۶/بهمن/۹۳, ۱۰:۱۷
۶/بهمن/۹۳, ۱۳:۴۵
این مصاحبه که اقای پناهیان گفتن از اقای کورانی شده کجاست؟ کجا میشه پیداش کرد؟
۶/بهمن/۹۳, ۱۳:۵۶
ماامیدواریم....انهم یرونه بعیدا و نریه قریبا...
امااین وسط ممکنه امام زمان های دروغین هم بیان روکار و وحتی بدا صورت بگیره..
همه این هاهم انجام شه ما نخوایمش نمیاد...بخوایمش امروزم میاد...اما نشانه ی خوبیه و باعث دلگرمی
پس تامیتونید براش کارکنین که وقتی اومد باافتخار بگیم فلان قدربرای این اتفاق زحمت کشیدیم...هر چی بیشتر بهتر
امااین وسط ممکنه امام زمان های دروغین هم بیان روکار و وحتی بدا صورت بگیره..
همه این هاهم انجام شه ما نخوایمش نمیاد...بخوایمش امروزم میاد...اما نشانه ی خوبیه و باعث دلگرمی
پس تامیتونید براش کارکنین که وقتی اومد باافتخار بگیم فلان قدربرای این اتفاق زحمت کشیدیم...هر چی بیشتر بهتر
۶/بهمن/۹۳, ۲۱:۰۲
(۶/بهمن/۹۳ ۱۳:۴۵)"شهید نوشته است: [ -> ]این مصاحبه که اقای پناهیان گفتن از اقای کورانی شده کجاست؟ کجا میشه پیداش کرد؟
نقل قول:آقای پناهیان : بعضی اصرار دارن بگن آقا امید ندین ، آقا 50% درصد که باید امیدوار بود ! میگن آقا بحث نکنید ! معصومین میخواستن سرگرمتون کنن بذارنتون سر کار؟ اومدن ملت رو کنف کنن؟ آقا 50% درصد جدی بگیرید! یه دعای ندبه هم نمی خونی که حس کنی ظهور ان شالله نزدیکه! امید میدی بعد نیاد چی ؟ خب نیاد خودش یه امتحان الهیه ، یکی از امتحان های الهی یاسه ، امید میده بعد ازت می گیره ، درباره ظهورم گفته شده ...
http://www.farhangnews.ir/content/109419
نقل قول:حتی بدا صورت بگیره..
....الهی!ارحم من راس ماله الرجاء و سلاحه البکاء.......
خدایا رحم کن بر بنده ای که سرمایه اش امید به توست، و تنها سلاحش گریه و زاری در درگاه تو
تو شب بیداری ها سردارمون رو فراموش نکنید برای ظهورش امسال ان شالله. از ته دل ...

(۶/بهمن/۹۳ ۱۰:۱۷)سرباز منتظر نوشته است: [ -> ]تو یه وبلاگ خوندم از زبان علامه کورانی گفته بود که بعد از هرج مرج در عربستان سفیانی خروج میکنه
آره دوسال پیش هم گفته بودن ، وهابیت ده سال بیشتر تو عربستان دووم نمیاره چون عبدالله ده سال بیشتر عمر نمی کنه. یمن قدرت می گیره و عربستان بی ثبات میشه. وهابی ها عربستان رو ترک می کنن.
خروج سفیانی بعد از یه زلزله بزرگ در سوریه اتفاق میافته که همین وهابی ها پشتشو می گیرن. عراق هم مخالف سفیانیه. بنظر من نقش داعش نقشی هموار کننده بود که خدا رو شکر موفق نشد.
۷/بهمن/۹۳, ۱۵:۰۵
(۱۳/دی/۹۳ ۲۳:۵۸)"شهید نوشته است: [ -> ]چی داری میگی؟ این اسم بهترین اسمه حالا اسم این ملعون شده اسم بدی شده؟
واقعا ؟ درسته این حرفت؟ هی میمیره فرداش تکذیب میشه؟
اصلا این کی هس؟ میشه خیلی خلاصه و تو یکی دو خط بهم بگین این ملعون کی هست؟
سلام
اونیکه میگن اسمش اسم حیوانه ملک فهده که به مهنی پلنگه... و برادر ملک عبداله و همگی پسرای عبدالعزیز ملعون هستند.
اینم از شجره نامه ملعونه شون!!!!!!
![[تصویر: 151857_866.jpg]](http://www.seratnews.ir/files/fa/news/1393/10/17/151857_866.jpg)
۲۴/اسفند/۹۳, ۱۸:۲۷
من از دشمن دانای لامذهب نمیترسم
ولی از زاهد بی عقل نا آگاه میترسم
.......
......
نمیترسم ز درگاه خدای مهربان اما
ز برخی از طرفداران این درگاه میترسم
درسته که همه علائم ظهور داره خود نمایی میکنه اما احتمال تشابه رو هم باید داد من در خودم خوشحالم و مسرورم و شادم و بسیار امیدوار به ظهور قائم آل محمد اما دوستان اگه اینا همه تشابه باشه چی
فعلا که هیچ اختلاف مشخصی توی حکومت عربستان دیده نمیشه
اینا اختلاف بین خودمون میندازه ها
من هر روز دارم به امید این پا میشم که یه نشونه جدید از ظهور ببینم اما از اینکه به نشونه ها مهر تایید بزنم میترسم.
میترسم نتیجه عکس بده
من یه زمانی توی سایت خیلی فعال بودم اما الان وسواس مطلب گرفتم
ولی از زاهد بی عقل نا آگاه میترسم
.......
......
نمیترسم ز درگاه خدای مهربان اما
ز برخی از طرفداران این درگاه میترسم
درسته که همه علائم ظهور داره خود نمایی میکنه اما احتمال تشابه رو هم باید داد من در خودم خوشحالم و مسرورم و شادم و بسیار امیدوار به ظهور قائم آل محمد اما دوستان اگه اینا همه تشابه باشه چی
من هر روز دارم به امید این پا میشم که یه نشونه جدید از ظهور ببینم اما از اینکه به نشونه ها مهر تایید بزنم میترسم.
میترسم نتیجه عکس بده
من یه زمانی توی سایت خیلی فعال بودم اما الان وسواس مطلب گرفتم
۲۴/اسفند/۹۳, ۲۰:۰۵
سلام
کار از تطبیق گذشته برادر من موضوع خیلی جدی و واقعی هست
اینقدر شک خوب نیست
به جای این حرفها آماده باید شد و برنامه ریزی کرد
توفیق باور کردن به نزدیکی ظهور توفیقی هست که نصیب هر کسی نمیشه
کار از تطبیق گذشته برادر من موضوع خیلی جدی و واقعی هست
اینقدر شک خوب نیست
به جای این حرفها آماده باید شد و برنامه ریزی کرد
توفیق باور کردن به نزدیکی ظهور توفیقی هست که نصیب هر کسی نمیشه
۲۴/اسفند/۹۳, ۲۰:۵۴
اگر این عبدالله همان عبدالله مقصود روایات باشه بعد از شش ماه (اگر اشتباه می کنم تصحیح کنید) باید پادشاه بعدی فوت کنه!
و پس از اون حکومت ها چند روزه و چند ماهه خواهد بود!
پس باید منتظر موند. تا چند ماه دیگه همه چیز مشخص می شه.
مجتهد* هم گویا جدیداً از وخامت حال ملک سلمان خبرهایی داده وتنش های احتمالی.
باید منتظر بود!
_______
* مجتهد اسم مستعار یک فعال سیاسی عربستانیه که هر از چند گاهی خبر هایی از درون خاندان آل سعود افشا می کنه.
و پس از اون حکومت ها چند روزه و چند ماهه خواهد بود!
پس باید منتظر موند. تا چند ماه دیگه همه چیز مشخص می شه.
مجتهد* هم گویا جدیداً از وخامت حال ملک سلمان خبرهایی داده وتنش های احتمالی.
باید منتظر بود!
_______
* مجتهد اسم مستعار یک فعال سیاسی عربستانیه که هر از چند گاهی خبر هایی از درون خاندان آل سعود افشا می کنه.
۲۴/اسفند/۹۳, ۲۱:۲۶
اللهم صل علی محمد و آل محمد
۲۶/اسفند/۹۳, ۱:۵۱
(۲۴/اسفند/۹۳ ۱۸:۲۷)saeed125 نوشته است: [ -> ]درسته که همه علائم ظهور داره خود نمایی میکنه اما احتمال تشابه رو هم باید داد من در خودم خوشحالم و مسرورم و شادم و بسیار امیدوار به ظهور قائم آل محمد اما دوستان اگه اینا همه تشابه باشه چی
ظهور یک تایم نهایی داره و دیگه به تاخیر نمی افته ، ان شالله تو همون موقعیتیم.
دختر شهید طهرانیمقدم:
بچه که بودم می گفتم بابا همه را تلویزیون نشان میدهد اما چرا شما را نشان نمیدهد. چرا نه خودت هستی که ما به دوستانمان نشانت دهیم نه در تلویزیون هستی.
اما هیچ وقت به ما نمیگفت که این کارها که تلویزیون نشان میدهد کار ماست تنها چیزی که این اواخر که بزرگ تر هم شده بودیم گفتند این بود که ما کاری داریم میکنیم که امیدواریم به واسطه آن مقدمات ظهور فراهم شود، وقتی حضرت بقیه الله تشریف بیاورند شاید از این ابزار استفاده کنند. اگر شما هم صبور باشید در اجر اینکار شریک خواهید بود.
همت، چمران،صیاد،پدرم و... واقعا غبطه خوردم که پدرم همطراز این شهدا بوده ولی هرگز خودشان را مطرح نمیکردند و کسان دیگر را نشان می دادند. آنقدر اسطوره های دیگر را با انگشت به ما نشان میداد که ما غفلت کردیم از اینکه ببینیم صاحب این انگشت کیست و خودش را هم ببینیم.
خدا جون واسه این ظهور بهترین بنده هات فدا شدن، خون ها دادیم
به حرمت اینها به ما رحم کن...
به حرمت اینها به ما رحم کن...