(۲۷/بهمن/۹۳ ۲:۰۸)نورالسادات نوشته است: [ -> ]به خود سراسر اشکال وایرادشان جرات میدهند به متدینین انتقادکنند وما باید برابر رفتارهای سخیفشان سکوت کنیم
ببینید هر کسی چه متدین چه غیر متدین ممکنه ایرادی داشته باشه...انتقاد هم یک چیز طبیعیست.
یه وقت می بینی اون انتقادی که اون شخص سراسر اشکال ب یه متدین میکنه به دردش هم بخوره و به عکس..
(۲۷/بهمن/۹۳ ۲:۰۸)نورالسادات نوشته است: [ -> ]طرف علنا بر مقبره کورش کبیر سجده میکنه شد یکتا پرست
اما بوسه بر ضریح مبارک حضرت عباس میگن بت پرستی !
سجده به مقبره کوروش به نظر من کار درستی نیست.
و اما بوسه بر ضریح....
از نظر بهداشتی هم که شده بهتره تا جایی که میشه این کارو نکنید....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
خواهشا از هر چی خوشتون نمیاد سریع به روشن فکری ربط ندید..
مگه قراره هر کی روشن فکره مثل ایشون باشه.؟؟؟؟
(۲۹/بهمن/۹۳ ۰:۵۸)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]ببینید هر کسی چه متدین چه غیر متدین ممکنه ایرادی داشته باشه...انتقاد هم یک چیز طبیعیست.
یه وقت می بینی اون انتقادی که اون شخص سراسر اشکال ب یه متدین میکنه به دردش هم بخوره و به عکس..
سجده به مقبره کوروش به نظر من کار درستی نیست.
و اما بوسه بر ضریح....
از نظر بهداشتی هم که شده بهتره تا جایی که میشه این کارو نکنید....
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
خواهشا از هر چی خوشتون نمیاد سریع به روشن فکری ربط ندید..
مگه قراره هر کی روشن فکره مثل ایشون باشه.؟؟؟؟
کوروش جان درمورد بوسه بر ضریح عرض کنم حساب دو دوتا چهارتا نیست.........بلکه دودوتا بی نهایته ابجی.....
شاید برا شما زیاد مفهوم نباشه....معنویه.... ورای مادیات....فکر کنم زیاد شنیدین که میگیم " ضریح مطهر"....
مطهر.....پاکه پاک.....خیالت راااااااحت.....بوسه بر ضریح مطهر همون حساب دو دوتا بی نهایته....محدود به دو دوتا چهار تا نمیشه....
* اصلا به اهل بیت(علیهم السلام) که میرسی حساب کتاب فرق میکنه....
* اینجا که آمدی کرمش فرق می کند.....
.
.
حرف من از جنس مادیات نیست...یسری پیش زمینه برای فهمش نیازه....خیلی از بچه ها متوجه منظورم میشن...ان شاءالله شما هم اصل مطلبو بگیرید.
در ضمن دین اسلام دین پاکی و نظافته...النظافه من الایمان...
تشکر.
من این سخنرانی رو قبلا دیدم اگر همونی که من دیدم باشه همونی هست که میگه زن در ادبیات سینما نشان عقیده و سرزمین هست...زنده باد بر دکتر حسن عباسی
(۲۹/بهمن/۹۳ ۱۰:۰۰)آوا نوشته است: [ -> ]شاید برا شما زیاد مفهوم نباشه....معنویه.... ورای مادیات....
(۲۹/بهمن/۹۳ ۱۰:۰۰)آوا نوشته است: [ -> ]حرف من از جنس مادیات نیست...یسری پیش زمینه برای فهمش نیازه....خیلی از بچه ها متوجه منظورم میشن
چه اصراری دارید که بگید من مسائل معنوی رو متوجه نمیشم؟؟؟
حتما میدونید که خیلی ها که ادعای دینداری و این مسائل رو ندارن جاشون پیش خدا خیلی بهتر از اونایی هست که مدام میخوان بگن "ما فقط دینداریم" " ما میفهمیم شما نمی فهمید" و......
(۲۹/بهمن/۹۳ ۱۰:۰۰)آوا نوشته است: [ -> ]مطهر.....پاکه پاک.....خیالت راااااااحت.....بوسه بر ضریح مطهر همون حساب دو دوتا بی نهایته....محدود به دو دوتا چهار تا نمیشه....
بله میدونم حرم پاک پاکه ولی یه مسائلی مثل بیماری و میکروب و این چیزا وجود داره که اینا جز مادیات محسوب میشه..
پس چرا حاجیا وقتی میخوان برن مکه و کربلا بهشون آموزش های بهداشتی هم میدن که چیکار کنید مریض نشید و از این حرفا؟؟
آیا اونا معتقد نیست ضریح و فضای اونجا پاک پاکه؟؟؟چرا اونام میدونن و معتقدن ولی 72 ملت آدم که ممکنه هر کدوم یه بیماری داشته باشن میان توی فضای اونجا به ضریح دست میزنن شما نمیتونی بگی هیچ کس مریض نمیشه.
پس اینایی که وقتی از سفر مکه و کربلا و...بر میگردن و بیماری های خطرناک رو با خودشون میارن توی کشور از کجا مریض شدن؟؟
چند وقت پیش به صورت کاملا علمی از ضریح های مطهر توسط دانشمندان خارجی نمونه برداری شده وطی یک فرایند کاملا آزمایشگاهی ثابت شده از محیط استرلیزه اونجا پاکتر وسالمتره..منتها جون شبیه معجزه اس خیلی انتشار ندادن..و.گرنه که الان بخاطر همین حرم ها 1000نوع بیماری ومریضی متتشر می شد همین سازمان بهداشت جهانی درشون رو تخته می کرد..اگه یخورده فک کنید شما که معنویتتون بالاس متوجه می شین اون امام حواسش بیشتر از منو شما به این چیزا حمعه..یعنی بیشتر از منو شما هوای زوارشون رو دارن
ما که هنوز نشنیدیم کسی بخاطر بوسیدن ضریح بیماری خطرناک گرفته باشه...شما کل محیطو فضای آلوده کربلا رو گذاشتی پای دست کشیدن وبوسیدن حرم!!!
(۳۰/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۱)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]چه اصراری دارید که بگید من مسائل معنوی رو متوجه نمیشم؟؟؟
حتما میدونید که خیلی ها که ادعای دینداری و این مسائل رو ندارن جاشون پیش خدا خیلی بهتر از اونایی هست که مدام میخوان بگن "ما فقط دینداریم" " ما میفهمیم شما نمی فهمید" و......
بله میدونم حرم پاک پاکه ولی یه مسائلی مثل بیماری و میکروب و این چیزا وجود داره که اینا جز مادیات محسوب میشه..
پس چرا حاجیا وقتی میخوان برن مکه و کربلا بهشون آموزش های بهداشتی هم میدن که چیکار کنید مریض نشید و از این حرفا؟؟
آیا اونا معتقد نیست ضریح و فضای اونجا پاک پاکه؟؟؟چرا اونام میدونن و معتقدن ولی 72 ملت آدم که ممکنه هر کدوم یه بیماری داشته باشن میان توی فضای اونجا به ضریح دست میزنن شما نمیتونی بگی هیچ کس مریض نمیشه.
پس اینایی که وقتی از سفر مکه و کربلا و...بر میگردن و بیماری های خطرناک رو با خودشون میارن توی کشور از کجا مریض شدن؟؟
منظور من این نیست که مسایل معنوی رو متوجه نمیشید
منظورم اینه تا اون حس درونی که بعضیا دارن براتون بوجود نیاد شاید درکش براتون سخت باشه...( لطافتشو حس کنید بهتر مفهوم رو میگیرید)
وگرنه نه من دیندارم که ادعاشو داشته باشم نه خدایی نکرده شما بی دین که من بخوام جسارتی بکنم...خدا نیت بنده هاشو بهتر میدونه...من هنوز تو مقدمه موندم چه رسد به دینداری و قضاوت در مورد دیگران....( پناه بر خدا)
اما در مورد بیماری هایی که در کربلا و مکه و...ممکنه افراد بگیرن بنظرتون بخاطر بوسیدن ضریحه!؟ کی اینو گفته!؟
تازه این بوسه بر ضریح یه چیز دلیه...اون مصونیتی که با واکسن و یسری توصیه ها بوجود میارن عمومیه و بنده تا حالا ندیدم بوسیدن ضریح جزءشون باشه!!!
توصیه های بهداشتی خیلی عالیه و کسی هم منکرش نیست همه ما هم سعی میکنیم رعایت کنیم...اما اون چیزی که من میگم با حرفی که شما میزنی قابل قیاس نیست...
همه چی رو نمیشه توضیح داد...فقط بدونید دردی که بخاطر معشوق بوجود میاد خود درمانه...مثلا اگه عقلانی نگاه کنیم اون خانوم پا به ماه که رفت پیاده روی کربلا و بچه شو تو راه به دنیا آورد و بعد هم با همه سختی به راهش ادامه داد نباید اینکارو میکرد...ولی این نظر برا کساییه که تو دل ماجرا نیستن...باید بود تا متوجه شد...
دردم از یار است و درمان نیز هم
دل فدای او شد و جان نیز هم.....
.
.
.
توصیه های بهداشتی حتما باید رعایت شه
اما بوسه بر ضریح از یه جنس دیگست...گفتم که حساب دودوتا چهارتای شما نیست... یعنی اینجا قاعده فرق میکنه...دو ضربدر دو نمیشه چهار -->> رفت و امد به حرم و دست کشیدن و بوسه زدن 72 ملت اینجا باعث بیماری نمیشه....و به فرض محال باعثش بشه باز قاعده دودوتا چهارتا نیست...همون که گفتم:
دردم از یار است و درمان نیز هم.....
درد و درمان دست خودشونه...عشق بوسه بر ضریح رو با هیچی نمیشه عوض کرد...
.
.
.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید و دیگه بحث رو ادامه ندید....
یاعلی.
(۲۷/بهمن/۹۳ ۲:۰۸)نورالسادات نوشته است: [ -> ]همه بدبختی ما اینه که این افراد خودشون را روشنفکران جامعه ما میدانندویک مشت تاریک ذهن کوته فکر نان به نرخ روز خور نیز آنقدر به این بی حیاها پرو بال داده اندکه به خود سراسر اشکال وایرادشان جرات میدهند به متدینین انتقادکنند وما باید برابر رفتارهای سخیفشان سکوت کنیم
باراولشان نبوده و نیست ونخواهد بود...
سفر مکه و کربلا و مشهد کسی بره میگن چرا پولشو ندادی فقرا
بعد آقا زاده از سفر دبی و آنتالیا و مالزی خودش که نمیگذره !
= = = = = = = =
تبریک کریسمس و ولنتاین و مناسبتای غربی شد با کلاسی
تبریک عید غدیر و مبعث و نیمه شعبان شد بیگانه پرستی !
= = = = = = = =
شاهین نجفی و شارلی فحاشی میکنند شد آزادی بیان
مسلمونا دفاع میکنن بهشون میگفن وحشی وعقب افتاده !
= = = = = = = =
گلشیفته فراهانی برهنه شد همه گفتن حجاب مسئله شخصیه
الهام چرخنده چادری شد همون آدما گفتن ریا کار و متظاهره !
= = = = = = = =
طرف علنا بر مقبره کورش کبیر سجده میکنه شد یکتا پرست
اما بوسه بر ضریح مبارک حضرت عباس میگن بت پرستی !
= = = = = = = =
گریه و اشک و آه و شمع و طبل برای مرتضی پاشایی شد انسانیت
اما به عزاداری برای حضرت سید الشهدا ( ع ) میگه مرده پرستی !
= = = = = = = =
دختره سرمای زمستون با یه ساپورت میاد خیابون سردش نمیشه
اما گرمای تابستون اگه روسری سر داشته باشه از گرما هلاک میشه !
= = = = = = = =
این قصه سر دراز دارد...
پناه برخدا...
به غیر از مسله گلشیفته فراهانی به طور قاطع من با تمام موارد دیگر مخلافم
1. تو مورد اول میدونین مردم برای چی این حرف رو میزنن به غیر از مشهد بقیه زیارت گاه ها تو کشور های عربی که ما هرچی بهشون پول بدیم اخرش میان تو کوچه و حیابوناشون با پرویی تمام پرچم ایران رو اتیش میزنن مثل عربستان و ...... و اینکه اگر این پول رو به فقیر داد ثوابش بیشتر که بدیم یه کشور عربی که اخر برای خودمون شاخ میشن و همینطور در مورد سفر های تفریحی که جدیدا بخاطر گرون شدن دلار کی به غیر از غشر پولدار میره
2.از کی تا حالا مردم ما به تبریکات دینی گفتن بیگانه پرستی اگر ملتی باشه که به اینا عمل کنه ملته ما هستس تازه اون مناسبتی که شما لغب غربی دادی یکیشون که ولنتاین هستش در ایران باستان روز 5 اسفند روز سپندارمزدگان روز عشقه از کی تا حالا تولد حضرت مسیح شده غربی
3. من خودم با بعضی از نوع اهنگ ها مخلافم مثل رپ.راک و.... اما بعضی از موسیقی ها درد و رنج و مشکلات زندگیو بیان میکنه قطعا ازادی بیان هستش در مورد دفاع مسلمونا اخه مردم ما کی گفتن وحشی گری شما قطعا اشتباه میکنن قطعا گفته شده اون کسایی که فکر میکنن کارشون دفاعه مثل داعش در اصل دارن وحشی گری میکنن
4. سجده کردن در مقابل مقبره کوروش حتما به معنی پرستیدن اون نیستش در اصل تشکر از کار هایی که برای ملتش کرده در مورد مقبره امامان و معصومین بگم که شما کاملا غلط هستین تا جایی به این کارا میگن خرافه پرستی اونم در زمان های خاص مثل زمانی که زریح امام حسین رو داشتن به عراق میبردن از ایران مردم از اونجا داشتن زیارت میکردن به اینکه بیش از حد باشه میگن خرافه پرستی
5. گریه و اشک برای مرتضی پاشایی برای این بود که ایشان یه خواننده جون بودن و زود از دنیا رفتن در مورد عزاداری امام حسین که ما داریم اونو هر سال انجام میدیم حالا چون برای یه جوون فقط یه سال این کارو انجام دادیم خار شده رفته شده تو چشم شما
6.در مورد حجابم بگم همین رفتاره که مردم اینجوری شدن این حجاب بستگی یه فرهنگ و عفت داره اگه دختر دختر با عفتی باشه با همون ساپورتم جوری میاد که
بقیه بهش بد نگاه نکنن شما یه نگاهی به کتاب فرهنگ برهنگی و برهنگی فرهنگی بکنی بد نیست
این داستان سر درازی نداره شما کاری میکنی که تا اون عالم هم میره
قبلا از اینکه یه طرفه نگاه کنین از او طرف هم خبر داشته باشین
(۱/اسفند/۹۳ ۱۲:۴۹)دوستار خدا نوشته است: [ -> ]به غیر از مسله گلشیفته فراهانی به طور قاطع من با تمام موارد دیگر مخلافم
1. تو مورد اول میدونین مردم برای چی این حرف رو میزنن به غیر از مشهد بقیه زیارت گاه ها تو کشور های عربی که ما هرچی بهشون پول بدیم اخرش میان تو کوچه و حیابوناشون با پرویی تمام پرچم ایران رو اتیش میزنن مثل عربستان و ...... و اینکه اگر این پول رو به فقیر داد ثوابش بیشتر که بدیم یه کشور عربی که اخر برای خودمون شاخ میشن و همینطور در مورد سفر های تفریحی که جدیدا بخاطر گرون شدن دلار کی به غیر از غشر پولدار میره
2.از کی تا حالا مردم ما به تبریکات دینی گفتن بیگانه پرستی اگر ملتی باشه که به اینا عمل کنه ملته ما هستس تازه اون مناسبتی که شما لغب غربی دادی یکیشون که ولنتاین هستش در ایران باستان روز 5 اسفند روز سپندارمزدگان روز عشقه از کی تا حالا تولد حضرت مسیح شده غربی
3. من خودم با بعضی از نوع اهنگ ها مخلافم مثل رپ.راک و.... اما بعضی از موسیقی ها درد و رنج و مشکلات زندگیو بیان میکنه قطعا ازادی بیان هستش در مورد دفاع مسلمونا اخه مردم ما کی گفتن وحشی گری شما قطعا اشتباه میکنن قطعا گفته شده اون کسایی که فکر میکنن کارشون دفاعه مثل داعش در اصل دارن وحشی گری میکنن
4. سجده کردن در مقابل مقبره کوروش حتما به معنی پرستیدن اون نیستش در اصل تشکر از کار هایی که برای ملتش کرده در مورد مقبره امامان و معصومین بگم که شما کاملا غلط هستین تا جایی به این کارا میگن خرافه پرستی اونم در زمان های خاص مثل زمانی که زریح امام حسین رو داشتن به عراق میبردن از ایران مردم از اونجا داشتن زیارت میکردن به اینکه بیش از حد باشه میگن خرافه پرستی
5. گریه و اشک برای مرتضی پاشایی برای این بود که ایشان یه خواننده جون بودن و زود از دنیا رفتن در مورد عزاداری امام حسین که ما داریم اونو هر سال انجام میدیم حالا چون برای یه جوون فقط یه سال این کارو انجام دادیم خار شده رفته شده تو چشم شما
6.در مورد حجابم بگم همین رفتاره که مردم اینجوری شدن این حجاب بستگی یه فرهنگ و عفت داره اگه دختر دختر با عفتی باشه با همون ساپورتم جوری میاد که
بقیه بهش بد نگاه نکنن شما یه نگاهی به کتاب فرهنگ برهنگی و برهنگی فرهنگی بکنی بد نیست
این داستان سر درازی نداره شما کاری میکنی که تا اون عالم هم میره
قبلا از اینکه یه طرفه نگاه کنین از او طرف هم خبر داشته باشین
بسم الله الرحمن الرحیم
1- بنده نظرم بر بهانه جویی هایی بود که خیلی ها میکنن. نه اینکه بیاییم در مقوله خود اون ها بحث کنیم. عده ای هستند که سفرهای آنتالیاشون ترک نمیشه بعد تا میشنون کسی رفته کربلا، می رن بالای منبر، که ای بابا پولت را برداشتی رفتی زیارت؟؟؟ به جاش میدادی به فقرا. هرچند در مورد مکه که حداقل یکبارش بر هر انسان مسلمان مستطیعی واجب است و در مورد کربلا هم که گفته شده است حتی شده پول قرض کنید و به این زیارت بروید. شما کلا بحث بین اسلام و عرب را با هم یکی پنداشته اید.
2- بنده عرض کردم این شعر در مورد جماعت خاصی است نه همه ملت. اکر لازمه که براتون بیارم نه از مردم عادی، بلکه از اساتیدی! که در دانشگاه ها و مجالس علمی مطرح کرده اند: گه چرا باید بعد از هزار سال ما عزادار جنگ دو عرب باشیم؟؟؟ ما عرض کردیم تبریک کریسمس(یعنی آداب و رسومش مثل درخت کاج و...) و گرنه ما هم از ولادت این پیامبر برزگ شاد می شویم. هرچند روز میلادشان در اون روز نیست.
3-بازم عرض میکنم این شعر بیان کننده ویژگی همه ملل ایران نیست.
4- مقایسه این دو شخصیت قیاسی است اشتباه که بحثش در اینجا نمیگنجد، مایل باشید در تاپیکی جداگانه به آن می پردازیم. اتفاقا این شعدر در مورد همین قیاسهای اشتباه بود. در ضمن در مورد
ضریح امام حسین هم در همین تاپیک بحثش شده است.
5-نه دوست گرامی. خار نشده در چشم ما

بنده خودم نیز از فوت دردناک ایشان ناراحت شدم. بحثم در مورد سوء استفاده هایی بود که داشت از ایشان میشد. الان شما اون مردمی را که در مراسم ایشان اومده بودند را عزاداران واقعی ایشان می دانید؟ خود شخص شما بعد از دویست سال، دوست دارید مردم در مراسم عزاداری اقوامتان گوشی به دست جمع بشن و عکس یه هوویی و سلفی و.. بگیرن.
تازه برای هنرمندانی که چندین و چندین بار در اوج تکبر اومدن و گفتن تو زندگی ما دخالت نکنید.... (منظورم اصلا در اینجا مرحوم پاشایی نیست)
6- والا ما جور خاصی عمل نکردیم... بله اصلا آدم باید دلش پاک باشه و خودش آدم نجیبی باشه. وگرنه میتونه لخت و عور هم در خیابان بیاد ولی کاری کنه بقیه بهش نگاه بد نکنن

بنده به شدت مخالف این بحث دل پاک و ... هستم. اگر مسلمانیم و اکر دین را قبول کرده ایم باید بدانیم که دین همه دین است. نمیتوانیم بگیم آقای دین! شما این را گفته ای برای خودت گفتی... من چون دلم پاکه یه جوری رفتار میکنم که....
با عرض معذرت خدمت خانم های این تالار !
چقدر زنان و دختران ایران حسادت میورزند.
گلشیفته رفت اونطرف موفق هم شد و تو چندید و چند فیلم ایفای نقش کرد .
تو یکی 2 تا مراسم هم شرکت کرد.
حالا اینجا میکوبیدش !
آنچه مشخص و پر واضح هست این هست که نوع پوشش گلشیفته مخصوصا در کشور های دیگر به هیچ فردی مرتبط نیست .
(۱/اسفند/۹۳ ۲۰:۴۹)زیگموند فروید نوشته است: [ -> ]با عرض معذرت خدمت خانم های این تالار !
چقدر زنان و دختران ایران حسادت میورزند.
گلشیفته رفت اونطرف موفق هم شد و تو چندید و چند فیلم ایفای نقش کرد .
تو یکی 2 تا مراسم هم شرکت کرد.
حالا اینجا میکوبیدش !
آنچه مشخص و پر واضح هست این هست که نوع پوشش گلشیفته مخصوصا در کشور های دیگر به هیچ فردی مرتبط نیست .
جناب فروید شما موفقیت رو تو چه چیزی میبینید؟