نقل قول:یک جا هست که اهداف فرد رو مسائلی مانند این تعیین می کنن.
لذت بردن از بهشت، حوری، عسل و ...
یک جا هست که اهداف فرد رو مسائلی مانند این تعیین می کنن.
لذت بردن از زندگی، یعنی خوبی های زندگی رو به خودمون اهدا کنیم.
خب این نشون میده ک شما برداشت درستی از اسلام ندارد
مسلمون کسیه ک ب عشق حوری های بهشتی زندگی می کنه؟!
ب عشق خوردن عسل، کارهای خوب می کنه؟!
من ک بعید می دونم
مسلمون توی دنیا بهترین زندگی رو میسازه
هم برای خودش، هم برای جامعه ای ک توش هست
و همین ک سعی می کنه برای جامعه ش هم خوبی رو بسازه، باعث میشه ی جاهایی خودش رو محدود کنه
ی مثالش همون حوری ها

ی مسلمون از
حوری های زمینی در چارچوب و قوانین خاصی لذت میبره تا جامعه ش ب فساد کشیده نشه (این فقط یدونه دلیلش بودها، خیلی ساده و بدیهی)
ی مسلمون کار میکنه ، زحمت میکشه،
پول در میاره، بهترین زندگی رو میسازه برای خودش و خانواده ش .... خمس و زکاتش رو هم میده ب جامعه تا چرخه مالی در جریان باشه و ....
ی مسلمون خودش رو
زیبا می کنه، ظاهرش رو آراسته می کنه و از این زیبا بودنش و آراسته بودنش لذت میبره ... یک زن زیبا، زیباییش رو در چارچوب ازش بهره میبره تا جامعه ش آشفته نشه
یک مسلمون، ی حضرت علی داره ک میگه : ناتوان ترین مردم کسی است که در دوست یابی عاجز باشد و از او ناتوان تر کسیه ک دوستی رو ک داره،از دست بده ... کسی ک تاکید کرده ب صله رحم ...و این یعنی یک مسلمون از
دوستی و همنشینی لذت میبره
یک مسلمون کسیه ک در عین حال ک داره لذتش رو از دنیاش میبره، ی چیزی ب اسم «امید» براش تعریف شده
امیدی ک یک خداناباور ازش حرف میزنه، ی امید کاذبه ... چون ب چیزهایی امید داره ک تهشون ب نابودی و فنا میرسه
اما من ِ مسلمون اگه ی ناراحتی ای رو تحمل می کنم، اگه در بدترین شرایط ب خودکشی فکر نمی کنم واسه اینه ک میدونم ی دنیای دیگه ای هست و ....
نقل قول:پس فرقی به من بگید زندگی پس از مرگ وجود داره یا نه. من به شما می گم هر کدوم که واقعی هست براساس اون زندگی کنید...!
منِ خدا باور میدونم ک زندگی بعد از مرگ هست و ....
شمای خدا ناباور وقتی وسط خنده هاتون، وسط خوشی هاتون ب فکر این میفتین ک بعد از این، دیگه هیچی نیست، چطوری هنوز میتونین ب شادیتون ادامه بدین
سوال من اینه
این ک چطوری این فنا شدن و تموم شدن رو باهاش کنار میاین؟
وقتی قراره این شادی ها تموم بشه، چرا خودکشی نمی کنین
چ امروز این شادی تموم بشه، چ 100 سال دیگه
بالاخره ک تموم میشه
تازه اگه الان تموم بشه، دیگه این همه سختی زندگی رو هم لازم نیست تحمل کنید
آیا؟!