۲۱/دی/۹۳, ۱۰:۱۵
(۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]سلامخوب شما یک ادعای غیر عینی کرده بودی ، من هم چند مثال عینی آوردم.پس شما نمی تونی بگی این ها رو هم ببین ضرر نداره:میزان شیوع ماهواره و اینترنت ارتباطی با در معرض اخبار و اطلاعات سیاسی بودن نداره. کاران هم نظر شخصیشون رو گفتن.
http://www.bartarinha.ir/fa/news/48626/%...8%A7%D9%86
http://www.fardanews.com/fa/news/145631/...9%86%D8%AF
طبق آمار غیر رسمی بیش از 45 میلیون نفر در ایران از اینترنت استفاده می کنند و طبق آمار غیر رسمی حداقل 60 درصد ایرانی ها ماهواره تماشا می کنند ، نظرات کاربران رو هم بخون لطفا
(۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]خوب فیلسوف بزرگ ابن سینا یک جواب عملی داره برای این موضوع! میگه طرف رو ببند به درخت ، بزنش ، طرف می گه من رو نزن ، تو هم بگو من مجبور هستم بزنمت ، خود طرف قبول می کنه برای حفظ جونش هم که شده تو اختیار داری.اختیار خیلی ساده است! اگر اختیاری نبود پس چرا این همه دادگاه و دادرسی داشتیم ؟ خوب کسی که بدون اختیار جنایت می کنه به قانون شما مجرم نیست ، نتیجه جامعه اش بوده این جنایتش ، حقش بوده.این تفکر خیلی خطرناکه ، لطفا نشرش ندید ، باعث افزایش جنایت در جهان می شه و مخالف چیزی هست که شما می گید دوست دارید بهش برسید.در ضمن لطفا بحث بیشتر در رابطه با جبر و اختیار رو در مبحث مربوطه که حتما موجود هست ادامه بدیم.ابن سینا اگه علم و فلسفه امروز رو می دید همه کتابهای خودش رو پاره می کرد و می رفت سراغ مطالعه کتابهای امروزی.
پاسخ شما: این که کسی رو مجبور به گفتن اختیار کنیم اسمش جبره و نه اختیار.
این که تفکر جبر نتیجه بدی داره پس نباید گفت هم اسمش مغلطه توسل به فلاکت هست. بله، البته یکی از نتایج نامطلوب اختیارباوری اینه فکر می کنیم فرد به اختیار خودش موجب عمل ناصحیح می شه و به جای درمانش مجازاتش می کنیم. در حالی که فرد میلی به انجام عمل خطا نداره. مثلا معتادی که تصمیم به ترک اعتیاد می گیره اما بخش های مختلف مغزش اون رو به عمل مخالف سوق می دن.
(۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]خوب این هم منطبقه بر قانون فیدبک منفی در دنیا.بریناستورمینگ بدون علم معمولا عمل بی فایده ای هست که علم رو افراد تحصیل کرده به پیش می برن.
حتما شما می دونید چیزی هست به نام توفانیدن مغز ها.
مغز کسی که آغشته یک موضوع نشده بهتر و با دید بازتری می تونه در موردش فکر کنه.
در ضمن حتما می دونید که چند سال هست که روند پیشرفت علم کند شده ف علتش هم رسیدن به نهایت اندازه ترانزیستور در الکترونیک هست.
همین طور قضیه "معما چو جل گشت آسان شود" هم صادقه، وقتی ما می دونیم انرژی اتمی هست (حالا از هر طریقی) ، خوب معلومه راحت تر می تونیم بهش برسیم نسبت به کسی که می تونسته.
خود غرب هم با سرقت علمی از شرق به این تکنولوژی رسیده ، و الا همین بریتانیا بربرستان بوده برای خودش.
اما این گناه کشورهای سلطه طلب در انحصار علم رو.............
نمی شوره
ترانزیستور ها هنوز به نهایت اندازه نرسیدن و طبق قانون مور اندازه شون کوچیک می شه.
کشورهای جهان اول هم علم رو در انحصار نگرفتن همون که عرض کردم.
(۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]و اربابان این بردگی کسانی هستند که رسانه رو در اختیار دارند ، یعنی امریکا و رژیم صهیونیستی.طبیعتا شرکت های خصوصی و دولتی بده بستون داره. ربطی به این پیدا نمی کنه که تکنولوژی یک شرکت در اختیار دولت آمریکا باشه.
انکار نکن کن صهیونیست ها غیر صهیونیست ها رو از سگ هم پست تر می دونند ، چون من شخصا از یک یهودی همین رو شنیدم.
مهم رموز و فنونش هست
بله من هم می دونم که ال ای دی LED از چی ساخته شده ، چه طور هم ساخته میشه ، اما تکنولوژی ساخت ابزارش رو در اختیار من نمی گذارند.در ضمن این شرکت ها ظاهرا خصوصی هستند ، و الا این تکنولوژی رو از بودجه های دولت که صرفش شده در اختیار گرفتند.مثلا تکنولوژی دستیابی به فضا در اختیار ناسا بوده که یک شرکت دولتی بوده.این شرکت های خصوصی هم با دولت امریکا بده بستون دارند.
(۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]همین نظامی گری از کجا می آد؟ غیر از اینه که ملت یک کشور سعی در به زیر کشیدن ملت کشورهای دیگه دارند؟ این رسمیه که از قدیم الایام بوده و نمیشه انکارش کرد.همین شما الان می گید من ایده م رو در اختیار دیگران نمی ذارم تا استفاده کنن. چه طور انتظار دارید دیگران ایده شون رو در اختیار شما بذارن؟
هر تکنولوژی هم مستقیم یا غیر مستقیم بر علوم نظامی تاثیر گذار هست ، حتی فلسفه و ادبیات، بعضی هاشون تاثیرشون خیلی بیشتره ، مثل اقتصاد ، و اقتصاد توسط علوم دیگه پیش میره ، پس این زنجیره نشون می ده برای افزایش قدرت نظامی تماما علوم رو در انحصار قرار می گیرند دولت ها.در ضمن من چند سال پیش در IEEE مقاله دادم ، فکر می کنید به جاش بهم چی دادند؟ پول؟ جایزه؟افتخار؟ نه خیر یک سری شرایط نوشتند که توش نوشته بود ، من اگر این مقاله رو دادم ، حق استفاده اش در آینده از من صلب میشه! واحیرتا! من مقاله بدم ، ایده بدم ، بعد انجصارش باشه دست دیگران؟ یک قرون هم بهم ندن؟
برای مقاله هیچ جای دنیا به کسی پول نمی دن. شما اگه می خواید ایده تون رو ثبت کنید باید پتنتش رو بگیرید، اگر می خواید خدمتی به جامعه بشری بکنید باید مقاله بدید. به همین سادگی.
(۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]نداره؟ پس پول خونش چی؟ نباید بدند؟ پس صدمه های اقتصادیش چی؟ پس صدمات روحیش چی؟ این حرف خیلی عجیب بود.ارتباطی به موضوع بحث نداره.
(۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]الآن هزینه رشد شما رو دولت مثلا عربستان سعودی داده به دولت ایران که حالا شما مثلا به دولت عربستان سعودی به جاش خدمت کنید؟من به دولت ها خدمت نمی کنم.
(۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]آمار علمی؟ شما تاریخ برید بخونید! شاه قاجار برای رفتن به سفر خارجه فلان قسمت ایران رو می داده بره ، یا فلان قرارداد رو به ضرر مردمش امضا می کرده!می خواد این خارج شیفتگی به ملت منتقل نشه؟از روی تاریخ شاهان مملکت آمار سفر خارجی افراد به دست نمیاد.
شاه رضا ، پسرش محمد رضا رو می فرسته خارجه درس بخونه ، بعد گندش در می آد رابطه نامشروع داشته.این روی مردم زیر دستش تاثرگذار نیست؟همه متخصصان ما در دوران پهلوی در خارجه درس خوندند ، شما ببین اساتید کهن سال ما کجا درس خوندند.کسی که زیر دست اون متخصصان که خیلی هاشون روحیه صد نظام دارند می خواد عشق خارجه بار نیاد؟
(۲۱/دی/۹۳ ۰:۱۸)دل خسته نوشته است: [ -> ]بعد هم این یک قانون کلی هست که مردم کشور های دارای رفاه کمتر علاقه دارند برند کشورهایی که بهشون رفاه می دن ، یا کلاس بالاتری دارند!فقط اراده و خودباوری می تونه جلوی این روند رو بگیره.و الا مشخصه نفس کدوم طرفی دوست داره بره.خوب چنین کشوری اگر هم به توسعه علمی نرسه ، لازمه به توسعه نظامی برسه ، بعد فرض کن حدود 1/7 جمعیت زمین رو داره ، نیروی نظامی هم داره ، یک متحد درست حساب هم داشته باشه ، دین و مذهب و اعتقاد هم نداشته باشه ، چی میشه؟ میشه یک چیزی مثل حماه مغول! منتها چینی ها مغول نیستند که بی بته رشد کرده باشند ، احتمال داره موندگار بشن.بدون توسعه علمی نمی شه به توسعه نظامی رسید.
