(۲۷/شهریور/۹۶ ۱۶:۴۳)mbanki نوشته است: [ -> ]همانطور که دوستمان مطرح کردند این ایات وروایات همه وعیده نه وعده اگر فرقشو نمیدونید از ایشون بپرسید .خداوند میتونه همه رو ببخشه بکسی هم ربطی نداره خدای خودمون رو مانند یهودیها کت بسته نکنیم
اگر امام علی میتونست ابن ملجم رو ببخشه اگر پیامبر قاتل عمویش رو بخشید اگر حسین ع شمررو ببخشه حقشه ومیتونه .آیا خدای اینان نمیتونه؟
وعيد با حق القول (يعني حكم قطعي و قضاي حتمي) تفاوت دارد.
يك سخن پاياني
اگر بحث در خصوص گناه و معصيت و بخشش گناه به شكلي مطرح شود كه ترس از عقوبت و عدالت خداوند بريزد اين قطعاً انحراف است
اصلاً بايد از خدا ترسيد!
بالاترين مقامات براي خائفان و خاشعان در نزد خدا بيان شده
اميرالمؤنين از ترس و خوف خداوند غش ميكردند
چرا؟
بدترين كاري كه يك به اصطلاح عالم ممكن است انجام دهد اين است كه به شكلي با مخاطب سخن گويد كه گناه در نظرش كوچك بشود
وَإِذَا الْقُبُورُ بُعْثِرَتْ ﴿۴﴾
و آنگاه كه گورها زير و زبر شوند (۴)
عَلِمَتْ نَفْسٌ مَا قَدَّمَتْ وَأَخَّرَتْ ﴿۵﴾
هر نفسى آنچه را پيش فرستاده و بازپس گذاشته بداند (۵)
يَا أَيُّهَا الْإِنْسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ﴿۶﴾
اى انسان
چه چيز تو را در باره پروردگار بزرگوارت مغرور ساخته (۶)
با دو بال تنها ميتوان پرواز كرد نه با يك بال
هم بال خوف
هم بال رجا
در حديثي از حضرت صادق(عليه السلام) مي خوانيم:
«ينبغي للمؤمن ان يخاف الله خوفا كانه يشرف علي النار و يرجوه رجاءا كانه من اهل الجنه؛
[b]سزاوار است بنده مؤمن آن چنان از خدا بترسد كه گويي در كنار دوزخ قرار گرفته و مشرف بر آتش است و آن چنان به او اميدوار باشد كه گويي اهل بهشت است»
جناب لقمان حكيم در وصيتي به فرزندش چنين مي گويد:
«چنان از خدا بترس كه اگر اعمال نيك جن و انس را هم انجام داده باشي باز تو را عذاب مي كند
و چنان به او اميدوار باش كه اگر گناه جن و انس را مرتكب شده باشي تو را مورد رحمت قرار مي دهد»
حال كسي كه به خدا اميدوار است و ميگويد مي بخشد
اگر اين اميدش از ايمان باشد نشانهاي دارد
به قول ميرزا جواد آقا ملكي تبريزي در كتاب شريف المراقبات ميفرمايد:
اگر واقعاً حسن ظن تو به خداست كه ميگويد خدا ميبخشد
پس چرا در مورد رزاقيت به خدا چنين اميدوار نيستي و اندكي از اسباب ظاهري رزق و روزي كه متزلزل شود مضطرب مي شوي؟!!!
در پايان هم توجه شما را به اين حديث قوق العاده ارزشمند توجه ميكنم:
رسول خدا فرمودند: زماني فرا مي رسد كه
اگر مردم در انجام فرامين الهي كوتاهي كنند
مي گويند إن الله غفور رحيم
(همانا خداوند آمرزنده و مهربان است)
و اگر كار حرامي مي كنند مي گويند
إن الله لا يغفر ان شرك به و يغفر مادون ذلك لمن يشاء… (خداوند شرك را نمي آمرزد اما از ساير گناهان براي هر كه بخواهد مي گذرد.)
كافي : 2، 91 ح 12
آنچه مسلم، قطعي و يقيني است
قضاي حتمي خداست
منكر حقانيت اميرالمؤمنين را در بهشت جايي نيست و در دركات دوزخ جايگاهش است!
راستي
من از طرف امام زمان عذر خواهي ميكنم كه قصد انتقام از خليفه اول و دوم را دارند و آنها را نميبخشند
من از طرف امام زمان عذر خواهي ميكنم كه ...
(۲۷/شهریور/۹۶ ۱۷:۰۳)mbanki نوشته است: [ -> ]دوست عزیز قسم خداوند بردادن عذاب هم وعیده وخلف اون ایرادی نداره برای درک مطلب بهتر است خدارو بهتر بشناسیم نه کلام اورا .ضمنا یکی ازآثار جهنم آگاهی دادنه اگر کسی آگاه شد دیگر مگر مریضیم اورا آزار دهیم اون دنیا زندون این دنیا نیست اونجا زندان بان خود خداست
(۲۷/شهریور/۹۶ ۱۷:۰۳)mbanki نوشته است: [ -> ]دوست عزیز
مولتي يوزر گرامي!!! من دوست عزيز شما نيستم
سخني هم از حضرت مسيح عليه السلام:
من بیماران را مداوا کردم و به اذن خدا ایشان را شفا دادم . کور مادر زاد و شخص برص دار به اذن خدا بهبودی دادم و مردگان را زنده کردم ولی شخص احمق را نتوانستم اصلاح و درمان کنم
به آن حضرت گفتند : احمق کیست فرمود شخص خود پسند و خود رای کسی که هر فضیلت و بر تری را برای خود می بیند نه برای دیگران و همه جا حق را به خود می دهد نه دیگران این است احمقی که بهبودی و مداوایش ممکن نیست .