تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "شلوار لی"....حتما بخونین
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
نتانیاهو ابله نیست!
بسیار ساده انگارانه است که تصور کنیم نتانیاهو از روی حماقت چنین حرفی زده باشد
نیویورک تایمز می نویسد پس از اظهارات نتانیاهو مبنی بر اینکه : ایرانیان نمی توانند آزادانه زندگی کنند مثلا آنها نمی توانند شلوار جین بپوشند، موزیک غربی گوش دهند و انتخابات آزادانه ای داشته باشند، موجی از کاربران توییتر در ایران با گرفتن عکس های خود در حالی که شلوار جین پوشیده اند به این سخنان اعتراض کردند.
7000 سال تمدن خود را و لباس و شرف و آبروی خود را داریم به یک کشور 70 ساله میفروشیم؟! آنهم به قول خودمان با حرف یک ابله!
هدف این صهیونیست جز این نبود!
آب در آسیاب دشمن ریختید با این کمپین ها و عکسهای شلوار جین پوشیده! به جای اینکه بگوییم افتخار ایرانی لباس قدمت دار اوست!
شلواری را که در آمریکا کارگران به دلیل جنس ضخیم و کاری آن، و رنگی که با کثیف شدن زیاد به چشم نمی آید و قیمتی که برای آن می پردازند، به عنوان شلوار کار انتخاب میکنند؛ به ما که میرسد می شود شلوار مهمانی و تازه به همین هم رضایت نمیدهند. چرا؟!
دانشگاهی در هند، پوشیدن تی شرت و شلوار جین را برای دختران دانشجو ممنوع کرد!

به گزارش روزگار نو، به نقل از روزنامه تایمز هند، کالجی در ایالت باهانا دانشجویان دختر را از پوشیدن شلوار جین و تی شرت منع کرد. مسئولان این دانشگاه معتقدند این لباس ها باعث جلب توجه مردان می شود و مفاسد و دردسرهاس بسیاری به همراه دارد.مدیر این کالج گفته: هرکس این لباس ها را بپوشد باید 400 دلار جریمه بپردازد. وی پیشنهاد کرده، دانشجویان لباس محلی هند را بپوشند.
پس چی شده که پوشیدن آن برای ما افتخار شد؟
کلمه "جین Jen" به چه منظور بر چنین لباسی گذاشته شد؟ معنی Jen چیست؟ و چرا باید آبی باشد؟ آنها که طالب اند بدانند یک جستجوی ساده داشته باشند که کلمه رائفی پور جین را شامل شود. و من یکی این لینکها را آورده ام. در آپارات هم بسیار هست

antisemitism.blogfa.

و در مورد مضرات پوشیدن چنین شلواری که مختصرأ در زیر آورده ام. باز هم برای اطلاعات بیشتر جستجو کنید.
1) چسبیدن شلوار لی به بدن باعث تجمع خون در بافت ها و در نتیجه تعریق بیشتر می شه و به همین دلیل اجازه نمی ده فرد زیاد روی کارش تمرکز کنه.

2) برای آقا پسر ها:فاق کوتاه شلوار لی موجب می شه بیضه ها فرصت رشد پیدا نکنند و وقتی یه پسر بچه از دو سه سالگی این شلوار رو پوشید و تا نوزده بیست سالگی ادامه داد ممکنه به دلیل عدم رشد کافی بیضه هاش توانایی صاحب فرزند شدن رو از دست بده.

3) برای آقا پسر ها:به دلیل این که این شلوار ها اغلب کوتاه هم هستند موجب می شوند اندام آقایون گاهی مشخص باشه(البته شاید بعضی خوششون بیاد ولی این کار هم عرفا و هم شرعا درست نیست.

4) برای دختر خانم ها:مضرات این شلوار برای دختر خانم ها خیلی بیشتر چون بدن حساس تری نسبت به آقایون دارند: پوشیدن این شلوار های تنگ در بلند مدت، احتمال گسترش تومورهای سرطانی را در بافت ها افزایش می ده.

5) برای دختر خانم ها:این لباس ممکنه باعث ایجاد عفونت مثانه بشه.

6) برای دختر خانم ها:از همه مهم تر:خانم ها توجه کنید که جنس بدن شما از بدن مرد ظریف تره؛پس شلوار هایی هم که برای شما دوخته میشه از جنس نازک و لطیف تریه؛حالا وقتی این شلوار به تن می چسبد بدن شما خیلی خوب توش مشخص میشه و برای مرد تحریک کننده تر میشه و حاضر نیست از اون چشم براداره(حالا بعضی ها اینقدر پست شدند که دلشون می خواد دچار این گناه بشند اما جای تعجب داره که بعضی از خانوم هایی هم که این نگاه ها رو نمی خواند ناخواسته دچار این اتفاق میشند.)

7) چون در این لباس‌ ها امکان تبادل هوا وجود ندارد، به خصوص برای بانوان شانس رشد قارچ ‌ها افزایش می‌ یابد. آن جا محیطی تاریک، مرطوب برای رشد سریع قارچ‌ ها در کشاله ‌ران است که خودشان را با خارش و سرخی‌ نشان می ‌دهند. به خصوص در مواردی که شلوار لی تنگ و چسبان باشد.

8) از نظر روان پزشکی : اساسا پوشیدن لباس های تنگ و با جنس های ضخیم و لطیف که تماس لمسی زیادی با پوست دارند زمینه ابتلا به برخی بیماری های جنسی از قبیل : خود ارضایی ، خود نمایی و ... را فراهم می آورد.

9) از نظر پزشکی : به جهت تنگی و نیز ضخیم بودن این نوع لباس ها به دلیل فشار بر غدد چربی سیستم تعرق پوست مختل شده ، لطافت پوست کاهش می یابد و این زمینه برخی بیماری های پوستی مانند : انواع قارچ های پوستی ، اگزما (خشکی و خارش شدید )و... را فراهم می نماید .انواع دیگری از بیماری ها که به جهت تنگی لباس و فشار مداوم و بیش از حد به دستگاه تناسلی رخ می دهد عبارتند از : سوزاک و سفلیس.

10) از نظر شرع نیز لباس هایی که با پوشیدن آنها به کفار شباهت پیدا نماییم حرام است .

11) در برخی مد های این لباس که با توطئه دشمن در ایران به عنوان مد ارایه می شود از طراحی محرک جنسی استفاده می شود که زمینه نگاه گناه آلود را برای فرد بیننده فراهم می آورد به طور مثال در برخی از شلوار های لی از تکنیک تفکیک رنگ جهت جلب توجه استفاده می نمایند یعنی برخی قسمت ها از نوعی ساییدگی و یا کم رنگی برخوردار هستند که توجه بیننده را فراهم می آورد و اگر خواهان یک زندگی سالم و توام با آرامش هستیم، شایسته نیست خود را در معرض نگاه های حرام قرار دهیم زیرا به مرور زمان انرژی منفی این نگاه ها بر زندگی ما اثر خواهد گذاشت
اوه پسر من از قدیم الایام فلسفه جین رو میدونستم
ولی عاشق جین هستم لامصب اخه من عرق زیاد میکنم و شلوار جین اینو نشون نمیده.
کلا عرق میکنما ... نه به خاطر پوشیدن جین.
ولی سعی میکنم امثال یه شلوار دیگه بگیرم ولی نخی نه
مرگ بر نخی :دی
نقل قول:
6) برای دختر خانم ها:از همه مهم تر:خانم ها توجه کنید که جنس بدن شما از بدن مرد ظریف تره؛پس شلوار هایی هم که برای شما دوخته میشه از جنس نازک و لطیف تریه؛حالا وقتی این شلوار به تن می چسبد بدن شما خیلی خوب توش مشخص میشه و برای مرد تحریک کننده تر میشه و حاضر نیست از اون چشم براداره(حالا بعضی ها اینقدر پست شدند که دلشون می خواد دچار این گناه بشند اما جای تعجب داره که بعضی از خانوم هایی هم که این نگاه ها رو نمی خواند ناخواسته دچار این اتفاق میشند

به وضع جامعه حتی اگه نگاه هم نندازید ، باز هم آرزو میکنید که کاش فقط جین تنگ بود...!
جملم سنگین بود ، ایتدایی یه هفته تعطیل Big Grin
(۱۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۳۹)ali amlashi نوشته است: [ -> ]شلواری را که در آمریکا کارگران به دلیل جنس ضخیم و کاری آن، و رنگی که با کثیف شدن زیاد به چشم نمی آید و قیمتی که برای آن می پردازند، به عنوان شلوار کار انتخاب میکنند؛

شرمنده یعنی اینا الان کارگرن؟؟

[تصویر: 220px-Group_at_Piazza_del_Popolo%2C_Rome.jpg]

(۱۶/اسفند/۹۳ ۲۳:۳۹)ali amlashi نوشته است: [ -> ]7) چون در این لباس‌ ها امکان تبادل هوا وجود ندارد، به خصوص برای بانوان شانس رشد قارچ ‌ها افزایش می‌ یابد. آن جا محیطی تاریک، مرطوب برای رشد سریع قارچ‌ ها در کشاله ‌ران است که خودشان را با خارش و سرخی‌ نشان می ‌دهند. به خصوص در مواردی که شلوار لی تنگ و چسبان باشد.

خب اگه اینطوریه خانمها هم میتونن بگن با قرار گرفتن روسری یا چادر روی سر تعربق پوست سر زیاد میشه و چون امکان تبادل هوا هم وجود نداره باعث رشد قارچ ها و بیماری ها پوستی و ریزش مو میشه....که خب تا حدودی هم واقعیت داره.
سلام
اگه نتانیاهو این حرف رو زده پس یعنی دلش میخواد ایرانیها لی بپوشن.به کوری چشمش نپوشیم بهتره مگر اینکه نسبت به شلوار پارچه ای مزایایی داشته باشهWink
شلوار کتون هم جزء همین گروه از شلوارهاست؟کتون چسبندگی نداره به اونصورت در ضمن واسه مناطق گرم هم خیلی خوبه،درسته توش گرمتره ولی خیلی دیرتر نقش میبنده بخاطر تعرق.در ضمن بعضیاشون فاق بلند دارن!
(۱۷/اسفند/۹۳ ۸:۲۲)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]شرمنده یعنی اینا الان کارگرن؟؟

[تصویر: 220px-Group_at_Piazza_del_Popolo%2C_Rome.jpg]

خب اگه اینطوریه خانمها هم میتونن بگن با قرار گرفتن روسری یا چادر روی سر تعربق پوست سر زیاد میشه و چون امکان تبادل هوا هم وجود نداره باعث رشد قارچ ها و بیماری ها پوستی و ریزش مو میشه....که خب تا حدودی هم واقعیت داره.
یعنی الان خانومای چادری یا مرض پوستی دارن یا کچلن!!!
می خواین یه چیزی رو توجیح کنید خواهشا از موهومات القا شده بهره نیرید شما یسر تشریف ببرین دکتر پوست ببین خانوم محجبه بیشتر می بینی یا اینایی که یه کفه دست پارچه روسرشونه!!!
عقل می گه تو این هوای فوق الوده اونی که تا فرقه سرش بیرونه هزار مرض می گیره نه اونی که پوشیده اس از لحاظ پزشکی هم کاملا اثبات شده پوشش سر هیچ تاثیر بر بیماری های پوستی نداره
اما درباره شلوار جین چون اینجا مخاطب اقا هم داره نمی شه توضیح داد ولی اون قسمت هایی که درباره خانوم ها بود کاملا درسته فقط کافیه با یه متخصص زنان دراین باره صحبت بشه...
آخه تمام بازیگرا و مدلهای آمریکایی کارگرن SadSad پول ندارن....

والا من از دوران طفولیت شلوار لی پوشیدم و مشکلی نداشتمBig Grin

کلا حالم از شلوار پارچه ی بهم میخوره...

خیلی شله...سریع حالت خودش از دست میده و وقتی میپوشی انگار پارچه به چوب لباسی آویزون کردیBig Grin
پاچه شلوار خیلی خیلی شله و موقع راه رفتن اذیت میکنه زود به زود کثیف میشه!
سابقه زیادی در جر خوردن داره! کافیه یکم خم بشی........غررررررررررررررررررررججججججججج جر میخورهBig Grin(این بلا سرم اومده که میگم)

الان من شلوار لی دارم! دقیقا 15 روزه نشستمش Big GrinBig GrinBig Grin اصلا هم کثیف نیست

آخه بدبختی اینجاس که شلوار پارچه ی هم مال ما نیست...کت و شلوارم مال ما نیست!

من مثلا باید برم با لباس محل لری بیام تو خیابون که بگم مثلا این لباس منه و اصالت منه!!
یا اینکه با شلوار کردی بیام!
سلام
دوستان یه موردی رو بهش دقت نکردین
شلوار جین در واقع تاریخچه اش از اونجایی شروع میشه که شلوار محکمی میخواستن که کارگرا بتونن زیاد ازش استفاده کنن و تمام دلایلی مثل کثیف نشدن و عرق دیده نشدن و ...
این جمله به این معنی نیست که الان هر کس جین پاشه،کارگره
دوم اینکه خب واقعا شلوار خوش پوشیه،اما همه دکترا قبول دارن که در دراز مدت به دلایلی که همه میدونیم برای سلامتی خوب نیست.مخصوصا فاق کوتاهاش.
سوم اینکه لباس های محلی خیلی هم قشنگ هستند یکم ارق ملی تون رو تقویت کنید،ایرانیا فقط به مرحوم کوروش ارق دارن،بقیه چیزا رو اصلا حساب نمیکنن....

لباس محلی برای سرزمین های خودشون خیلی کاربردیه،مثل لباس چوپانا(لباس شیر فرهاد Smile ) هیبت چوپان رو بزرگتر میکنه که موجودات دیگه ازش بترسن،یا مثلا لباس کردی اولین چیزی که به ذهن من میاره،مرد در لباس رزم
حالا تصور کنید به شما یه لباس میدن که پارچه لطیف داره،شلوارتون هم جین هست،یه از این شالگردنا که هنرمندا میندازن هم دور گردنتونه...
یبارم بهتون لباس کردی میدن با اون کلاه و کمربند خاصشون
تو هر کدوم چه حسی دارید
با لباس اولی میرید سینما
با لباس دومی دوست دارید یه مرد غیور باشید که کارهای مردانه انجام بده
با درست و غلطیش کاری ندارما
اما نوع لباس در دراز مدت روی صفت ادما تاثیر داره
اینو خانوما بهتر متوجه میشن
خانوما لباسشون عوض شه،صداشونم عوض میشهSmile)

پ.ن: من نگفتم سینما نرید
پ.ن2: من نگفتم لباس محلی بپوشید بیاید شهر
پ.ن:من نگفتم جنگ خوبه،مردا همیشه باید اماده باش باشن
پ.ن :خلاصه از حرفای من تفسیر نکنید(سابقه داشتم که میگما)
http://www.safarinejad.ir/article.aspx?i=4&a=163
ببخشید اقایون که فک می کنن اینا توهمه خواهشا نظر یه متخصص اورولوژیست رو هم بخونن...بلکه یه کم از این مقابله تهاجمی دست بردارن
(۱۷/اسفند/۹۳ ۱۱:۳۵)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]می خواین یه چیزی رو توجیح کنید خواهشا از موهومات القا شده بهره نیرید

احسنت! جمله قشنگی بود! ارجاعش می دم به پست فکاهی اول!

راستی دوستان انقدر این مساله رو تو بوق کرنا نکنید اروپایی ها می فهمن ! بگذارید جین بپوشن نسلشون منقرض شه!

(۱۷/اسفند/۹۳ ۱۲:۱۱)یاســین نوشته است: [ -> ]سلام
دوستان یه موردی رو بهش دقت نکردین
شلوار جین در واقع تاریخچه اش از اونجایی شروع میشه که شلوار محکمی میخواستن که کارگرا بتونن زیاد ازش استفاده کنن و تمام دلایلی مثل کثیف نشدن و عرق دیده نشدن و ...
این جمله به این معنی نیست که الان هر کس جین پاشه،کارگره
دوم اینکه خب واقعا شلوار خوش پوشیه،اما همه دکترا قبول دارن که در دراز مدت به دلایلی که همه میدونیم برای سلامتی خوب نیست.مخصوصا فاق کوتاهاش.
سوم اینکه لباس های محلی خیلی هم قشنگ هستند یکم ارق ملی تون رو تقویت کنید،ایرانیا فقط به مرحوم کوروش ارق دارن،بقیه چیزا رو اصلا حساب نمیکنن....

لباس محلی برای سرزمین های خودشون خیلی کاربردیه،مثل لباس چوپانا(لباس شیر فرهاد Smile Wink هیبت چوپان رو بزرگتر میکنه که موجودات دیگه ازش بترسن،یا مثلا لباس کردی اولین چیزی که به ذهن من میاره،مرد در لباس رزم
حالا تصور کنید به شما یه لباس میدن که پارچه لطیف داره،شلوارتون هم جین هست،یه از این شالگردنا که هنرمندا میندازن هم دور گردنتونه...
یبارم بهتون لباس کردی میدن با اون کلاه و کمربند خاصشون
تو هر کدوم چه حسی دارید
با لباس اولی میرید سینما
با لباس دومی دوست دارید یه مرد غیور باشید که کارهای مردانه انجام بده
با درست و غلطیش کاری ندارما
اما نوع لباس در دراز مدت روی صفت ادما تاثیر داره
اینو خانوما بهتر متوجه میشن

تایید

ولی برگشت به دوران قبل نمی شه ارق ملی می شه واپس گرایی!

باید طراحی مناسب با زمانه، از این لباس ها ارائه بشه!
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع