░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز
(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۳:۵۹)آقـــ♥ـــای sayyed amir نوشته است: [ -> ]والا من الان درآستانه 30 سالگی هستم و تا حدودی به یاری خدا وخانواده وهمت تلاش خودم اسباب ازدواجم فراهمه
عـــ♥ـــزیز اتفاقا شـــ♥ـــما چیزی را از دست ندادید و إنشاءالله به اون چیزی لایقش هستید، خواهید رسید![[تصویر: cxlu2fpuwueou0faaxzi.png]](http://8pic.ir/images/cxlu2fpuwueou0faaxzi.png)
یکی از استادامون (ایشون دکتر جراح هستند) می گفت که اوج آمادگی یک پسر
در سن 25 تا 26 سالگی است و مثالی که اون روز زدند این بود که توی بازیکنان فوتبال که نگاه می کنیم
بیشتر توی این رده ی سنی موفق هستند و بهترین بازیکن می شوند (جدای وجه سیاسی)![[تصویر: a2k38gn5lzvodeunkd6k.png]](http://8pic.ir/images/a2k38gn5lzvodeunkd6k.png)
(۱۵/بهمن/۹۳ ۱۳:۵۹)آقـــ♥ـــای sayyed amir نوشته است: [ -> ]اون وقت این برادر گرامی خیلی اهل ریسک بوده
یه استادی را دعوت کرده بودند برای سخنرانی ولی همه به ایشون میگن حاج آقا سالار (واقعا هم سالار هستند)
بحث تربیت فرزند و تشکیل خانواده و از این جور حرف ها بود که ایشون یک حدیثی گفتند
که تربیت فرزند 40 روز قبل از بسته شدن نطفه شروع می شود![[تصویر: rhuplx78dqgcaudkjljp.png]](http://8pic.ir/images/rhuplx78dqgcaudkjljp.png)
خوب بچه های دانشکده ی علوم تغذیه هم توی جمع ما بودند و همشون هم دستی بر آتش داشتند![[تصویر: 5vneqsuvyv4rjhrl93l6.png]](http://8pic.ir/images/5vneqsuvyv4rjhrl93l6.png)
و گفتند چی میگید حاج آقا........ . این حرف ها کدومه![[تصویر: 53l5z2s60stzhx2y5tsb.png]](http://8pic.ir/images/53l5z2s60stzhx2y5tsb.png)
ایشون به بچه ها پیشنهاد دادند که خودتون برید تحقیق کنید و جوابشو به ما هم بگید![[تصویر: a2k38gn5lzvodeunkd6k.png]](http://8pic.ir/images/a2k38gn5lzvodeunkd6k.png)
تا اینکه دوباره یه همایشی گذاشته بودند و یکی از بچه ها که یه تحقیق کامل در این زمینه کرده بود![[تصویر: fq5w5f3g5hsjkmvni1jx.png]](http://8pic.ir/images/fq5w5f3g5hsjkmvni1jx.png)
می خواست از این روایت دفاع کنه و اگر مـــ♥ـــن بخوام
خلاصه ی آن را در دو جمله بگم، این می شود:
![[تصویر: konv35p8vl2penemnhjy.png]](http://8pic.ir/images/konv35p8vl2penemnhjy.png)
به نظر شما اگه نتونستیم باری از رو شونه خانواده برداریم باید بریم خودمون خانواده تشکیل بدیم!!!
ببینید پیشرفت تکنولوژی فقط وفقط بچه های ما رو به بلوغ جسمی وجن... رسونده همین ولاغیر به جاش اونا رو از بلوغ عاطفی عقلی واجتماعی دور کرده ...هیچ چیز سرجاش نیست ..یه پدر قبل از پدر بودن باید خودش به منطق و عقله پدر بودن برسه ...من اصن با این نوجوون کاری ندارم امثال ایشون با یکی دو سال اینور اونر و وبرای هر دو جنس ..تو کشور زیاده ولی قشر ضعیف جامعه ..تو این عکسا یه عکس خیلی آزارم دادم...
اون عکسی که که این نوجوون نشسته لبه جوب تا یکی بیاد واسه کارگری ببرتش ..این حقه یه پدره آینده اس که از این سن بره کارگری اونم هرکاری!!خب این نوجوون آینده نداره من نمی گم بره دنبال عشق وحال اما مگه هرکی تو ی سن بچگی ازدواج نکرده باشه رفته دنبال عشق وحال!!!گاهی بهتر فک کنیم آدما باید خودشون اطرافشون وخدای بالاسرشون رو بهتر بشناسن و این موضوع با بالاتر رفتن سن و تجربه های تربیتی حاصل می شه...
نمی دونم ما از زندگی این نوجوون فقط ازدواج و بچه رو دیدیم...اینا فقط ظاهره باطن چیزه دیگه اس..
فاجعه ست............
هر چقدر هم بگیم پسره فلانه و مرد شده و دختره خانومی برای خودش ولی بازم بعضی از آمادگی ها برای ازدواج در سنین خاصی اتفاق میفتن....
اینطور نیست که بگیم پسره مردی برا خودش پس میتونه زندگی موفقی هم داشته باشه!!!
اصلا دختر توی این سن نمیتونه حاملگی و زایمان موفقی داشته باشه(چون توانایش رو نداره. توضیحش مفصله).....اینا چطور بچه دار شدن از عجایبه

بچه دار شدن هم یه دوره ی خاصی داره اگه از اون دوره زودتر یا دیرتر بشه هم مامانه آسیب میبینه هم بچه.
بچه های سن اینا توی این دوره زمونه اگه دو سه روز از مامان باباشون دور باشن نابود میشن اونوقت این زوج چطور توی این سن و سال میخوان مستقل زندگی کنن؟؟
خود منم که مثلا 22 سالمه گاهی وقتا مشکلی پیش میاد گریه م میگیره

یه چیز طبیعیه برای هر کدوم از شمام که دارید میخونید چه 20 ساله چه 30 ساله ممکنه اتفاق افتاده باشه.
دیگه چه برسه به اینا.......
بابا اینا بچن هنوز........
یکی دو هفته پیش خبرش تو اینستا دیدم
من میگم هیچ مشکلی نسست البته برای این قشر
بنده با همه نظرات مخالفم به طور واضح عرض کنم با نظر دادن درباره زندگی دیگران مخالف هستم تمام کاربران و تمام انسان ها شناختی نسبی از خود و توانایی های خود دارد هرکس به قدر توانایی اش مکلف است و تصمیم گیری برای دیگران به ما مربوط نمی شوند .
درباره امر ازدواج بلوغ جنسی اولین بلوغ است اما تنها بلوغ نیست ، بلوغ مذهبی ، عاطفی ، اقتصادی ، عقلی هم باید باشند یکی در 13 سالگی می رسد یکی در 130 سالگی اینکه آیا این روج تمام این بلوغ ها را دارند خدا داند شما هم هر وقت به بلوغ کامل شخصیتی رسیدید ازدواج کنید البته گاهی هم به برکت ازدواج با ایجاد مسئولیت سبب بروز بلوغ های دیگر می شود اما یک حداقل هایی نیاز دارد که سن آن در افراد متفاوت است فقط باید مراقب باشم دچار وسواس در این زمینه نشویم
خداوند متعال سر جایشان هستند بهزاد هم سرجایش هست و فعالیت هم می کند فقط ما هستیم سرجایمان نیستم و کارمان را نمی کنیم
عوض نقد زندگی دیگران همراهی کنید و دعا خیر کنیم برایشان
انشاءالله که عاقبت بخیر باشند و زیر سایه حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زندگی خوب و فرزندان صالحی داشته باشند و به خواست خدا هیچ گره ای در زندگیشان نباشد
سلام
(۱۵/بهمن/۹۳ ۲۳:۴۸)میم.حسین.الف نوشته است: [ -> ]بنده با همه نظرات مخالفم به طور واضح عرض کنم با نظر دادن درباره زندگی دیگران مخالف هستم تمام کاربران و تمام انسان ها شناختی نسبی از خود و توانایی های خود دارد هرکس به قدر توانایی اش مکلف است و تصمیم گیری برای دیگران به ما مربوط نمی شوند .
درباره امر ازدواج بلوغ جنسی اولین بلوغ است اما تنها بلوغ نیست ، بلوغ مذهبی ، عاطفی ، اقتصادی ، عقلی هم باید باشند یکی در 13 سالگی می رسد یکی در 130 سالگی اینکه آیا این روج تمام این بلوغ ها را دارند خدا داند شما هم هر وقت به بلوغ کامل شخصیتی رسیدید ازدواج کنید البته گاهی هم به برکت ازدواج با ایجاد مسئولیت سبب بروز بلوغ های دیگر می شود اما یک حداقل هایی نیاز دارد که سن آن در افراد متفاوت است فقط باید مراقب باشم دچار وسواس در این زمینه نشویم
خداوند متعال سر جایشان هستند بهزاد هم سرجایش هست و فعالیت هم می کند فقط ما هستیم سرجایمان نیستم و کارمان را نمی کنیم
عوض نقد زندگی دیگران همراهی کنید و دعا خیر کنیم برایشان
انشاءالله که عاقبت بخیر باشند و زیر سایه حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زندگی خوب و فرزندان صالحی داشته باشند و به خواست خدا هیچ گره ای در زندگیشان نباشد
'میم.حسین.الف' گرامی ، قصد از ایجاد این بحث به چالشک شیدن و یا نظر درباره زندگی این فرد نیست ، پیشتر هم گفتم که قصد چیه و واقعا برای افرادی مثل بهزاد اروزوی نیک بختی و عاقبت بخیری دارم .اتفاقا این مباحث تلنگری هست برای تربیت نسلی که تا 40 سالگی عاشق بازی و تفریح و بی مسئولیتی هستن.
نسخه برای کسی نمیپیچیم .
درباره این که
(۱۵/بهمن/۹۳ ۲۲:۴۸)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]به نظر شما اگه نتونستیم باری از رو شونه خانواده برداریم باید بریم خودمون خانواده تشکیل بدیم!!!
نخیر بلکه وقتی من نوعی نمیتونم یه کار بانکی و یه خرید و ... رو الان که تو خونه پدرهستم انجام نمیتونم بدن و یا از تنبلی انجام نمیدم و به نوعی بی مسئولیت هستم چطور میخوام یک زندگی رو اداره کنم؟نه میگم که با این شرایط زندکی تشکیل بدین یا ندین ، بلکه حرفم اینه که وقتی چنین کاری نمیکنم یا علتی داره ، یااینکه من توان و شایستگی و ... ندارم. حالا میخواد سنم با دوره پارینه سنگی برابری کنه.
اگه مسئولیت پذیر نباشم خانواده که هیچ بلکه تو خونه پدر هم سربارم.حتما نباید برید برای خانه نان اور و کمک خرج باشین بلکه میتونین تو کارهایی که به شما سپرده میشه واقعا خودتون باشین و کم کم از سن کم شروع به مسئولیت پذیری و به مرور به یک شخصیت قابل اطمینان و مقتدر تبدیل بشین که اگه رفتین خواستگاری نگن سنتون کمه.بلکه بگن با اینکه جونه پختگی داره.
دیگه مباحث زیستی و ... رو دوستان بهتر وارد هستن ، ما تو مباحث این دوستان که بحث باروری و .. هست دخالت نمیکنیم.
التماس دعا
یا الله .
والا تا بوده، همین بوده ! حالا یکی دوسال بزرگتر از این معمولـ ــه توی این فضاهای فرهنگی . معمولا ازدواج توی سن کم از ویژگیهای هموطنای روستانشین و ساکن فضاهای کوچکتر هست .
بحث رزق و کار رو نمیکنم که دوستان نیان بگن روزی رو خدا میده ! بله روزی رو خدا میده ؛
ولی واقعا خانواده های عادی و تحصیل کرده ی ما توی تربیت فرزندان به مشکل خوردن و میخورن . متاسفانه تربیت فرزندان چه بخوایم چه نخوایم از قابلیتهای خانوادههای امروزی نیست . حالا این زوج 13ساله چطور میخوان از پس تربیت فرزندانشون بر بیان، اللهاعلم.
متاسفانه بعضی افراد تصور میکنن، اگر فرزندشون ی نمازی بخونه و روزهای بگیره، ربالنوع تربیت فرزندان هستن ؛ که باید بهشون گفت زهی خیال باطل ! متاسفانه (بعضی از) خانواده های امروز، به قدری توی تربیت فرزندان ضعیف هستن، که به هیچ وجه شناختی روی فرزندشون ندارن (برخلاف چیزی که فکر میکنن) . فرزندان این خانواده ها از دو حال تربیتی خارج نیستن ! یا توی فضای نچندان مناسب جامعه رشد پیدا میکنن یا اصلا رشد پیدا نمیکنن ... اینا همه در رابطه با خانواده های امروزی بود، که اکثرا هم تحصیل کرده هستن و ادعای فرهنگ و سواد دارن .
حال اینکه، این زوج چطور میتونن ورای همه ی مسائل دیگه، از پس تربیت فرزندانشون بر بیان، شخصا هیچ نظری ندارم .
نکته ی دیگه این هست که این زوج، مسلما فرصت ی سری مسائل که لازمه سنشون هست رو از دست میدن و نمیتونن اونهارو تجربه کنن ! این اصلا نکته ی مثبتی نمیتونه باشه . وقتی دوستان میگن این آقاپسر به بلوغ فکری اجتماعی شاید نرسیده باشه، تاثیراتش اینجور جاها مشخص میشه . چه تضمینی وجود داره، بعد از چند سال، که مسما رشد عقلی و فکری قابل توجهی خواهند داشت، نظرشون تغییر نکنه ؟؟ طرز فکرشون عوض نشه؟؟ بعد از این تغییرات تا چه حد پایبند به زندگیشون هستن؟؟
منظور بحث بنده این زوج بخصوص نیستن . ما برای همه ی زوجای جوون آرزوی خوشبختی میکنیم . ولی این جور ازدواجا کم نیستن و این رویه، رویه ی مناسبی نیست ...
ببینید دوستان ما قرار نیست اینجا زندگی کسی رو به چالش بکشیم فقط می خوایم یک نوع از زندگی رو بررسی کنیم معایب ومزایا ونهایتا نتیجه...همین وگرنه هیچ کس غیر از عاقبت به خیری وخوشبختی وهمچنین موفقیت آرزوی دیگه ای برای این پدرومادر کوچک نداره

ببینید من الان کلی دختر می شناسم که مثلا تو سن 16-17 و نهایتا 18 ازدواج کردن الان چند سالی می گذره تعداد کمیشون الان راضین ومی گن ازدواج ما توی سن کم کاره درستی احساس پشیمونی ندارن از اینکه بعضا نتونستن درس بخونن مهارت هاشون رو افزایش بدن واز همه مهم تر بدونن ازدواج چیه همسر بودن مادر بودن به معنای واقعی یعنی چهی مسئولیتش و شرایطش
ببینید ما الان در عصر حاضر زندگی می کنیم خیلی ارمانی نگاه نکنیم جوون الان سال قبلش با امسالش کلی فرق داره
ما 100سال پیش نیستیم که اگه دختر 12 ساله ازدواج کنه20ساله ازدواج کنه فقط تعداد بچه های کمتری بدنیا میاره وهیچ فرقی به حال و روزش نداره
شما دوستان تو این مباحث همه چیز رو درباره تربیت فرزند این دو نوجوون بررسی کردین غیر از تربیت و حقوق خودشون !!!!!
من یه جای دیگه هم گفتم چرا باید این دو تا بچه از این سن واقعا کم برن کارگری ؟؟؟؟؟
چرا این پسر نتونه یه ادمه موفق باشه !!!!
من یه نکته از صحبتهای خانوم کوروش رو می گم نگید این مباحث خصوصیه اتفاقا خیلی مهمه بحث زایمان قبل از 18 سالگی ...این مورد به سلامت دختران ما بر می گرده پس نگید مهم نیست و به ما چه...
من چند وقت پیش جوانی رو دیدم تو سن 16 سالگی ازدواج کرده بود و در سن 18 سالگی پدر شده بود اما فرقش با این نوجوون این بود که این اقا پسر هم مدرسه اش رو رفته بود هم دارای یک خانواده خوب از لحاظ مالی بود که ایشون وهمسرشون رو تامین می کردن و اصن دغدغه ای به عنوان مسائل مالی وجود نداشت
این اقا وهمسرشون با هم درس می خوندن و در عین حال زندگی می کردن ...
اما این دو تا نوجوون تو اوج محرومیت !!!!!
بهتر عقلانی نگاه کنیم تا احساسی...
من با این موضوع مخالفم هرکس هر زمانی که احساس کرد باید ازدواج کنه بدوئه بره ازدواج کنه
مگه فقط احساس برای ازدواج کافیه!!!!!همین افزایش روابط دختروپسر تو سن کم واسه همین احساس کاذبه ...باید دید این احساس با خودش چی میاره!!!مسئولیت پذیری مهمه اما درک وشناخت از زندگی از خودش مهم تره ...دوستان می دونن که دختر وپسر از یه سنی در شرایط بلوغ قرار می گیرن مثلا لج باز می شن زود عصبی می شن حساس می شن گرایش به گروهای دوستی بسیار پیدا می کنن وغیره ..همه به این دوران میگن گذر بلوغ یا بحران بلوغ این مراحل طی می شه تا نوجوون بتونه هویت ومنه خودش رو پیدا کنه ممکنه خیلی متحول بشه حالا مهم ترین تصمیم زندگی وکار زندگیش رو تو این دوران انجام بده ایا عقلانیه؟؟؟؟
(۱۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۰۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]من یه نکته از صحبتهای خانوم کوروش رو می گم نگید این مباحث خصوصیه اتفاقا خیلی مهمه بحث زایمان قبل از 18 سالگی ...این مورد به سلامت دختران ما بر می گرده پس نگید مهم نیست و به ما چه...
چه شده دختران و پسران ضعیف شدن ؟ایا نوع تغذیه غلط و وروش زندگی فرهنگ دیگه نیست که ایت رو به این سمت برده؟مثلا الان به یکی بگی بیا یه لقمه نون پنیر سبزی با خودت ببر میگه نه یا بجای تنقلات مثل پفک و چیپس و .. بگین بیا این نخود کشمش و .... ببر و بخور برای مغزت و سلامتیت خوبه میگه نه و هزار مسئله دیگه/
پسخود ما ها نخواستیم تغذیمونو خوب کنیم دیگه و این به سلامتمون اسیب میزنه
طرف هنوز سنی نداره حرفایی میزنه که یه فرد بالغ سر در نمیاره 18-)
پس نگید به ما مربوط نیس خیلیم مربوطه
وقتی دختران به سمت لاغری و غذاهایی بردن که خودشون رو نی کنن و پسران ما به سمت سپر دفاعی شدن بردن نوع تغذیه شون رو خرابکردن همکار گرامی
![[تصویر: 0.673227001318317514_parsnaz_ir.jpg]](http://www.parsnaz.ir/upload/36/0.673227001318317514_parsnaz_ir.jpg)
حالا بفرمایید که چرا چنین شد که اسیب میبینن تو این سن.
(۱۶/بهمن/۹۳ ۱۱:۰۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]من چند وقت پیش جوانی رو دیدم تو سن 16 سالگی ازدواج کرده بود و در سن 18 سالگی پدر شده بود اما فرقش با این نوجوون این بود که این اقا پسر هم مدرسه اش رو رفته بود هم دارای یک خانواده خوب از لحاظ مالی بود که ایشون وهمسرشون رو تامین می کردن و اصن دغدغه ای به عنوان مسائل مالی وجود نداشت
این اقا وهمسرشون با هم درس می خوندن و در عین حال زندگی می کردن ...
اما این دو تا نوجوون تو اوج محرومیت !!!!!
بهتر عقلانی نگاه کنیم تا احساسی...
من با این موضوع مخالفم هرکس هر زمانی که احساس کرد باید ازدواج کنه بدوئه بره ازدواج کنه
مگه فقط احساس برای ازدواج کافیه!!!!!همین افزایش روابط دختروپسر تو سن کم واسه همین احساس کاذبه ...باید دید این احساس با خودش چی میاره!!!مسئولیت پذیری مهمه اما درک وشناخت از زندگی از خودش مهم تره ...دوستان می دونن که دختر وپسر از یه سنی در شرایط بلوغ قرار می گیرن مثلا لج باز می شن زود عصبی می شن حساس می شن گرایش به گروهای دوستی بسیار پیدا می کنن وغیره ..همه به این دوران میگن گذر بلوغ یا بحران بلوغ این مراحل طی می شه تا نوجوون بتونه هویت ومنه خودش رو پیدا کنه ممکنه خیلی متحول بشه حالا مهم ترین تصمیم زندگی وکار زندگیش رو تو این دوران انجام بده ایا عقلانیه؟؟؟؟
شما میگید وقتی مادیات نداری حتی سن کم و زیاد نرو؟
منم میگم مسئولیت پذیری باید باشه بعد چیزای دیگه
اگه بخوام مثل 100 تا 1000 سال پیش بگم باید بگم تا بالغ شدن برن ازدواج کنن ولی نمیگم جون همه چیز رو به هم میریزه.
جوان و بالغین ما هم بعضی وقتا کارهای کودکانه میکنن و میل به بی مسئولیتی دارن حالا شما بفرما که جرا چنین هست
با تشکر از دوستان که بصورت منطقی و منظم پیش میریم و بدور از تعصب داریم صحبت میکنیم
از همه ممنون.
ببینید من اصلا اون جوان 16ساله رو هم تایید نکردم چه بسا ایشون بعد 4سال پشیمون بشه کی تضمین می کنه تصمیم یه پسری که در سن نوجوونی و شرایط خاص هست همیشه پابرجا محکم یمونه من فقط گفتم حداقلش این جوون لازم نیست بره کارگری یا از خودش و نیازهای فکریو روحیش بزنه واسه یه لقمه نون!!!
منم معتقدم باید همه شرایط برای ازدواج مهیا باشه اگه هدف ما یک خانواده متعالی و بر پایه های صحیح ه پس همه شرایط مهم هستن...
این جمله که یکی تو 20سالگی پخته می شه یکی تو 30سالگی تا حدودی درسته اما برای یه بچه12ساله صدق نمی کنه..ما فک می کنیم واسه اینکه یه پسر آماده ازدواج بشه باید مرد شده باشه مرد شدنم فقط به کار کردنه!!مگه درباره انسان حرف نمی زنیم این انسان روح داره به تبعش عاطفه ونیاز به عاطفه داره این بچه حداقل باید تا یه سنی بچگی کنه واز پدرش پدری ببینه تا بتونه از پس پدر بودن بربیاد...
درباهره خانوم ها از لحاظ علمی درست نیست خانوم ها توسن کم زایمان داشته باشن ساختمان بدنشون هنوز کامل نیست دیگه چه بریه یه دختر10-12ساله که واقعا غیر پزشکی وغیر علمیه...من مادر بزرگم 12سالگی ازدواج کرد اما پدر شون نزاشتن تا سن15برن خونه شوهر چون می دونستن سن و جسم ایشون هنوز مناسب نیست...
من یادمه خودم تو این سن هنوز به عروسک داشتن علاقه داشتم با خودم فک می کنم اگه جای عروسک یه بچه واقعی بهم می دادن اون بچه الان چی شده بود...