تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تظاهرات فرانسه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۲۲/دی/۹۳ ۲۳:۵۹)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]جوانانش در میکده و رقاص خانه و شراب خواری و زندگی آرام و... مشغول هستند
میکده و رقاص خانه و شراب خواری و زندگی آرام !!! Big Grin
عجب زندگی آرامی Cool
آدم تا وقتی تو جایی زندگی نکرده نباید درباره اون منطقه قضاوت کنه.
درباره غزه و لبنان و فلسطین نیست فقط.
درباره غرب هم صدق میکنه.
لبنان رو از غیب گفتیبن؟؟؟؟
خودمونم می دونیم چون بیروت یه شهر مسیحی نشین همه چیز باهم اصن بهش می گن بهشت روی زمین بخاطر اب وهوا ومناظره زیباش...حالا این چیو اثبات می کنه؟
شیعه هاش از شیعه های مملکت ما فرسنگ ها جلوترن در حالی که توی همچین شرایطی زندگی می کنن همون مسیحی ها با این شرایط رهبری سید حسن نصرالله رو قبول دارن پشت حزب اللهی هستن که اعتقاد دینیشونم نیست
حالا من ربط اینا رو بهم نمی فهمم!!!!
چون تو فلسطین کاباره داره به درک بزار اسراییل نابودش کنه!!!!
هم مردم فلسطین مهم هستن هم سرزمینشون هم اینکه مقابله با اسراییل به عنوان دشمن درجه یک واول واخر مسلمین بر ما واجبه همون طور که بر اونا واجبه مسلمونا ومسیحی ها رو از گردونه هستی خارج کنن
(۲۳/دی/۹۳ ۱۱:۲۸)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]لبنان رو از غیب گفتیبن؟؟؟؟
خودمونم می دونیم چون بیروت یه شهر مسیحی نشین همه چیز باهم اصن بهش می گن بهشت روی زمین بخاطر اب وهوا ومناظره زیباش...حالا این چیو اثبات می کنه؟
شیعه هاش از شیعه های مملکت ما فرسنگ ها جلوترن در حالی که توی همچین شرایطی زندگی می کنن همون مسیحی ها با این شرایط رهبری سید حسن نصرالله رو قبول دارن پشت حزب اللهی هستن که اعتقاد دینیشونم نیست
حالا من ربط اینا رو بهم نمی فهمم!!!!
چون تو فلسطین کاباره داره به درک بزار اسراییل نابودش کنه!!!!
هم مردم فلسطین مهم هستن هم سرزمینشون هم اینکه مقابله با اسراییل به عنوان دشمن درجه یک واول واخر مسلمین بر ما واجبه همون طور که بر اونا واجبه مسلمونا ومسیحی ها رو از گردونه هستی خارج کنن
نابودی اسرائیل بر شما واجبه !!!! کجا نوشته شده ؟

بعد یک چیز دیگه
بله مردم فلسطین را رها کنید برایتان بهتر است
فلسطینی ها نصرانی هستند
بعد با شیعیان میانه خوبی هم ندارند

بیشتر ایران را برای چپاول میخواهند . در سال گذشته دیدید که اختلاف عمیقی بین حماس و ایران و بشار اسد وجود دارد

دیگر مردم فلسطین در کرانه باختری هم در میکده ها مشغول هستند
زیاد نباید روی عرب ها زوم کنیم Big Grin
(۲۳/دی/۹۳ ۱۲:۴۴)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]بله مردم فلسطین را رها کنید برایتان بهتر است
فلسطینی ها نصرانی هستند
بعد با شیعیان میانه خوبی هم ندارند
چرا حرف رایگان میزنی برادر من؟! SmileWink
فلسطینی ها کجا نصرانی اند؟؟
اصن شما یه فلسطینی از نزدیک دیدی؟؟؟
دقیقا حرف یه بنده خدایی
یه شیعیان میگن فلسطینیا ناصبی اند(فکر کنم منظورشون از نصرانی ناصبی بوده،چون نصرانی یعنی مسیحی)
به سنی ها میگن ،شیعه اند
و اینچنین ادما رو میندازن بجون هم
آقای دکتر فلسطینی ها شافعی هستن نه نصرانی وناصبی...جهت اطلاعتون شافعی ها نزدیک ترین گروه از لحاظ. مذهبی به شیعیان هستن..
اصن کافر...ملت مظلوم که هستن...بعله وظیفه ما نابودی حزبی هست که هدفش نابودی ماست فعلا هم که در موضع دفاع هستیم.نه حمله واونا در جایگاه حمله
اگه رهاشون کرده بودیم الان برادران داعش در منزل شما مهمان بودنBig Grin
راهپیمایی پاریس؛ تصویری که نشان داده نشد!
روزنامه انگلیسی ایندیپندنت با انتشار تصویر نمای باز از راهپیمایی پاریس، نوشت: تصویر نمای دور تلویزیونی، صحنه‌ای متفاوت با آنچه رسانه‌ها درباره راهپیمایی پاریس منتشر کردند را نشان می‌دهد.

[تصویر: alalam_635568679078294309_25f_4x3.jpg]

به گزارش شبکه العالم، تصاویر منتشر شده از تظاهرات به اصطلاح ضد تروریستی که در پاریس برگزار شد، از یک فریب رسانه ای بزرگ حکایت دارد.
در واقع سردمداران کشورهای مختلف که با ترس از حملات تروریستی، چند قدمی را در خیابان راه رفتند، چند صف کوچک بیشتر نبودند، اما شبکه های تلویزیونی با ثبت نماهای بسته سعی کردند طوری وانمود کنند که سران کشورها، در صف اول راهپیمایی اصلی در حال حرکت هستند و بلافاصله تصاویر نمای باز راهپیمایی اصلی را در ادامه نمایش دادند تا به مخاطب چنین وانمود شود که آنان جلودار راهپیمایی اصلی هستند، اماحقیقت چیز دیگری بود و راهپیمایی سران کشورها، کاملا "خصوصی" بود و جز خودشان، بقیه راهپیمایان از نیروهای امنیتی و اطلاعاتی بودند.
ایزابل ماتیک کارگردان زن فرانسوی پی از حادثه اخیر شارلی ابدو در پاریس، اعلام کرد مسلمان شده است.‎

به گزارش فلسطین الان‎؛ ایزابل ماتیک کارگردان زن فرانسوی پی از حادثه اخیر شارلی ابدو در پاریس، اعلام کرد مسلمان شده است.‎

منبع:باشگاه خبر نگاران
کارگردان فیلم موهن هم چند سال پیش اومد گفت من متحول شدم می خوام مسلمون شم! رفت پیش مفتی های عربستان اشهد گفت و مسلمان شد!

این هم شاید جزئی از بازیه! نمی دونم والا!

فقط نمی دونم چرا همش یاد پولس یهودی می افتم.

راستی یاد یه جکی افتادم!

می گن شرکت کردن نتانیاهو در این تظاهرات دقیقا مثل این می مونه که گلشیفته تو تظاهرات عفاف و حجاب شرکت کنه! Big Grin
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع