تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کارگاه آمادگی پیش از ازدواج صرفاً بر اساس تجربه‌ی متأهلان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
یک هشدار بسیاار جدی به آقایون.

اگه دخترمد نظرتون قبل از ازدواج دو دونه موش بیرونه. انتظار نداشته باشید بعد ازدواج اون دو دونه تو باشه. خواستم عمق فاجعه رو درک کنید.

Big Grin

و یه خواهش خواهرانه از خانم ها...

یه دونه مو چیزی نیست که به خاطر عشقمون بذاریم تو...

کلا اون بچه بازیای دوران کودکی رو باید کنار بذاریم. احتمالاBig Grin
یه موردی که برای آقایون خیلی لازم و مهمه مسئولیت پذیریه...

باید این رو هم تمرین کرد
(۲۴/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۵)sarallah نوشته است: [ -> ]یه موردی که برای آقایون خیلی لازم و مهمه مسئولیت پذیریه...

باید این رو هم تمرین کرد

برا خانوم هام مهمه اتفاقا. ولی لطفا مصداقی تر بگید. خیلی کلی گفتید. مثلا آقایون یه هفته هرروز صب برن نون بگیرنBig Grinچطوره؟
خب حالا منم تاپیکتونو بهم بزنم تحت عنوان کسی که به مرحله فینال رسیده Cool Big Grin

البته شاید برای برخی مهم نباشه ولی اهمیتش رو بعدا متوجه میشن

یکی از مهم ترین مسائلی که در یک سال بعد ازدواج برای مرد حکم کیمیا یا بالاتر رو داره یه چیزه

حرف گوش کنی زن
>>عاقلانه نه افراطی

اگر دختر تحت هر عنوان و بهانه ای حرف کسی غیر از پدرش رو قبل ازدواج گوش کنه (مذکر) چه یک بار چه مدت زمان طولانی و چه برای امر خوب چه بد شک نکنید بعد ازدواج به مشکل بزرگی برمی خورید

یا باید چشمتون رو روی اون مشکل ببندید(potato) یا جدا بشید

ینی اینی که گفتم از اون فرمول های طلایی بود

شاید بعدا دوباره از این جملات طلایی ارائه بدم Cool
(۲۴/بهمن/۹۳ ۲۱:۴۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]اگر دختر تحت هر عنوان و بهانه ای حرف کسی غیر از پدرش رو قبل ازدواج گوش کنه (مذکر) چه یک بار چه مدت زمان طولانی و چه برای امر خوب چه بد شک نکنید بعد ازدواج به مشکل بزرگی برمی خورید

ممنون از شرکتتون در این بحث.

اون جملتون ثقیله بازش کنید یخورده. راه حل مصداقی هم ارائه بدید عالی میشه.
(۲۴/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۹)mahpare نوشته است: [ -> ]برا خانوم هام مهمه اتفاقا. ولی لطفا مصداقی تر بگید. خیلی کلی گفتید. مثلا آقایون یه هفته هرروز صب برن نون بگیرنBig Grinچطوره؟

بله

دقیقا منظورم همینه.
یه مسئولیتی رو به عهده بگیریم و به طور کامل انجامش بدیم.
واقعا هم تاثیر گذاره.

همون نون گرفتن هم میتونه مصداقش باشه
بعدی رو من میگم. که فک کنم سخت باشه.

ابراز محبت زبانی و کلامی Smileبوسیدن روی پدرومادر هم میتونه مصداقش باشه . بهشون بگیم دوستون داریم همینجوری یهویی.Smile
دوستان بنده همین مسءولیت پذیری رو با نون گرفتن تمدین کردمBig Grinیعنی عادت کردم جوری که مامانم می گفت بسه نون داریم بشین سرجاتBlush
آقای عبدالرحمن یعنی فقط حرف بابامون رو گوش بدیم...خب من از تنها مذکری که تو زندگیم حرف شنوی دارم بابامه..دادشام که کوچکتر از من هستن فعلا اونا باید حرفه منو گوش بدنCoolپدربزرگم ندارم..
مهربونی به پدرومادر با مهربونی به همسر فک کنم فرق داره..ولی تو این زمینه آقایون بیشتر تمرین کنن چون خانوما بذات احساسی هستن ..ولی آقایون ...Dodgy
آره خوب مهربونی با پدرو مادر با همسر فرق داره .مخصوصا واسه اونایی ک با بعضیا قهرنBig Grin

القصه کل اگر طبیب بودی....Big Grin

ولی درکل حرف شنوی خیلی موضوع مهمیه. الانه پدرومادرا از بچه ها حرف شنوی دارن. Big Grin

نتیجش این میشه که شوهر به زنش میگه تو حرف شنو باش و به عکس...
قصد ندارم که از خانوما انتقاد کنم و یا این جا مثل بعضی تاپیک ها جنگ راه بندازم!!!Big Grin

ولی در مورد بحث آشپزی به نظرم دختر خانومای فعلی خیلی کوتاهی میکنن...

اخیرا دو تا عروس تازه در فامیلمون هستن که من که پسرم حتی ماکارونی رو بهتر از اونها میپزم!!!Sad(مبالغه نمیکنم واقعا همینطوره!)

درس خوندن درست ولی بالاخره قرار نیست چند سال دیگه برای یه خونواده غذای با آرامش تهیه بشه؟؟؟
حیف نیست از یه معلم خوب به نام مادر که در خونه هست و همیشه در دست رسه استفاده نشه؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع