بسم الله الرحمن الرحیم
قبلا هم گفتم : بهتره که دین رو با مسائل علمی که اکثریتش از تجربیاته و ممکنه بعدها به علت تزاحمات یا هر دلیل دیگه ای، نقیضش ثابت شه، تطبیق ندیم
علم تجربی نمی تونه، سهم معنویات ما رو اونطور که حق و شایستشه، رو به جا بیاره.
که اگه به اثبات بود، فیزیکداناش، مدعی بی خدایی جهان نمی شدند.
علم نمی تونه درک کنه تاثیر معنویات بر مادیات رو.
علم نمی تونه، درک کنه تاثیر قطع صله رحم بر کاهش عمر رو
علم نمی تونه درک کنه، تاثیر گناهان اجتماعی بر بلایای طبیعی رو
علم نمی تونه درک کنه تاثیر احترام به والدین رو در افزایش طول عمر
علم نمی تونه درک کنه که چه فرقی بین خاک کربلا با خاک های دیگه هست، که توی این خاک شفا هست ولی خاک های دیگه نه
و ....
پس بهتره که انقدر توی معنویاتمون دنبال دلایل علمی نباشیم
این موضوع عنوان شده توی تاپیک صحت داشته باشه یا نه، ولی این صحت داره : تاثیر گفتن بسم الله توی غذا درست کردن، توی آب خوردن، توی... (همون سیر تکوینی مخلوقات عالم به سوی کمالشون)
دو تا سیب کاملا مشابه داریم. از لحاظ علمی این دو یکی هستن و یه تاثیر رو روی شخص دارن
ولی اگه یکیش با پول حلال و اون یکی با پول حرام تهیه شده باشه، توی دم و دستگاه خدا، این دو تا یه تاثیر یکسان رو بر خورندش ندارن.
داستان زندگی مقدس اردبیلی رو شنیدین که از چه صلب پاکی متولد شدن که می شن عزیز دل امام زمان : تاثیر همین نان حلاله
علم می خواد با کدوم قاعده اینا رو اثبات کنه؟؟؟
کدوم آزمایشگاه قدرت اثبات این ها رو داره؟؟؟
پس انقد دنبال تطبیق دین و معنیات دین با یافته های تجربی و آزمایشگاهی نباشیم
البته این علمی که می گم همون علمی که این چند روزه کل تالار رو پر کرده و یه عده دارن کل عالم رو با اون می سنجن .
اول یه مطلبی رو بگم اونم اینه که من خودمم این موضوع رو چند سال پیش شنیده بودم و ازش مطلع بودم ولی به خاطر اهمیت این موضوع (تاثیر کلام و افکار شما بر محیط پیرامون)اینجام یه تاپیک براش درست کردم.
دوست عزیز داوکینز.
اعتقادات هر کسی برای خودش محترمه .اعتقادات شما هم همینطور.
پس طبق اعتقاد خودتون هم اگه بخوایم بگیم همون روان شما تاثیر میگیره از افکار مثبت و منفی از کلام مثبت و منفی.
حرف منم توی این تاپیک همین بود حالا چه روح تاثیر بپذیره چه روان چه هر چیز دیگه ای من میخواستم اینو بگم که کلام و اندیشه انسان مهمه و روی خودش و محیط پیرامونش تاثیر میذاره.
در ضمن روح هم داریم.
مگه نشنیدی میگن به روح عمم؟؟
یه چیز دیگه هم میگن که زشته دیگه

از همینجا ثابت میشه که روح وجود داره.از بس عمه مهمه......
(۲۲/دی/۹۳ ۱۴:۳۸)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]بفرمائید 
البته دیدگاه تئوری توهم را کنار بگذارید و بعد این مطالب رو مطالعه بفرمائید با تشکر
http://wikiislam.net/wiki/Drinking_Zamza...alth_Risks
فی*ل*تره
من قبلا شنیده بودم که نزدیک لوله فاضل اب عربستان هست،میخواستم ببینم شنیده ام واقعیت داره یا خیر
بازم که فرار کردید
اقای دکتر نگفتین روان کجاس

واقعا چقدر انسان راحت مغرور میشه!!!
که با قطعیت میگه یک چیزی وجود نداره،واقعا چی اینقدر انسان رو غرّه میکنه؟!
من نمیدونم «تجربه» به چی میگید!
اما خودم سیّدی رو میشناسم (البته الان فوت شدند) که ده ها مورد با همین دعای ساده خوندن روی آب ازشون شفا گرفتند.
حتی یه نفر که فلج شده بود همینطور شفا گرفت
الان این جور چیزها رو به کی میشه گفت؟!
همه فقط ظاهر رو میبینن.نمیدونم عقل شما چطور قبول میکنه یک پیرمرد ساده روستایی،با خواندن همین حمدی که همه بلدند بر روی آب این همه آدم رو شفا داده باشه؟؟!!
تمام مردم یک روستا این شخص رو میشناسن و شاهد این شفاگرفتن ها فقط یک نفر نبوده که دروغ بگه.
آخه خرد به چی میگید شماها!!!
البته من تعجب نمیکنم کسی که اصل «وجود» رو تصادفی میدونه این چیزها رو هم تصادفی اعلام کنه

یه متنی از کتاب روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور میذارم اینجا ، امیدوارم کمک کنه .
گزیده از صفحه ی ۷۱تا ۷۳
-آیا موسی در وادی مقدس کلام خداوند را شنید؟کسی نمیدونه.هیچکس نمیتونه با منطق علمی ثابت کنه که موسی در آن شب سرد و تاریک صدای خداوند رو از میان درخت شنید یا نشنید.آیا خداوند بر کوه طور تجلی کرد؟ کسی نمیدونه.آیا خداوند وجود داره؟کسی نمیدونه.کسی نمیتونه به پاسخ این پرسش ها که هرکدام حقیقتی بزرگند نزدیک بشه اما ندانستن به همان اندازه که چیزی رو اثبات نمیکنه نفی هم نمیکنه .ما به این چیزا میتونیم ایمان داشته باشیم یا نداشته باشیم همین.
...
-من به چیزهایی ایمان میارم که اونارو بفهمم.منظورم از فهمیدن تجربه وعقله.
-این حرف درستیه.
-تو خدارو تجربه میکنی؟
-آدم هایی رو میشناسم که نه تنها وجود خداوند و ، بلکه ویژگی های اورو هم با نوعی بازی درک میکنند و لذت میبرند.منظور من از بازی دقیقا تجربه کردن خداونده .
-ممکنه برای این ملحد توضیح بدی با چه ابزاری و در چه آزمایشگاهی میشه خداوند و تجربه کرد؟؟
-متاسفم. من واقع ازینکه ملحد ها نمیتونند خداوند رو تجربه کنند متاسفم. در تجربه ی خداوند ، برخلاف تجربه ی طبیعت که قانون هاش بعد آزمایش بدست میاد ، اول باید به فانونی ایمان بیاری بعد آزمایشش کنی . حتی باید بگم هرچقدر ایمانت نیرومند تر باشه احتمال موفقیت آزمونها بیشتره. یعنی هر اندازه بیشتر به خدا باور داشته باشی خداوند همون اندازه برای تو وجود داره.هرچه قدر بیشتر ایمان بیاری ، وجود و حضورش برای تو بیشتر میشه .
گرچه هستی خدا ربطی به ایمان ما نداره، اما احساس این هستی کاملا به میزان ایمان ما مربوطه.
(۲۲/دی/۹۳ ۱۶:۴۳)یاســین نوشته است: [ -> ]فی*ل*تره
من قبلا شنیده بودم که نزدیک لوله فاضل اب عربستان هست،میخواستم ببینم شنیده ام واقعیت داره یا خیر
بازم که فرار کردید
اقای دکتر نگفتین روان کجاس
خوب قند شکن ردیف کن برای خودت به من چه
میگن که ارسنیک و نیترات در این آب زیاد هست

منم قبلا شنیده بودم که فاضلاب عربستان از نزدیکی این چشمه رد میشه . اما
روان
روان در مغز انسانهاست . ظاهرا آسیب روانی با پیامهای عصبی و شیمیایی مغز ارتباط داره .
مثلا کسی که موجیه در واقع آسیب مغزی داره
نه آسیبروحی

نقل قول:مثلا کسی که موجیه در واقع آسیب مغزی داره
نه آسیبروحی
ببخشید ، خارج از بحث
شما چند تا چیز بی ربطو بست پیدید میرسید به یه چیز دیگه؟ الان اینکهیه فرد موجی آسیب عصبی دیده ، دلیلی بر وجود نداشتن روحه؟
این استدلالای خوشگلتونو کجای دلم بذارم...
آقای فدایی.
به نظرم ایشون فقط خواستن مثال بزنن که بتونن منظورشون از روان رو بهتر به ما برسونن.
(۲۲/دی/۹۳ ۲۰:۰۶)کوروش کبیر نوشته است: [ -> ]آقای فدایی.
به نظرم ایشون فقط خواستن مثال بزنن که بتونن منظورشون از روان رو بهتر به ما برسونن.
استناد میکنم به چند پست قبلتر از ایشون
نقل قول:اما چیزی به اسم روح وجود نداره . اون چیزی که افسرده میشه در واقع روان شماست.