نقل قول:ما از توئیتر استفاده ابزاری می کنیم ... خیلی سخته درکش ؟؟!
سلامتی .
موفق باشید . ولی زیاد جلو نروید بهتر هست . چون اگر ویدئویی از آرمانهای ایران و سوزاندن پرچم آمریکا و انگلیس و فرانسه و .... رو جوانان اروپایی ببینند وضع وخیم تر میشود .
وجدانا یک چیزی رو خدمتتون عرض کنم
در این چند سالی که در این محیط ها هستم چیزی رو بهش ایمان آوردم
سنگدل ترین افراد برای هدایت شدن منافقین هستن (بهاییت و وهابیت و حجتیه و غیرهم)
من الان در پیج های غیر مسلمونا هستم بقدری مودبانه استقبال می کنند از مطالب امام که باورتون نمیشه
حتی خدمت شما عرض کنم اخیرا که با یه شیطان پرست (18 سیلندر) تو لاین آشنا شدم مودب تر از منافقینه و راحت تر میشه باهاش صحبت کرد
ولی این وهابیا و دوستاشون خیلی سنگدل هستن
غرضم از صحبتم این بود که جدا این جوونای اروپا و آمریکا دلشون پاکه
خیلی پاک
شما خودتون رو جای اینها نزارید و از حال و احوال خودتون بترسید
نقل قول:ولی زیاد جلو نروید بهتر هست . چون اگر ویدئویی از آرمانهای ایران و سوزاندن پرچم آمریکا و انگلیس و فرانسه و .... رو جوانان اروپایی ببینند وضع وخیم تر میشود .
خب دیگه نکته ش همینجاست ک ما بلدیم با ابزارها چطوری کار کنیم.
ما از اینکه شعارهامون ب گوش دنیا برسه، واهمه ای نداریم ... ببینن مشکلی نیست

شرمنده ها دکتر من زیاد سوال میکنم از شما . دوست دارم ازتون یاد بگیریم ولی شما بسی ناجوانمردانه سرسختی میکنید که قطره ای از علم لاینتهی و نبوغ آمیز خودتان را در اختیار من بگذارید
- دکتر آرمان ایران چیه که باید بترسیم مبادا دیگران بفهمند ؟
ترویج فساد ؟
چپاول ممالک دیگر؟
خاورمیانه نو

؟
تفرقه و حکومت؟
-آنها که شما نگران نگران سوزش پرچمشان هستید اگر پایش بیوفتد جر می دهند (پرچمو میگیم) . اتفاقا این موضوعی که برای مغلطه انتخاب کردید بحث راجبش زیاد شده و دست بر قضا چند عکس هم از سوزاندن پرچم آمریکا توسط خود آمریکایی ها در همان جنبش وال استریت و یا مثلا اسرائیل (همان و... که شما گفتید

) به دست یهودیان معترض و مخالف صهیونیسم به عنوان سند و مدرک برای شما قرار داده شده است
دکتر جان دیگه همه می دانند این پرچم را به نماد حاکم ظالم و عاقل منحرف و جاهل پیرو میی سوزانند
اگر هم نمی دانستند با این پیام رهبر و اتنشار آن همه و حتی آن جاهل پیرو هم می فهمند و اصلا حسنش به این است می فهمد اگر پرچم می سوزند هویتش و انسانیتش نمی سوزد بلکه یوغش است که می سوزند
و هر بحث دیگری راجب پرچم دارید نظرات حکیمانه و مفرح بخشتونو در تاپیک های مرتبط قرار بدید
- اوضاع برای کی وخیم بشه ؟
الف -رهبر معظم
ب -جمهوری اسلامی ایران
ج -تیم مذاکره کننده
د -همه موارد
ه -دکتر
(۳/بهمن/۹۳ ۲۳:۰۴)ریچارد داوکینز نوشته است: [ -> ]چرا دوستان متوجه نیستید
من اصلا برام مهم نیست این پیام برسه به جوانان اروپا یا نرسه
من صحبتم چیز دیگه ای هست
من دارم میگم چرا توئیتر که فی*ل*تر هست رو انتخاب کردید ؟ خوب اگر توئیتر برای مردم ایران مضر هست باید برای همه این گونه باشد
به هر حال بنده از این پیام هیچ دلخوری ندارم . به هر حال خوبه این پیام هم به گوش مردم اروپا برسه . ولی من صحبتم و حرص خوردنم اینه که چرا توئیتر فقط برای افراد خاص باید در اختیار باشه ؟ چرا فی*ل*تر کردنش ؟
سلام
من مدتی هست ارسالهای شمارو دنبال میکنم
بعضیهاش جای تفکر داره اما دکتر جان ی مورد تو تمامی ارسالهات ب چش میخوره
اونم اینکه همش تو حاشیه زندگی میکنی
گاه گاهی محض رضای خدا ب متن اصلی زندگی سرکی هم میکشی
دکتر جان چرا با حاشیه بردن این بحث اجازه ندادی که موضوع نامه رهبری بهتر دنبال بشه ؟
راستی دوستان اجازه ندین با اعلام خبر مرگ ملک عبدلله

نامه حضرت آقا بایکوت خبری بشه ... در انتشارش کوشا باشیم
خب
عکس از نتایج مثبت هم بزارید برامون
ببینیم چنتا جوان اروپایی و آمریکایی رفته اند و قرآن را خوانده اند!
امريكايي نظر اوباما براش ارزشي نداره! ايت الله خامنه اي جاي خود دارد! اخه چرا فكر ميكنيد جوون اروپايي بيكار نشسته منتظر پيام!؟ اروپايي داره حالشو ميبره