ببخشید من اصن قیاس شما رو متوجه نمی شم برداران مسیحی ما میرن تو جشن ها اعیاد یهودی ها شرکت کنن بلااخره پیامبر قبلیشون ح بوده!!!اینع این کارو نمی کنن یهودی ها هم نمی گن چرا..
نه په هویت من افغانیه

این حرف شما درباره مداح ها چی ربطی داره مگه من نماینده مداح ها هستم یا مثلا از اونا حرف زدم می خوایین در مداحی رو هم تخته کنیم دوست دارین من چندتا خواننده نام ببرم با دستمزد چند صدمیلیونی بازیگر فوتبالیست اینام در آمدشون بالاس...
سلام.
من گفتم بازم میگم.
این ایرانی هایی که میان برای کریسمس جشن میگیرن ، 99% برای اینه که عکسشو بگیرن بزارن فسبوک و اینستاگرام
مداحی که واسه پول و کسب درآمد باشه چه فایده ای داره؟؟باعث حفظ آبروی امام حسین میشه یا بیشتر......
خانوم فوتبالیست رو شما با مداح مقایسه میکنی؟؟بازیگر و فوتبالیست رو کسی ازشون توقعی نداره ولی مداح به اسم دین داره کار میکنه.البته مداح خوب و با شرافت هم داریم.
سلام
نظر شخصی من این هست که بنا بر گفته "الانسان حریث علی ما منع" ، و این که جشن گرفتن برای پیامبران الهی شاید واجب نباشه ، اما حداقل مستحب یا مباه هست ، جشن ملی و رسانه ای ما برای ایشون نه تنها باعث تبلیغ مسیحیت نمی شه ، بلکه باعث تثبیت اسلام به عنوان دین ابراهیمی و در ادامه دین نصرانی هست و باعث میشه توجه مسیحی ها به ما به عنوان مسیحی های واقعی که به سفارش ایشان عمل کردند و از پیامبر مورد تایید ایشان پیروی می کنند بشناسند و به نوعی تقیه هم محسوب می شه و در جهت تقریب مذاهب و ادیان هست.شاید این امر باعث بشه رفته رفته مسیحی های داخلی و خارجی هم برای بزرگداشت پیامبران دیگر ادیان، خصوصا دین ما جشن بگیرند یا حداقل متذکر بشند و این خودش تبلیغ سالم و مثبت اسلام و امر به معروف فعال و پویا است.
اتفاقا سانسور کردن این عید باعث حریص شدن مردم و تابو شدن اون میشه و مردم رفته رفته مشتاق می شند به سمت مسیحیت و اسلام رو دین سانسور و دینی غیر از دین ابراهیمی خواهند دید.
چقدر حدیث داریم از زبان ائمه اطهار علیه السلام که نقل قول از حضرات عیسی نصرانی و موسی کلیم الله علی نبینا و آله و علیهما السلام هست؟ چقدر حدیث قدسی داریم از زبان ایشان؟خوب چه ایرادی داره ما هم ایشان و اعیاد مربوط به ایشان رو به اندازه مطلوب جدی بگیریم؟
مگه کسی مسیحیت رو سانسور کرده؟!!!
بابا یجوری حرف نزنیم انگار حکومت نظامیه...مثلا بیشتر از تبریک می شه چیکار کرد بعدم اگه ما جشنهای خودمون رو درست وحسابی گرفتیم بیایم بگیم واسه پیامبرای دیگه هم جشن. بگیرین بابا امامای خودمون از همه مظلوم ترن نمی دونم چرا کسی سنگ اءمه رو به سینه نمی زنه...
(۵/دی/۹۳ ۲۱:۳۵)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]مگه کسی مسیحیت رو سانسور کرده؟!!!
بابا یجوری حرف نزنیم انگار حکومت نظامیه...مثلا بیشتر از تبریک می شه چیکار کرد بعدم اگه ما جشنهای خودمون رو درست وحسابی گرفتیم بیایم بگیم واسه پیامبرای دیگه هم جشن. بگیرین بابا امامای خودمون از همه مظلوم ترن نمی دونم چرا کسی سنگ اءمه رو به سینه نمی زنه...
دیگه به چه کاری سانسور میگن؟؟؟؟
ما یدونه فیلم داریم واسه مسیحیت باشه؟؟
یدونه مستند داریم؟؟
شد یه سال آقایون مسئول سال نو میلادی رو به مسیحیان ایران و جهان تبریک بگن؟؟
رسانه ای دارن؟؟
یه دونه مسئول مملکتی داریم که از ادیان دیگه باشه؟؟در حالیکه در کشورهای اروپایی بسیاری از ایرانی ها هستن که مقامات عالی اون کشور هم رسیدن.
یه دونه شبکه دارن؟؟
اجازه دارن راحت راجع به دینشون صحبت کنن؟؟
شما میدونی تعداد مسیحیان کشور نسبت به قبل بسیار کاهش یافته؟؟
خب چرا؟؟
اگر شرایطشون خوب بود که مهاجرت نمیکردن.
یهودی هم ایران خیلی داشته اما الان....
دیگه ادیان دیگه بمونه.
سلام
کسی شما رو منع نکرده میتونید جشن بگیرید ؛ متاسفانه جشن ائمه ی خودمون ک تو اولویت هست رو به درستی نمیگیریم ، دگ جشن ولادت حضرت عیسی علیه الاسلام پیشکش

خانوم کوروش آروم تر هم سوال بپرسید ما فرار نکردیم حواب می دیم

1.یعنی چی یدونه فیلم داریم واسه مسیحیت؟!روشنتر بفرمایید یعنی فیلم تبلیغی چه فیلمی!!
2.با اجازتون مسءولین مملکت عید نو رو به سران ممالک مسیحی تبریک گفتن این از اولیات آداب. دیپلماسیه
3.ببخشید یعنی چی مسیول مملکت از ادیان دیگه باشه؟!ما تو قانون اساسیمون همچین چیزی نداریم تعداد مسیحیان هم اصلا ار اون حدها نیست بعدم اونا نماینده دارن پس حقشون ضایع نمی شهببخشید می شه اون کشورهایی بو که ایرانی ها توش مسءولیت دارن با سندو مدرک رو کنید
اینجا دین رسمی شیعه اس حتی اسلام به صورت کلی هم نیست سنی ها که تعدادشون به مراتب خیلی بیشتر هز ادیان دیگس شبکه ندارن بعدم مگه ما خودمون چندتاشبکه. داریم!!که چندتاشم بدیم تبلیغ ادیان دیگه بعد شما خیلی غصه نخور چون اونا بی شبکه نموندن...
4.اولا شما هیچ آماری از قبل وبعد ادیان مهاجرتشون ارءه نفرمودین دوما الان تو ایران چه مشقاتی برای ادیان وجود داره که مثلا مهاجرتشون بخاطر فضای وحشتناک اینجا باشه سوما تو کدوم کشور تبلیغ ادیان به صورت آزاد تو قانون اومده خو همین کشور مثلا مسلمون ترکیه کسی که حجاب داره نمی تونه تحصیل کنه تو فرانسه بچه دبستانی با یه روسری بره مدرسه اخراجه اگه بچه های مسلمون تو فرانسه نخوان غذای حرام گوشت اونا رو بخورن وبا خودشون ذبح حلال ببرن مدرسه اخراجش می کنن...به اینامی گن آزادی
حالا کدوم اقلیت تو کشور ما نمی تونه درس بخونه آنونم درس مطابق دینش رو؟!
خب اگه واسه ائمه به درستی جشن نمیگیرن دیگه تقصیر من نیست باید از کسانی دیگری پرسید.من که گفتم هر جور جشن و اعیادی باشه دوست دارم.خیلی هم خوبه اگه واسه ائمه بهتر و کاملتر جشن بگیرن.جالبه واسه مراسم عزاداری هامون کلی خرج میکنیم از پختن غذا و گرفتن مداح و حسینیه و مراسم و.... ولی برای جشن همون ائمه که شما گفتید هیچی .
اما در مورد جشن واسه میلاد حضرت مسیح یا بقیه ی پیامبران ...من منظورم یه جشن ملی هست که در سراسر کشور گرفته بشه وگرنه خودمم توی خونه بلدم جشن بگیرم.
نقل قول:خب اگه واسه ائمه به درستی جشن نمیگیرن دیگه تقصیر من نیست باید از کسانی دیگری پرسید.من که گفتم هر جور جشن و اعیادی باشه دوست دارم.خیلی هم خوبه اگه واسه ائمه بهتر و کاملتر جشن بگیرن.جالبه واسه مراسم عزاداری هامون کلی خرج میکنیم از پختن غذا و گرفتن مداح و حسینیه و مراسم و.... ولی برای جشن همون ائمه که شما گفتید هیچی .
اما در مورد جشن واسه میلاد حضرت مسیح یا بقیه ی پیامبران ...من منظورم یه جشن ملی هست که در سراسر کشور گرفته بشه وگرنه خودمم توی خونه بلدم جشن بگیرم.
من بقیه رو نگفتم من خودمون مسلمونا رو گفتم :/حرف شما درست ولی دگ اگه قرار باشه واسه هر پیامبر و امام زاده و ... جشن بگیریم که ...
من همینجا ولادت حضرت عیسی رو به همه تبریک میگم