|
!!!چله ششم ،چله سوره یس
|
|
۲۳:۳۹, ۱۳/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۳ ۲۲:۴۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خداروشکر چله ی ششم هم داره راه میفته. شروع چله ان شاالله از فردا هست. همراهان با ارسال صلوات هم حضورشونو اعلام کنن هم تاپیکو نورانی کنن. چهل روز باهم سوره یس میخوانیم. خواندن معنی سوره ی یس برای شرکت کنندگان (حداقل یک بار در چهل روز) اجباری نیست ![]() بچه های چله های قبل رو از دعاتون فراموش نکنید. حضرت عشق نرگس مهدوی فدایی ولایت بچه های گم نام رکن الهدی ثارالله ساویور فیروزه سابرینا کوروش کبیر محمد تروست بیدل سیمرغ سوشیانت . . . بقیه اسماشون یادم نیس هرکی یادشه اد کنه. ممنون ![]() این یه جفت گل هم تقدیم به زوج های آینده تاپیک ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۳۸, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۵۴, ۱۴/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۳ ۱۷:۵۵ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۵۳, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بله یاسین جان.
از امروز شروع چله مون هست.... ان شاالله شماهم حاجت روا باشید
|
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها
![]() امیدوارم حالتون خوب باشه. من یه کاری برام پیش اومده چند روز نیستم. شورش نکنید تو این چند روزا ![]() محتاج دعاتون هستم
|
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
شما برید ، خیالتون راحت
حالا فوقش یه شورشی بشه یه چند نفری کشته بشن ... چیزی نمیشه که
|
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۱۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
الهم صل علی محمد و آل محمد |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان چله نشین
![]() اگه گفتید چرا در ایه 19 خدا میگه اسرافکارید؟ قالُوا طائِرُکُمْ مَعَکُمْ أَ إِنْ ذُکِّرْتُمْ بَلْ أَنْتُمْ قَوْمٌ مُسْرِفُونَ 19 2 نمره
|
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
آقا من صادقانه اعلام می کنم که تقلب کردم
![]() اما خدایی خودم همچین حدسی می زدم یعنی شما مردمی هستید متجاوز که معصیت را از حد گزرانده اید بلکه علت اصلی در انکار حق وتکذیبشان این است که آنان مردمی هستند که مستمر در اسراف ومتجاوز از حدند تفسیر المیزان |
|||
|
|
۱۲:۴۶, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
افرین رکن الهدی جان ،اینم دو تا ++
![]() یه مدل نگاه دیگه اشم میشه خدا بهشون نعمت هدایت داد (رسل پیامبران) ،بعد کفران نعمت کردند و تکذیب،پس اسرافکار میشن. یعنی ادم چقدر میتونه سه نقطه باشه که خدا واسشون سه تا پشت سرهم رسول فرستاده،اینام هی تکذیب کردن
|
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۳ ۱۱:۴۹)یاســین نوشته است: سلام به دوستان چله نشین چقدر خوب که در طی چله با انجام یه همچین کارایی باعث بشیم بیشتر حواسمون به کاری که داریم میکنیم و چیزی که داریم میخونیم باشه ![]() پ ن : چله تون خیلی فعاله من کم کم داره حسودیم میشه! تصمیم گرفتم مثل برادران وهابی یه کمربند انتهاری به خودم ببندم چله رو منهدم کنم ![]() ![]() التماس دعا
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ما اینیم ، بعله...

[/u]