تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سوالی در مورد عید مسیحیت.....
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۶/دی/۹۳ ۲۲:۲۸)فرشته مهربون نوشته است: [ -> ]1- نمی دونم شما چطوری حساب میکنید اما پیامبر وهابیت از طرف انگلیس مبعوث شده Big GrinBig GrinBig Grin
پیامبری هم که از طرف شیاطین مبعوث بشود پیروانش حق فعالیت در ایران رو ندارند Big Grin
به نظر من که کاملا منطقیه !

Big GrinBig GrinBig Grin
2-شما که طرفدار آزادی بیان هستی . من به شخصه نمی خوام جشن بگیرم . شما به سهم خودت جشن بگیر بقیه رو چه کار داریBig GrinBig Grin

1-حالا وهابی ها هیچی .بهایی ها و دراویش و سنی ها و...چی؟؟
2-اگه اینطوریه منم به شخصه نمیخوام اینترنتم میلی بشه شما دوست داری بگو برات میلیش کنن.
(۷/دی/۹۳ ۰:۰۷)کوروش کبیر=319529 نوشته است:1-حالا وهابی ها هیچی .بهایی ها و دراویش و سنی ها و...چی؟؟
2-اگه اینطوریه منم به شخصه نمیخوام اینترنتم میلی بشه شما دوست داری بگو برات میلیش کنن.
1_هرکس عقاید چرت و پرت و من درآوردی داشته باشه و بگیم بیا ازاد فعالیت کن که دور از منطقه. من یه دین بسازم بگم میخوام براش فعالیت کنم؟ میشه همچین چیزی؟ هیچ کشوری همچین اجازه ای رو میده؟!
ادیان الهی بله آزادند که فعالیت دینی خودشون رو داشته باشن.
ما با سنی ها مشکل نداریم الکی تفرقه ایجاد نکنیدSmile
اکثر مرز نشینان ما سنی هستن. تفرقه بین ما فقط به نفع دشمنان ماست پس به نفع دشمنان کار نکنید Smile
2-تابعیت از قوانین کشوری که در اون زندگی میکنیم لازمه.
قوانین یک کشور هم عمومیه. جشن گرفتن با تابعیت از قانون فرق میکنهBig GrinBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع