(۲۶/بهمن/۹۳ ۰:۲۹)mahpare نوشته است: [ -> ]خانم اوا مشت نمونه خلوار نیست. آفرین به خونوادتون. البته آفرینم نمیشه گفت. کلی نمیشه نظر دادو. باید چند سال دیگه راجع به تصمیمات خونوادتون نظر داد. بعدشم خونواده های مذهبی ک به فکر ازدواج بچه هاشون باشن در سن کم. بسیااااار محدودن.
به هرحال اصلا تعیین سن برای ازدواج صحیح نیست. من متنتونو خوندم. اما اینا درجواب متن نبود درجواب اون جمله ها بود که راجع به خونوادتون نوشتید.
جناب بامداد ! ببخشیدا ولی تاکی میخوایم به بقیه گیربدیم. از خودمون شروع کنیم. جامعه ... مسلمونا... فلان... جامعه رو من و شما میسازیم...هروقت خودمونو درست کردیم...
من جمله هارو ننوشتم که شما بیای نقض یا ثابت کنی!
درجواب خانم رکن الهدی بود....
درضمن دقیقا اشتباه خانواده های مذهبی همینجاست البنه اگه طبق امار شما! کسایی که به فکر ازدواج فرزندشون در سن کم هستن محدود باشن
این افتخار نیست! اشتباهه محضه...
همون خانواده مذهبی اگه بچه شون به گناه افتاد هم اینده اش داغونه و هم باید پاسخگو به خدا باشن که اسلام اجازه ازدواج داد و شما مانع شدید...
اینو باید براشون جا انداخت! البته اگه شما و دوستانی که هم نظر با شما هستن اجازه بدن...
بلوغ فکری... اولا یچیز نسبیه برای افراد(اصلا یکیتون بگه بلوغ فکری یعنی چی دقیقا!؟)
دوما با ازدواج میتونه به تکامل برسه...
سوما اگه تربیت خانواده درست باشه یه پسر یا دختر 14-15 ساله میتونه بسیار فهیم باشه....
اصلا تربیت فرزند حدودا تا همین سنین جواب میده
اسلام دستوراتش درسته مشکل از مسلمونی ماست....و بقول جناب فدایی ولایت خیلی از عرف ها اسلام رو نقض میکنه!
بریزیم دور...
(۲۶/بهمن/۹۳ ۰:۵۳)Dido Armstrong نوشته است: [ -> ]عقل تو سن 33 سالگی به بلوغ میرسه! حالا برید 20 سالگی ازدواج کنید آخرشم طلاق بگیرید.
حرفای شما و بعضی از دوستان منو یاد این جوک انداخت:
مهمترین عامل طلاق ازدواج است!!!!!!!
کارشناسی کردن بعضی از ما مثل این جوکه....
تازه اینجوری که شما گفتید کلا ازدواج به عمر این دنیا قد نمیده باید برن اون دنیا ان شاءالله اگه کار خیر کرده باشن و بهشتی باشن حوری نصیبشون شه! والا!
اخه این حرفا چیه که میگید....
کی گفته هرکی زود ازدواج کرد طلاق میگیره یا هرکی دیر ازدواج کرد خوشبخت میشه!؟
دوستان خواهش میکنم هشدارهای کارشناسان مذهبی رو جدی بگیرید...
بلوغ زودرس گسترش پیدا کرده ولی متناسب با اون فرهنگ تغییر نکرده!
خواهشی که دارم اینه لطفا برا خودتون بحث ها رو کارشناسی نکنید!!!
سعی کنید نظرات افراد شاخص رو تحلیل کنید و ببینید چقدر با شرایط الان جامعه جوره...
از خودمون و افکارمون تغییر رو شروع کنیم....
کارشناسی کردن رو به کاربلدش و به کارشناس بسپریم
یاعلی.