۵/اسفند/۹۳, ۱۹:۵۴
بسم الله
ابتدا از همه دوستان عذر می خواهم اگر این موضوع ارتباط زیادی به مباحث تالار بیداری اندیشه ندارد.
شاید شما نیز درباره سفر بدون بازگشت به مریخ (پروژه Mars One) چیزهایی شنیده باشید. بطور خلاصه خدمت شما عرض می کنم که در این پروژه حدود 30 نفر انتخاب شده و در سال 2025 به مریخ اعزام می شوند. نکته قابل توجه این است که سفر به مریخ بدون بازگشت می باشد.
به نقل از ویکیپدیا:
وبلاگ فارسی پروژه مارس وان
دانلود فایل صوتی مصاحبه با سعید قندهاری یکی از سه ایرانی منتخب در بین صد نفر پایانی این پروژه
متن مصاحبه در سایت خبری انتخاب
خبر انتخاب سه ایرانی در این پروژه در خبرگزاری مهر
با توجه به توضیحات بالا چند سوال به ذهنم رسید که می خواهم با شما مطرح کنم:
توجه داشته باشید که در این سفر به شدت با تنهایی، فضاهای کوچک، نبود جاذبه، محدود بودن غذاها و آب و ... مواجه خواهید شد.
با سپاس
یا علی مدد
ابتدا از همه دوستان عذر می خواهم اگر این موضوع ارتباط زیادی به مباحث تالار بیداری اندیشه ندارد.
شاید شما نیز درباره سفر بدون بازگشت به مریخ (پروژه Mars One) چیزهایی شنیده باشید. بطور خلاصه خدمت شما عرض می کنم که در این پروژه حدود 30 نفر انتخاب شده و در سال 2025 به مریخ اعزام می شوند. نکته قابل توجه این است که سفر به مریخ بدون بازگشت می باشد.
نقل قول:
به نقل از ویکیپدیا:
نقل قول:مارس وان پروژه پرواز فضایی خصوصی به رهبری کارآفرین هلندی باس لانسدورپ برای ایجاد یک کلونی دائمی انسان جهت اسکان انسان در مریخ است. این شرکت که در سال ۲۰۱۰ تاسیس شده اعلام کرد بر اساس فناوری های موجود یک نقشه راه واقع بینانه و یک برنامه مالی برای این پروژه ارائه کرده است و این ماموریت را کاملاً عملی می داند. نخستین گروه از انسانها قرار است در سال ۲۰۲۳ بر روی مریخ فرود آیند تا ساخت این کلونی را آغاز کنند و یک گروه چهار نفره از فضانوردان نیز هر دو سال به آنها افزوده می شود.
نخستین محموله در سال ۲۰۱۶ که شامل یک ماهواره مخابراتی راهی مریخ خواهد شد. این پروژه توسط خرارد توفت فیزیکدان برنده جایزه نوبل تایید و حمایت شده است.
ثبت نام کنندگان از کشور ایران
از ميان ٢٠٠ هزار نفر نامزد اولیه سفر بي بازگشت به مريخ كه در اين پروژه ثبت نام كردند، در تاریخ ۲۱ فوریه ۲۰۱۵ تنها صد نفر باقی ماندهاند. آنها بايد چالشهاي زيادی را پشت سر بگذارند تا در ميان ٢٤ نفر نهايی براي سفر يك طرفه به مريخ باشند. در ميان اين صد نفر سه ايرانی با نامهای سعید قندهاری ۳۴ ساله، صادق مدرسی ۳۰ ساله و الهه نوری ۲۱ ساله حضور دارند. آنها تا کنون تمام اين مراحل را با موفقيت پشت سر گذاشتهاند.
وبلاگ فارسی پروژه مارس وان
دانلود فایل صوتی مصاحبه با سعید قندهاری یکی از سه ایرانی منتخب در بین صد نفر پایانی این پروژه
متن مصاحبه در سایت خبری انتخاب
خبر انتخاب سه ایرانی در این پروژه در خبرگزاری مهر
با توجه به توضیحات بالا چند سوال به ذهنم رسید که می خواهم با شما مطرح کنم:
- آیا این کار از لحاظ عقلی درست است یا خیر؟
- آیا این کار از لحاظ شرعی درست است یا خیر؟
- آیا شما حاضرید بخاطر انجام این کار از خانواده، شغل و همه دارایی هایی خود بگذرید؟
- آیا شما از لحاظ جسمی قادر به بودن در این پروژه هستید؟
- آیا شما از لحاظ فکری قادر به بودن در این پروژه هستید؟
- و سوال اصلی را نیز در نظرسنجی گذاشته ام، خوشحال می شوم پاسخ دهید؟
توجه داشته باشید که در این سفر به شدت با تنهایی، فضاهای کوچک، نبود جاذبه، محدود بودن غذاها و آب و ... مواجه خواهید شد.
با سپاس
یا علی مدد
![[تصویر: roadmap.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8173139434/roadmap.jpg)