۱۷/دی/۹۳, ۲۰:۱۲
(۱۷/دی/۹۳ ۱:۴۲)namekarbary نوشته است: [ -> ]کشورای غربی ظلم می کنن.سلام
لین که شما چه تفکری نسبت به حکومت دارید رو کار ندارم ، اما خیلی از کشورهای غربی الآن با ظلم و استعمار دارند رشد می کنند و رشدشون به قدرت استعماریشون و سلطه اشون کمک می کنه ، یک جورایی فیدبک مثبت داره ، و کمک به اون ها ضریب فیدبک رو نزدیک تر می کنه به +1
(۱۷/دی/۹۳ ۱:۴۲)namekarbary نوشته است: [ -> ]کشور ایران جور می کنه به مردم خودش و مردمش هم متوجه نیستن. بر اساس بیتدبیری مردم خودش رو فقیر و بی سواد و گرسنه نگه می داره. جور یه حکومت خیلی بدتره از ظلم.هیچ حکومت و مسئولان حکومتی زارچ از آسمون به زمین نازل نشدند ، خود مردم کشور ها هستند که حگومت و مسئولین حکومت رو شکل می دند ، حتی حکومت های سلطنتی و پادشاهی ، رها کردن این مردم به این بهونه که حکومت بده و مسئولین ضعف دارند و ... ، خودش به روند کاهش همون تدبیر که شما بهش اشاره می کنید کمک می کنه.تنها کذاشتن یک ممکلت نه تنها قدرتمند ترش نمی کنه ، بلکه روز به روز تضعیفش می کنه.پس لطفا بی خود بحث رو به حکومت مربوط نکنید.
ما نوابغی داشتیم در دوران حکمرانی حکومت ظالم و عرب عباس ، حکومت غارت گر و وحشی ایلخانان ، حکومت درب و داغون قاجار ، که واقعا به فکر من و شما هم خطور نمی کنه امکان پذیر بودنش ، مثل حکیم فردوسی ، حماسه سرای برتر تاریخ ، ابن سینا ، پزشک زبانزد بین المللی ، خواجه نظام الملک و خواجه نصیر الدین ، حتی امیر کبیر ! مطمئن باشید هنوز هم میشه همچین افرادی بود و بزرگی کرد ، کما این که بعضی از شهدا و دانشمندان ما زبانزد شرق و غرب بودند.
(۱۷/دی/۹۳ ۱:۴۲)namekarbary نوشته است: [ -> ]علمی که من می خونم دقیقا از کشوری میاد که ثروتش از کشورای مستعمره اومده. من اگه همون قدر مدیون مردم مناطق محرومم که مدیون مردم کشورای محروم آفریقا. به قول شاعر که می گه تو مو می بینی و من پیچش مو.و شما به کشور های استعمار گر کمک می کنید در رشدشون یا کشورهای مستعمره؟
(۱۷/دی/۹۳ ۱:۴۲)namekarbary نوشته است: [ -> ]بعدش هم من از نظر قانونی دین خودم رو به جمهوری اسلامی ادا کردم و به طرفدار جمهوری اسلامی اصلا اجازه نمی دم که در این مورد منو مواخذه کنه یا بگه به وظیفه ت عمل نکردی. بله، هر وقت مردم خودشون خواستن شرایط کمک به خودشون رو آماده کنن، خیلی ها از خدمت به مردمشون استقبال می کنن.قانون رو ولش کن ، قانون صرفا یک سری نوشته است برای رفع دعوا ، مهم وجدان هست ، آیا شمای نوعی (من به شخص شما کار ندارم) که شما مدافعش هستید ، می تونه بگه هیچ دینی نداره؟ فرزند هیچ وقت نمی تونه بگه دینش رو به مادرش ادا کرده ، پشت من و شما یک تاریخ نهفته و ورای من و شما یک تاریخ دیگه ، ما به هر دو وام داریم.در ضمن من در حال حاضر یک طرفدار ایران هستم ، و اصلا در بحث هام کاری به حکومت و امثالهم ندارم .اتفاقا اگر حکومت ضد من بود ، چه در داخل و چه در خارج باز هم عقیده داشتم باید به کشورم خدمت کنم.خدمت به کشور هم صرفا با مرگ خاتمه می پذیره و این وظیفه ای هست که هیچ وقت ساقط نمیشه.
در ضمن آیا شما خودتون غیر از مردم هستید؟
(۱۷/دی/۹۳ ۱:۴۲)namekarbary نوشته است: [ -> ]پروژه منهتن ربطی به هم ارزی جرم-انرژی نداشته. همون موقع هم می دونستن که شکافت هسته ای انرژی بستگی بالایی آزاد می کنه.این بحث رو اینجا نمی شه ادامه گرفت ، شما به ابرو کاری نداشته باش به اشارت های اون کار داشته باش، مهم این هست که خیلی دانشمندان بودند که به یک کشور جنایتکار کمک کردند که همچین فجایعی در جهان اتفاق بیوفته و احتمالا اتفاق خواهد افتاد.کمک به ظالم هودش ظلم هست ، و خیلی دانشمندان خواسته یا ناخواسته در دست زنگی مست تیغ دادند.
نتیجه "مستقیم" نسبیت عام انیشتین همین اینترنتیه که شما ازش استفاده می کنی. باا خیال راحت لم می دی پشت میز یه چاییم می ذاری دم دستت! (تو ابرو من اشار های ابرو)
(۱۷/دی/۹۳ ۱:۴۲)namekarbary نوشته است: [ -> ]از شما بعیده که برای جامعه آماری یه کشور از نمونه آماری "اطرافیان و خودم" استفاده کنین.شاید هم من اشتباه بگم ، اما خوب من در این نمونه آماری هیچ چیز مستندی ندیدم و فقط یک نقل قول بود بدون استناد ، لیکن چرا چیزی که مستند دیدم و شنیدم رو ارجحیت ندم؟
حرف پایانی من هم این که ، نظر شخصی من که خیلی بهش اعتقاد دارم این هست که ، برای به این جا رسیدن من و شما خرج شده ، نه صرفا چند میلیون هزینه تحصیل و ... ، نه خیر ، برای این که ما به اینجا برسیم خونها داده شده ، قتل عام ها شده توی این کشور ، نسل کشی ها شده ، شما شهدای جنگ تحمیلی رو قبول نداری ، کشتگان جنگ با مغول ، کشتگان جنگ جهانی اول ، کشتگان حمله اعراب به ایران و ... ، و فکر ها به کار رفته تا این تاریخ پر از افتخار پایه گزاری بشه ، بار ها و بارها کشور تضعیف شده ،مثل زمان حمله اسکندر تا ظهور پارتیان ، مثل حمله اعراب ، مثل حمله مغول ، مثل حمله افغان ها ، اما هر بار مردم کشور با عرق ملی و تلاش و زحمت خودشون رو از ضعیف ترین کشور به قدرت رسوندند ، پارتیان تونستند با اختراع کاتافرکت ها و شوالیه های زره پوش و تقویت بنیه نظامی سلوکیان رو از کشور بیرون کننده ،فردوسی ها اومدند و روحیه مردم رو تقویت کردند و بر حکومت اعراب و دست نشانده های اون ها خاتمه دادند، خواجه نظام المک ها و خواجه نصیر الدین ها حکومت مغول رو رام کردند و ازش بهره مند شدند و تونستند بهترین دوران معماری تاریخ ایران رو رقم بزنند و علم و تکنولوژی رو به حد اعلا برسونند ، اگر اون موقع نوابع ما هم به بهانه عدم هم فکری با حکومت یا ظلم و جور حکومت می رفتند به هند و اقصا نقاط جهان که خواهانشون بودند ، الآن من و شما این جایی که بودیم می بودیم؟ یا یک چیزی خیلی پست تر از افغانستان؟و آیا می تونستیم به سطحی از تحصیلات و درک برسیم که به این موقعیتی که درش هستیم دست پیدا کنیم؟وظیفه ما هم در مقابل همین هست ، اگر ما به قولی یک Weak Link باشیم و این زنجیره نزول و صعود رو به سمت نزول ببریم ، آیا آیندگان ما ما رو خواهند بخشید؟ کم این که در دوران قاجار مردم ما کاری کردند که ما به سختی خواهیم بخشیدشون .پس چرا دینی از آیندگان و گذشتگان رو بر دوش خودمون باقی بگذاریم؟
شما مطمئن باش در سخت ترین شرایط ، و بدترین حکومت ها به قول شما هم میشه همچون امیرکبیر درخشید و تاریخی رو شیفته خود کرد ، و حداقل مرحمی بود بر زخم این ملت خسته گذاشت ، منتهی این امر نیاز به یک از خودگذشتگی داره و این از خودگذشتگی هست که مهم هست.