تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(۱۳/دی/۹۳ ۱۴:۱۲)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام ما در عصر ظهور قرار داریم به هزاران نشانه تمام محققان مهدویت اینو قبول دارن در حرفهای امام و رهبری هم هست
ما در عصر ظهور قرار نداریم به هزاران نشانه، تمام محققان مهدوقت اینو قبول دارن در حرف های امام و رهبری هم هست!

می بینی! حرف باد هواست!

بجای حرافی بایست مستند صحبت کرد!

تنها چیزی که باعث می شه امام زمان ظهور کنه اراء قلبی مردم دنیاست!

امام زمان غائب شد چون مردم از روی جهالت امام نمی خواستند!

اگر قرار باشه الان امام زمان بیاد، چرا 100 سال پیش ظهور نکرد!؟

چرا 500 سال پیش؟

چرا اصلا از نظر ها غایب شد!

مگر مردم فرقی کردند؟ مگر چه تفاوت هایی بین مردم قرن 14 با قرن 2 وجود داره؟ کجای جهان نیاز به منجی احساس می شه؟

صرف یک سری اتفاقات خاص که اینطرف و اونطرف دنیا بیافته امام زمان ظهور نمی کنه! چون اونوقت خدا با غایب نمودن امام عصر، کار بیهوده ای کرده!

اینقدر اصرار نکنید که ما [b]حتما [/u]در آخر الزمان قرار داریم!!

این نشانه یابی ها هم همیشه بوده! از زمان جنگ جهانی، زمان انقلاب، زمان جنگ تحمیلی، زمان احمدی نژاد، در حال حاضر و همچنین در آینده .........
به دوستانی که از اونطرف بوم دارن میفتن ( Big Grin ) پیشنهاد میکنم سخنرانی آقای پناهیان د روز عاشورای امسال رو گوش بدن.

در ضمن دوستان طبق آماری که خود غربی ها منتشر میکنن پیشرفت اسلام در اروپا داره به سرعت اتفاق میفته.
و هزاران چیز دیگه...
پس نمیشه گفت هیچ اتفاقی نیفتاده
(۱۳/دی/۹۳ ۱۶:۲۹)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]ما در عصر ظهور قرار نداریم به هزاران نشانه، تمام محققان مهدوقت اینو قبول دارن در حرف های امام و رهبری هم هست!

می بینی! حرف باد هواست!

بجای حرافی بایست مستند صحبت کرد!

تنها چیزی که باعث می شه امام زمان ظهور کنه اراء قلبی مردم دنیاست!

امام زمان غائب شد چون مردم از روی جهالت امام نمی خواستند!

اگر قرار باشه الان امام زمان بیاد، چرا 100 سال پیش ظهور نکرد!؟

چرا 500 سال پیش؟

چرا اصلا از نظر ها غایب شد!

مگر مردم فرقی کردند؟ مگر چه تفاوت هایی بین مردم قرن 14 با قرن 2 وجود داره؟ کجای جهان نیاز به منجی احساس می شه؟

صرف یک سری اتفاقات خاص که اینطرف و اونطرف دنیا بیافته امام زمان ظهور نمی کنه! چون اونوقت خدا با غایب نمودن امام عصر، کار بیهوده ای کرده!

اینقدر اصرار نکنید که ما [b]حتما [/u]در آخر الزمان قرار داریم!!

این نشانه یابی ها هم همیشه بوده! از زمان جنگ جهانی، زمان انقلاب، زمان جنگ تحمیلی، زمان احمدی نژاد، در حال حاضر و همچنین در آینده .........
سلام
یکی از اصول اولیه مباحث علمی صبر است پس آرام.باشید
من سالها وقت صرف کردم و درباره آخرالزمان تحقیق کردم و به این نتایج رسیدم سالها حرفهای بزرگان را گوش کردم و تحلیل
مگر شما برای اینکه ثابت کنید ظهور دور است چه سندی آوردی و چه احادیث ی
زمان زمان ظهور است اگر باور ندارید پس منتظر اتفاقات بعدی و تحقق چند حدیث باقیمانده باشید
وقتی هزاران حدیث به نزدیکی ظهور خبر می دهند و عده ای هنوز باور ندارند پس دیگر با این افراد حرفی نیست
شما به راه خود و ما هم به راه خود
بعله منم موافقم اتفاقا الان با 50سال پیش هم متفاوت شده چه برسه قبل ترودقیقا الان احساس نیاز به منجی بیشتر از قبل داره خودش رو نمود می ده اگر اینطور نبود این همه مقابله با این احساس بی معنی بود نمی شه این اتفاقات رو صرفا رویداد های تاریخی بدونیم چون اون موقع انقدر ظهور رو برای مردم غیر قابل باور افسانه ای کردیم که در هنگام رخدادنش در بی خبری بسر می بریم من مخالف تطبیق هستم اما می تونم احساس کنم شرایط داره متحول می شه.
داره اتفاقاتی میفته که نشان از آمادگی ویا احساس آمادگی برای برقراری عدالت وآرامشه
حاج آقا پناهیان حرف خوبی می زدن می گفتن پرشدن ظلم جور یه نشونش ایجاد شیعه ومبارز واقعی هست قرار نیست امام زمان تخیلی ظهور کنن یا لشگری هز ملاءک بیارن قرار همین جوونهایی که اینچنین در برابر داعشی ها ایستادن همراه آقا باشن یکی از دلایل مهم غیبت خوف از کشته شدن بوده الان داریم می بینیم که الحمدالله از لحاظ دفاعی خیلی خوب داریم خودمون رو مجهز می کنیم الان ایران از سه جهت اسراییل رو در بر گرفته خب همه اینا که اتفاقی یا جنگ قبیله ای نیست !!!
آخر الزمان عده ای کور و لنگ و فلج

کذب الوقاتون...
کذب الوقاتون...
کذب الوقاتون...
کذب الوقاتون...

به قول به عزیزی که می گه زنده است چون در آسمون قفله

اگه اومد که اومد یارانش کنارش

اگه نیومد این منم و تویی که باید گلیمتو از آب بکشی بیرون

حالا نیازی هست که بدونیم ظهور کی هست؟
نه! واقعا نیازه که وقتمون تلف کنیم ببینیم ظهور نزدیکه یا نه؟ کی چی؟ آخرش فهمیدیم نزدیکه. اصن 12 بهمن این ساله.
که چی؟ چی کنم؟

فعلا که نگرانی ما باید حجاب خواهرانمون باشه...
شما اگه دغدغه ات ظهور باشه احساسش کنی
حجاب خواهران و برادران و تهاجم فرهنگی و فساد اخلاقی و اقتصادی و......همه وهمه می شن ملزومات یه شیعه که باید نسبت به حلشون احساس وظیفه کنه تا امادگیه خودش رو اعلام کرده باشه
حالا اگه شما این وسط بگی هرچه باداباد ظهور هروقت بود مبارک صاحبش دو روز اول دغدغه مندی بعدش با اولین سختی بیخیال می شی با دومین سختی کلا منکر هر نوع دغدغه مندی
تاریخ که اینو نشون داده
چرا ما باید کمتر از قوم بنی اسراییل باشیم که خدا فرجشون رو 170سال جلو انداخت همینجوری دس دس کردیم بیشتر از 1000ساله اقامون تو غیبتهSad
نقل قول:شما اگه دغدغه ات ظهور باشه احساسش کنی
حجاب خواهران و برادران و تهاجم فرهنگی و فساد اخلاقی و اقتصادی و......همه وهمه می شن ملزومات یه شیعه که باید نسبت به حلشون احساس وظیفه کنه تا امادگیه خودش رو اعلام کرده باشه
حالا اگه شما این وسط بگی هرچه باداباد ظهور هروقت بود مبارک صاحبش دو روز اول دغدغه مندی بعدش با اولین سختی بیخیال می شی با دومین سختی کلا منکر هر نوع دغدغه مندی
تاریخ که اینو نشون داده
چرا ما باید کمتر از قوم بنی اسراییل باشیم که خدا فرجشون رو 170سال جلو انداخت همینجوری دس دس کردیم بیشتر از 1000ساله اقامون تو غیبته[تصویر: sad.png]
چیزی که هست اینه که دغدغه ی منتظر از فساد اجتماعی به تعیین زمان ظهور و دلخوشکنک های مشتی حدیث تغییر کرده.
این ظهور، برای آخرالزمان عده ای فلج و کور و کر و لنگ هست.
این ظهور بیخ ریش صاحابش
قبل از اینه ظهور کسی رو بخواییم باید خودمون ظهور کنیم
هیچ منافاتی بین طلب ظهور وآمادگی خودمون وجود نداره من امروز یه کار خوب انجام می دم به نیت این که ظهور حتی یک ساعت جلو بیفته
این نگاه به دلیل حس انتظار توی من ایجاد می شه اینکه حس کنم امامم با من فاصله ای نداره من باید فاصله ام رو باهاش کمتر کنم منتها اگه این وسط فقط بچسبم به خودم صددرصد یه جایی کم میارم یا فک می کنم کارم بیهوده اس
شما اگه بدونی آخر این هفته عروسیه برادرته بیشتر هول می شی ودنبال کارهات می دوی وسعی می کنی خودت رو آماده کنی یا بگن ان شالله چند وقت دیگه
نمی گم برای ظهور روز تعیین کنیم اما اگه حداقل باور کنیم شاید در زمان عمر ما رخ بده بیشتر انگیزه برای آماده شدن پیدا می کنیم تا اینکه بگیم خدا رو چه دیدی شاید ظهور 200سال دیگه بود یعنی از عمر خودتون عبورش دادین
بسم الله الرحمن الرحیم

وخامت حال پادشاه عربستان و تشدید نزاع در خاندان حاکم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه رأی الیوم، در پی خبر دیوان پادشاهی عربستان مبنی بر ابتلای ملک عبدالله‌بن عبدالعزیز به ذات الریه، اکنون نگاه‌ها متوجه عربستان و تحولاتی است که در آینده در انتظار این کشور است.
این در حالی است که چند ساعت پس از انتشار خبر انتقال ملک عبدالله به بیمارستان شاخص بورس این کشور بیش از پنج درصد کاهش یافت و پیش‌بینی می‌شود در صورت وخامت وضعیت او روند نزولی بهای بورس روز یکشنبه نیز ادامه پیدا کند.

نگرانی‌ها درمورد تحولات آینده در حالی دوچندان می‌شود که پادشاه همواره کشمکش در خاندان حاکم بر سر قدرت را مهار کرده اوضاع را تحت کنترل داشت.

به هر حال ملک عبدالله زمانی به بستر بیماری افتاده است که عربستان با شرایط سختی روبه‌رو است به این معنی که خطر اصلی که این کشور را تهدید می‌کند از سوی گروه تروریستی داعش است به‌ویژه اینکه گزارش‌های متعددی منتشر شد مبنی بر اینکه داعشی‌ها بین جوانان سعودی و مبلغان وهابی کم‌سن و سال از تأیید و حمایت زیادی برخوردار هستند.

تهدید دیگر سقوط بهای نفت و مخالفت دولت سعودی با کاهش تولید به‌منظور بالا بردن قیمت نفت در بازارهای جهانی بود.

در این شرایط کشورهای غربی و بیشتر از همه آمریکا که عربستان را متحد راهبردی خود می‌دانند از وخامت حال پادشاه نگران هستند و بیم دارند که فرزندان و نوادگان عبدالعزیزبن الرحمن آل‌سعود بر سر قدرت به جان یکدیگر بیفتند.

کشمکش در خاندان حاکم بر سر ولیعهدی در صورت فوت پادشاه

می‌توان گفت که در صورت فوت پادشاه، ملک سلمان‌بن عبدالعزیز ولیعهد 77ساله سعودی به قدرت خواهد رسید اما مشکل اصلی در مورد موضوع ولیعهدی و اختلافات شدید بر سر آن بین خاندان حاکم است.

تعیین ولیعهد یا برکناری او از جمله اختیارات پادشاه است، از همین رو امیر سلمان یا همان ولیعهد کنونی می‌تواند امیر مقرن را که اکنون ولیعهد ولیعهد (جانشین ولیعهد است) است عزل کرده و شخص دیگری را که مناسب این پست می‌داند، تعیین کند.

همچنین این احتمال وجود دارد که چنانچه امیر سلمان به قدرت برسد، فرزندش امیرمحمد که رئیس دفترش است، به ولیعهدی برگزیند که در این صورت بسیاری از کسانی که به این پست چشم طمع دارند، خشمگین خواهند شد، یکی از این افراد "متعب‌بن عبدالله" وزیر گارد ملی پسر ملک عبدالله و امیر محمدبن نایف فرزند ولیعهد سابق و وزیر کشور است.

ابتلای ولیعهد عربستان به بیماری آلزایمر[/b]

جالب اینکه بسیاری از خبرها که از خاندان حاکم درز کرده است حاکی از این است که سلمان‌بن عبدالعزیز اکنون وضعیت جسمانی خوبی ندارد و تمرکز خود را از دست داده تا جایی که در مورد یک موضوع صحبت کرده و پس از چند دقیقه فراموش و چند بار دیگر آن را تکرار می‌کند.

با این حال امیر سلمان در سفرهای خارجی از هرگونه اظهار نظر قاطعانه در خصوص مسائل عربی و بین المللی خودداری می‌کند تا به هیچ وجه فرصت به قدرت رسیدن خود را در معرض خطر قرار ندهد و یا اینکه با پادشاهی که گفته می‌شود اکنون تندخو شده و به‌سرعت تصمیم گیری می‌کند، اختلاف پیدا نکند.

در این میان موضوع غیر قابل تردید وخامت حال پادشاه و نگرانی فرزندان خاندان حاکم و نیز کشورهای غربی از این وضعیت است، اما چیزی که پشت‌پرده جریان دارد تلاش برای جلوگیری از بروز هرگونه خلأ قدرت و یا کشمکش بر سر قدرت است.
(۱۳/دی/۹۳ ۱۸:۱۱)masoudmoosavy نوشته است: [ -> ]سلام
یکی از اصول اولیه مباحث علمی صبر است پس آرام.باشید
من سالها وقت صرف کردم و درباره آخرالزمان تحقیق کردم و به این نتایج رسیدم سالها حرفهای بزرگان را گوش کردم و تحلیل
مگر شما برای اینکه ثابت کنید ظهور دور است چه سندی آوردی و چه احادیث ی
زمان زمان ظهور است اگر باور ندارید پس منتظر اتفاقات بعدی و تحقق چند حدیث باقیمانده باشید
وقتی هزاران حدیث به نزدیکی ظهور خبر می دهند و عده ای هنوز باور ندارند پس دیگر با این افراد حرفی نیست
شما به راه خود و ما هم به راه خود
سلام
این رو بدونید تو هر دوره ای از تاریخ، عده ای بودند که میگفتند آخرالزمان شده! وقتی عثمانی، وین رو محاصره کرده بود، کشیش ها میگفتند آخرالزمان شده و ... و آخر از همین قضیه برای پیروزی اتریش علیه عثمانی استفاده کردند .
الان از کجا معلوم که از ما هم سو استفاده نشه؟ همونجوری که از مسیحی های اون زمان سواستفاده شد.
میخوای بدونی چرا ظهور دوره؟ چون الان دغدغه مردم منجی نیست! دغدغه مردم یک چیز دیگه است! الان ما تو خونمون داریم صحبت میکنیم که چرا نون شده 1500؟؟ کی میاد راجع به آخرالزمان حرف بزنه! ایرانی درباره گرونی حرف میزنه. خارجی میاد درباره عشق و حالی که دیشب تو دانسینگ کرده حرف میزنه!
من مطمئن هستم که ظهور نزدیک نیست! وقتی تو محله ما سر 300 تومن پول خورد چاقو کشی شد! امام زمان که بیاد چاقو سهله! تفنگ و توپ و تانک میارن!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع