تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
دقیقا خوبه احساست رو کنار بزاریم همه تو ایران دشمنن ...این غلبه احساسات نیست
شما برو یه تحقیق بفرما ببین گرایش به اسلام کمه یا اصن نیست من از تخیلات خودم گفتم
بعدم شما نفرمودین اگر غرب گل وبلبله چرا باید به فساد کشیده بشه این از عدل خدا خارجه که برای اوردن خلیفه الله کاری که خود مردم می تونن انجام بدن رو نادیده بگیر این عین دیکتاتوریه اگه غرب به اون خوشبختی رسبده می شه بفرمایید چه مرضی داره که انقدر با اسلام مشکل داره هر روز داره یه چیزی رو علم می کنه واسه نابودیشون!!!!
ظلم دیگران به ما اتفاقا توی غرب وجود دار تحمیل شهوت رانی نه اینکه خوده طرف مریض باشه
چرا انثدر تک والدی اونجا زیاده بابا یخورده آمارهای خودشون رو ببینید شبکه خبر. رو درش رو تخته کنید یه سرچ کوتاه
خودم بعده براتون چند تا لینک می ذارم
احتمالا می دونید نژاد پرستی چیه می دونید برده داری نوین به چی می گن
خودتونم خوب می دونید قدرت رسانه ای غرب چقدر بالاس دیروز مستندی می دیدم از اعتراضات گسترده مردم علیه والت دیزنی
البته می دونم اینا همش توهم توطءه اس کلا ما تو توهم زندگی می کنم !!!!!
(۱۴/دی/۹۳ ۰:۳۶)مجتبی110 نوشته است: [ -> ]
SilentSilentSilent

من نمی گم دوره.
اصل بر اینه که ظهور رو نزدیک ببینی
"انهم یرونه بعیدا و نریه قریبا"
این یک اصله.

اصلا اگه قرار باشه بگم دوره که باز شدم تعیین کننده وقت. من می گم تعیین زمان اشتباهه

اما
من می گم اتصال ظهور به چهارتا نشانه که اصلا معلوم نیست منطبق با اون چیزی هست که تو احادیث اومده یا خیر از پای بست غلطه.

خیلی از نشونه های محکم هنوز محقق نشده و خیلی از نشونه ها معلوم نیست واقعا اتفاق افتاده یا تخیلات ماست. مثل همین عبدالله ملعون.
انطباق نشانه ای که اتفاق افتاده با حدیث.

(به سایر دوستان!؛ Wink بشنوید ولی باور نکنید.
سلام

شما وقتی قبول نداری نزدیکه یعنی میگی دوره
چهار تا نشانه چیه حواست نیست فقط چند نشانه حتمی باقی مانده که در پست های قبلی اشاره شد
این حدیث ملک عبدالله کجاش تخیله صاحب تاپیک داره خوب بیان می کنه
شما حتی نمی دونی چند حدیث محقق شده و چقدر باقی مانده اونوقت خیلی راحت چشم هاتو میبندی هر چی از دهنت در میاد میگی
شما همه سوالات رو جواب ندادین
در احادیث آمده نشانه های ظهور این یعنی تعیین وقت مگه غیر از اینه
کسی که خودش رو دنباله رو امام خامنه اي می دونه اینجوری با بقیه حرف نمی زنه
من دیگه با شما حرفی ندارم
(۱۴/دی/۹۳ ۱۱:۱۸)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]1-می شه بفرمایید چه مرضی داره که انقدر با اسلام مشکل داره
2-خودتونم خوب می دونید قدرت رسانه ای غرب چقدر بالاس دیروز مستندی می دیدم از اعتراضات گسترده مردم علیه والت دیزنی
البته می دونم اینا همش توهم توطءه اس کلا ما تو توهم زندگی می کنم !!!!!

1-اگه با اسلام مشکل داشت الان این همه مسلمون آزادانه اونجا زندگی نمیکردن.اگه با اسلام مشکل داشت مسلمان به کشورش راه نمیداد.
مثل ما که خیلی از شهروندان کشورهای دیگه رو به کشورمون راه نمیدیم .
ضمنا یه زمانی هند زیر سلطه و استعمار همین انگلیس و آمریکا بود پوست از سرشون کندن آیا اونا (هندیا)هم مسلمون بودن؟؟
خیر.پس میبینید چیزی که برای آمریکا مهمه منافعش هست حالا یه بار منافعش میاد توی کشور ما یه بار توی هند یا بار توی روسیه و........پس منافعش هر جا باشه حاضره براش هر کاری بکنه کاری هم به این دین و اون دین نداره.

2-خب این نشون میده که چه آزادی بیانی دارن که به راحتی اعتراض میکنن.
ضمنا خوب بود که استقبال مردم رو هم در جاهای دیگه از شرکت والت دیزنی میدیدید.
میدونید والت دیزنی مالک کلی شهر بازی بزرگ و خیلی چیزهای دیگه است برید فیلمهای استقبال مردمشون از شهر بازی های والت دیزنی رو ببینید.
(۱۳/دی/۹۳ ۲۲:۵۴)Kol نوشته است: [ -> ]سلام.
آقای موسوی ، در زمینه اینکه علایم ظهور بعضی هاش الان هستند که شکی نیست. وقتی میگن دنیا تو ظلم هست از اینجا میشه فهمید که آدم قصه ها، حتی اون قصه های غم انگیز رو دوست داره، چون دنیایی که داریم توش زندگی میکنیم خیلی ظالم تر و بی رحم تر از دنیای قصه هاست.
ولی اینکه این دنیا هنوز بی رحمی و ظلم خودشو به طور کامل نشون نداده. وقتی که نشون داد، امام زمان ظهور میکنند.
البته این ظلم تو ایران و خاورمیانه ( بحث ایران تو ظلم جداست، یجور دیگه با ما ظلم میشه ) بیشتر نمایان هست! وقتی که این ظلم به اروپا و آمریکا هم رسید ! اونوقت باید گفت ظهور نزدیکه !
سلام
دوست عزیز ظلم از این بیشتر
در تاریخ بشریت سابقه نداشته این همه فساد بیان خصوصی ترین لحظه ها رو با افتخار نشان بدن
خب این دیگه آخره فساد اخلاقی هست
استعمار و برده داری هم که آخر ظلم بود
استعمار نو که دیگه فاجعه هست
رسانه ها دیگه اجازه فکر به بشر نمی ده

البته ظلم جای خود ظهور وقتی هست که بشر به اشتباه هات خودش پی ببره و ما در این مرحله هستیم
امام زمان برای ظالم ها که ظهور نمی کنن برای مظلوم ها میان و بیشتر مردم دنیا مظلوم هستن یه عده یک درصدی این همه ظلم رو گسترش میدن
احادیث به مقاومت در برابر ظلم هم اشاره دارن که مقدمه ظهور ه
این انقلاب قطعاً به ظهور منتهی میشه شک نکنید
دلایلش بارها از زبان حضرت امام خمینی ره و امام خامنه ای حفظه الله بیان شده نصرت الهی یکی از این دلایل هست
نصرت الهی یعنی اگر عده ای برای خداوند متعال قیام کنند خداوند متعال بر خودش واجب می دونه که اون ها رو حمایت کنه و حمایت خداوند متعال با ظهور آخرین منجی خواهد بود که علما بارها گفتن

(۱۳/دی/۹۳ ۲۳:۵۸)"شهید نوشته است: [ -> ]چی داری میگی؟ این اسم بهترین اسمه حالا اسم این ملعون شده اسم بدی شده؟

واقعا ؟ درسته این حرفت؟ هی میمیره فرداش تکذیب میشه؟
اصلا این کی هس؟ میشه خیلی خلاصه و تو یکی دو خط بهم بگین این ملعون کی هست؟
سلام
منظور از حیوان برادرش هست

بیخود نیست این همه منطقه به خاطر این ملعون حساسه
خیلی ها منتظر مرگش هستن

(۱۴/دی/۹۳ ۹:۱۴)افشین نوشته است: [ -> ]سلام
یه سوال از دوستان حاضر در این بحث دارم.تا چه اندازه در زمینه اتفاقات آخرالزمان و مهدویت تحقیق و پژوهش داشتید؟
این اطلاعات و آماری که ارائه میکنید از شنیده هاست و یا واقعآ نتیجه مطالعه و تفکر خودتون؟
اگر احیانآ تحقیق داشتید در این زمینه،آیا یک منبع محدود رو جهت کسب اطلاعاتتون انتخاب کردید یا همه دیدگاهها رو مورد بررسی قرار دادید؟
چه خوبه وقتی قراره بحثی داشته باشیم احساساتمون رو کنار بگذاریم و با منطق جلو بریم
سلام
درست می فرمایید
سایت هایی مانند موعود و الوعده صادق منابع خوبی هستن و کتاب هایی مانند عصر ظهور علامه کورانی و موعود نامه آقای تونهی و..
اما حرف اصلی در نزدیکی ظهور حضرت امام خمینی ره و امام خامنه ای حفظه الله که اصلا برای ظهور حضرت قیام کردند
اگر اشخاصی به خودشون زحمت بدن و یه سرچ ساده در حرفهای رهبری عزیز انجام بدن متوجه می شن
در کل تمام مراجع تقلید درباره نزدیکی ظهور حرفهایی دارن که اشخاص شکاک بهتره به حرف این بزرگان مراجعه کنند با یه سرچ ساده
این همه هم مارو اذیت نکنن

(۱۴/دی/۹۳ ۱۲:۱۳)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]1-اگه با اسلام مشکل داشت الان این همه مسلمون آزادانه اونجا زندگی نمیکردن.اگه با اسلام مشکل داشت مسلمان به کشورش راه نمیداد.
مثل ما که خیلی از شهروندان کشورهای دیگه رو به کشورمون راه نمیدیم .
ضمنا یه زمانی هند زیر سلطه و استعمار همین انگلیس و آمریکا بود پوست از سرشون کندن آیا اونا (هندیا)هم مسلمون بودن؟؟
خیر.پس میبینید چیزی که برای آمریکا مهمه منافعش هست حالا یه بار منافعش میاد توی کشور ما یه بار توی هند یا بار توی روسیه و........پس منافعش هر جا باشه حاضره براش هر کاری بکنه کاری هم به این دین و اون دین نداره.

2-خب این نشون میده که چه آزادی بیانی دارن که به راحتی اعتراض میکنن.
ضمنا خوب بود که استقبال مردم رو هم در جاهای دیگه از شرکت والت دیزنی میدیدید.
میدونید والت دیزنی مالک کلی شهر بازی بزرگ و خیلی چیزهای دیگه است برید فیلمهای استقبال مردمشون از شهر بازی های والت دیزنی رو ببینید.
سلام
این غرب دیگه چیزی برای دفاع نداره یه زمانی رفاه غرب رو تو سر ما میزدن حالا با این بحران اقتصادی دیگه غرب چی داره

وحشی بودن سیستم حاکم به غرب حتی در فیلمهای هالیوودی هم انکار نمیشه چطور از غرب حمایت می کنید و میگید آزادیه
بد نیست یه زنگ به یه مسلمان در غرب بزنید تا براتون بگن مهمترین چیز که امنیت روانی هست رو ندارن

ما دو نوع سرکوب داریم جسمی و روانی درسته که از سرکوب جسمی کمتر در غرب استفاده میشه که جدیدا بیشتر شده ولی سرکوب روانی جنبش 99 درصد در آمریکا رو فراموش کردید که دایم در اخبارشون می گفتن اینا یه مشت آدم بیکارن و چیزهای دیگه
عوض جواب به مردمشون هی فرافکنی می کنن درباره حقوق بشر در دنیا
این زندانهاي مخوف پس ماله کیه
http://www.hawzah.net/fa/Magazine/View/4227/5724/56967
http://www.mwfpress.com/vdca.on6k49nu05k14.html
http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2582924

خیلی جالبه قبول دارید که امریکا به کشورای دیگه ظلم می کنه اما به کشور ما که می رسه خیر خواه ملت میشه برای تکمیل نظرات دوستان عرض کنم 1میلیارد 800میلیون گرسنه در جهان وجود داره بعد امریکا سالانه 100ها تن علات خودش رو به دریا میریزه تا قیمت ها کاهش پیدا نکنه
بعد اگه قاره افریقا رو هم شما جزو جهان بدونید و اینکه اونام در اخرالزمان هستن مردمشون به قدری فقیرن وغذا ندارن که ریشه گیاهان هرز رو از زمین می کنن ومی خورن حالا اگه دوستان منظورشون از گسترش ظلم اینه که عین 7 میلیارد جمعیت یه جور مورد ظلم قرار بگیرن قضیه فرق می کنه
اگه دوستان اطلاعاتشون در این حد سطحیه که فک می کنن امریکا اگه جایی هست واسه منافع خودشه نه اسراییل من دیگه حرفی ندارم
حالا یکی این وسط بگه مسلمونا چرا منافع امریکا رو این ور دنیا به خطر انداختن ؟

یه نکته دیگه حکومت هند در زمان حمله انگلیس اسلام بوده Big Grin
آقای موسوی کاش حرف زدن برای ما هم به اندازه ی شما راحت بود اونوقت ما هم براتون سند و مدرک میاوردم تا باور کنین تمام اینایی که گفتین دقیقا در کشور خودمون وجود داره.
آره کلا اونجا هیچ آزادی نیست مردم دارن هر روز شکنجه میشن توی زندانها بهشون شلاق میزنن از گشنگی توی خیابون میفتن میمیرن.با ماشین از روی مردمشون رد میشن ...بهشون میگن گوسفند و بزغاله ...توی خیابون با مسلسل همشون رو قتل عام میکنن....اصن یه وضی.
ولی در عوض اینجا بهشت روی زمینه آزادی بیان تا دلت بخواد هست....
هیچ زندانی وجود نداره....
هیچ کس تا حالا به کسی که معترض بوده توهین نکرده والقاب گوناگون رو بهش نسبت نداده.......
مردم در رفاه کامل هستن.....
این است تفاوت بهشت روی زمین با غرب وحشی جنایتکار!

خیلی جالبه چیزهایی که به عیان توی کشور ما هست و همه با چشم میبینن باور نمیکنید اونوقت میرید تحلیل میکنید که توی آمریکا دو نوع سرکوب وجود داره یکیش اینجوریه یکیش اونجوریه.ووووتازه هیچ وقت هم با چشم ندیدید.
جنبش 99 درصد؟؟
آمریکا حدود 350 میلیون نفر جمعیت داره و با توجه به اینکه آزادی اعتراض و راهپیمایی توی آمریکا بیشتر از جاهای دیگه است پس مسلما مردمشون راحت تر توی اعتراض ها شرکت میکنن.پس با این حساب اگه جنبششون 99 درصدی باشه پس باید حدود 320 میلیون نفر توی این اعتراض شرکت میکردن پس چرا ما هر وقت توی تلویزیون خودمون میدیدیم حدود 200 نفر رو نشون میداد که یه جا وایسادن؟؟
اون زندانهای مخوف رو برای ملتهای دیگه ساختن نه مردم خودشون.شما برو زندانهای مخوف جاهای دیگه رو پیدا کن.
شما یه نفر رو نمیتونی بیاری که توی اعتراض کشته شده باشه نهایتا شاید خیلی خوب بگردی یا با سند و مدرک یکی دو نفر رو اونم به شکل ناخواسته کشته شدن پیدا کنی.
اون لینک هایی که گذاشتم برای شماست اقای کول
(۱۴/دی/۹۳ ۱۲:۴۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]
یه نکته دیگه حکومت هند در زمان حمله انگلیس اسلام بوده Big Grin

خانوم مهاتما گاندی که رهبرشون هم بود دینش هندو بوده.شما این جملات قشنگتون رو از کجا میارید؟؟سند و مدرکش کو؟؟
کره شمالی هم الان دشمن آمریکا هستن هر روز هم همدیگه رو تهدید میکنن نکنه اونام مسلمونن ما خبر نداریم؟؟

(۱۴/دی/۹۳ ۱۲:۵۶)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]این یعنی ایران اینطوریه Big GrinBig GrinBig Grin

نخیر .
من دارم آمریکای وحشی و جنایتکار و خونخوار رو میگم همونطور که آقای موسوی هم گفتن.
من که بهشت روی زمینو نمیگم.
در زمان شروع استعمار حکومت مسلمان بوده
نخیر مسلمون نیستن کمونیست هستن که به همون اندازه واسه کشورهای سرمایه داری خطرناکن
نقل قول:شما وقتی قبول نداری نزدیکه یعنی میگی دوره
وقتی قبول نداره نزدیکه دلیل نمی شه قبول داشته باشه نزدیکه. یعنی نی دانه دانه!
نقل قول:در احادیث آمده نشانه های ظهور این یعنی تعیین وقت مگه غیر از اینه
کذب الوقاتونAngry
کذب الوقاتونAngry
آقای عزیز. اگه از نشانه ها گفته شده، آیا شما خودت رو مجاز می دونی که نشانه ها به اطمینان کامل تطبیق بدی؟
برفرض 1000 تا نشانه داریم
تا الآن 999 تاش محقق شده. یکی مونده
از کجا می دونی این یدونه تا یکی دو سال دیگه محقق می شه.
از کجا می دونید این 999 تا نشانه ی تحقق یافته همون هایی هستن که به نشانه ی آخر ختم می شن؟
بگذارید مثال بزنم. فرض کنید نشانه های نان خریدن یه آقایی رو می خوایم بررسی کنیم.
1- می ره جلو نونوایی
2- یک اسکناس از جیبش در می یاره
3- به شاطر می ده
4- نون رو می گیره
حالا 3 تا اول تحقق یافتن. از کجا می دونید که نشانه 4 هم به حتم اتفاق می افته؟ شاید این آقا می خواسته بدهیش به شاطر رو پرداخت کنه؟
متوجه شدین؟ ممکنه ده ها بار 3 تا نشانه ای اول تحقق پیدا کنن ولی به نشانه 4 ام نرسی
پس چی می شه؟ اینه که می شه کذب الوقاتون
ممکنه این نشانه ها همونایی باشن که به ظهور می رسن اما اطمینان!!!!! اصلا!
پس با صراحت تمام وقت تعیین نکنید که پاسختون با صراحت تمام عبارت «کذب الوقاتون» هست
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
آدرس های مرجع