شارلاتان یه کلمه فرانسویه. پزشکان دوره گردی رو می گفتند که به اسم پزشک طبابت می کردند اما بی سواد بودند.
اینها شارلاتان هستند. کیه که ندونه کار کار خودشون بوده.
(۲۲/دی/۹۳ ۱۰:۲۶)یاســین نوشته است: [ -> ]نخست وزیر سابق فرانسه ضمن حمله به سیاست غرب در قبال کشورهای اسلامی ، گروهک تروریستی داعش را فرزند وحشی
سیاست بی ثبات و متکبرانه غرب توصیف کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره ، جنجال در فرانسه بر سر اظهارات دومینیک دو ویلپن نخست وزیر سابق فرانسه در خصوص حملات پاریس ادامه دارد.
ویلپن به گفته خودش غرب را به ایجاد تروریسم اسلامی متهم کرده است.
وی در گفتگوی تلویزیونی تصریح کرده است شبکه دولت اسلامی [ داعش] کودک وحشی سیاست بی ثبات و متکبرانه غرب است.
ویلپن به شبکه تلویزیونی بی . اف . ام تی. وی گفت:« پیشنهاد باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برای تشکیل ائتلافی گسترده برای حمله سوم به عراق ، یک موضوع مبهم و خطرناک است. زمان آن فرا رسیده است که غرب از گذشته درس عبرت بگیرد. مداخله های نظامی از زمان حمله به افغانستان ، عراق ، لیبی و مالی و کشورهای دیگر ما را تضعیف کرده است. نتیجه چه بوده است ؟ در سال 2001 میلادی یک شبکه تروریستی مرکزی وجود داشت اما اکنون با دستکم با 15 شبکه روبرو هستیم چرا ؟ چون شبکه دولت [ داعش] کودک وحشی سیاست بیثبات و متکبرانه غرب است.»
واقعا ادمای نکبتی هستند،یکی نیست بهشون بگه وقتش نشده در مورده اون سلاح کشتار جمعی که قرار بود تو عراق پیدا کنید،حرفی بزنید.
اینو اوردم که عده ای از دوستان که ساده هستند ببینن تو غرب همه مثل نتانیاهو فکر نمیکنن.
کیا ساده هستند ؟
بنده تعجب میکنم از نحوه جبه گیری .
اینها دارند در این تظاهرات آزادی بیان که فرانسه مجانی به دست نیاورده و همچنین اسلام گرایی خشن رو متهم میکنند .
منطق
اگر این مواردی که گفتم خوبه چرا شما دوستان این گونه جبحه گیری کرده اید
2 - اگر این موارد بد هست که اینها باید سکوت میکردند . و این شدنی نیست .
کشته شدن مردم در عراق و سوریه با کشته شدن مردم در فرانسه متفاوت هست
از این نظر که دولت عراق و سوریه و همچنین گروه های امنیتی این دو کشور و همچنین افغانستان و .... برای جان شهروندان خود
مسئولیت پذیر نیستند .
اگر بودند عراق اینگونه نبود .
چرا عراق با این همه شیعه نمیتواند در مقابل داعش ایستادگی کند ؟
چرا ارتش عراق در موصل خیانت کرد ؟
در سوریه هم وضعیت همین گونه هست .
مردم سوریه مسلمان بودند . بشار اسد و زنش سکولار و بیدین هستند . مردم هم اسد را قبول نداشتند . اسد با تانک و توپ مردم رو لت و پار کرد .
بعد داعشو النصره و .... پدید امدن
البته با پول های آل سعود
![[تصویر: 6rj3wuv1bff7ka8b95mq.jpg]](http://8pic.ir/images/6rj3wuv1bff7ka8b95mq.jpg)
دوستان حملات تروریستی اخیر در پاریس و... که به نظر من با هماهنگی سران صهیون گرای غربی انجام شده بود ، کاملا برنامه ریزی شده و متحمل بود ، غرب مدتهاست که به دنبال زمین زدن اسلام گرایی ست ، از حادثه یازده سپتامبر تا بوستون و حادثه متروی مسکو و حادثه پاریس و سر بریدن خبرنگاران غربی توسط داعش و ... همه با هماهنگی غرب انجام شده تا سناریوی اسلام هراسی رو پیش ببره ، اگر می بینیم که قاتلان اسرائیلی - اروپایی کنار هم جمع شدند در اعتراض به اسلام گرایی و تروریسم است ، که البته کاملا نمایشی ست و در راستای همان سناریو...
البته شایان ذکر است که حادثه متروی مسکو با هوشیاری پوتین نتونست این سناریو رو پیش ببره و همانطور که دیدید عربستان مقصر شناخته شد.
پس اگر می بینیم که بیش از 3 میلیون نفر اومدند و معترض تروریسم شدند مسببش همین سناریوی سیاسی-رسانه ای ست . مردم فرانسه مغرض نیستند ، از حقیقت آگاهی کامل ندارند.
مخاطب خاصم(به قول اقای عبدالرحمن ) متوجه منظور من شد همین برام کافیه.
حالا چرا ناراحت میشید
خود سوری ها میدونن این اختلاف از کجا شعله کشید.بشار اسد اومد مردمو لت و پار کرد؟از همون فرانسه 1200 نفر از اتباعش رفتند سوریه.
جنگ سوریه کاملا خارجی بود.
در مورد عراقم همه میدونن که بعثیا و نفوذیای ارتش خیانت کردن.
جناب در مورد فرانسه و اروپا توهم توطئه پیدا کردید

عیبی نداره،به زودی کف روی اب از بین میره.
یعنی به قول دوستان،عکس دست جمعی سران اخره خنده است

گرگها جمع شدن و برای گوسفندان دریده شده مرثیه سرایی میکنند.
خودشون میگن ما از مخالفان سوری حمایت میکنیم(که بعدا همونا سرریز میشن به عراق) ،خودشون قبول دارن،اما شما تبرئه میکنید.
به قول دوستم که ساکن امریکاس
یه زمانی روس ها لولو بودن
بعد شد المان ها
الانم مسلمونا
سناریوی تکراری
همیشه باید ملت رو از چیزی ترسوند
کلینتون یه سخنرانی داره و میگه ما فقط زمانی جنگی مثل پرل هابل داریم که به مواضع ما حمله شه
بعد سالها برجها زده میشه
کلا خیلی واضحه
افلا تعقلون؟
سلام دوستان من همیشه تایپک های سایت رو دنبال می کنم ولی هیچ وقت عضو نشدم چون دوست ندارم زیاد شرکت کنم ولی حرف های عجیب غریبی که این کاربر ریچارد داوکینز داره می زنه واقعا آدم رو ناراحت می کنه
مخصوصا این حرفشون :
نقل قول:کشته شدن مردم در عراق و سوریه با کشته شدن مردم در فرانسه متفاوت هست
از این نظر که دولت عراق و سوریه و همچنین گروه های امنیتی این دو کشور و همچنین افغانستان و .... برای جان شهروندان خود مسئولیت پذیر نیستند .
اگر بودند عراق اینگونه نبود .
چرا عراق با این همه شیعه نمیتواند در مقابل داعش ایستادگی کند ؟
چرا ارتش عراق در موصل خیانت کرد ؟
در سوریه هم وضعیت همین گونه هست .
مردم سوریه مسلمان بودند . بشار اسد و زنش سکولار و بیدین هستند . مردم هم اسد را قبول نداشتند . اسد با تانک و توپ مردم رو لت و پار کرد .
بعد داعشو النصره و .... پدید امدن
البته با پول های آل سعود
من اینجا فعالیت نمی کنم ولی لطفا جواب این جور افراد ناآگاه رو بدین .
حرف های ایشون مناقض و بی اساسه مخصوصا دروغ هایی که تو پست بالا نقل قول کردم . (که قطعا برای دوستان آگاه این جور حرف زدن آشنا است و آدم رو یاد چه شبکه هایی می اندازه . )
وقتی یه نفر میاد ادعای دونستن می کنه و حتی درک درستی از مسئولیت پذیری نداره و مسائل رو هی با هم قاطی می کنم و شما ها هم چیزی بهش نمی گین شاید یه جوان یا یه نفر که دقیقا دید درستی نداره با این حرفا دچار اشتباه بشه .
گرچه دوستان به اشتباه بودن این حرف ها خیلی راحت پی می برن چون نشونه هایی تو حرفاشون هست .
دوستان لطفا در مورد اینجور کاربرا که هر از گاهی تو بیدرای اندیشه پیدا می شن و سعی در آسیب زدن به فضای ذهنی دوستان دارن برخورد کنید .
با تشکر
(۲۲/دی/۹۳ ۷:۲۸)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]شما که عکس رو نمیتونید ببینید چطور واکنشی در مورد مسبب این عکس ها نشون نمیدید که در کمال بیشرمی اومده صف اول عکس بالاییش؟
من وقتی عکس نتانیاهو رو دیدم خندم گرفت اول صبی
عبدالشیطان اردنی هم داره پاشو از گلیمش اونطرف تر میزاره!
ببخشید باید چه واکنشی نشون بدم ؟؟؟
من اینجا هرچقدرم حرف بزنم و بد و بیراه بگم دردی و دوا میکنه؟؟
تا کسی مثل شما یه مشت دشنام )هرچقدر هم حالا درست( به اینها نزنه حق نداره پست بذاره؟؟ عذر میخوام تاپیک و اشغال کردم بفرمایید !!!
(۲۲/دی/۹۳ ۱۲:۳۹)یاســین نوشته است: [ -> ]مخاطب خاصم(به قول اقای عبدالرحمن ) متوجه منظور من شد همین برام کافیه.
حالا چرا ناراحت میشید
خود سوری ها میدونن این اختلاف از کجا شعله کشید.بشار اسد اومد مردمو لت و پار کرد؟از همون فرانسه 1200 نفر از اتباعش رفتند سوریه.
جنگ سوریه کاملا خارجی بود.
در مورد عراقم همه میدونن که بعثیا و نفوذیای ارتش خیانت کردن.
جناب در مورد فرانسه و اروپا توهم توطئه پیدا کردید
عیبی نداره،به زودی کف روی اب از بین میره.
یعنی به قول دوستان،عکس دست جمعی سران اخره خنده است
گرگها جمع شدن و برای گوسفندان دریده شده مرثیه سرایی میکنند.
خودشون میگن ما از مخالفان سوری حمایت میکنیم(که بعدا همونا سرریز میشن به عراق) ،خودشون قبول دارن،اما شما تبرئه میکنید.
به قول دوستم که ساکن امریکاس
یه زمانی روس ها لولو بودن
بعد شد المان ها
الانم مسلمونا
سناریوی تکراری
همیشه باید ملت رو از چیزی ترسوند
کلینتون یه سخنرانی داره و میگه ما فقط زمانی جنگی مثل پرل هابل داریم که به مواضع ما حمله شه
بعد سالها برجها زده میشه
کلا خیلی واضحه
افلا تعقلون؟
اول اینکه ناراحت نشدم . بحث هست دیگر
دوم اینکه شما مغلطه میکنید . مخالفان اسد 2 گروه بودند .
1- مردمی که دست به سلاح نبردند
2 مردمی که بعدا اضافه شدن و مسلح بودند .
در ابتدای کار شورش های مردمی سوریه غیر مسلحانه بود . بعد سلفی ها و وهابی ها و... اضافه شدن
غرب هم همیشه از اپوزیسیون سوریه دفاع کرده نه از داعشی ها
در باره سفر مسلمین به سوریه هم
باید بگم
هیچ دولتی در غرب از یک مسلمان سوال نمیکنه که برای چی داری از کشور خارج میشی. مگه میپرسه ؟
شما از شهرستانتان خارج میشوید پلیس جلویتان را میگیرد که کجا میروید ؟
شما توهم حرف های تئوری فراماسونری را خورده اید

عزیز دل
فراماسونری چیز پنهانی نیست . شما بروید در غرب اینها دفتر و دستک دارند . شماره تماس دارند . میتوانید عضوشان شوید و...
راستی در باره این دوستتون که ساکن آمریکاست
بهشون بگید که اول آلمانها بودند بعد روس ها
یه چیز دیگر این دشمن سازی و.... کار حکومت های دیکتاتوری هست
(۲۲/دی/۹۳ ۱۲:۴۵)reza96 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان من همیشه تایپک های سایت رو دنبال می کنم ولی هیچ وقت عضو نشدم چون دوست ندارم زیاد شرکت کنم ولی حرف های عجیب غریبی که این کاربر ریچارد داوکینز داره می زنه واقعا آدم رو ناراحت می کنه
مخصوصا این حرفشون :
من اینجا فعالیت نمی کنم ولی لطفا جواب این جور افراد ناآگاه رو بدین .
حرف های ایشون مناقض و بی اساسه مخصوصا دروغ هایی که تو پست بالا نقل قول کردم . (که قطعا برای دوستان آگاه این جور حرف زدن آشنا است و آدم رو یاد چه شبکه هایی می اندازه . )
وقتی یه نفر میاد ادعای دونستن می کنه و حتی درک درستی از مسئولیت پذیری نداره و مسائل رو هی با هم قاطی می کنم و شما ها هم چیزی بهش نمی گین شاید یه جوان یا یه نفر که دقیقا دید درستی نداره با این حرفا دچار اشتباه بشه .
گرچه دوستان به اشتباه بودن این حرف ها خیلی راحت پی می برن چون نشونه هایی تو حرفاشون هست .
دوستان لطفا در مورد اینجور کاربرا که هر از گاهی تو بیدرای اندیشه پیدا می شن و سعی در آسیب زدن به فضای ذهنی دوستان دارن برخورد کنید .
با تشکر
شما خوب فعالیت کن
شما که آگاهی دارید
گفتم .
فرانسه چون این آزادی بیان رو مجانی به دست نیورده . براش ارزش قائله
دوم اینکه اونجا با اینجا فرق داره
اینجا شما زنگ بزنی به پلیس بگب دعوا شده دارن هم دیگرو میکشن تازه 1 ساعت بعد یه موتوری میاد بالا سر کار که ببینه چی شده
اونجا از این خبرا نیست
بعد
کشته شدن یک فرد غیر مسلح که نویسنده یک مجله هست به دست عوامل تروریستی که خود را مسلح کرده اند برای فرانسوی ها سنگین هست