تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تظاهرات فرانسه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
هیچگاه با مردم نادان بحث نکن؛ آن ها تو را تا سطح خودشان پایین می کشند و بعد با استفاده از تجربه شان [در آن سطح پایین]، شکستت می دهند.
(۲۲/دی/۹۳ ۱۳:۳۹)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]یا نمی دانید یا دروغ می گویید

http://www.dana.ir/News/124679.html

دوست عزیز
بحث کشتن و نکشتن نیست
بحث این هست که در تمدن های باستانی رو هم که نگاه کنید
در زمان جنگ مردان میرفتند جنگ زن ها و کودکان و ... را میبردند در پناهگاه
در اینجا قضیه برعکس هست .
حماس با اسرائیل مشکل داره خیلی خب
بیاد یک منطقه رو مشخص کنه و از اونجا موشک پراکنی کنه .
چرا ننه من غریبم بازی در میاره و میره زیر مدرسه موشک میسازه؟
چرا میره تو شهر غزه و اقدام به شلیک موشک میکنه ؟
آقای کینز یه جوری از مسایل سوریه حرف می زنید که انگار عین سه سال رو اونجا تشریف داشتین یا ازمنابع خیلی موثق بهتون اطلاعات می دنBig Grin
همونطور که شما تو توهماتتون این حرفا رو می یذیرفتین ما در واقعیت خودمون دلیل جنگ سوریه رو چیز دیگه می دونیم اونم با دلیل نه براساس گفته های یه مشت یهودی ...اختلاف سوریه با اختلاف افکنی بین شیعه وسنی شروع شد ربطی به اسد نداشت اسد محکوم شد چون القا کردن شیعه وعلوی پس حکومت شیعه سرکاره
نمی دونم اخبار واقعی رو می بینید یا...هیچ مردمی در هیچ کجا عالم کشورش رو با خاک یکسان نمی کنه تا حکومت رو براندازه نمونه اش انقلاب خودمون !!!
مملکت با خاک یکسان شد...اما اگه یسری آدم که ماله اونجا نباشن وباوعده وعید اومده باشن با خاک که خوبه اگه بتونن اون کشور رو از صحنه تاریخ محو می کنن مردمی که تا دیروز شیعه وسنی کنار هم بودن حالا میرن شهر شیعه نشین رو بیش از 1سال محاصره می کنن نمی زارن حتی آب وغذا بهشون برسه...
اونایی که تو سوریه زندگی می کردن انسان بودن نه حیوان کشورشون هم از امن ترین کشورهای منطقه بود چه جوری کار به اینجا رسید !!
بنده به شما می گم دوست خوبتون آمریکه یه مشت حیوون رو با قلاده مسلمونی فرستاد اونجا از همه مرزها ...کسانی که ادعاشون می شه باید به دوره خروالاغ برگردیم ..خطرناکترین زندانی های عربستان ...
یه بار دیکم پرسیدم چرا شبکه پرس تی وی والمنار باید بسته شه اما شبکه اهل بیت وامام حسین باز باشن !!!
آقای عزیز اینکه خودتون بزنید به اون راه یا به واضح تر بگم به خواب هیچ مشکلی برای ما ایجاد نمی کنه چون آدمی که خودش رو به خواب زده هرگز بیدار نمی شه...جوک سالتونم فراموش نمی کنم حماس با اسراییل می جنگه مردمشونم موافق نیستن فقط این وسط گاهی یکی دو نفر اشتباهی کشته می شن...

بانهایت احترام.

شما در همه موارد نظر می دید ، فیزیک ، تاریخ ، سیاست ، جنگ ، بنیامین نتانیاهو ، ... در تمامی تاپیک ها ردپایی از مباحث شماست فاقد نتیجه ای خاص.

هدف ما از ورود به تالار رشد و استفاده از تجربیات معنویه نه این مباحث که وقت گذاشتن براش مایه جدل و دلسردیه و هیچ سودی هم نداره ، تالار رو اشتباه انتخاب کردید.

پرحرفی شما هم مایه پذیرش نظرات شما نمیشه.
موفق باشید.
بسم الله الرحمن الرحیم

(۲۲/دی/۹۳ ۱۳:۴۴)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]دوم اینکه اونجا با اینجا فرق داره
اینجا شما زنگ بزنی به پلیس بگب دعوا شده دارن هم دیگرو میکشن تازه 1 ساعت بعد یه موتوری میاد بالا سر کار که ببینه چی شده
اونجا از این خبرا نیست
بعد
کشته شدن یک فرد غیر مسلح که نویسنده یک مجله هست به دست عوامل تروریستی که خود را مسلح کرده اند برای فرانسوی ها سنگین هست

جناب دکتر داوکیز، که به امنیت غرب و سریع حاضر شدن پلیساش اعتقاد دارید و توطئه رو توهم می دونید (با توجه به ارسالای دیگتون) لطفا بگید که :
  • چرا هیچ خونی حتی یه قطره از سر پلیسی که بهش شلیک شد و فیلمش همه جا پخش شده، ریخته نشده؟؟ این پلیس مگه با بقیه ی آدما فرق داشته و خونی توی سرش نبوده؟؟
  • این پلیس های ضد تروریست فرانسه که آخر تیزهوشی و سرعت عمل و... هستن، چرا تمام مهاجما رو کشتن و نتونستن حتی یک نفرشون رو هم زنده دستگیر کنن؟؟
  • چطور مهاجمایی که سابقه جنگ توی یمن و سوریه و عراق رو داشتن در آزادی کامل، وارد اروپا شده و به فرانسه رفته و بدون حتی یک بار بازخواست و بازجویی، آزادانه به فعالیتای خودشون مشغول شدن؟

(با توجه به اینکه اطلاعات حمله‌کننده ها در لیست افراد مظنون سیا وجود داشته آیا واقعا سرویس جاسوسی فرانسه که بسیاری از اطلاعاتش رو از دیگر سازمان‌های جاسوسی غربی می‌گیره، تا این اندازه ضعیفه؟)

فقط خواهشا به صحرای سوریه و... نزنید Smile

(۲۲/دی/۹۳ ۱۳:۳۱)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]اول اینکه ناراحت نشدم . بحث هست دیگر
دوم اینکه شما مغلطه میکنید . مخالفان اسد 2 گروه بودند .
1- مردمی که دست به سلاح نبردند
2 مردمی که بعدا اضافه شدن و مسلح بودند .
در ابتدای کار شورش های مردمی سوریه غیر مسلحانه بود . بعد سلفی ها و وهابی ها و... اضافه شدن
غرب هم همیشه از اپوزیسیون سوریه دفاع کرده نه از داعشی ها
در باره سفر مسلمین به سوریه هم
باید بگم
هیچ دولتی در غرب از یک مسلمان سوال نمیکنه که برای چی داری از کشور خارج میشی. مگه میپرسه ؟
شما از شهرستانتان خارج میشوید پلیس جلویتان را میگیرد که کجا میروید ؟

شما توهم حرف های تئوری فراماسونری را خورده اید
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
فراماسونری چیز پنهانی نیست . شما بروید در غرب اینها دفتر و دستک دارند . شماره تماس دارند . میتوانید عضوشان شوید و...

راستی در باره این دوستتون که ساکن آمریکاست
بهشون بگید که اول آلمانها بودند بعد روس ها
یه چیز دیگر این دشمن سازی و.... کار حکومت های دیکتاتوری هست
اول دو گروه بودن،مسلما هر دولتی مخالف داره،اما به قول رکن الهدی عزیز،هیچ مردمی نمیخوان کشورشون بترکه،والا من تا حالا ندیدم مردم عادی غیر نظامی یه کشوری،بلد باشه از سلاح های پیش رفته استفاده کنه،اینا تانک هم میروندن.
من یادم نیس حرفی از فراماسون ها زده باشم
در ضمن دوستم به این ترتیب نگفت،من اینطوری نوشتم.
منم موافقم،تعریف جدید دموکراسی..............> دیکتاتور پنهان.حق انتخاب به گوسفندم که یونجه بخوره یا علفSmile

اینا همش حاشیه است،شما از اصل ماجرا فرار کردید اقای دکترCool
طرف سمت دار بوده توی فرانسه،یعنی این حرف بقال سر کوچه پاریس نزده،وزیر زده
خودش گفته داعش فرزند غربه،شما میگی نیست،جالبهSmile
فقط یه خاطره میگم و دیگه بحث رو ادامه نمیدم چون حوصله ندارم سر بدیهیات بحث کنم.
یبار با یکی از اقوام که 60 سال بود داشتم بی بی سی میدیدم.
بعد خود بی بی سی گفت اسراییل به فلان مواضع فلسطین موشک زد.
بعد با ایشون رفتیم پیش بقیه مهمانها
و خیلی جدی(واقعا اینطوری متوجه شده بود) گفت،فلسطینیا به اسراییل موشک زدن و تا یه نیم ساعت بقیه داشتند سر این مسئله حرف میزدن.با خودم فکر کردم،بی بی سی لازم نیست دروغ بگه،اینقدر ادما رو بدبین کرده که واقعیت رو هم بگه،ادما خودشون تحریف میکنن.
به ریش همه مردم دنیا دارن میخندن!!!

[تصویر: leadersmarch_1421065965.jpg]

http://www.independent.co.uk/news/world/...72895.html
(۲۲/دی/۹۳ ۱۳:۵۶)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]آقای کینز یه جوری از مسایل سوریه حرف می زنید که انگار عین سه سال رو اونجا تشریف داشتین یا ازمنابع خیلی موثق بهتون اطلاعات می دنBig Grin
همونطور که شما تو توهماتتون این حرفا رو می یذیرفتین ما در واقعیت خودمون دلیل جنگ سوریه رو چیز دیگه می دونیم اونم با دلیل نه براساس گفته های یه مشت یهودی ...اختلاف سوریه با اختلاف افکنی بین شیعه وسنی شروع شد ربطی به اسد نداشت اسد محکوم شد چون القا کردن شیعه وعلوی پس حکومت شیعه سرکاره
نمی دونم اخبار واقعی رو می بینید یا...هیچ مردمی در هیچ کجا عالم کشورش رو با خاک یکسان نمی کنه تا حکومت رو براندازه نمونه اش انقلاب خودمون !!!
مملکت با خاک یکسان شد...اما اگه یسری آدم که ماله اونجا نباشن وباوعده وعید اومده باشن با خاک که خوبه اگه بتونن اون کشور رو از صحنه تاریخ محو می کنن مردمی که تا دیروز شیعه وسنی کنار هم بودن حالا میرن شهر شیعه نشین رو بیش از 1سال محاصره می کنن نمی زارن حتی آب وغذا بهشون برسه...
اونایی که تو سوریه زندگی می کردن انسان بودن نه حیوان کشورشون هم از امن ترین کشورهای منطقه بود چه جوری کار به اینجا رسید !!
بنده به شما می گم دوست خوبتون آمریکه یه مشت حیوون رو با قلاده مسلمونی فرستاد اونجا از همه مرزها ...کسانی که ادعاشون می شه باید به دوره خروالاغ برگردیم ..خطرناکترین زندانی های عربستان ...
یه بار دیکم پرسیدم چرا شبکه پرس تی وی والمنار باید بسته شه اما شبکه اهل بیت وامام حسین باز باشن !!!
آقای عزیز اینکه خودتون بزنید به اون راه یا به واضح تر بگم به خواب هیچ مشکلی برای ما ایجاد نمی کنه چون آدمی که خودش رو به خواب زده هرگز بیدار نمی شه...جوک سالتونم فراموش نمی کنم حماس با اسراییل می جنگه مردمشونم موافق نیستن فقط این وسط گاهی یکی دو نفر اشتباهی کشته می شن...
درود خانم رکن .
از منبر چه خبر ؟
اون بالا هوا خوبه ؟
مردم زیر منبر از گرسنگی به حد فلاکت رتبه دوم رسیدهاند در حد اتیوپی !!!!
شما میروید بالای منبر !!!Big Grin

بشار اسد کشورش را ویران کرده . مردمش رو هم آواره کرده . هلیکوپتر وتانک و هواپیما و توپ و تجهیزات سنگین در دستان بشار اسد هست و بس !
نه خیر مردم سوریه حیوان نبودند . اما جامعه بزرگی از سوری ها سلفی ها و تند روها بودند که آخرش هم دیدید چه کردند .
البته بنده منکر وجود تروریست های خارجی نیستم . بالاخره تفکرات مذهبی هست دیگر کاریش نمیشه کرد Big Grin
موضوع بسته شدن شبکه های شما هم سیاسی است . ایران پاریزیت میزد تو هاتبرد و نیلست و یاهست و....
غرب هم دید ایران نه تنها مردم خودش رو داره سانسور میکنه بلکه نمیگزاره کشور های دیگه هم از ماهواره استفاده کنن . این شد که شبکه های پرس و العالم و... را حذف کرد
در باره اسرائیل هم که گفتم
البته فلسطین فقط غزه نیست ها .
تو فلستین کاباره و کلوب و دنس و رقص و... هم هست . شما زیاد شناخت نداری از فلسطین
می خواهی عکس بیارم از کلوب های فسطین ؟
از می کده هاشون ؟
Big Grin

[تصویر: preview.php?user=&file=c180434611614...c9fe6c.jpg]
من با شما کاری ندارم آدم وقتی عقل وتعطیل کنه وگوشش وبچسبونه به حرف هرکی از راه برسه بهتر از این نمی تونه. تحلیل کنه...
بعله بشار از سر بیکاری زد منلکت نابود کرد فقط موندم این متحجرهای مذهبی چه جوری تا حالا با هم زندگی میکردن دیوار به دیوار با هم رفت وآمد داشتن یهو صاعق زد بینشون اسد با تانک ریخت مردم بکشه مردمم تصمیم گرفتن خودشون نابود کنن شما زیاد باغ وحش رفتین تحلیلتون شبیه اونجاس.
باشه پرس تی وی رو به خاطر عشق به ایرانیا سانسور کردن کلا عاشق ایرانن بی بی سی فارسی می ذارن واسه مردم رایگان 150شبکه گذشتن از سر عشق به ایران وایرانی شایدم از سر عشق به افغانی باشه به هر حال اونام فارسی زبانن...
شمام خوشحال باش که انقدر افکارتون انسانیه هرچند کسی که خودش رو انکار کنه وضعیتش بهتر از این نیست.
بعله فلسطین هم اوضاعش همونیه که شما می فرمایید فقط من موندم چرا دوستتون اسراییل این حماس نابود نمی کنه Huhقدرتش رو نداره!!
آهان سربازای حماس زیر مدرسه های غزه مستقرن بعد اگه اسراییل موشک بزنه بیگناهان رو می کشه پس انسانیت به خرج می دهBig Grin
نقل قول:
بعله فلسطین هم اوضاعش همونیه که شما می فرمایید فقط من موندم چرا دوستتون اسراییل این حماس نابود نمی کنه
[تصویر: huh.png]
قدرتش رو نداره!!

آهان سربازای حماس زیر مدرسه های غزه مستقرن بعد اگه اسراییل موشک بزنه بیگناهان رو می کشه پس انسانیت به خرج می ده

بنده نگفتم اسرائیل کار خوبی میکنه و دلسوز مردم غزه هست .
من گفتم که اسرائیل هم بی رحمه
ولی حماس هم مقصر هست
الان کرانه باختری رو ببینید .
جوانانش در میکده و رقاص خانه و شراب خواری و زندگی آرام و... مشغول هستند
غزه رو هم بزارید کنارش
مردمش در حال زاد و ولد هستند تا جمعیتشان کم نشود تا یک وقت از اسرائیل رکب نخورندSmile
البته فعلا حماس برای اسرائیل خوبه . لااقل جلوی داعش رو روزی میتونه بگیره
هر چند داعش هم در برابر نیرو های زبده اسرائیل هیچ هستBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع