کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما بهنوش بختیاری به چادر توهین کرد؟
بله
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعتراض شدید کاربران اینترنتی به عکس بهنوش بختیاری
۱۷:۴۰, ۹/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
به گزارش سینما خبر؛ چند شب پیش بهنوش بختیاری بازیگر محبوب سینما و تلویزیون ایران عکسی در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرد که باعث شد برخی کاربران اینستاگرام به او اهانت های زیادی بکنن و همین اتفاق باعث ناراحتی شدید بهنوش بختیاری شد و او نیز در جوابیه تندی نسبت به این توهین ها واوکنش نشان دهد. پیش از این نیز الهام چرخنده، بهاره رهنما، هانیه توسلی، بهرام رادان و برخی دیگر از هنرمندان مورد تهاجم برخی کاربران فضای مجازی قرار گرفته بودند. اینجا متن یادداشت بهنوش بختیاری را بخوانید:

«دوستانم وقتشه راجع به این موضوع همین جا حرف بزنیم و تمومش کنیم. واقعا شخصیت منو اینطور دیدید که منی که به عقاید همه احترام میذارم بیام و پوشش چادر رو به سخره بگیرم؟ من مثل شما بزرگ شده خانواده مسلمون و شیعه هستم. حالا خودم این پوشش رو انتخاب کردم و براش دلایلی دارم که یکیش اینه که راحت تر فعالیت می کنم اینطوری... کسانی که منو از نزدیک میشناسن می دونن که اقوام مادری من همه بسیار مذهبی و خانم ها همه چادری هستن. اما در طول این سال ها هرگز نه من، نه اونا، به هم بی احترامی نکردیم و برام عجیبه که چطور حتی به ذهنتون می رسه که من بخوام حجاب رو دست بندازم. باید فاتحه روابطو خوند. با این تفکر بدبینانه. حجاب هر کس انتخاب خودشه. اصلا مگه ما آدم بی حجاب داریم تو کشورمون؟ دلم می گیره وقتی اینقدر بی منظورم و اینطوری برداشت می شه. چند روز پیش داشتم با دوستم مژده لواسانی حرف می زدم و ایشون هم دلگیر بود که مدام در مظان اتهامه که با پوشش چادرش داره چاپلوسی می کنه. آخه ما باید چیکار کنیم که حرفی توش نباشه؟ چرا فکر می کنید با این عقاید تندرو فقط شما مسلمونید؟ من هرگز غیبت نمی کنم. سعی می کنم دروغ نگم و تهمت نزنم، انسان باشم... اینا مسلمونی نیست آیا؟ به هر حال اگر یه عده از رفتار من چنین برداشتی کردن، حتما ایراد از من بوده. و بدونید که بهنوش بختیاری به همه آدما و مسلکشون و تفکرشون احترام میذاره. دور از چاپلوسی، چون دختر بختیاری باج به کسی نمی ده که الکی بخواد تملق کنه. اما... اما... اگه برداشت دیگه از من داشتید ازتون معذرت می خوام. کاش به دلایل هم گوش بدیم و بعد قضاوت کنیم. خاله هام، عمه هام،همه فامیلم همیشه به عقاید همه احترام گذاشتن. چادرین اما کاری به کار کسی ندارن. این حرفا رو تو فضای مجازی دیدم... فقط مبهوتم... بازم معذرت اگه به کسی چیزی برخورده. فارغ از محافظه کاری به رسم انسانیت. یا علی...»

این همان عکسی است که باعث شد کاربران اینترنتی به خاطر منتشر کردن آن، به بهنوش بختیاری اعتراضات شدیدی کنند. به نظر شما بهنوش بختیاری به چادر توهین کرد؟

[تصویر: 3ocds2ardxglwlervpcf.jpeg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساجد ، Eve ، Kol ، mofa ، پارمیس

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۸, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۴:۳۳)درست پسند نوشته است:  آخه مگه بچه سه ساله هستين که گول حرفش رو ميخوريد؟
ميدونيد وقتى فيلمسازهامون اعلام ميکنن که به استفاده از جذابيت جنسى توى رسانه اعتقاد دارن يعنى چى؟
پس دکتر عباسى و رحيم پور ازغدى دادشون از چى رفته هوا ميگن بى شرميه؟
ميدونيد اينکه بازى کردن جلوى دوربين(که به قول رامبد جوان (که البته از خودشونه) بازيگرى به از خودمتشکرى و از خودراضى بودن زيادى احتياج داره) اگر اينطور باشه که کاربرد يک بازيگر و نوع اداهايى که ازش درخواست ميشه مربوط به زنانگى اش بشه يعنى چى؟
قسم حضرت عباس رو باور کنيم يا کثافت بودن منافقين رو که در اون شکى نيست؟

کارى ندارم که بعضى ها زشتى اين کارها رو نفهمن و لياقتشون جامعه ى لايق عذاب باشه.

ببخشید یعنی این تصویر به نظرتون جذابیت جنسی داره؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۲۰, ۱۰/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۳ ۱:۱۴ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #12

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۴:۴۸)کوروش کبیر نوشته است:  ببخشید یعنی این تصویر به نظرتون جذابیت جنسی داره؟؟

اولاً من نگفتم به نظر من چیزی طوری بوده.
ثانیاً نگفتم این تصویر.
گفتم بطور کلی خود فیلمسازهامون دارن میگن ما به استفاده از جذابیت جنسی در رسانه اعتقاد داریم.

شما خانم ها شاید درک نکنید.
اون افرادی که میگن هرکسی جنس خودش رو بهتر می‌شناسه خیلی حرف خوبی میزنن.

یک مثال می‌زنم. خواهشاً دقت کنید تا متوجه نکته‌ای که میخوام بیان کنم بشید. تشکر.
بنده زمانی که ایران می‌خواست بره جام جهانی 2006، در بازی خداحافظی توی ورزشگاه آزادی بودم. اون زمانها یک محموعه‌ی کمدی پخش می‌شد به اسم «زندگی به شرط خنده». توی اون برنامه به مناسبت جام جهانی یک کلیپ ساخته بودن که یک شعرهایی رو در این مورد می‌خوندن. زنان ِ درون اون برنامه هم(همین بازیگر و یکی دیگه) بدون اینکه هیچ حالت عجیب و غریبی داشته باشن و بطور معمولی، کلماتی رو در اون شعر می‌گفتن. توی ورزشگاه آزادی فکر کنم پیش از بازی بود که این کلیپ رو توی اسکوربرد پخش کردن. میدونید جماعت چه واکنشی نشون می‌دادن؟ زمانی که تصویر برای یک لحظه یکی از اون زنها رو نشون می‌داد، از ورزشگاه یک صدای بلند ِ آآآآ بلند می‌شد. با اینکه حالت اون زنها هیچ جذبه‌ی عجیب و غریبی نداشت، و اون افراد ِ توی ورزشگاه هم ندیدبدید نبودن. میدونید موضوع چی بود؟ موضوع این بود که اونجا جایی بود که به نظرشون میومد میتونن در یک محیط مردونه‌ی خیلی شلوغ، حرف ِ هوای نفسشون رو ابراز کنن.

کاری ندارم که یکی از بازیگران همین یکی که اینجا هست بود. اصلاً حرفم ربطی به این نداره. حتی اون یکی بازیگر ِ درون اون برنامه از این اداها و لوس‌حرف‌زدن‌های این بازیگر نداشت. قرار نبود اون بازیگران چیز فجیعی تنشون باشه. بلکه موضوع این بود که در نوع ِ حضور اکثر بازیگران زن(یا حتی مرد) تلاشی شده برای جذابیت جنسی - هرچند همونطور که گفتم در مورد بعضی‌شون خیلی اندک و در مورد بعضی دیگه بیشتر.

شاعر میگه: هرکسی از ظن خود شد یار من
افراد ِ توی ورزشگاه هم، نفسشون از ظن خودش شده بود یار ِ بازیگرانی که براشون نمایش میدن.

اینها خودشون میدونستن که اینها در نظرشون چه مفهومی به غیر از صرفاً بازیگر بودن رو هم همراه خودشون دارن. اینجاست که می‌فهمیم انسان واقعاً به نفس خودش بصیر هست.

منتهی در محیط‌های مردانه بروزش میدن. اون ورزشگاه فقط یک نمونه بود. نمونه‌هایی از این دست زیاد پیش اومده. مثلاً پشت چراغ قرمز توی ماشینی بودم و خانمی که هیچ وضع عجیب و غریبی نداشته، در نظر یک احمق، یک سیتی‌اسکن ازش اومده و با بی‌شرمی از حرف نفسش حرف زده. اون نوع مردها یک چیز عجیب و غریبی نیستن. خیلی زیادن. از همین دوست‌دختربازها که حتی چند بار دیده‌ام که به چشم مردان سن‌وسال‌دار برای دخترانشون مناسب بیان. یکبار یکی‌شون به همون فرد ِ سیتی‌اسکن‌باز! اینطور گفت: قبلاً که دخترم شوهر نکرده بود نگفتم چون تبلیغ نشه! شما جوون برازنده‌ی ... و ... هستید. هرکسی دختر داشته باشه باید از خداش باشه دخترش رو به شما بده.(یه همچین چیزی)

خلاصه اینکه،
اصلاً اگر مردها با اینها به گناه بیفتن، گناه خودشون میشه! نه گناه اینها!
گناه اینها اینه که هرقدر، بقدر یک لوس حرف زدن، بقدر یک گریم غلیظتر، بقدر یک عکس ِ خودنمایانه‌ی عمداً جلوه‌گرانه توی اینترنت، و ... اقدام به جلوه‌گری میکنن.
اگر مردها به گناه بیفتن گناه اینها نمیشه، و اگر به گناه نیفتن هم چیزی از گناهشون و زشتی کارشون کم نمیشه.

اما اصلاً دقیق و درست نیست که بگیم «مردها».
مرد داریم تا مرد.
امثال من که خودشون رو مقید میدونن به پوشیدن چشم باید حسابشون جدا بشه از کسانی که میتونن زل بزنن توی صورت کسی که از نگاه کردنش لذت می‌برن.
ما این وسط بی‌ربطیم و فقط از سر دلسوزی برای جامعه ساکت نمیشینیم در مقابل اینکه به گند کشیده بشه.
اون زنها مال مردهای کثافت هستن.
کثافت‌ها برای کثافت‌ها.

اینکه گفته قصدی نداشتم و خانواده‌ام مذهبیه و ... من رو یاد حرفهای جواد رضویان میندازه. اون هم می‌گفت خانواده‌ام خیلی مذهبیه و ... . آخه یکی نیست بگه چه ربطی داره؟؟ توی روز روشن برای چند میلیون نفر عذب و غیرعذب ِ گمراه خودشون رو جلوه میدن، اون‌وقت توقع دارن باور کنیم که خیلی مذهب رو دوست دارن!!! شمر و یزید و معاویه و وهابیون و بهایی‌ها و آمریکایی‌ها هم از این مذهب‌ها خیلی دوست دارن. اما ظالمین از رحمت خدا دورند و جهنم سزاشونه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، السا ، azade ، Banoo
۱۷:۲۳, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
سخنان شما متین.
حالا تو فیلم باید 24 ساعت گفت گو 2 تا آدم پیر رو ببینیم؟
۱۷:۳۰, ۱۰/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۳ ۱۷:۳۳ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #14

(۱۰/آذر/۹۳ ۹:۱۵)Mohammad Trust نوشته است:  [تصویر: labkhand.jpg]
آقای کاربر فعال عفاف و حجاب!!!
واقعاً چندین بار خواسته‌ام بگم، هی جلوی خودم رو می‌گیرم.
بذارید امروز که زدم به سیم آخر بگم.
یعنی اینقدر که شما از مفاهیم عفاف و حجاب سردرآورده‌اید، بهایی‌ها هم خیلی عقب از شما نیستن.
واقعاً انتخاب‌های مدیرانی که کاربر فعال انتخاب میکنن، از انتخاب من به عنوان کاربر فعال علم!! و عقل!! در اسلام!!! معلومه که چقدر مضحکه!! علم که هیچی! جاهل ِ جاهل. عقل که کلاً تعطیل. خنگ ِ خنگ. اسلام هم بویی ازش نبرده‌ام و کلاً کج و معوج فهمیده‌ام. البته شما لیاقتتون برای عنوانتون باز خیلی خیلی بیشتر هست نسبت به بنده.

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۷:۲۳)Kol نوشته است:  سخنان شما متین.
حالا تو فیلم باید 24 ساعت گفت گو 2 تا آدم پیر رو ببینیم؟
کی این رو گفت؟
الآن یکی به شما بگه از وسط بزرگراه ندو، کنار پیاده رو دراز می‌کشید؟؟؟!!!
الآن به شما بگیم شیشه‌ی همسایه رو نشکن، میرید توی کمد قایم میشید؟؟؟!!!
اینها چه ربطی به هم داره؟
ما میگیم تلاش نشه برای اضافه کردن جذابیت جنسی.
فقط هم از زنان نیست.
بعضی مجری‌های مرد یا بازیگرهای مرد هم دقیقاً بخاطر جذابیت جنسی بکار گرفته شده‌اند.
جذابیت جنسی این نیست که تحریک ِ فیزیولوژیک اتفاق بیفته. اینه که طرف قصد داشته باشه از زنانگی‌اش استفاده کنه.
خیلی هم قابل تشخیصه. خانمها میدونن که کاملاً قابل تشخیصه چنین کاری.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Banoo
۱۷:۴۴, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
من که واقعا نمی فهمم. کسانی مثل خانم نامداری چادر سر می کنن میگین اینا از چادر دارن سو استفاده می کنند. نمیپوشند میگید دارن از زنانگی شون استفاده میکنند.
شما فقط حرف زدن بلدید و راه کار نمیتونید بدید. همین آقای ازغدی که میگید فقط انتقاد می کنند و راه کار ارائه نمیدند. فقط میگید فلان بده فلان بده.
تنها برنامه ای که این خصوصیت رو داره که از جذابیت جنسی استفاده نمیشه کلاه قرمزی هست.
حتی این برنامه آخوند ها هم مجری هاش مردن و به قول شما جذابیت جنسی دارند.
۱۷:۵۷, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #16

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۷:۴۴)Kol نوشته است:  من که واقعا نمی فهمم. کسانی مثل خانم نامداری چادر سر می کنن میگین اینا از چادر دارن سو استفاده می کنند. نمیپوشند میگید دارن از زنانگی شون استفاده میکنند.
ما از چادر سر کردن ِ‌ خانم نامداری ایراد گرفتیم؟
ما از چیزهایی که مخالف حجاب رفتاری هست ایراد گرفتیم.

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۷:۴۴)Kol نوشته است:  شما فقط حرف زدن بلدید و راه کار نمیتونید بدید. همین آقای ازغدی که میگید فقط انتقاد می کنند و راه کار ارائه نمیدند. فقط میگید فلان بده فلان بده.
واقعاً نمیدونم چرا فکر می‌کنید باید راه حل مریخی و عجیب و غریبی به شما داده بشه!
بابا!
اول‌ترهای انقلاب، وضعیت بازیگرهای فیلمها و تلویزیون و ... چطوری بود؟
هیچی! گریمشون کمتر غلیظ بود، لباسشون کمتر تنگ بود، روسری‌شون رو بسته بودن، نه اینکه شل بندازن روی سرشون(تازه کارگردان دوربین رو هم از جلو طوری تنظیم میکنه که تقریباً تمام سرشون دیده بشه انگار که روسری نبسته. مثلاً آقای حاتمی‌کیای خیلی خیلی خیلی خیلی دغدغه‌مند!!!)
حالا هم ممکنه تصاویر ِ رنگ‌پریده‌ی تلویزیون ِ اون زمان بیاد در نظرتون و بگید اینطوری نمیشه. اما این رو میذارم به عهده‌ی خودتون که همون نوع رفتار رو در زمان حال تصور کنید.
نمیگیم اول انقلاب، درست و کامل بودهااااا. میگیم همون نوع. یعنی الآن باید اونطوری‌تر بشه.

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۷:۴۴)Kol نوشته است:  حتی این برنامه آخوند ها هم مجری هاش مردن و به قول شما جذابیت جنسی دارند.
پس اصلاً معنای جذابیت جنسی رو نفهمیدین.
ببینید، دقت کنید، الآن یک مرد معمولی میشینه وسط تلویزیون. جذابیت جنسی داره؟؟؟ در نظر همسر خودش بله.
اما یک مرد چشم‌زاغ انتخاب میکنن و ابروهاش رو برمیدارن و یا گریم سفیدش میکنن دوربین رو هم زوم میکنن که چشم ِ زردش قشنگ گنده وسط تصویر بیفته. این میشه جذابیت جنسی.
همین در مورد بازیگرها هم هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، azade ، Banoo
۱۸:۱۷, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
نقل قول:
ما از چادر سر کردن ِ‌ خانم نامداری ایراد گرفتیم؟

ما از چیزهایی که مخالف حجاب رفتاری هست ایراد گرفتیم.
خوبه یکی از تاپیک های فعال همین هست " چادر خانم آزادی بوی نفاق میده "

نقل قول:
اول‌ترهای انقلاب، وضعیت بازیگرهای فیلمها و تلویزیون و ... چطوری بود؟

هیچی! گریمشون کمتر غلیظ بود، لباسشون کمتر تنگ بود، روسری‌شون رو بسته بودن، نه اینکه شل بندازن روی سرشون(تازه کارگردان دوربین رو هم از جلو طوری تنظیم میکنه که تقریباً تمام سرشون دیده بشه انگار که روسری نبسته. مثلاً آقای حاتمی‌کیای خیلی خیلی خیلی خیلی دغدغه‌مند!!!)

حالا هم ممکنه تصاویر ِ رنگ‌پریده‌ی تلویزیون ِ اون زمان بیاد در نظرتون و بگید اینطوری نمیشه. اما این رو میذارم به عهده‌ی خودتون که همون
نوع
رفتار رو در زمان حال تصور کنید.

نمیگیم اول انقلاب، درست و کامل بودهااااا. میگیم همون
نوع
. یعنی الآن باید اونطوری‌تر بشه.

این گریمی که الان تو تلویزیون هست غلیظه؟ پس شما گریم غلیظ ندیدید. فیلم سینمایی رو نمیگم چون توش سر رشته ای ندارم و سینما نمیرم. ولی تو تلویزیون چیزی ندیدم تاحالا.
شما میگید شال بده نباید شال انداخت. ولی شال چه ایرادی داره؟ شاید یکی شال بهش بیاد. تا وقتی که مو سرش بیرون نباشه چه ایرادی داره ( اگه رنگش زیاد جذب کننده نباشه )

نقل قول:اما یک مرد چشم‌زاغ انتخاب میکنن و ابروهاش رو برمیدارن و یا گریم سفیدش میکنن دوربین رو هم زوم میکنن که چشم ِ زردش قشنگ گنده وسط تصویر بیفته. این میشه جذابیت جنسی.

به این نمی گن جذاب جنسی، به این میگن جلف سوسول. نیوشا ضیغمی یک نمونه از جلف ها هستش که البته شما برید تو پیج اینستاش تا ببینید همه میگن جلف . و جلف اصلا جذابیت جنسی نداره برای کسی که بدونه که این فقط به خودش مالیده.
۱۸:۳۶, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
جناب درست پسند گرامی.

ابتدا عرض کنم که با این اوصاف که شما فرمودید ، وهابی خیلی پیشرفت کردند.

حرف بنده توی تاپیک های زیادی که به کرار گفتم اینه که ما فقط دنبال اختلافات هستیم. مثلا همین عکس ، یه بازیگری اومده یه عکس با پتو مسافرتی از خودش انداخته و با یه شکل مسخره و گذاشته توی صفحه ی شخصی ایش که مثلا طرفداراش خوششون بیاد . به قول دوستان پتو رو خراب کردند ؟ به حجاب توهین شده ؟ چه حجابی برادر من . بقیه عکس های ایشون رو ندید انگار ! حجاب رو کسی میتونه مسخره کنه که با حجاب باشه ! من اصلا نمیگم چرا حجاب داره و یا چرا نداره.

چادر رو میدونید چه کسایی خراب میکنن ؟ کسایی که خشک مذهبی هستن و کسی که بی حجابه یا اعتقادات یه فرد مذهبی واسشون مهم نیست رو نجس و کافر میدونن ! اینا کل اسلام رو خراب میکنن نه فقط حجاب رو. پیامبر صبور بود. با اخلاقش خیلی از پیروان دین های دیگه رو مسلمون کرد. ولی ما چی ؟ بحث رو زیاد باز نمیکنم و فقط به این موضوع میپردازم.

خانم بهنوش بختیاری که من از بازی ایشون خوشم میاد چون کلا بازی کردنش طنزه. حالا چطور بازیگر شد که بماند. توی طبقه بندی من ایشون از قشر بد حجاب معرفی میشه و بی حجاب نیست. بد حجابی که میدونه چادر خوبه ، حجاب خوبه ، اسلام رو میشناسه و بهش عمل نمیکنه. مثلا عفیف بودن یه زن رو واجب نمیدونه. نمیگه این عکس که من میذارم مثلا طبق اسلام مشکل داره. خب طرف یه عکس گرفته ، ارایش نداره ، موهاش بیرون نیست. یه قیافه گرفته به خودش که انگار 200 ساله خنگه(توهین نباشه). خب این الان توهینش به چادر کجا بود.

کل بازیگر ها که هیچ ، تمام افراد دنیا با هم نمیتونن به چادر توهین کنن. خب مثلا طرف با چادر مسخره بازی در میاره ، طرف وهابیه به خودش نارنجک میبنده زیر پادر منفجر میکنه خودشو ، باید بگیم ارزش حجاب کم شده یا به چادر توهین شده ؟ اینا فقط خودشون رو مسخره میکنن.
کسی که چادر استفاده میکنه و ارزش اونو میدونه ، خودش بلده چی کار کنه که بقیه ارزش حجاب و چادرش رو بدونن.

درست پسند گرامی لطفا اگه حرفی در مورد من دارید هیچ وقت جلوی خودتون رو نگیرید ، من ادم کاملا انتقاد پذیری هستم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۸:۵۰, ۱۰/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۳ ۱۹:۳۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #19

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۱۷)Kol نوشته است:  خوبه یکی از تاپیک های فعال همین هست " چادر خانم آزادی بوی نفاق میده "
یعنی اینقدر گل‌درشت فکر می‌کنید؟؟!!!
خب باید ببینید ما چه حرفی زده‌ایم!!!
شما از روی عنوان یک تاپیک چی فهمیده‌اید از حرفهایی که ما درونش زده‌ایم؟؟؟!!!!

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۱۷)Kol نوشته است:  این گریمی که الان تو تلویزیون هست غلیظه؟ پس شما گریم غلیظ ندیدید. فیلم سینمایی رو نمیگم چون توش سر رشته ای ندارم و سینما نمیرم. ولی تو تلویزیون چیزی ندیدم تاحالا.
گریم ِ کل تلویزیون رو که نگفتم!!
همون حدی از آرایش که توی سینما هست، توی خیلی سریالهای داخلی تلویزیون هست، توی فیلمهای سینمایی داخلی که تلویزیون نشون میده هست، توی خیابون هم هست(از چیز عجیب و غریبی حرف نمیزنم).

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۱۷)Kol نوشته است:  شما میگید شال بده نباید شال انداخت. ولی شال چه ایرادی داره؟ شاید یکی شال بهش بیاد. تا وقتی که مو سرش بیرون نباشه چه ایرادی داره ( اگه رنگش زیاد جذب کننده نباشه )
SurpriseSurpriseSurprise
کجا گفتم شال بده نباید شال انداخت؟؟!!!!!
کجا گفتم شال بده نباید شال انداخت؟؟!!!!!
واقعاً کجا گفتم شال بده نباید شال انداخت؟؟!!!!!
واقعاً چه اتفاقی افتاد که اینقدر حواس‌پرتی بتونه بروز بده؟؟؟!!!
اگر میشه توضیح بدید، چون میخوام بدونم سرکارم و دارم الکی وقتم رو تلف می‌کنم یا نه.

گفتم شل میندازن و موشون بیرونه، که گویا خودتون هم این رو اشکال میدونید.

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۱۷)Kol نوشته است:  به این نمی گن جذاب جنسی، به این میگن جلف سوسول. نیوشا ضیغمی یک نمونه از جلف ها هستش که البته شما برید تو پیج اینستاش تا ببینید همه میگن جلف . و جلف اصلا جذابیت جنسی نداره برای کسی که بدونه که این فقط به خودش مالیده.
یعنی چی که به فلان بازیگر میگن فلان یا نمیگن فلان و به خودش ... چی کار کرده؟؟!!HuhHuhConfusedConfusedConfusedConfused

من سر اینکه بعضی‌ها بهش چی میگن یا چی نمیگن بحثی ندارم. همین که به جذابیت ِ بصری قیافه‌ی یک نفر خیلی میرسن(هرچند که از نظر بنده و شما حال‌به‌هم‌زن باشه) این استفاده‌ای جز در جذابیت جنسی نداره.
همینی رو که اسم بردید با گوشهای خودم شنیده‌ام نسبت بهش حرف زشت(یعنی همون حرف ِ هوای نفس ِ بی‌شرمانه) زده بشه. خداروشکر اونقدر افراد ِ کثافت و دایناسور و کور و کچل از همه قشری اطرافم دارم که بدونم وضعیت جامعه چطوریه.

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mohammad Trust نوشته است:  حرف بنده توی تاپیک های زیادی که به کرار گفتم اینه که ما فقط دنبال اختلافات هستیم. مثلا همین عکس ، یه بازیگری اومده یه عکس با پتو مسافرتی از خودش انداخته و با یه شکل مسخره و گذاشته توی صفحه ی شخصی ایش که مثلا طرفداراش خوششون بیاد . به قول دوستان پتو رو خراب کردند ؟
بله! به شکل مسخره گذاشته!
چرا با شکل ِ بی‌حجاب ِ خودش ادای عقب‌افتاده‌ها رو درنیاورده؟؟

یعنی چی که می‌پرسید «پتو رو خراب کرده؟» ؟؟؟؟؟!!!!! آخه مگه دارید وسط بحث دستمون میندازید؟؟

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mohammad Trust نوشته است:  به حجاب توهین شده ؟ چه حجابی برادر من . بقیه عکس های ایشون رو ندید انگار ! حجاب رو کسی میتونه مسخره کنه که با حجاب باشه !
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه یه‌کم در حرف خودتون تأمل کنید عزیز من.
کسی که حجابش شل باشه و به حجاب کامل بی‌اعتقاد باشه نمیتونه حجاب رو دست بندازه؟؟؟!!!
خب این به حجاب بی‌اعتقاده و یه‌بار برخلاف همیشه‌اش حجاب سر کرده تا ادای عقب‌افتاده‌ها رو بدون هیچ غرضی دربیاره؟؟؟
با قیافه‌ی عقب‌افتاده، با تصویر سیاه و سفید، اون پتوی کَت و کلفت هم حسّ تحجر و عقب‌موندگی و غیرطبیعی‌ای که میخواد برسونه رو بیشتر میکنه.

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mohammad Trust نوشته است:  چادر رو میدونید چه کسایی خراب میکنن ؟ کسایی که خشک مذهبی هستن و کسی که بی حجابه یا اعتقادات یه فرد مذهبی واسشون مهم نیست رو نجس و کافر میدونن ! اینا کل اسلام رو خراب میکنن نه فقط حجاب رو. پیامبر صبور بود. با اخلاقش خیلی از پیروان دین های دیگه رو مسلمون کرد. ولی ما چی ؟ بحث رو زیاد باز نمیکنم و فقط به این موضوع میپردازم.
اولاً نجس رو کی گفته؟
ثانیاً اگر بنده یکجا گفته باشم «فلانی که اینطور دروغ میگه و در آیات خدا جدال میکنه میتونه بره پیش کفار» باز هم رابطه‌ای به اون افراد و واژه‌ی کافر نداره.
ثالثاً اگر فقط نمود ظاهری رو ببینیم، بله! بنده خیلی اوقات بداخلاقم! اما اگر بتونید در باطن کارها نگاهی بندازید که چه کاری و چه بی‌ادبی از سوی بعضی‌ها انجام میشه، و یا چه جنایتها که در مورد حقیقت نمیکنن، و یا مثل مورد حاضر از چه جنایتها حمایت نمیکنن - چه دونسته چه ندونسته - اون‌وقت خواهید دید که زیاده‌روی نکرده‌ام.

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mohammad Trust نوشته است:  خانم بهنوش بختیاری که من از بازی ایشون خوشم میاد چون کلا بازی کردنش طنزه.
آهان!
همینها رو میگم!
یک بازیگر ِ به قول خودتون بدحجاب رو در موردش بگید «از بازی ایشون خوشم میاد چون کلا بازی کردنش طنزه» و یعنی اون ادها و لوس‌حرف‌زدن‌ها و ... از سوی یک نامحرم در نظرتون زشتی نداشته باشه، شما که کاربر فعال عفاف و حجاب باشید اینطور بگید، دیگه از بقیه چه انتظاری داشته باشم؟ هیچی! فقط برق از کله‌ام می‌پره!

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mohammad Trust نوشته است:  خب طرف یه عکس گرفته ، ارایش نداره ، موهاش بیرون نیست. یه قیافه گرفته به خودش که انگار 200 ساله خنگه(توهین نباشه). خب این الان توهینش به چادر کجا بود.
الآن یعنی واقعاً فکر می‌کنید باید برای دست انداختن چادر و حجاب، مانتو بپوشه و آرایش کنه و موهاش رو بذاره بیرون و قیافه‌ی خنگ بگیره؟؟؟؟؟؟!!!!!!

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mohammad Trust نوشته است:  کل بازیگر ها که هیچ ، تمام افراد دنیا با هم نمیتونن به چادر توهین کنن. خب مثلا طرف با چادر مسخره بازی در میاره ، طرف وهابیه به خودش نارنجک میبنده زیر پادر منفجر میکنه خودشو ، باید بگیم ارزش حجاب کم شده یا به چادر توهین شده ؟ اینا فقط خودشون رو مسخره میکنن.
یعنی واقعاً فکر می‌کنید اگر مثلاً کسی به من بگه سگ، باید خصلت سگی مقداری در من اثر کنه تا به من توهین شده باشه؟؟؟!!!
واقعاً نمیدونم این استدلال‌های شگفت‌انگیز رو از کجا میارید.
خب طرف توهین میکنه. فحش میده. به واق‌واق سگ آب دریا نجس نمیشه، اما تخریب در دیگر مردم ممکنه اثر کنه، و حتی اگر اثر نکنه هم جرم هست و باید پیگیری بشه تا پرروتر نشن.

(۱۰/آذر/۹۳ ۱۸:۳۶)Mohammad Trust نوشته است:  درست پسند گرامی لطفا اگه حرفی در مورد من دارید هیچ وقت جلوی خودتون رو نگیرید ، من ادم کاملا انتقاد پذیری هستم.
تشکر.
باور کنید نمیخوام باعث ناراحتی کسی بشم.
ولی اینقدر خیلی از افراد کارهایی میکنن که برق از کله‌ی آدم بپره، دیگه آدم نمیدونه چطور قشنگ برسونه که چقدر برق از کله‌اش پریده.
باور کنید نمیخوام باعث ناراحتی کسی بشم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Banoo
۱۹:۴۶, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
(۱۰/آذر/۹۳ ۱۷:۳۰)درست پسند نوشته است:  واقعاً انتخاب‌های مدیرانی که کاربر فعال انتخاب میکنن، از انتخاب من به عنوان کاربر فعال علم!! و عقل!! در اسلام!!! معلومه که چقدر مضحکه!! علم که هیچی! جاهل ِ جاهل. عقل که کلاً تعطیل. خنگ ِ خنگ. اسلام هم بویی ازش نبرده‌ام و کلاً کج و معوج فهمیده‌ام.
سلام
کاربر فعال به خاطر فعالیت مفیدش انتخاب میشه، تو هر بخشی فعالیتش بیشتر باشه متناسب با اون، کاربر فعال اون بخش معرفی میشه
انتخاب بر اساس فعالیت مجازی افراد هست وقتی من فعالیتم در بخش اخلاق نسبت به سایر بخش ها بیشتر باشه دلیل بر این هست که حتما فرد با اخلاقی هستم؟ نه اینطور نیست چون حرف زدن خیلی راحت تره تا عمل کردن
و از خاصیت های محیط مجازیه که پایبندی من به بخشی که درش فعالیت بیشتری دارم رو فقط خدا میدونه و بس!
البته مهم حرفیه که زده میشه نه کسی که اونو میگه، حرف خوب رو باید شنید چه اینکه از یه آدم بد
حالا اگه این از نظر شما مضحکه، میتونید پیشنهاد و انتقاداتون رو با تیم مدیریتی در میون بذارید البته نه تو این تاپیک
یا علی

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]