به اطرافم که می نگرم همه چیز هدیه است ....
متشکرم برای اینکه هستی
"خدای من"
.
از آنچه خداوند به موسی علیه السلام وحی فرستاد این بود كه فرمود :
ای موسی چنان كه سزاوار است مرا شكرگزار .
موسی عرض كرد: پروردگارا چگونه میتوانم تو را آنگونه كه سزاوار است شكرگزارم در صورتی كه هر شكری كه تو را نمایم ، آن هم نعمتی است كه تو به من عطا فرمودهای؟
خداوند فرمود : ای موسی ، اكنون كه دانستی ، آن شكرگزاریت نیز از من است ، مرا چنانكه سزاوار است شكر كردهای .
یا موسی اشكرنی حق شكری
فقال : یا رب و كیف اشكرك حق شكرك و لیس من شكر أشكرك به الا وانت انعمت به علی ؟
قال : یا موسی الان شكرتنی حین عملت ان ذلك منی.
الشكر،/ ح 27
هدیه های خدا
پدر ... مادر 
ان اشکر لی و لوالدیک
شکرگزار من و پدر و مادرت باش.
لقمان، 14
.
( اِمّا یَبلُغَنّ عِندک الکِبَر احَدُهُما او کِلاهما فلا تَقُل لهما اُفٍ و لا تَنهَرهُما و قُل لَهُما قولاٌ کریماٌ )
"اگر یکی از آن دو یا هر دو ، در کنار تو به سالخوردگی رسیدند به آنها حتی «اوف» مگو و به آنها پرخاش مکن و با آنها سخنی شایسته بگوی. "
توفیق شکر خداوند را باید از خدا خواست ، زیرا همه چیز از ناحیۀ اوست و "توفیق" نیز" من الله" است . همانگونه که حضرت سلیمان (علیه السلام) از او چنین درخواست می کند: "رب اوزعنی أن أشکر نعمتک التی أنعمت علیّ" (نمل، آیه 19)؛ یعنی :
خدایا به من الهام و عشق و علاقه نسبت به شکر نعمت هایت، مرحمت فرما .
بهشت :
امام صادق (علیه السلام) میفرماید :
مردی آب می نوشد و خدا بهشت را برای او واجب میكند ، به این صورت كه او ظرف آب را بر دهانش می گذارد "بسم الله" میگوید و آنگاه می آشامد ، سپس با آن كه اشتها دارد ، دور می كند و خدا را حمد میكند.
باز برمیگردد و میآشامد ، باز دور میبرد و حمد میكند ...
و خدای عزوجل
بهشت را به همین سبب برایش واجب میكند. )
ان الرجل منكم لیشرب الشربه من الماء فیوجب الله بها الجنه ثم قال: انه لیاخذ الا ناء فیضعه علی فیه فیسمی ثم یشرب فینحیه و هو یشتهیبه فیحمدالله، ثم یعود فیشرب، ثم ینحیه فیحمدالله، ثم یعود فیشرب،ثم ینحیه فیحمد الله؛ فیوجب الله عزوجل بها له الجنه./ الشکر، ح 16 .
یکی از مصادیق شکر ، نماز است . نماز ، بهترین نمونه ی شکر خداوند است .
...
.
خداوند به پیامبرش فرمود :
به شکرانۀ آنکه ما به تو "کوثر" و خیر کثیر عطا کردیم ،
نماز برپا کن .
"انا اعطیناک الکوثر؛ فصل لربک وانحر"
(کوثر، آیات 1 - 2 )
از ستایش های خداوند از انبیاء (علیه السلام) در قرآن : داشتن روحیۀ شکر گزاری است.
مثلاً حضرت نوح (علیه السلام) با آن همه صبر و استقامتی که در برابر بی وفائی همسر ، فرزند و مردم متحمل شد ، خداوند از شکر او یاد کرده و او را عبد شکور می نامد .
"کان عبداً شکوراً" (اسراء، آیه 3 )
در مناجاتی از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمده است:
((خدایا تو نعمت های گسترده ات را بر من ارزانی داشته ای پس تو را بر آن نعمت ها شکرگزاری می کنم ، چگونه شکر کنم شکر گزاری تو را ؟
خطاب آمد دانشی که به دست آورده ای همه دانش ها را در بردارد . کافی است تو را این که بدانی که این شکر گزاری تو خود نعمتی از ناحیه ی من است .))
منهاج البراعة،جلد 1، ص 300
بهترین شکر برای تمام نعمت ها و هدیه هایت، عمل به حرف های دلسوزانه ات است!(ترک محرمات و انجام واجبات)!
که سخت در آن مانده ام!
-------------------------------------------------------
شکر اینچنینم آرزوست!