۱۹/دی/۹۳, ۱۷:۲۹
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]شما آمار دادید ، من مثال نقض آوردم.خانواده من که نیستن. منو دوستامم اهلش نبودیم. من اولین نفری هستم که نمی دونم پس!
دیگه کی هست که ندونه بیشتر مردم ایران و تقریبا تمام جوانان ایرانی اهل وایبر و واتس آپ و .... فیس بوک و اینترنت و ... هستند؟مابقی هم نقل قول میشه براشون و دست به دست می گرده فیلم و ....
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]این نظریه اشتباه هست،اتفاقا مردم اکثرا جبرگریز هستند ، لذا این هست که میگن الانسان حریض علی ما منعجبرگرایی که اشاعره مطرح کردن به بحث ما ارتباطی نداره. تمام شواهد نورولوژی حاکی از جبر هستن. ضمن این که اثبات فلسفی متقنی برای نظریه اختیار وجود نداره مگر در حد حدس و گمان.
سرنوشت انسان رو خودش مشخص می کنه ، جبرگرایی هم زاده حکومت های ظالمه است که به مردم می گفتند شما مجبورید ظلم ما رو تحمل کنید.
خوب این که گفتید "الانسان حریض علی ما منع" خودش موید جبره. شما کافیه انسان رو چیزی منع کنید تا مجبورش کنید به سمتش بره. حالا این هم اگه درست باشه کم و کیف داره.
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]ببین اگر انرژی هسته ای منفعتی نداشت ، کشورهای بزرگ صنعتی متوقفش می کردند!به زودی با انرژی های دیگه جایگزین می شه. هنوز زمانش نرسیده. همون طور که سوخت فسیلی رو خیلی از کشورها استفاده می کنن.
شما مثلا فرض کن بخوان نیروگاه خورشیدی بسازند ، می دونی چه سطح عظیمی می خواد که بتونه اندازه نیروگاه اتمی انرژی تولید کنه؟ چه قدر تعمیر و نگهداری سنگینی می خواد؟ با دود و ابر و ... انرژیش کاهش پیدا می کنه.
بعله من هم موافق انرژی های تماما پاک هستم ، اما انرژی هسته ای خیلی در حال حاضر کاربردی تره و سرعت به نتیجه رسیدنش بیشتره
می تونی آمار بدی چند تا کشور صنعتی دنیا از انرژی خورشیدی یا باد و ... بهره می برند برای تولید نیرو و چند درصد از انرژی کل رو شامل میشه؟
در ضمن از انرژی هسته ای میشه در ساخت کشتی و زیردریایی هم بهره برد ، اما میشه کشتی با انرژی خورشیدی ساخت؟
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]پس چرا بازگردونده نمی شه؟ من جوابش رو خوب می دونم ، نظام سلطه ، سیری نا پذیری بشری که به غیر از مادیات اعتقاد نداره و .....علم و تکنولوژی افراد نخبه رو افراد (و نه دولتها) به کشورهای فقیر منتقل می کنن. ضمن این که لزومی نداره مستقیما وارد بشه. تمام کتابهای دانشگاهی که شما خوندید از غرب اومده. هر ساله چندیدن هزار مقاله علمی منتشر می شه که دانشگاهیهای ایران هم استفاده می کنن و ...
بحث من صرفا شما نیست ، امثال شما منظور هست.
خدمتی که شما انجام می دی به کشورهای استعمار گر منفعی نرسونده و نمی رسونه؟ چه سودی به کشور های ضعیف می رسونه؟
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]و این که ، چراغی که به خانه روا است ، به مسجد حرامه ، شما اول به فکر محروم های کشور خودت باش ، بعد در کنارش به کشور های دیگه هم فکر کن.چرا؟ چون شما به کشور خودت بدهکاری مستقیم داری ، به اون ها بدهکاری غیر مستقیم.چون خدمت من به کشورم فایده ی زیادی نداره. خدمت به کشور با فایده کم و خدمت به کشورهای دیگه با فایده ی زیاد. بدهکاری که مستقیم و غیر مستقیم نداره، ضمنا. بدهکاری بدهکاریه.
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]البته مثال من برعکس بودخوب شما همین غفلت رو توی نظام علمی کشور نمی بینید؟ من دوباره می پرسم چرا ایران رتبه اولو داره در فرار مغز ها؟ مگه ایران با هند یا عربستان یا کویت یا ترکیه فرقی داره؟
ببین کشوری که ساختارش اصولی باشه ، حمله نظامی چند تا غارتگر نمی تونه خرابش کنه!
ایران چرا نابود شد توی حمله مغول؟ چون پادشاه بی اراده ای داشت ، اما همون پادشاه فرزندی به اسم جلال الدین داشت که افتخار آفرید.چرا پادشاه بی اراده بود؟چون توی رفاه بزرگ شده بود و غافل بود ، چرای توی رفاه بزرگ شده بود ؟ چون قدرتمند بود ، و چرا دچار غفلت بود؟ چون به خودش مغرور بود.و چرا جا زد؟ چون رویاهای شیشه ای که با غرور برای خودش ساخته بود با یک تلنگر شکست.
غرور رابطه مستقیمی با ظلم داره ، ظالم کسی هست که فکر می کنه قدرت مطلف هست و کسی حریفش نمی شه ، پس به خودش جرات ظلم کردن می ده ، و همین ظلمی که به دلیل غرورش اتفاق افتاده ، هم پایه های حکومتش رو سست می کنه و هم عقل رو از سرش می بره.
امریکایی ها هم ببخشید ،اما خوب دچار غرور شدند ، خودشون رو ابر قدرت می دونند ، لذا بعضی چیز ها رو نمی تونند ببینند ، چون زاویه نگاهشون متکبرانه است ، پس از همون نقاط ضربه خواهند خورد و دارند می خورند.
هنوز چند سال بیشتر از این نظام نمی گذره ، هنوز یک قرن از جنگ جهانی نمی گذره
(۱۹/دی/۹۳ ۱۷:۰۷)دل خسته نوشته است: [ -> ]امریکا هم به این دلیل باقی مونده که دور از دسترس بوده ، که معلوم نیست در جنگ های آتی چه اتفاقاتی پیش بیاد.فعلا که یک کشور مثل چین با مردم کوشا و فعالش داره رشد می کنه و اتفاقا داره بر خلاف منافع امریکا پیشرفت می کنه ، شاید یک روز ابرقدرت جهان بشه.من خیلی روی این موضوع حرفی ندارم. ولی چین کشوری نیست که در حال پیشرفت باشه. نیروی کارگری زیادی داره تنها و داره ازش استفاده می کنه.