یک هشدار بسیاار جدی به آقایون.
اگه دخترمد نظرتون قبل از ازدواج دو دونه موش بیرونه. انتظار نداشته باشید بعد ازدواج اون دو دونه تو باشه. خواستم عمق فاجعه رو درک کنید.
و یه خواهش خواهرانه از خانم ها...
یه دونه مو چیزی نیست که به خاطر عشقمون بذاریم تو...
کلا اون بچه بازیای دوران کودکی رو باید کنار بذاریم. احتمالا

یه موردی که برای آقایون خیلی لازم و مهمه مسئولیت پذیریه...
باید این رو هم تمرین کرد
(۲۴/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۵)sarallah نوشته است: [ -> ]یه موردی که برای آقایون خیلی لازم و مهمه مسئولیت پذیریه...
باید این رو هم تمرین کرد
برا خانوم هام مهمه اتفاقا. ولی لطفا مصداقی تر بگید. خیلی کلی گفتید. مثلا آقایون یه هفته هرروز صب برن نون بگیرن

چطوره؟
خب حالا منم تاپیکتونو بهم بزنم تحت عنوان کسی که به مرحله فینال رسیده
البته شاید برای برخی مهم نباشه ولی اهمیتش رو بعدا متوجه میشن
یکی از مهم ترین مسائلی که در یک سال بعد ازدواج برای مرد حکم کیمیا یا بالاتر رو داره یه چیزه
حرف گوش کنی زن
>>عاقلانه نه افراطی
اگر دختر تحت هر عنوان و بهانه ای حرف کسی غیر از پدرش رو قبل ازدواج گوش کنه (مذکر) چه یک بار چه مدت زمان طولانی و چه برای امر خوب چه بد شک نکنید بعد ازدواج به مشکل بزرگی برمی خورید
یا باید چشمتون رو روی اون مشکل ببندید(potato) یا جدا بشید
ینی اینی که گفتم از اون فرمول های طلایی بود
شاید بعدا دوباره از این جملات طلایی ارائه بدم

(۲۴/بهمن/۹۳ ۲۱:۴۱)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]اگر دختر تحت هر عنوان و بهانه ای حرف کسی غیر از پدرش رو قبل ازدواج گوش کنه (مذکر) چه یک بار چه مدت زمان طولانی و چه برای امر خوب چه بد شک نکنید بعد ازدواج به مشکل بزرگی برمی خورید
ممنون از شرکتتون در این بحث.
اون جملتون ثقیله بازش کنید یخورده. راه حل مصداقی هم ارائه بدید عالی میشه.
(۲۴/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۹)mahpare نوشته است: [ -> ]برا خانوم هام مهمه اتفاقا. ولی لطفا مصداقی تر بگید. خیلی کلی گفتید. مثلا آقایون یه هفته هرروز صب برن نون بگیرن
چطوره؟
بله
دقیقا منظورم همینه.
یه مسئولیتی رو به عهده بگیریم و به طور کامل انجامش بدیم.
واقعا هم تاثیر گذاره.
همون نون گرفتن هم میتونه مصداقش باشه
بعدی رو من میگم. که فک کنم سخت باشه.
ابراز محبت زبانی و کلامی

بوسیدن روی پدرومادر هم میتونه مصداقش باشه . بهشون بگیم دوستون داریم همینجوری یهویی.

دوستان بنده همین مسءولیت پذیری رو با نون گرفتن تمدین کردم

یعنی عادت کردم جوری که مامانم می گفت بسه نون داریم بشین سرجات

آقای عبدالرحمن یعنی فقط حرف بابامون رو گوش بدیم...خب من از تنها مذکری که تو زندگیم حرف شنوی دارم بابامه..دادشام که کوچکتر از من هستن فعلا اونا باید حرفه منو گوش بدن

پدربزرگم ندارم..
مهربونی به پدرومادر با مهربونی به همسر فک کنم فرق داره..ولی تو این زمینه آقایون بیشتر تمرین کنن چون خانوما بذات احساسی هستن ..ولی آقایون ...

آره خوب مهربونی با پدرو مادر با همسر فرق داره .مخصوصا واسه اونایی ک با بعضیا قهرن
القصه کل اگر طبیب بودی....
ولی درکل حرف شنوی خیلی موضوع مهمیه. الانه پدرومادرا از بچه ها حرف شنوی دارن.
نتیجش این میشه که شوهر به زنش میگه تو حرف شنو باش و به عکس...
قصد ندارم که از خانوما انتقاد کنم و یا این جا مثل بعضی تاپیک ها جنگ راه بندازم!!!
ولی در مورد بحث آشپزی به نظرم دختر خانومای فعلی خیلی کوتاهی میکنن...
اخیرا دو تا عروس تازه در فامیلمون هستن که من که پسرم حتی ماکارونی رو بهتر از اونها میپزم!!!

(مبالغه نمیکنم واقعا همینطوره!)
درس خوندن درست ولی بالاخره قرار نیست چند سال دیگه برای یه خونواده غذای با آرامش تهیه بشه؟؟؟
حیف نیست از یه معلم خوب به نام مادر که در خونه هست و همیشه در دست رسه استفاده نشه؟