شماها رو اذیت نمیکنه /جوری نوشتی چادری ها واهمه دارن ، خندم گرفت . از این همه مظلوم نمایی خندم گرفت/چادر از سرتون تو خیابون کشیدن ؟ چیکارتون کردن ؟

نقل قول:
یه وقت کسی توی خونه اش می نشینه دروغ می گی یا هر گناه دیگه ای انجام میده. خوب این بده ولی یه وقت می یاد علناً در جامعه گناه و در مقابل دستورات خدا ایستادن( حالاشاید قلبا همچین فکری نداشته باشه ولی در عمل این رو نشون می ده) رو به نمایش می گذاره! یه همچین کسی فاجره !

موفق باشید.
(۹/آبان/۹۳ ۲۲:۳۴)آسمانه سجادی نوشته است: [ -> ]من نمی دونم جرا چند تاپیک که خوندم موضوع هاش فقط در مورد حجاب زنان بود!
یکی نیس بگه خانم ها و آقایون حجاب دو طرفه ست.
خواهرم حجابت را،برادرم نگاهت را
وقتی یه مرد حجاب ظاهر و نداشته باشه بهش چی می گید؟
هر مسئله ای راجع حجاب باید دو طرفه قضاوت بشه!
لطفا انقدر که این موضوع ها رو که پر رنگ می کنید کمی هم دو طرفه قضاوت کنید؟

بهتره طوری جهت دار عمل کنید که بقیه کاربرا هم بتونند شاید به یه نتیجه گیری خوب برسند.

بله باید به حجاب مردان هم پرداخته بشه در جای خودش اما این چیز واضحیه که حجاب زنان خیلی خیلی اهمیتش بیشتر از حجاب مردان هست . مردان از ظریق چشم و دیدن تحریک می شوند اما زنان از طریق گوش و شنیدن. زنان به خاطر فیزیک بدنشون حجابشون خیلی مهمه . البته نگاه مردان هم مهم است اگر مردان هم نگاه خود را حفظ کنند و با نگاه نکردن ها و بی توجهی شان به این طور خانم ها و پوشش ها تأثیر مهمی خواهند داشت. زیرا وقتی تقاضایی نباشه قطعا عرضه هم کم خواهد شد.
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع