تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گلشیفته فراهانی ((جایی دیگر))
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
(۲/اسفند/۹۳ ۲۳:۵۰)Dido Armstrong نوشته است: [ -> ]آقای افشین.
اگه ایشون اینجا ثبت نام نکنند برن تو سایت های ضد انقلاب و ضد دینی ثبت نام کنند چی؟ راضی میشید؟

بنده میگم ایشون برن توی سایتهایی که هم عقیده با خودشون هست عضو بشن
این سوالتون معنیش اینه که یا ایشون بچه دو ساله هستن و یا به دنبال حقیقت
اولآ بچه نیستن خودشون میتونن فکر کنن تصمیم بگیرن
ثانیآ اگه دنبال حقیقت بودن تاپیک جدید میزدن سوال مطرح میکردن نه اینکه توی اولین ارسالشون از موفقیت خانم گلشیفته صحبت کنن
بنده خوشحال میشم کسی به دنبال پیدا کردن حقیقت باشه
(۳/اسفند/۹۳ ۷:۳۰)افشین نوشته است: [ -> ]بنده میگم ایشون برن توی سایتهایی که هم عقیده با خودشون هست عضو بشن
این سوالتون معنیش اینه که یا ایشون بچه دو ساله هستن و یا به دنبال حقیقت
اولآ بچه نیستن خودشون میتونن فکر کنن تصمیم بگیرن
ثانیآ اگه دنبال حقیقت بودن تاپیک جدید میزدن سوال مطرح میکردن نه اینکه توی اولین ارسالشون از موفقیت خانم گلشیفته صحبت کنن
بنده خوشحال میشم کسی به دنبال پیدا کردن حقیقت باشه
خب
شما حقیقت رو میدونید ؟ چه سند محکمه پسندی وجود داره برای اینکه شما حقیقت رو میدونید و من بیخبرم ؟
سوال بعدی اینه که
سایت های هم راستا با اندیشه من یه چنتا معرفی کنید من برم اونجا . چون من نمیشناسم
خودتون سایت بزنید ..بلاخره اندیشه شما 7 میلیارد طرفدار داره ...یکی مثه فروید خدای خدایانشه ...طرفدار پیدا می شه غصه نخورید...
ادمهای موفق خیلی موفق بسیار بسیار موفق هم میان شرکت می کنن وخودشیفته به عنوان یک الگو برای زنان ازاد ایران معرفی می کنن کسی که تنها هنرش برای عرضه به دنیا عریان کردن بود از فکر منطق وشعورش استفاده نکرد تا زن موفق البته به گمان امثال من باشه ....
این که به اسم هنر سعی می کنید همه عالم رو توجیه کنید حتی جنایات یک عده کودک کش کار جالبیه که باز می طلبه شما همون سایت خودتون رو بزنید...
چون همون جور که گفتین زنان حسود این تاپیک این خانوم رو هرچقدر هم پاک وهنرمند باشه به عنوان یه زن موفق نمی شناسن...بخاطر همون حسودیشونه بعلهBig Grin
به نام خدا

واقعا تاسف برانگیزه

الان چی قراره ثابت بشه؟؟؟
اصلا معلوم هست داریم از چی دفاع یا به چی اهانت میکنیم؟؟؟
دیدگاه و راهی که این خانم در پیش گرفته کاملا معلوم هست و طبق مصاحبه هاشون و فیلم ها و عکسهایی که گرفتن همه چی روشنه ، خوب یا بد بودنش کامــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا پیداس و فک نمیکنم لازم باشه 6 صفحه با هم جدل کنیم و به خودمون بی احترامی کنیم

هر کس هم این شیوه محبوبیت رو میپسنده و بهش افتخار میکنه ، به سلامتی میتونه الگو برداری کنه

ولی صحبت در مورد ایشون دیگه قدیمی شده
خودشم میدونه
فقط هر چند وقت یه بار که به فراموشی سپرده میشه دست به عملیات انتحاریBig Grin میزنه
بارها و بارها این تاپیک ها زده شده حالا یا در مورد ایشوون یا امثالهم

به نظرم بحثتون کاملا بی مورده
بسم الله

(۳/اسفند/۹۳ ۱۱:۰۲)nasimesaba نوشته است: [ -> ]به نام خدا

واقعا تاسف برانگیزه

الان چی قراره ثابت بشه؟؟؟
اصلا معلوم هست داریم از چی دفاع یا به چی اهانت میکنیم؟؟؟
دیدگاه و راهی که این خانم در پیش گرفته کاملا معلوم هست و طبق مصاحبه هاشون و فیلم ها و عکسهایی که گرفتن همه چی روشنه ، خوب یا بد بودنش کامــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلا پیداس و فک نمیکنم لازم باشه 6 صفحه با هم جدل کنیم و به خودمون بی احترامی کنیم

هر کس هم این شیوه محبوبیت رو میپسنده و بهش افتخار میکنه ، به سلامتی میتونه الگو برداری کنه

ولی صحبت در مورد ایشون دیگه قدیمی شده
خودشم میدونه
فقط هر چند وقت یه بار که به فراموشی سپرده میشه دست به عملیات انتحاریBig Grin میزنه
بارها و بارها این تاپیک ها زده شده حالا یا در مورد ایشوون یا امثالهم

به نظرم بحثتون کاملا بی مورده

بهتر نیست وقت و انرژی خود را صرف موضوع مفیدتری کنیم!
به علتی که در "نقل قول" بالا گفته شده است، این موضوع بسته می شود.
اگر اعتراضی وجود دارد به بنده ارسال کنید، حتما پیگیری خواهم کرد.

با سپاس
یا علی مدد
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع