۲۵/بهمن/۹۳, ۱۴:۵۲
(۲۵/بهمن/۹۳ ۱۴:۳۱)Lancelot نوشته است: [ -> ]سلاماقا اجازه من میتونم جواب بدم؟
دوستان میشه به چندتا سؤال جواب بدید؟ مخصوصاً شما آقای عبدالرحمن که به مرحله ی فینال رسیدی :دی .
به شخصه کاملاً به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اعتماد دارم و وقتی میفرماید برای دین ازدواج کنید نه برای جمال و ... خیلی برام مهمه این حدیث. تا به حال هزاران بار با خودم فکر کردم و کلنجار رفتم که اگه یه مورد پیدا شد که بسیار متدین بود ولی ظاهرش مورد پسندم نبود واقعاً ازدواج میکنم؟ چقدر واقعاً باید به ظاهر توجه کنم؟ یعنی اگه مثلاً کسی رو پیدا کردم که واقعاً دین دار بود ولی زیباییش زیاد مورد پسند من نبود (مثلاً چاق بود :دی) اینجا به فرمایش پیامبر عمل کنم و زیبا نبودن (در واقع از دید من زیبا نبودن نه اینکه واقعآً شخص زیبا نباشد) رو نادیده بگیرم؟ البته همه زیبایی خاص خودشون رو دارن.
سؤال بعدی که ذهنم رو همیشه مشغول کرده این حدیث شریفه است از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): «اگر مردی [فقط] به خاطر زیبایی ظاهری با زنی ازدواج کرد، نه به خاطر عفت و پاکدامنی و ایمان و تقوا و حیای آن زن، خدا زیبایی آن زن را از چشم او می برد اما اگر معیار [اصلی اش] در انتخاب همسر، زیبایی ظاهری نبود بلکه زیبایی باطنی بود، خداوند متعال همسرش را در چشم او چنان زیبا می کند که گویی از او زنی زیباتر نیست.»
این قسمت رو واقعاً نمیتونم بفهمم چون تجربه اش رو هم ندارم!!
این درحالیه که هر کس واحد "تنظیم خانواده(!!!)" رو در دانشگاه گذرانده باشه، اصلاً حرفی از تقوا و دین داری نمیزنن و معمولاً از دید "علمی"(؟؟؟؟؟) غرب(!!) به این موارد نگاه میکنن. استاد خود ما در دانشگاه تهران که دکترای فلان و بهمان هم داشت (خیلی هم خودشو قبول داشت :دی) میگفت اولین و مهمترین ملاک اینه که از نظر فیزیکی، به خانم مورد نظرتون جذب بشید! وگرنه ازدواجتون به مشکل بر میخوره!
کاملاً ضد و نقیض و با فرمایش دین که میگه معیار اول دین و تقوا است.
آقای عبدالرحمن شما که تجربه دارید نظرتون چیه در این موارد؟؟
یک سؤال دیگه. معیار خانم ها در مورد ظاهر فرد چیه؟ یعنی خانم ها دنبال مردان قد بلند و فلان و بیسار هستن و براشون خیلی مهمه این موارد یا معیار دین براشون در اولویت هست؟
دوستان با تجربه لطفاً راهنمایی کنید!

اینو من از یک سخنران توی تی وی شنیدم.ما اولا باید رو خودمون کار کنیم که واقعا زیبایی باطنی برامون مهم باشه و نه ظاهری.
حالا اومدیم طرف قبل از اینکه به این ارتقای فرهنگی برسه براش شرایط ازدواج فراهم شد،خانم و اقاهم نداره،مثلا طرف خودش رو میشناسه و میدونه اگه همسرش قیافه اش زیر متوسط باشه(با توجه ب اینکه زیبایی نسبیه،یعنی از نظر من نوعی زیر متوسطه اما میتونه از چشم دیگری زیبا باشه)،با این حساب اگه طرف خودشو بشناسه و بدون ممکنه بعد ازدواج چشمش رو دیگران بمونه و ممکنه به گناه بیفته،نباید اینکارو بکنه.حالا در این حین داریم خود سازی هم میکنیم.
این هم کفو بودن در قیافه هم مهمه چون ممکنه اگه یکیشون خیلی زیباتر باشه دیگری بددل بشه.
مورد دومی که گفتین خیلی جالبه.
استادمون میگه در سوره مریم(من چون شاگرد فراموشکاری ام ایه اش یادم نیست)،زن و شوهری اگه مومن باشن،جنس محبتشون با جنس محبت بقیه متفاوته،از اونجایی که علوم انسانی و علوم پایه مون زیر بنای سکولار داره و غربیه،لذا بدیهه که در اونجا مطرح نشه.اما من به شخصه کم ندیدم که مثلا حالا به چشم منه ظاهر بین،اون خانوم از زیبایی خاصی هم برخوردار نیست اما شوهره میزاره سرش حلوا حلوا میکنه،از اون طرف خانمی زیبا که شوهره واسش تره هم خورد نمیکنه.
قوانین عالم بسیار گسترده تر از دو دوتا چهارتای دفنر مشق ماست.
اون معیار هایی که اغلب ادما دارن معمولا تخیلیه،واقعی نیس
من یه معیارهایی داشتم در ظاهر که کاملا متضاد همسرم بود،اما وقتی از همسرم خوشم اومد تنها چیزی که فکر نمیکردم بهش مقایسه با اون ادم خیالیم بود.کلا ظاهر کسی براتون دلنشین بود و ارامش بخش کافیه.بقیه مسائلم که عقل تون و تجربه بزرگتراتون ،حل و فصل میکنه.
همیشه برای خودتون دعا کنید که خداوند ادمی که باعث سعادت دنیا و اخرتتون میشه رو نصیبتون کنه.حالا اینکه قدش چی باشه،چشمش چه رنگی باشه مهم نیس.
.........................................................................................
(۲۵/بهمن/۹۳ ۱۴:۴۱)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]ببینید اصلا اصلا بحث جنسیت برای من مطرح نیست..اینو خود خدام می دونهبعله حرفتون درسته
بحث من اینه ولایت با دیکتاتوری که سازگار نیست..الان خیلیا تو جامعه ما مخالفن درست..الکی می گن دیکتاتوری خودشونم می دونن زوری بالاسرشون از طرف ولی نیست می خوان بپذیرن می خوان نع...خود رهبری هم هیچ وقت جوری با مردم حرف نزده که حرف من حرفه وتمام دیگه حرفی نباشه...
حالا کسی که تو خونه ولایت ما رو داره چی؟!
مثلا شوهر می خواد به زنش بگه فلان جا نرو..دو جور می شه این ولایت رو اعمال کرد:
اول شوهر بگه حق نداری از خونه بری بیرون دیگه ام نشنوم بگی فلان جا می خوام برم فهمیدی!!؟
دوم شوهر بگه عزیزم من می دونم برای چی شما می خواین برین فلان جا اما من بخاطر مسایلی که می دونم وبعدا براتون می گم صلاح می دونم شما امروز خونه بمونید
خب تو هردو مورد زن به حرف شوهرش گوش می ده تو مورد اول به زور و با ناراحتی تو مورد دوم با میل ورغبت واعتماد به تصمیم همسر..
کلا منظورم اینه طریقه اعمال ولایت برای پذیرش افراد خیلی مهمه..وگرنه تو هر دو مورد به حرف ولی گوش داده می شه
میگن امام خمینی هیچ وقت امر نمیکرد،بلکه اشاره به امر میکرد.واقعا خدا رحمتشون کنه خیلی ادم خوبی بودن.
مثلا نمیگه،بچه برو کتاب باباتو بیار
بچه بگه من مشق دارم به ابجیم بگو
اون یکی بگه من دستم بنده
همشونم بگن خب پاشو خودت بیار
میگه: کتاب منو کسی ندیده؟ حالا همه دوست دارن به پدر کمک کنن که کتابو پیدا کنه.
چای بیار...........> زیر چایی روشنه؟
اینا دیگه مهارتهای زندگیه که باید خانواده ها به بچه ها یاد بدن و مدرسه ها به شاگردا که هیچکسم این کارو نمیکنه.
بعله متاسفانه بعضی مردا ،اقتدار رو که ارامش توشه با قلدری اشتباه گرفتن.
همه مون باید بریم خودمون رو اصلاح کنیم.اگه کسی خواست سخنرانی های دکتر حبشی رو گوش کنه،یه روانشناس اسلامی که حرفاش به درد ما مسلمونا میخوره.
نکته بعدی وقتی به دخترای مجرد میگیم شوهر(خودمم این حسو داشتم) کلا در بک گراند ذهنمون این تصویر میاد که یه اقای سیبیلو،شلوار کردی ام پوشیده،رو این پشتی اون مدلی داش مشتی هم نشسته و میگه زن چایی بیار،ماهم عین کوزت داریم خدمت میکنیم.
بجای واژه شوهر که معنیش عوض شده،بگیم اگه عشقمون گفت فلان جا نرو چیکار کنیم؟ اصلا بار عاطفیش متفاوت میشه

آقایون حواستون باشه مادراتون فقط براتون انتخاب نکنن ..چون مادر برای خودش عروس انتخاب می کنه نه برای پسرش زن:dodgy
البته استثناء هم داره ها مادرای بادرایت و روشن فکر هم داریم)
اونام انسانن مث ما. بامشکلات مربوط به خودشون.