تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سوالی در مورد عید مسیحیت.....
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۵/دی/۹۳ ۲۲:۳۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]خانوم کوروش آروم تر هم سوال بپرسید ما فرار نکردیم حواب می دیمBig Grin
1.یعنی چی یدونه فیلم داریم واسه مسیحیت؟!روشنتر بفرمایید یعنی فیلم تبلیغی چه فیلمی!!
2.با اجازتون مسءولین مملکت عید نو رو به سران ممالک مسیحی تبریک گفتن این از اولیات آداب. دیپلماسیه
3.ببخشید یعنی چی مسیول مملکت از ادیان دیگه باشه؟!ما تو قانون اساسیمون همچین چیزی نداریم تعداد مسیحیان هم اصلا ار اون حدها نیست بعدم اونا نماینده دارن پس حقشون ضایع نمی شهببخشید می شه اون کشورهایی بو که ایرانی ها توش مسءولیت دارن با سندو مدرک رو کنید
اینجا دین رسمی شیعه اس حتی اسلام به صورت کلی هم نیست سنی ها که تعدادشون به مراتب خیلی بیشتر هز ادیان دیگس شبکه ندارن بعدم مگه ما خودمون چندتاشبکه. داریم!!که چندتاشم بدیم تبلیغ ادیان دیگه بعد شما خیلی غصه نخور چون اونا بی شبکه نموندن...
4.اولا شما هیچ آماری از قبل وبعد ادیان مهاجرتشون ارءه نفرمودین دوما الان تو ایران چه مشقاتی برای ادیان وجود داره که مثلا مهاجرتشون بخاطر فضای وحشتناک اینجا باشه سوما تو کدوم کشور تبلیغ ادیان به صورت آزاد تو قانون اومده خو همین کشور مثلا مسلمون ترکیه کسی که حجاب داره نمی تونه تحصیل کنه تو فرانسه بچه دبستانی با یه روسری بره مدرسه اخراجه اگه بچه های مسلمون تو فرانسه نخوان غذای حرام گوشت اونا رو بخورن وبا خودشون ذبح حلال ببرن مدرسه اخراجش می کنن...به اینامی گن آزادی
حالا کدوم اقلیت تو کشور ما نمی تونه درس بخونه آنونم درس مطابق دینش رو؟!

1- هر فیلمی..چه تبلیغی چه غیر تبلیغی.مگه ما ادعا نداریم همه ی ادیان آزادانه دارن در ایران فعالیت و زندگی میکنن.؟؟خب باید این آزادی نمود بیرونی هم داشته باشه.چرا نداره؟؟؟
2-لطف کردن.
3-خانوم ما نماینده های خودمون هم واسمون کاری نمیکنن اونوقت شما توقع داری نماینده مسیحیا دستش باز باشه که کاری بکنه؟؟اون چند نفر رو که نماینده اقلیت ها هستن رو هم واسه خالی نبودن عریضه گذاشتن توی مجلس.شما هر وقت تونستید ثابت کنین اونا از خودشون اختیاری دارن بعد..

اینم لیستی از ایرانیانی که مقامات هستن در کشورهای دیگه:
جیمی دلشاد، شهردار بورلی هیلز در کالیفرنیا از سال ۲۰۰۳ تا کنون
ناتاشا کامرانی معاون دوم در سازمان آموزش پرورش در تگزاس
فرید جواندل، عضو ارشد شورای شهری آلبانی، در کالیفرنیا
راس میر کریمی، عضو هیئت ناظر در شورای شهری سانفرانسیسکو
سوزان اعتضادی، قاضی ارشد دادگاه عالی شهرستان سان ماتئو در کالیفرنیا
شیلا مشکین هنسون، قاضی ارشد دادگاه عالی شهرستان ارنج در کالیفرنیا
تامیلا ابراهیمی، قاضی ارشد دادگاه عالی سن دیگو
ولی نصر، مشاور ارشد ریچارد هولبروک در کابینه اوباما
و خیلی های دیگه ..تازه از تلویزیون خودمون یه برنامه بود قبلنا میذاشتن به اسم مهاجران که ایرانیانی که پست و مقامی دارن در کشورهای دیگه و موفق بودن رو نشون میداد.
4-فعلا که می بینید توی خود آمریکا بزرگترین مساجد وجود داره و مسلمانان اون کشور برای تبلیغ اسلام توی خیابونا گل میدن به مردم و حتی برای عزاداری امام حسین هم دیدم یه بار توی تلویزیون خودمون که داشتن توی آمریکا راهپیمایی میکردن اینا اسمش تبلیغ نیست که میگید توی هیچ کشوری کاملا آزاد نیست؟؟
پس چون توی ترکیه اینطوری رفتار میشه با ادیان دیگه دلیل میشه که ما هم این شکلی رفتار کنیم با ادیانمون؟؟یا مثلا بهشون بگیم همینم از سرتون زیاده ترکیه رو ببینید.!
بهاییان حق ندارن تحصیل کنن یه بچه ی بهایی 5 ساله حق نداره درس بخونه چون بهایی به دنیا اومده حالا هیچی هم از دین نمیدونه.ادیان دیگه هم مجبورن درسهای ما رو بخونن.عبادتگاه....که زدن خراب کردن.من اینا رو نمیگم که ازشون یا دینشون حمایت کنم فقط میگم اونام انسانن و حقوق شهروندی و مذهبی شون به عنوان یک انسان باید رعایت بشه.
خانوم شما خیال میکنین کجا دارین زندگی میکنین؟؟مهد آزادی؟؟
ما خودمون هم که شیعه هستیم اگه بخوایم در مورد دینمون یه اظهار نظری بکنیم میزنن تو سرمون اونوقت شما میگی ادیان دیگه آزادن؟؟
یه چند مورد از این آزادی ها رو به ما نشون بدین.
(۵/دی/۹۳ ۲۱:۳۵)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]مگه کسی مسیحیت رو سانسور کرده؟!!!
بابا یجوری حرف نزنیم انگار حکومت نظامیه...مثلا بیشتر از تبریک می شه چیکار کرد بعدم اگه ما جشنهای خودمون رو درست وحسابی گرفتیم بیایم بگیم واسه پیامبرای دیگه هم جشن. بگیرین بابا امامای خودمون از همه مظلوم ترن نمی دونم چرا کسی سنگ اءمه رو به سینه نمی زنه...
سلام
ببینید ، خیلی خوبه اگر صدا و سیما جشن های کریسمس رو نشون بده ، تبریک بگه به مسیحی ها.
بحث ائمه علیهم السلام جدا است.اینجا بحث تقیه است ، و بحث تقریب ادیان.
مگر ما برای هفته وحدت بیشتر از خیلی اعیاد مذهبیمون مایه نمی گذاریم؟ کریستمس هم همونطور هست.

یک مثال می زنم
اولین برخورد جعفر طیار با پادشاه حبشه نصرانی چی بود؟
همون برخورد و نقل قرآن در خصوص حضرت مریم سلام الله علیها بود که نجات بخش اسلام شد.
من یه بار دیگم خدمتتون عرض کردم اینجا حکومت رسمی شیعه اس ان شالله متوجه اید که از لحاظ دینی ازاد نیست که هرکس هرکاری خواست بکنه هرچند شما وقتی بهایی ها رو جزو دین حساب می کنید من حرفی ندارم به وهابی هاهم یه تعارف می زدین جاش تو مطالبتون خالی بود احتمالا معنی کافر رو متوجه هستین
ببخشید تو ایران در کلیسا ها و کنیسه ها رو تخته کردن یا مثلا اگه کسی مسیحی باشه از کشور اخراجش می کنن یا حق شهروندی رو ازش می گیرن خب تعدادشون انقدر زیاد نیست که بریزنم تو خیابون جشن بگیرن
اونایی که شما نام بردی دیگه خودشون رو ایرانی نمی دونن متوجه اید که ملیتشون فرق کرده بعدم هیچ کدوم نه وزیر بودن نه نماینده مجلی نه رییس جمهور...
این نظر شماس درباره نماینده ها ...به نظر شما نماینده ها که کاره ای نیستن رییس جمهورم که کاره ای نیست یسری اجنه دارن مملکت رو می گردونن
ببخشید شما کجا درباره مذهبتون اظهار نظر کردین زدن تو سرتون خدا رو شکر تو مملکت ما همه زبونی مسلمونن هیچ کس به اندازه نصفه ادعاشم واسه اسلام کار نمی کنه...
بعله شما نباید به مذهب توهینکنی اونو زیر سوال ببری اما می شه نقدر کرد تحلیل کرد تفسیر کرد شما یه سر برو تاپیک اقای به ابادی ببین ایشون چه تفاسیری ارائه می دن بقیه هم جواب منطقی دادن کسی هم نزده تو سرشون
اونیم که شما می بینی میذارن بیان بیرون شرایط داره همینجوری نیست تو انگلیس شیعه ها مسجد ندارن هر چی مسجد هست برای سنی ها و وهابیته پس بیخودی شلوغ نکنید ادم فک می کنه اونجا بهشت اسلامه
اسلام توی دنیا به عنوان یه دین پذیرفته شده اس حالا رفتار کشورای غربی با بچه های مسلمون با رفتار ما با بهاییت کافر یکسانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اقای دل خسته صداوسیمای ما واقعا سیاست هاش خاصه نمی شه همینجوری براش نسخه پیچید البته این به معنای این نیست که من سیاست هاش رو قبول دارم منظورم کار کارشناسیه والبته حرف شما هم متین چون مسیحی ها به اسلام خیلی نزدیکتر بیشتر مسلمون می شن و برای دوره اخرالزمان حمایتشوت بسیار مهمه...
خب این می طلبه که یه کسی تو صداوسیما دغدغه این چیزا رو داشته باشه البته اینم متوجه اید که ما واقعا مسیحی ها مون 1میلیون هم نیستن ....
(۶/دی/۹۳ ۱۱:۰۵)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]من یه بار دیگم خدمتتون عرض کردم اینجا حکومت رسمی شیعه اس ان شالله متوجه اید که از لحاظ دینی ازاد نیست که هرکس هرکاری خواست بکنه هرچند شما وقتی بهایی ها رو جزو دین حساب می کنید من حرفی ندارم به وهابی هاهم یه تعارف می زدین جاش تو مطالبتون خالی بود احتمالا معنی کافر رو متوجه هستین

خب توی کشورهای اروپایی هم حکومتشون بیشتر سکولاره پس این دلیل میشه که بگن هر شیعه یا غیر مسیحی توی کشور ما بود بره بمیره؟؟؟
من حقوق شهروندی هر شخصی رو به عنوان یه ایرانی گفتم کاری هم ندارم دینش چیه ولی مثل اینکه شما هر کس رو که شیعه نباشه جز انسان حساب نمیکنی؟؟
احتمالا شما هم میدونید کافر به کسی میگن که خدا رو قبول نداشته باشه نه کسی که دینش با ما فرق داشته باشه.
همون وهابی و بهایی که شما میگی با وجود اینکه انحراف در دینشون دارن ولی خدا رو قبول دارن پس کافر نیستن.

(۶/دی/۹۳ ۱۱:۰۵)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]ببخشید تو ایران در کلیسا ها و کنیسه ها رو تخته کردن

عبادتگاه دراویش رو بله......

(۶/دی/۹۳ ۱۱:۰۵)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]اونایی که شما نام بردی دیگه خودشون رو ایرانی نمی دونن متوجه اید که ملیتشون فرق کرده بعدم هیچ کدوم نه وزیر بودن نه نماینده مجلی نه رییس جمهور...

شما به ما گفتی سند و مدرک بیار فقط هم همینو خواستی منم آوردم حالا حرفتو عوض کردی؟؟
مهم اینه که وقتی پستی گرفتن ایرانی بودن.
این که خودشون رو ایرانی بدونن یا نه باید خودشون بگن نه شما.
ضمنا هر کسی میتونه در عین ایرانی بودن شهروند آمریکا هم بشه .اینطوری نیست که هر کس رفت خارج ملیتش فرق کنه.
ما همینشم که نام بردم توی کشورمون نداریم در حد شهردار و قاضی اونوقت شما میگی وزیر و وکیل بیار؟
ما هر وقت توی کشورمون شهردار مسیحی (یا هر دین دیگه ای) یا قاضی مسیحی داشتیم اونوقت منم برات وزیر و کیل ایرانی توی خارج میارم.

(۶/دی/۹۳ ۱۱:۰۵)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]تو انگلیس شیعه ها مسجد ندارن

ادیان داخل کشور ما چی ؟؟اونا همه چی دارن؟؟
وقتی ما خودمون حرمتی قائل نیستیم شما چه توقعی از انگلیس داری؟؟

(۶/دی/۹۳ ۱۱:۰۵)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]اینم متوجه اید که ما واقعا مسیحی ها مون 1میلیون هم نیستن ....

ما هم اگه بریم کشور دیگه ای 1 میلیون نمیشیم پس دلیل میشه که بایکوتمون کنن یا شبکه نداشته باشیم؟؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خانوم یعنی جشن گرفتن برای میلا حضرت مسیح اینقدر واستون دردناکه؟؟چون بحث تاپیک من این بود شما رسوندیش به اینجا.
شما واستون دردناکه که بهایی ها وهابیت کافر رو توایران بایکوت کردن که انقدر دلسوزی
دراویشی که مشکلات زیادی ایجاد کردن وشما فقط اسمش رو شنیدی نیاز به مدافع ندهرن
بنده از اولم گفتم ما حشن های خودمون رو هم جدی نمی گیریم چه برسه به یه دینه دیگه به قول خودتون اگه اینا جدی شد بیاید بگید چرا دهرین سانسور می کنید
خودتون می گید سکولار یعنی کاری ندارن طرف مسلمونه یا نع اما اینجا الحمدالله حکومت سکولار نیست پس از ادیان دیگه نمی تونن مسءول کارای مهم مملکت بشن یه بار دیکم گفتم مگه تعدادشون چقدر واقعا؟!تو یمن 80درصد شیعن حکومت دست سنی هاس یه نفر شیعه پست نداره!!!!
بعدم کسی تو این تاپیک با جشن مسیحیان مخالفت نکرد شما پیاز داغ مخالفت هات رو زیاد تردی با همون سوالای صفحه پیش...پس خودتون بحث رو به اینجا رسوندین
سلام. خوبین ؟
تو ایران فقط دین های زرتشتی و مسیحیان ارمنی و آشوری و یهودی مورد قبول هستند.
بقیه غیر قانونیه.
یعنی تو ایران، مسیحی بودن پروتستان نداریم. فقط ارتودوکس و کاتولیک هست. فکر کنم در این زمینه بی نقص و بهترین تو دنیا باشیم.
فکر کنم تو کانال خبر بود که تصاویر زنده بیت الحم رو نشون میداد.
در کل این بحث بی نتیجه است. هر کی میخواد میتونه کریسمس بگیره. جرم هم نیست. تو خود تبریز کلی وسایل کریسمس میفروختن خیلی ها هم خرید میکردند.
بابا محل کار دایی من بغلش یه فروشگاه بزرگه صاحبش مسیحیه برید ببینید چه کرده انقدر قشنگ مراسم تو فروشگاهش گرفته یه درخت کاج خیلی بزرگ اون وسط
داییم اینا هم رفته بودن تبریک از جلو فروشگاهش رد می شی یاد این فیلم های هالیوود می افتی یه عروسک بزرگ بابانوءل هم اون وسط بودBig Grin
تازه شامشونم بوقلمونه...
(۶/دی/۹۳ ۱۵:۴۰)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]شما واستون دردناکه که بهایی ها وهابیت کافر رو توایران بایکوت کردن که انقدر دلسوزی
دراویشی که مشکلات زیادی ایجاد کردن وشما فقط اسمش رو شنیدی نیاز به مدافع ندهرن

دوباره گفتی کافر؟؟
خیلی جالبه شماها که اینقدر ادعای دین و دینداری دارید هنوز معنی کافر رو نمیدونید.
دراویش واسه کی مشکل درست کردن؟؟چند نمونه از مشکلاتشون رو بگید.اصلا اینا تعدادی نیستن که بخوان مشکل درست کنن.چون دینشون با ما فرق داره پس به نظر شما مشکل هستن.شما برو ببین همین ماههای اخیر باهاشون چیکار کردن اونوقت میفهمی کی واسه کی مشکل درست میکنه.
منم واسه بهایی و وهابی دلسوزی نکردم.گفتم هر کسی توی این کشور باید حقوقش رعایت بشه با هر دینی.

(۶/دی/۹۳ ۱۵:۴۰)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]بعدم کسی تو این تاپیک با جشن مسیحیان مخالفت نکرد شما پیاز داغ مخالفت هات رو زیاد تردی با همون سوالای صفحه پیش...پس خودتون بحث رو به اینجا رسوندین

خانوم اینجا تاپیک منه و مسلما خودم هیچ وقت کاری نمیکنم که بحث تاپیک خودم منحرف بشه پس این حرفتون خنده داره.
آقای کل اینو میدونم که هر کی بخواد میتونه جشن بگیره ولی من منظورم یه جشن ملی در سطح کشوره.
(۶/دی/۹۳ ۱۵:۱۷)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]من حقوق شهروندی هر شخصی رو به عنوان یه ایرانی گفتم کاری هم ندارم دینش چیه ولی مثل اینکه شما هر کس رو که شیعه نباشه جز انسان حساب نمیکنی؟؟
احتمالا شما هم میدونید کافر به کسی میگن که خدا رو قبول نداشته باشه نه کسی که دینش با ما فرق داشته باشه.
همون وهابی و بهایی که شما میگی با وجود اینکه انحراف در دینشون دارن ولی خدا رو قبول دارن پس کافر نیستن.

نمی دونم شما چطوری حساب میکنید اما پیامبر وهابیت از طرف انگلیس مبعوث شده Big GrinBig GrinBig Grin
پیامبری هم که از طرف شیاطین مبعوث بشود پیروانش حق فعالیت در ایران رو ندارند Big Grin
به نظر من که کاملا منطقیه !

(۶/دی/۹۳ ۱۸:۰۲)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]آقای کل اینو میدونم که هر کی بخواد میتونه جشن بگیره ولی من منظورم یه جشن ملی در سطح کشوره.

Big GrinBig GrinBig Grin
شما که طرفدار آزادی بیان هستی . من به شخصه نمی خوام جشن بگیرم . شما به سهم خودت جشن بگیر بقیه رو چه کار داریBig GrinBig Grin
دوستان میلاد حضرت مسیح (علیه السلام) گذشت. امروز سالروز درگذشت حضرت زرتشت (علیه السلام) بود.

بیاید در مورد عزاداری در مورد این پیامبر عزیز که اریایی هم بودند بحث کنیم.

آیا نبایست امروز عزاداری می کردیم؟Wink
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع