تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جوان‌ترین پدر ایران !!!!!!!!!!!!!!!!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
ســـ♥ـــلام[تصویر: v5vcja3xs8uwx92rydlo.png]

(۱۶/بهمن/۹۳ ۰:۱۸)آقـــ♥ـــای mahdy30na نوشته است: [ -> ]دیگه مباحث زیستی و ... رو دوستان بهتر وارد هستن ، ما تو مباحث این دوستان که بحث باروری و .. هست دخالت نمیکنیم.

نه عـــ♥ـــزیز، مـــ♥ـــن هم چیز خاصی نگفتم و اگر دقت کرده باشید مطلبم حالت خبری داشت[تصویر: fq5w5f3g5hsjkmvni1jx.png]

منِ نوعی فوق تخصص اظهار نظر درباره ی هستی و نیستی ندارم به همین دلیل ترجیح میدم در هر قسمت

صحبت های کارشناس و متخصص را نقل قول کنم حالا ممکنه برخی دوستان هم متخصص باشن و اون
نظر کارشناس براشون مقبول نباشه[تصویر: a2k38gn5lzvodeunkd6k.png]

چون دیدم مطالبی بیان شده مبنی بر اینکه این دو نوجوان خیلی ببخشید هنوز بچه هستند و توانایی تربیت

فرزند خودشون را ندارند و خوب از این استدلال معلوم بود که این دوستان پیش خودشون این طور فکر

می کنند که مثلا تربیت فرزند از 6 یا 7 سالگی شروع میشه در حالی که کارشناسان اینگونه مباحث به ما

بر طبق حدیث و روایت گفتند که تربیت بچه از 40 روز قبل از بسته شدن........ . (توی ارسال قبل گفتم)

و یکی از دوستان متخصص هم یه تحقیق علمی در این باره انجام داده بودند که من به زبان خیلی ساده،

اینجا توضیح دادم و منظورم این بود که به هر حال این دو نوجوان با تمام مشکلاتی که داشتند، در نهایتِ
شایستگی کامل (با لقمه های حلال) اولین قدم تربیت فرزند خودشون را بخوبی برداشتند[تصویر: cxlu2fpuwueou0faaxzi.png]

یعنی کاری که خیلی ها با داشتن شرایط های خیلی بهتر، عاجز از انجام آن هستند[تصویر: t8th3o0cciig9f3c4spn.png]

ولی کلا وقتی اظهار نظرهای عجیب و غریب و اما و اگرهای سلیقه ای و شخصی را اینجا می خونم

در صورتی که همه ی اینها توسط کارشناس مخصوص به خودش قبلا جواب داده شده (ترجیح می دم چیزی نگم)

به عبارت بهتر مثل این می ماند که شما فایل PDF از لینک زیر را که یک مطلب مهندسی

http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&...2067,d.d24

درباره ی IGBT (ترانزیستور دوقطبی با درگاه عایق شده) هست را ترجمه کنید و در اینجا قرار بدید[تصویر: hpzwc5mthyrtz4plwgh2.png]
و مـــ♥ـــن با اطلاعات فیزیک هالیدی و چند خط از ویکی پدیا و یا نهایتا چند نکته از وسترمان [تصویر: 53l5z2s60stzhx2y5tsb.png]

بخوام بیام درباره اش با شـــ♥ـــما بحث کنم و بگم اینجوری هست یا اونجوری نیست✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

♥.......•*¨`*•. .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. .•*¨`*•.......♥
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع