تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گلشیفته فراهانی ((جایی دیگر))
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۲/اسفند/۹۳ ۱۰:۴۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]اقای فروید امیدوارم از این موفقیت ها نصیب خودتون وعزیزانتون بشه ...اگه بده به خودتون مربوطه چون شما این مسائل رو موفقیت می دونید

دوباره دیدید یه نفر تازه وارد اومده توی تالار صداتون رو بردید بالا و شروع کردید به تهمت زدن که طرف دیگه جرات نکنه بیاد نظر بده!!!!
این روشها دیگه قدیمی شده خانوم.

(۲/اسفند/۹۳ ۱۰:۴۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]خانوم کوروش بعضی تفاسیرتون علما رو هم شرمنده می کنهSurprise

خیر این شمایید که مفسر قرآنید.ما که هیچ وقت ادعاشو نداشتیم.
جالبه با چه اطمینانی هم از تفسیر صحبت میکنید که انگار خودتون مفسر قرآنید.!!!!
اون که دیدید آیه قرآن بود با معنیش هیچ تفسیری هم در کار نبود.
خب البته میدونم شما معنی آیات قرآن رو هم مطابق سلیقه خودتون تغییر میدید.!!!

(۲/اسفند/۹۳ ۱۰:۴۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]زنی که به فحشاء معروفه وبه مفسده خودش افتخار می کنه واونو ترویج می ده به نظره شما مطابق اون ایه قرانه ؟؟؟؟؟

خانوم این حرفتون رو باید ثابت کنید وگرنه مجازاتش در دین اسلام مشخص هست.
شاید توی فیلمهای ناجور بازی کرده باشه ولی دلیل نمیشه بهش بگید فاحشه.
معروف بودن کسی هم به مفسده چیزی رو ثابت نمیکنه.
آیه قرآن هم برای همه انسانهای روی زمین نازل شده نه برای شما و دوستاتون.

(۲/اسفند/۹۳ ۱۰:۴۲)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]دوستان ما به این افراد افتخار می کنیم

باز جوگیر شدید!!!
بقیه رو نمیدونم ولی من به این خانوم افتخار نمیکنم و در عین حال بهش توهین هم نمیکنم....
ولی شما از هر کی خوشتون نیاد بهش توهین میکنید.
همین الان بهش گفتید فاحشه.
اینقدر راجب به گلشیفته حرف نزنید. نمیدونم یا حسادت هست یا کینه شخصی!
نه گناهان گلشیفته رو به حساب ما مینویسند، نه گناهان مارو به حساب اون. حرف زدن راجب بهش فقط باعث میشه که طرف فکر کنه کسی شده. بزار هر کاری میخواد بکنه رو بکنه. به ما چه. به قول شاعر : Let it Go!
من باید ثابت کنم که ایشون فحشاء کردن چشمBig Grinهمینم مونده ....شما اگه فی*ل*تر شکن دارین برین فیلماشون رو ببینید...منم تو اون دنیا حتما جواب خدا رو می دم

مگه من حرف بدی به اقای فروید زدم چطور من به اون خانوما افتخار کنم کار بدیه ایشون افتخار کنن کارشون درسته....می شه شما ازشون دفاع نفرمایید...خودشون انسان حی وحاضرن...

شان نزول ایه ای که شما بهش استناد فرمودینHeart
و گفته‏اند: جمله «وَ لا نِساءٌ مِنْ نِساءٍ» در باره «امّ سلمه» نازل گردید که بعضى از همسران پیامبر صلّى اللّه علیه و اله او را به خاطر لباس مخصوصى که پوشیده بود، یا به خاطر کوتاهى قدش مسخره کردند، آیه نازل شد و آنها را از این عمل بازداشت
بسیارى از افراد بى‏بند و بار در گذشته و حال اصرار داشته و دارند که بر دیگران القاب زشتى بگذارند و از این طریق آنها را تحقیر کنند، شخصیتشان را بکوبند، و یا احیانا از آنان انتقام گیرند، و یا اگر کسى در سابق کار بدى داشته سپس توبه کرده و کاملا پاک شده باز هم لقبى که بازگو کننده وضع سابق باشد بر او بگذارند.
اسلام صریحا از این عمل زشت نهى مى‏کند، و هر اسم و لقبى را که کوچکترین مفهوم نامطلوبى دارد و مایه تحقیر مسلمانى است ممنوع شمرده.
در حدیثى آمده است که روزى «صفیّه» دختر «حى بن اخطب» (همان زن یهودى که بعد از ماجراى فتح خیبر مسلمان شد و به همسرى پیغمبر اسلام صلّى اللّه علیه و اله در آمد) روزى خدمت پیامبر صلّى اللّه علیه و اله آمد در حالى که اشک مى‏ریخت، پیامبر صلّى اللّه علیه و اله از ماجرا پرسید، گفت: عایشه مرا سرزنش مى‏کند و مى‏گوید: «اى یهودى زاده»! پیامبر صلّى اللّه علیه و اله فرمود: «چرا نگفتى پدرم هارون است، و عمویم موسى، و همسرم محمد!» در اینجا بود که این آیه نازل شد.
به همین جهت در پایان آیه مى‏افزاید: «بسیار بد است که بر کسى پس از ایمان نام کفر آمیز بگذارید» (بِئْسَ الِاسْمُ الْفُسُوقُ بَعْدَ الْإِیمانِ).
و در پایان آیه براى تأکید بیشتر مى‏فرماید: «و آنها که توبه نکنند (و از این اعمال دست بر ندارند) ظالم و ستمگرند» (وَ مَنْ لَمْ یَتُبْ فَأُولئِکَ هُمُ الظَّالِمُونَ).
چه ظلمى از این بدتر که انسان با سخنان نیش‏دار، و تحقیر و عیبجوئى، قلب مردم با ایمان را که مرکز عشق خداست بیازارد

دقت فرمودین قلب مردم با ایمان وکسانی که توبه کرده وپاک شدن....شما اثبات بفرمایید که ایشون توبه کردن...
حسادت در وجود زنان و دختران ایرانی همیشه بوده و هست . البته کلا در وجود زنان هست . اما برخی زنان با مناعت تبع و منش و بزرگی آن را از وجودشان خارج میکنند اما برخی

نقل قول:
فقط مونده یکی بیاد اینجا و از عملکرد بازیگران فیلمهای مستهجن دفاع کنه

موندم آدمی که عقایدش با رویکرد این سایت 180 درجه فرق داره به چه دلیل باید بیاد اینجا و ثبت نام کنه و ارسال داشته باشه

طبق کدوم سند و مدرک بازیگر فیلم مستهجن بوده است ؟
برای همیهنان عزیز این صحبتهای گوهربار رو مستند کنید .

نقل قول:
بعله خیلی جالبه ...ما دختران مسلمان به دختری حسادت می کنیم که نهایت موفقیتش بازی در فیلم های پورن و نقش زنان روسپی بوده ....ای خدا چه موفقیتی

اقای فروید امیدوارم از این موفقیت ها نصیب خودتون وعزیزانتون بشه ...اگه بده به خودتون مربوطه چون شما این مسائل رو موفقیت می دونید
در کدوم سند و مدرک معتبر این خانم بازیگر فیلم پورن بوده میشه نام فیلم و مشخصایش رو برای من و دیگر خوانندگان بگید و ادعای خودتون رو مستند بفرمائید ؟

نقل قول:
من باید ثابت کنم که ایشون فحشاء کردن چشم
[تصویر: biggrin.png]
همینم مونده ....شما اگه فی*ل*تر شکن دارین برین فیلماشون رو ببینید...منم تو اون دنیا حتما جواب خدا رو می دم

مگه من حرف بدی به اقای فروید زدم چطور من به اون خانوما افتخار کنم کار بدیه ایشون افتخار کنن کارشون درسته....می شه شما ازشون دفاع نفرمایید...خودشون انسان حی وحاضرن...

گلشیفته فراهانی در قسمت جدید سری فیلم‌های «دزدان دریایی کارائیب» با عنوان «مردان مرده قصه نمی‌گویند» بازی خواهد کرد. تولید این فیلم مدتی است که در استرالیا آغاز شده است.
به گزارش هالیوود ریپورتر، همانند چند قسمت قبلی باز هم جانی دپ نقش «جک گنجیشکه» را در این فیلم ایفا خواهد کرد و البته خاویر باردم نیز عهده‌دار نقشی در «دزدان دریایی کارائیب ۵» خواهد بود.
جفری راش، کایا اسکودلاریو، برنتون توایتز و استفن گراهام نیز دیگر بازیگران این فیلم دنباله‌دار هستند و لوکیشن‌های آن هم در کویینزلند استرالیا خواهد بود.
اسپن سندبرگ و یواخیم رانینگ کارگردانی پنجمین قسمت از این مجموعه را به عهده دارند. «دزدان دریائی کارائیب» تاکنون ۳.۷ میلیارد دلار در دنیا درآمد داشته است و در زمره پرفروش‌ترین آثار سینمای جهان به شمار می‌رود.
«نفرین مروارید سیاه»، «صندوق مرد مرده»، «پایان جهان» و «سوار بر امواج ناشناخته» قسمت‌های دیگر این مجموعه هستند که بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۱ به نمایش درآمده‌اند.
هنوز مشخص نشده که گلشیفته فراهانی در فیلم جدید این مجموعه ایفاگر چه نقشی خواهد بود.
[تصویر: 2D200AC2-1FE7-4AA9-94C6-706733472A94_w268_r1.jpg]
از این بازیگر جوان ایرانی که چندی پیش انتشار عکس‌های برهنه او در نشریه فرانسوی «اگوئیست» بازتاب‌های متفاوتی را به‌خصوص در فضای مجازی و رسانه‌های ایرانی برانگیخت، در ماه‌های گذشته فیلم سینمایی «اکسدوس؛‌ خدایان و پادشاهان» به کارگردانی ریدلی اسکات در بسیاری از کشورهای دنیا به اکران عمومی درآمد.
این فیلم که گلشیفته در آن نقش بسیار کوتاهی را عهده‌دار بود،‌ روایتی تازه از ماجرای «موسی» و خروج او و قوم بنی اسرائیل از مصر را به تصویر می‌کشید.
فیلم ریدلی اسکات توفیق چندانی در گیشه به‌دست نیاورد و با فروش ۶۴ میلیون دلاری در سینماهای آمریکای شمالی،‌ در قبال تولید ۱۴۰ میلیونی‌اش با یک شکست تجاری روبرو شد.
از دیگر فعالیت‌های گلشیفته فراهانی در سال یکی دو سال اخیر می‌توان به بازی در نقش کوتاهی در فیلم فرانسوی «بهشت»،‌ ایفای نقش در یک فیلم فرانسوی دیگر با نام «نفس من»، بازی در فیلم «گلاب» ساخته «جان استوارت» بر مبنای خاطرات مازیار بهاری در کنار «گائل گارسیا برنال» و شهره آغداشلو اشاره کرد.
او همچنین در فیلمی با عنوان «آلتامیرا» در کنار آنتونیو باندراس هم ایفای نقش کرده است. این فیلم محصول مشترک فرانسه و اسپانیا است و به زبان انگلیسی تولید می‌شود.
«آلتامیرا» یک درام تاریخی است که کارگردانی آن را «هیو هادسن» بر عهده داشته است. آقای هادسن پیش از این، چند فیلم سینمایی از جمله «ارابه‌های آتش» را کارگردانی کرده که برای آن نامزد دریافت اسکار بهترین کارگردانی هم شده است.
در فیلم جدید «هیو هادسن»، گلشیفته فراهانی در نقش «کانچیتا»، ‌همسر آنتونیو باندراس بازی کرده است؛ ‌این فیلم، داستان واقعی کشف تعدادی از نقاشی‌های پیش از تاریخ را در یک غار توسط دختری ۹ ساله به نام ماریا و پدرش (آنتونیو باندراس) که یک باستان‌شناس آماتور است، روایت می‌کند.
این غار که «آلتامیرا» نام دارد تاریخ بشریت را دگرگون می‌کند و البته این کشف بزرگ، ‌مخالفین زیادی از جمله برخی متولیان کلیسا را با خود به همراه دارد.
اما غیر از بازی در فیلم «آلتامیرا»، گلشیفته فراهانی یک فیلم فرانسوی دیگر را هم در نوبت دارد تا در آن بازی کند. او قرار است در فیلم «دو دوست» به کارگردانی «لوئیس گارل» به عنوان بازیگر حضور پیدا کند.
این فیلم، ‌اولین ساخته «لوئیس گارل» خواهد بود که پیش از این به عنوان بازیگر در تعداد زیادی فیلم از جمله «رویایی‌ها» ساخته «برناردو برتولوچی» بازی کرده است.
(۲/اسفند/۹۳ ۱۷:۵۹)زیگموند فروید نوشته است: [ -> ]حسادت در وجود زنان و دختران ایرانی همیشه بوده و هست . البته کلا در وجود زنان هست . اما برخی زنان با مناعت تبع و منش و بزرگی آن را از وجودشان خارج میکنند اما برخی
من که عرض کردم شما درست می فرمایید ان شالله از این موفقیت های حسادت برانگیز که ما زنان ایرانی رو در حسرتش به اندوه کشانده نصیب عزیزانتون بشه
....این دعا صرفا جهت تهمتی که ردینCool
quote='زیگموند فروید' pid='328660' dateline='1424525366']
طبق کدوم سند و مدرک بازیگر فیلم مستهجن بوده است ؟
برای همیهنان عزیز این صحبتهای گوهربار رو مستند کنید .

در کدوم سند و مدرک معتبر این خانم بازیگر فیلم پورن بوده میشه نام فیلم و مشخصایش رو برای من و دیگر خوانندگان بگید و ادعای خودتون رو مستند بفرمائید ؟

[/quote]

گلشیفته فراهانی در فیلم مستهجن هالیوودی با نام "درست مثل یک زن" این بار نیز بی‌هویتی خود را به نمایش گذاشت.

به گزارش خبرنگار فرهنگی "ندای انقلاب"، گلشیفته فراهانی فرزند بهزاد فراهانی از بازیگران سرشناس سینمای ایران، پس از آنکه انحطاط اخلاقیش را با برهنگی و رقاصه‌گی در فیلم‌های متعددی به نمایش گذاشت، در آخرین گام سقوطش در گرداب مسائل غیر اخلاقی، پس از قبول نقش یک روسپی و توهین به هویت زنان افغانی، این‌بار نیز در نقش یه رقاصه زن عرب به هویت زنان عرب نیز توهین و بی هویتی خود را به نمایش گذاشته است.
گلشیفته فراهانی در فیلم "درست مثل یک زن" نقش یک زن مهاجر عرب را دارد. وی پس از جدایی از همسرش به دنبال کار مورد علاقه‌اش ” رقص عربی” می رود. فیلمی در ژانر موزیکال و درام به کارگردانی رشید بوچارب و بازی سینا میلر، گلشیفته فراهانی و بهار سومخ، ساخته مشترک فرانسه، امریکا و انگلستان در سال ۲۰۱۲ میلادی است.

[تصویر: 4.jpg]

[تصویر: 6.jpg]
فیلم جدید گلشیفته فراهانی به نام "درست مثل یک زن" در فصلِ آینده اکران خواهد شد.

این بازیگر زن سینمای ایران که پس از فتنه ۸۸ با خواندن اشعار القايي جوانان را تشویق به آشوب در کشور می کرد، چنان شخصیت بی هویتی پیدا کرده و به بی‌پولی خورده که به گفته دوستانش گاهي براي امرار معاش خود مجبور بود در ساعت هاي خلوت، به خيابان هاي پاريس رفته و با نقاب بر صورت ساز بنوازد تا بتواند هزينه زندگي خود را تامين كند که پس از روبرو شدن با این شرایط تلاش كرد تا با عريان شدن در برابر دوربين دوباره مورد توجه قرار گرفته و به ذهن ها برگردد. که هم اکنون نقش روسپی ها را در فیلم های دست چندم هالیوودی بازی می کند.
[تصویر: 11.jpg]

بهزاد فراهانی نیز در واکنش به عملکرد دخترش به جای پاسخگو بودن با طفره رفتن از این موضوع گفته بود که من در این کشور زندگی می کنم ومسائل دخترم به من ارتباطی ندارد. نمی دانم چرا هر چه می گویم کسی حرف هایم را متوجه نمی شود.
[تصویر: 14.jpg]

[تصویر: 15.jpg]
حضور گلشیفته فراهانی در فیلم‌های اینچنینی و ایفای نقش‌ روسپی و رقاصه در حالی صورت می‌گیرد که هالیود و هنر فیلم سازی ابزاری در دست نظام سلطه و صهیونیسم برای هجمه فرهنگی و بی‌هویت کردن ملت‌ها است.

من موافق صحبت و بحث زیاد در مورد این خانوم نیستم و لی چیزی که عیان است اینه که توهینی به کسی نشده و کارهای ایشون درفیلم هاشون و در سخناشون مشخصه...وقتی یک زن ارزش خودشو از موجودی والا و مهم و باارزش بالا برای جامعه و همچنین بنده ی دوست داشتنی خدا بودن به یک کالا و ابزاری برای تهییج جنسی میرسونه و افتخار خودشو کشف حجاب و بازی در فیلمای تحریک امیز میدونه فقط باید تاسف خورد و ازاین نمونه ها کم نیستن حتی درکشور خودمون.
خیلیا شاید اونو الگو قرار بدن ...به عقیده من بیاین جایگاه زن رو ازدیدگاه خداوند خوب برای مردم جابندازین اونوقت این افرادم صبح تاشب هر کاری بخوان بکنن مهم نیست.چون واکسینه میشه اجتماع و به اگاهی لازم میرسه.همین دختر هم شاید به دلیل خوب جانیفتادن جایگاهش دردیدگاهش دست به این کارا زده باشه.
(۲/اسفند/۹۳ ۱۱:۱۳)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]من باید ثابت کنم که ایشون فحشاء کردن چشمBig Grinهمینم مونده ....شما اگه فی*ل*تر شکن دارین برین فیلماشون رو ببینید...منم تو اون دنیا حتما جواب خدا رو می دم

اون چیزی که شما توی فیلم می بینی تظاهر به اون عمل قبیح هست نه خودش.پس نمیتونید بگید فاحشه.
هر وقت شما تونستی ثابت کنی این خانوم اون عمل زشت رو انجام داده خب بله حرفت درسته ولی اگه به غیر از این باشه شما مقصری.

(۲/اسفند/۹۳ ۱۱:۱۳)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]....می شه شما ازشون دفاع نفرمایید...خودشون انسان حی وحاضرن...

من هر وقت احساس کنم حق کسی داره ضایع میشه ازش دفاع میکنم.

(۲/اسفند/۹۳ ۱۱:۱۳)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]دقت فرمودین قلب مردم با ایمان وکسانی که توبه کرده وپاک شدن....شما اثبات بفرمایید که ایشون توبه کردن...

شما اثبات کن که خودت کاملا بی نقص و اشتباه هستی که به خودت اجازه میدی راجع به دیگران قضاوت کنی.
توبه کردن یا نکردن ایشون چه ربطی به شما داره؟؟؟
اصلا اینکه این خانوم چکار میکنه و چه شکلی زندگی میکنه چه ربطی به ما داره؟؟
(۲/اسفند/۹۳ ۲۰:۲۰)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]اون چیزی که شما توی فیلم می بینی تظاهر به اون عمل قبیح هست نه خودش.پس نمیتونید بگید فاحشه.
هر وقت شما تونستی ثابت کنی این خانوم اون عمل زشت رو انجام داده خب بله حرفت درسته ولی اگه به غیر از این باشه شما مقصری.
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinیعنی اخر توجیح بود ...اخره سالی دله یه ملت رو شاد کردین...خدا خیرت بدهHeart
(۲/اسفند/۹۳ ۲۰:۲۰)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]من هر وقت احساس کنم حق کسی داره ضایع میشه ازش دفاع میکنم.
شما خودت رو ناراحت نکن خودشون دفاع کردن از حق ضایع شدشون به منو شما فرمودن به موفقیت این بانوی پاکدامن حسادت می ورزیمWink

(۲/اسفند/۹۳ ۲۰:۲۰)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]شما اثبات کن که خودت کاملا بی نقص و اشتباه هستی که به خودت اجازه میدی راجع به دیگران قضاوت کنی.
توبه کردن یا نکردن ایشون چه ربطی به شما داره؟؟؟
اصلا اینکه این خانوم چکار میکنه و چه شکلی زندگی میکنه چه ربطی به ما داره؟؟
مگه من گفتم خودم پاکم؟؟
به ما ربطی نداره اما وقتی از ایشون به عنوان ابزار برای تحقیر ایران استفاده می کنن خودششونم کاملا موافق وهمراه برای ضربه زدن به مملکت هستن ...به ما مربوط می شه
چطور چیزای دیگه به ما مربوطه نمی فرمایید زندگی شخصی مردم اینجا که رسید شد زندگی مردم؟؟؟؟
(۲/اسفند/۹۳ ۲۰:۳۴)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinیعنی اخر توجیح بود ...اخره سالی دله یه ملت رو شاد کردین...خدا خیرت بدهHeart

برو خودتو مسخره کن......
چیزی که من نوشتم هم قانونیه هم شرعی.یعنی باید ثابت بشه که شخص اون عمل زشت رو در واقعیت انجام داده و شاهد هم براش باشه......اونوقت ثابت میشه.دیگه بیشتر از نمیشه توضیح بدم.حتما میفهمید چرا!!!
خوبه توی دینمون هم این همه توصیه شده که حق ندارید گناه کسی رو بر ملا کنید چه برسسه به چیزی که ثابت هم نشده.
ضمنا در نظر داشته باشید مسخره که میکنید بعدا به وقتش براتون جبران میکنم.
نقش یه زن افغانی که به عنوان یه زن روسپی بوده ..بدن کاملا عریانش به نمایش درمیاد...عکس هنریه!!!
باشه این شما واینم عکسای هنری برای خودتون...
ماهم عقب افتاده ...شما درست می گید اون آدمی که اسمش رو الگوی خود کردین.....
کسی از سینمای داخلی نه حرف زد نه دفاع کرد...هرگندی که باشن. درخفا هست...هیچ کجای دین هم نگفته گناه علنی بهتر از گناه پنهانه..بلکه برعکس این گناه آشکار ودر ملاعام هست که مجازات داره نه گناه در خفا...آقای تحصیلات حوزوی مقلد فروید...

اون لینکی هم که دادین جوابش اینهBig Grin
یه ویدویو تایید نشده که اصلا نتونستن هویت دو طرف رو روشن کنن وصرفا نسبت دادن به دو طرف...از اون دروغ های آخره سال هست که صرفا باید بهش لبخند زد وگفت برخلاف تصور شما ملت همه از پشت کوه سرازیر نشدن...
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع