۳/بهمن/۹۳, ۱۹:۱۶
۳/بهمن/۹۳, ۱۹:۱۶
۳/بهمن/۹۳, ۲۱:۴۷
![[تصویر: 10914188-388421911328810-886570397-n.jpg]](http://bayanbox.ir/view/8258862401604600377/10914188-388421911328810-886570397-n.jpg)
#I_LOVE_MUHAMMAD
#SEYED_ALI_KHAMENEI
#LETTER_FOR_YOU
#THE_PROPHET_OF_ISLAM
#ISLAM
۳/بهمن/۹۳, ۲۲:۱۴
میخوام بدونم واکنش مردم به این صحبت ها چی هست
دوم اینکه
میخوام بدونم که هشتگ ایجاد شده میتونه در چارت های سایت های فی*ل*تر شده جایگاهی داشته باشه !
کار خنده داریست

پس فی*ل*تر شکن برای دوستان بسیجی خوب هست برای مردم عادی بد!!!!
فیسبوک و توئیتر برای مردم عادی بد هست برای بسیجیان خوب هست

چه تناقضی
دوم اینکه
میخوام بدونم که هشتگ ایجاد شده میتونه در چارت های سایت های فی*ل*تر شده جایگاهی داشته باشه !
کار خنده داریست

چه تناقضی
۳/بهمن/۹۳, ۲۲:۱۹
(۳/بهمن/۹۳ ۲۲:۱۴)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]میخوام بدونم واکنش مردم به این صحبت ها چی هست
دوم اینکه
کار خنده داریست
چه تناقضی
دکتر تو کشور شما اینستاگرام فی*ل*تره؟
ناراحتیتو درک میکنم
)))۳/بهمن/۹۳, ۲۲:۴۹
(۳/بهمن/۹۳ ۲۲:۱۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]دکتر تو کشور شما اینستاگرام فی*ل*تره؟
ناراحتیتو درک میکنم)))
ظاهرا در توئیتر هم فعالید دوستان . زیاد روی خوشی نداره سایتی که فی*ل*تر شده رو برای تبلیغات خودتون استفاده کنید اینم نمونه واکنش مردم
![[تصویر: ifhtwthwjqbqaq8fpwow.jpg]](http://8pic.ir/images/ifhtwthwjqbqaq8fpwow.jpg)
۳/بهمن/۹۳, ۲۲:۵۶
(۳/بهمن/۹۳ ۲۲:۴۹)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]ظاهرا در توئیتر هم فعالید دوستان . زیاد روی خوشی نداره سایتی که فی*ل*تر شده رو برای تبلیغات خودتون استفاده کنید اینم نمونه واکنش مردم
البته اینا اسپمه
فقط دکتر بدونه توهم زده
خب بنده خدا اینها از خارج ایران وارد توئیتر میشن
در هر صورت حجم این موج فرهنگی ضد شما بیشتر از چیزیه که داری رصد میکنی
#استراتژی_کوه_یخ
۳/بهمن/۹۳, ۲۲:۵۷
ریچارد جون عکس خوبی گذاشتی!
این حمله مغولی به هشتک LETTER4U# نشون می ده، که چقدر نگرانن متن نامه به گوش جوانان اروپا برسه!
اشکال نداره بازم هلهله کنید سخن حق به گوش کسی نرسه! تو تاریخ از این چیزا زیاد دیدیم...
این حمله مغولی به هشتک LETTER4U# نشون می ده، که چقدر نگرانن متن نامه به گوش جوانان اروپا برسه!
اشکال نداره بازم هلهله کنید سخن حق به گوش کسی نرسه! تو تاریخ از این چیزا زیاد دیدیم...

۳/بهمن/۹۳, ۲۳:۰۴
چرا دوستان متوجه نیستید
من اصلا برام مهم نیست این پیام برسه به جوانان اروپا یا نرسه
من صحبتم چیز دیگه ای هست
من دارم میگم چرا توئیتر که فی*ل*تر هست رو انتخاب کردید ؟ خوب اگر توئیتر برای مردم ایران مضر هست باید برای همه این گونه باشد
به هر حال بنده از این پیام هیچ دلخوری ندارم . به هر حال خوبه این پیام هم به گوش مردم اروپا برسه . ولی من صحبتم و حرص خوردنم اینه که چرا توئیتر فقط برای افراد خاص باید در اختیار باشه ؟ چرا فی*ل*تر کردنش ؟
من صحبتم چیز دیگه ای هست
من دارم میگم چرا توئیتر که فی*ل*تر هست رو انتخاب کردید ؟ خوب اگر توئیتر برای مردم ایران مضر هست باید برای همه این گونه باشد
به هر حال بنده از این پیام هیچ دلخوری ندارم . به هر حال خوبه این پیام هم به گوش مردم اروپا برسه . ولی من صحبتم و حرص خوردنم اینه که چرا توئیتر فقط برای افراد خاص باید در اختیار باشه ؟ چرا فی*ل*تر کردنش ؟
۳/بهمن/۹۳, ۲۳:۰۸
بحث رو منحرف نکنید لطفا.
درمورد فی*ل*ترینگ موضوعاتی در تالار وجود داره؛
یا در همون موضوع و موضوعات ادامه بدید،یا یک موضوع برای بحث درمورد فی*ل*ترینگ ایجاد کنید و اینجا بحث نکنید.
درمورد فی*ل*ترینگ موضوعاتی در تالار وجود داره؛
یا در همون موضوع و موضوعات ادامه بدید،یا یک موضوع برای بحث درمورد فی*ل*ترینگ ایجاد کنید و اینجا بحث نکنید.
۳/بهمن/۹۳, ۲۳:۲۲
(۳/بهمن/۹۳ ۲۳:۰۴)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]چرا دوستان متوجه نیستید
من صحبتم چیز دیگه ای هست
بسم الله الرحمن الرحیم
و اعدوا لهم ما استطعتم من قوه و من رباط الخيل ترهبون به عدو الله و عدوكم
ما جز دیوار نویسی تو خیابونای نیویورک هر کاری انجام میدیم