تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پيام مهم رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمريكاي شمالي
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
(۵/بهمن/۹۳ ۱۱:۵۶)Ali#59 نوشته است: [ -> ]فقط یه فرقی هست!
دوستان آتئیست شما،یک سری آیات خاص رو با ترجمه های غرض ورزانه بولد میکردند و به خورد جوانان مسلمان میدادند.
اما رهبر،به تمام جوانان غیر مسلمان گفته مستقیما به قلب قرآن بزنید! Smile
خوب طبیعی هست. دوستان من انسانهای باحیایی هستن و دوست ندارن عین واژه های استعمال شده در بعضی آیات قرآن رو به کار ببرن.
نقل قول:دوستان من انسانهای باحیایی هستن و دوست ندارن عین واژه های استعمال شده در بعضی آیات قرآن رو به کار ببرن.

میشه مثال بزنید Smile
(۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۰۳)السا نوشته است: [ -> ]میشه مثال بزنید Smile
به روی چشم. فقط 24 ساعت آینده به من یادآوری کنید. سرم شلوغه الان.
(۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۰۰)namekarbary نوشته است: [ -> ]خوب طبیعی هست. دوستان من انسانهای باحیایی هستن و دوست ندارن عین واژه های استعمال شده در بعضی آیات قرآن رو به کار ببرن.
Big Grin

بعله! صد البته!!
مثلا برای کلمه تقاتلوا که معنی جنگ میده،کشتن رو به کار میبرن [b]Wink

نقل قول:به روی چشم. فقط 24 ساعت آینده به من یادآوری کنید. سرم شلوغه الان.
24 ساعت آینده دیرهSoldier
کاش الان حداقل ی موردش رو میذاشتین ...
ی مورد نوشتن ک اونقدر وقتی از شما نمیره ک
خواهش می کنم ...Smile
(۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۱۱)السا نوشته است: [ -> ]24 ساعت آینده دیرهSoldier
اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
نقل قول:اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ

خب؟ Huh
(۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۲۲)السا نوشته است: [ -> ]خب؟ Huh
خب دیگه. صبر کنید. عجله نکنید. میام بیان می کنم.
بله! توصیه ی خوبیه مراجعه مستقیم به قرآن!! یکبار هم که شده کس دیگه ای براشون تفسیر و تاویل نکنه!
[تصویر: 800px-Christians_distribution.png]
مردم غالبا مسیحیِ اروپا اگر عهد عتیق و عهد جدید (البته تحریف شده) رو بخونند و با قرآن مقایسه کنند، همه چیز را خواهند فهمید!!
خواهند فهمید که دین خشونت کدامه دین اسلام یا دین تحریف شده ی .... !!
برای همینه که برخی ها احساس ترس کردند!
در اینکه سخنان آقا درست است و هرکه این حرف هارا بشنود و عمل کند به احتمال زیاد بیدار شود که شکی نیست.
ولی.
آیا اروپاییان سیاسی هستند؟
بیشتر اروپاییان به این فکر هستند که چجوری تعطیلاتشون رو بگذرونند. حتی بعضی هاشون نمیدونند ایران کجاست. نباید انتظار داشت (به قول شما ) فوج فوج به اسلام گرایش پیدا کنند.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع