تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شهادت آب!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
من خانم بی طرف رو میشناسم.
وقتی هم داشت این تحقیقاتش رو انجام میداد و میبرد جشنواره خوارزمی من تقریباً از کارهاش پرس و جو میکردم.
ایشون اهل دروغ و دلنگ نیست.
فکر هم میکنم الآن دانشجوی دکترا باشه.
چقدر راحت هر چیزی که خوبه رو به شیادی وصل میکنیم.
من از این ژاپنیه چیزی نمیدونم.
اما خانم بی طرف این طرح رو برد جشنواره خوارزمی و فکر کنم که مقام سوم رو هم کسب کرد.
دقیق خاطرم نیست.
طرح خانم بی طرف کاملاً علمیه و به همون چیزایی که شما اعتقاد دارین استناد میکنه.
والا...
(۲۳/دی/۹۳ ۱۷:۱۳)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]نشد دیگه !!!

من میگم روح وجود نداره
روان از درون مغز سرچشمه میگیره .
تعریف روان هم میشه
مجموعه رفتاری که تحت کنترل مغز هست .
یعنی مغز با ارسال پیام های شیمیایی مجموعه رفتاری رو در انسان کنترل میکنه .

جای روان هم در مغز شما فرض کن بین قل قلی و تپلی پائئین تر از هیپو تالاموس و بقل زئوس هست Big Grin بی مزه بود نه Big Grin
ما که متوجه نشدیم بالاخره چیه
اگه غده است،پس اگه برش دارند طرف بی روان میشه؟
یه دفعه ام که گفتین از درون روان سرچشمه میگیر.
کاربر قبلی هم گفت،یه محدوده ای از مغزه
وقتی با سیگنال کنترل شه پس یه واحد برای تشخیص میخواد،اون سیگنال ها صرفا وسیله جابجایی هستند و نه کنترل.
مثلا فرق ادمی که دروغ میگه با کسی که نمیگه چیه؟
بحث هوش نیست که بگی سلول خاکستری
اصلا جنس موضوع فرق میکنه
من جای شما بودم دفعه بعد کسی میپرسید به این چیزا اعتقاد داری؟میگفتم نه به روح اعتقاد دارم و نه به روان
چون این روانی که تعریف کردید انصافا خنده دار بود.

حداقل اونایی که به روح اعتقاد دارن کلی حرف برای گفتن دارن.
(۲۳/دی/۹۳ ۱۵:۵۷)یاســین نوشته است: [ -> ]اون وقت خیلی راحت میشه تمام زندانی ها رو با یه عمل کوچیک به بهترین شهروندان تبدیل کرد.

لابد میدونید که مغز بعد از سن بلوغ دیگه رشدی نداره ( البته تو دوران کودکی رشد کمی داره )
و هیچ وقت آدم نمی فهمه که چیکار کنه که اخلاق خوب درست بشه.
در قدیم ( دهه 19 ) یک جراح مغز همین حرف را روی دیوانه ها پیاده کرد. ولی کمتر از 10% افراد عمل شده خوب شدند و بقیه یا تغییری نکردند یا بدتر شدند.
(۲۳/دی/۹۳ ۱۷:۲۳)عقیق نوشته است: [ -> ]این نظر شماس یا نظر دانشمندا؟
میشه عکس یه دونه برف یهو کریستال شده و شکسته بعدش کریستال شده بزارید ما وجه تمایرش رو ببینیم؟
ممنون
http://www.its.caltech.edu/~atomic/snowc.../class.htm

ببینید
در این لینک چند ده نوع شکل دانه برف رو نشون داده
اما موضوع این هست که همه این نوع دانه ها در هنگام بارش میشکنند و به هم دوباره وص میشن . مثلا 100 تا از این دانه ها به هم میچسبند تا اونی میشه که شما روی زمین میبینیدش
(۲۳/دی/۹۳ ۱۷:۱۳)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]تعریف روان هم میشه
مجموعه رفتاری که تحت کنترل مغز هست .
من نمیفهمم!
میشه از شما بپرسم دکترای چی دارید؟ Huh
آخه در این مدت کوتاه حضورتون در تالار درباره ی نصف علوم اضهار نظر کردید،که نصفشم غلط بود Smile
«رفتار کلیه ی حرکات،اعمال و رفتارهای قابل مشاهده مستقیم و غیر مستقیم است و فرایند های روانی شامل کلیه اعمال روانی از قبیل احساس،ادراک،تفکر،یادگیری،حافظه،زبان،انگیزش و هیجان شخصیت و ... می باشد.»
myers. D. G, (1998) psychology,Fifth Edition, Worth publisher.New york
نقل قول:
ما که متوجه نشدیم بالاخره چیه

اگه غده است،پس اگه برش دارند طرف بی روان میشه؟

یه دفعه ام که گفتین از درون روان سرچشمه میگیر.

کاربر قبلی هم گفت،یه محدوده ای از مغزه

وقتی با سیگنال کنترل شه پس یه واحد برای تشخیص میخواد،اون سیگنال ها صرفا وسیله جابجایی هستند و نه کنترل.

مثلا فرق ادمی که دروغ میگه با کسی که نمیگه چیه؟

بحث هوش نیست که بگی سلول خاکستری

اصلا جنس موضوع فرق میکنه

من جای شما بودم دفعه بعد کسی میپرسید به این چیزا اعتقاد داری؟میگفتم نه به روح اعتقاد دارم و نه به روان

مگه مغز شما غده هست که محل تشکیل روان غده باشه .!!!
حالا شما بگو ببینیم .
روح کجاست ؟ دیدیش شما ؟ حسش کردی ؟

نقل قول:مثلا فرق ادمی که دروغ میگه با کسی که نمیگه چیه؟
منظورتون چیه ؟ من متوجه نشدم . فرق آدم دروغگو و راستگو را در مغز جستجو میکنید ؟

نقل قول:

من تعریف درستی ارائه دادم . شما نمیخواهید متوجه شوید . گرچه در ویکیپدیا که دم دست هست میتوانید به راحتی تعریفش را دریابید .

نقل قول:
من نمیفهمم!

میشه از شما بپرسم دکترای چی دارید؟
[تصویر: huh.png]
آخه در این مدت کوتاه حضورتون در تالار درباره ی نصف علوم اضهار نظر کردید،که نصفشم غلط بود
[تصویر: happy.png]
«رفتار کلیه ی حرکات،اعمال و رفتارهای قابل مشاهده مستقیم و غیر مستقیم است و فرایند های روانی شامل کلیه اعمال روانی از قبیل احساس،ادراک،تفکر،یادگیری،حافظه،زبان،انگیزش و هیجان شخصیت و ... می باشد.»

مگر روحانیون حوضه که درباره همه چیز نظر میدهند اشکالی دارد ؟
منم نظر را میگویم . که البته نظر بنده درستر هست
شما میخواهید به زور روح و دیو و جن و ... را به مردم بشناسانید ؟ Big Grin
من بازم فردا امتحان دارم ترجیح میدم وقتمو حروم بحثهای واضح نکنم!
فقط یه نکته ای !
نقل قول:گرچه در ویکیپدیا که دم دست هست میتوانید به راحتی تعریفش را دریابید
ویکی پدیا ...! واقعا چه منبع معتبری معرفی کردید Idea من که کاملا قانع شدم میرم هوا بخورم
بچه ها ، نکنه خنده حلال هفتو باز کردینو الانم دوربین مخفیه؟ نکنه دارین چیزمون میکنین Big Grin

نقل قول:مگر روحانیون حوضه که درباره همه چیز نظر میدهند اشکالی دارد ؟
اولا ، اون حوضی که میفرمایید ، حوض آب هست . روحانیون در حوزه درس میخونن
ثانیا ، روحانی که درباره همه چیز نظر میده ، حتما راجع بهش مطالعه داره و با سند حرف میزنه ، نه مثل شما رو هوا
ثالثا ، اون روحانی ای هم که مثل شما بخواد رو هوا درباره همه چی نظر بده رو ماهم محکوم میکنیم
حالا افتاد؟! قکر نکنمConfused
(۲۴/دی/۹۳ ۰:۳۰)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]من بازم فردا امتحان دارم ترجیح میدم وقتمو حروم بحثهای واضح نکنم!
فقط یه نکته ای !
ویکی پدیا ...! واقعا چه منبع معتبری معرفی کردید Idea من که کاملا قانع شدم میرم هوا بخورم
بچه ها ، نکنه خنده حلال هفتو باز کردینو الانم دوربین مخفیه؟ نکنه دارین چیزمون میکنین Big Grin

اولا ، اون حوضی که میفرمایید ، حوض آب هست . روحانیون در حوزه درس میخونن
ثانیا ، روحانی که درباره همه چیز نظر میده ، حتما راجع بهش مطالعه داره و با سند حرف میزنه ، نه مثل شما رو هوا
ثالثا ، اون روحانی ای هم که مثل شما بخواد رو هوا درباره همه چی نظر بده رو ماهم محکوم میکنیم
حالا افتاد؟! قکر نکنمConfused

شما منبع قابل استنادتون چیه ؟
رسانه های داخلی ؟

اگر ویکیپدیا رو قبول ندارید مهم نیست . مهم این هست که در قسمت رفرنس ویکی پدیا میتونید رفرنس های معتبر وعلمی رو پیدا کنید .
در با حوضه هم که گفتم دیگه
حوضه نقاشیه !
اینهمه کتاب ، اینهمه آدم ، اینهمه استاد! ویکی پدیا و رفرنس هاش شد منبع معتبر برای انکار روح؟ ریچارد جان ، بچه گول میزنی؟!
(۲۴/دی/۹۳ ۱:۱۹)فدايي ولايت نوشته است: [ -> ]اینهمه کتاب ، اینهمه آدم ، اینهمه استاد! ویکی پدیا و رفرنس هاش شد منبع معتبر برای انکار روح؟ ریچارد جان ، بچه گول میزنی؟!

ای بابا
اتفاقا خیلی از دانشمندان بزرگ و اساتید دانشگاهی روح رو انکار میکنن Big GrinBig GrinBig Grin
خیلی از فلاسفه بزرگ Big GrinBig Grin

خوب شما که میگی روح هست کجاست دقیقا ؟ Big Grin
با چی شناختیش ؟
ولایت جان ؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع