تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نقد و بررسی سخنان حاج آقا آقامیری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
قال الإمامُ عليٌّ عليه السلام
" علموا صبیانکم من علمنا ما ینفعهم الله به لاتغلب علیهم المرجئه برایها "
وسائل الشيعة : 15/197/5.
(۲۸/شهریور/۹۶ ۱۹:۲۵)mbanki نوشته است: [ -> ]بنده سولات شمارو جواب دادم ایات مربوط به قتل نفس وقصاص حالا اگر اشکالی هست بنویسید واگر ازمن خسته شدید بسلامت مزاحم نمیشم اما درمورد بقیه مطالب شما هم بترتیب بنویسم
1- قانون مجازات اسلامی منطبق با قرانه وبرای دنیاست. اما دنیا سایه ای از آخرته بنابراین هرچه دردنیا رخ میده بهترینش درآخرته مثلا اگر اینجا لذت جنسی هست اونجا دراوجه اگر شراب هست اونجا در بهترین وجهه اگر خوراک هست اونجا بهترین خوراکه .مردم منتظر بهترینها دراون دنیایند که سایه ای از اونو اینجا دیده اند عذاب اونجاهم شدیدتر از اینجاست حالا اگر دراین دنیا عفو وجود داره اونجا هم هست اگر دراینجا رهبری مجرمان رو با پیشنهاد قوه قضائیه عفو میکنه دراون دنیا به پیشنها امامام وپیامبران خیلی ها عفو میشند. اشکالی داره ؟ بقول حدیث شما رضایت همه چیز درگرو رضایت زهرای مرضیه است اگر ایشون رضایت بدند شما مخالفید ؟بشما چه مربوطه ؟ ایشون وخداوند تصمیم میگیرند. آیا آن بانوی بزرگوار اونقدر بی رحم هستند مانند آن سان چی نسبت به مسلمونای برمه ؟ یا اینکه مهربونترین انسان روی زمینند .آیا دلش راضی میشه دشمنش برجهنم ؟وای خدا چگونه در بهشت لذت میبره در حالیکه مردم در جهنم می سوزند ؟ البته آدمای بد جنس که توی همین دنیا مردم رو سرکیسه کردند وکشتند اینا اونجاهم کثیفند ولی ادمای خوب همه جا خوبند همهجا اهل بخششند .
2-بنده تضمینی نمیدهم ولی این امر دردایره امکان هست شما دید منفی داری من دید مثبت بزرگان ما هم دید مثبت دارند اقیانوس رحمانیت اوهم در کار است مگر هدف خلقت انسان معرفت خدا نبوده است؟ خوب اگر کسی اونجاهم معرفت یافت مشکلی است دربخشش؟ برای درک مفاهیم قرآن کریم اگر بجای الفاظ بمیون مردم برویم می فهمیم خداوند چه میکند ؟ ممنون

Blush خوشم میاد از افرادی همجون شما .
میدونی چرا ؟ چون بدون اینکه چیزی رو بدونین فقط نقل قول میکنی .
گرامی قانون مجازات رو مثال میزنی برات یچیزایی میتونم بگم که کپ کنی . پس سعی کن مثال میخوای بزنی قشنگ بزنی.
میتونم از قانون مجازات کمک بگیرم برای رد تمام مطالبت ولی واقعا نمیخوام چون جاش اینجا نیست این حرفا .
Blush
از این همه لذت چرا لذت جنسی و شرب شراب رو انتخاب کردین برای نمونه جالبه واقعا . بعد میگن چرا به این بنده گان خدا ایراد میگیرن و برخورد میشه .
گرامی اگه شما یچی شنیدی برای خودت شنیدی ولی بدون اگه میشنوی شراب طهور اون اینهایی نیست که شما میبینی و اون لذتی که میشنوی اینی نیست که حتی لمسش میکنی . پس دقت کن چی میگی .
Blush
اها عذاب : الان به شما گفته بشه که فلان عذاب منتظر فاعل فلان عمل هست میتونی تصور کنی؟
جناب اگه میشنوی جناب اقامیری بیان میکنه یسری مطالب مثلا بیمار بودن و ... ببخشیدا شخص بیمار نیست که بلکه درگیر هست پس دقت کنین در عبارات وقتی میخوای از نگاهی دفاع کنی باید برسی دقیق کنی نه اینکه از یک شخص هرچیز رو بدون دلیل بپذیری وقتی خلافش بوفور وجود داره .
گرامی اون عفوی که شما مثال میزنی خیلی با اونی که اونجاهست فرق داره ، واقعا چرا من دارم پاسخ شما رو میدم نمیدونم ، فقط میدونم دارید مطالب خلاف و غلط زیادی بیان میکنین و میتونه شامل نشر اکاذیب و توهین به شعور و عقل خیلیا باشه .

گرامی رضایت میدن به چی ؟ ایا حضرت به خلاف رضایت میدن ؟ بعدشم شما عفو و شفاعت و ... رو با هم خلط دارید میکنید . یچیزایی شنیدین ولی مفاهیم رو نمیدونین و فقط دارین بیان میکنین .
خخخخخخخخ خیی جالبه این مواقع میشه حضرت اینقدر محربان هستن و ... شروع میشه ب گفتن ولی دقت در نمیکنین که اصلا چیو به چی میخوایین وصل کنین .
واقعا متاسفم برای این تفکر شما
گرامی سر بحث حق و ناجقی دیگه احساس میره کنار . از طرفی چرا در این دنیا نبخشیدن ؟
مگه محربان و دلسوز نبودن ؟
شما از دل ایشون خبر داری که رضایت میدن؟ اگه از حق گذشتن بود باید نشانه ای میبود . جناب نمیخواد برای دیگران تصمیم بگیرید . واضح و روشن هست که تکلیف چیه . پس بجای گزافه گویی سعی کنین چشم باز کنین .
(۲۸/شهریور/۹۶ ۱۹:۲۵)mbanki نوشته است: [ -> ]وای خدا چگونه در بهشت لذت میبره در حالیکه مردم در جهنم می سوزند ؟
Huh خدا لذت میبره ؟ بنده لذت میبره ؟ کی لذت میبره ؟ شما اینقدر مادی نگاه کن به این موضوع که شاید نجات پیدا کنی در این وادی .
گرامی سعی کن فهم کنی بجای حرف زدن .
گرامی شما اینجا قرار هست به معرفت برسی یا اونجا ؟ عیب شما و دوستان همفکر شما این هست که هرچی میشنوین با هم میریزید توی مخلوط کن بعد یه ممعجون درست میکنیند
شما یه امتحان داری ، امتحان رو دادی هر نمره گرفتی نشون میده چقدر معرفت داری به اون درس ، حالا بعد از امتحان و گرفتن جزای اون تلاش میخوای درک کنی باشه ولی ایا کسی میگه شما معرفتت بیشتر شده ؟ میگن نمره شما نشون میده که اون موقع چقدر معرفت داشتی .

با توجه به این نگاه یک حدیث و ایه بیارین که همه مخلوقات که دارای شعور هستن ، برن بهشت و اصلا جهنمی درکار نباشه . میتونی بیاری بسم الله . طبق نظر شما باید در جهنم یه زمانی بسته بشه دیگه . میتونی ؟
(۲۸/شهریور/۹۶ ۱۹:۲۵)mbanki نوشته است: [ -> ]برای درک مفاهیم قرآن کریم اگر بجای الفاظ بمیون مردم برویم می فهمیم خداوند چه میکند ؟
گرامی ، مردم کلام رو تفسیر میکنن یا مبین قران و معصوم ؟
مردم میگن گر خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو .
این ایا درست هست ؟
نتیجه این نگاه میشه سقیفه ها ، میشه کربلا ها ، میشه .... .گرامی بجای مردم پاشو برو از در خونه اهل بیت کسب معارف کن و ببین بجای قال کوروش بقال ، ببین قال جعفربن محمد علیه السلام چه میفرماد .
الإمامُ الباقرُ علیه السلام ـ لِسَلَمَهَ بنِ کُهَیلٍ و الحَکَمِ ابنِ عُتَیبَهَ :شَرِّقا و غَرِّبا لَن تَجِدا عِلماً صَحیحاً إلاّ شَیئاً یَخرُجُ مِن عِندِنا أهلَ البَیتِ .

گرامی نتیجه نگاه شما که مردم چه میگن میشه نوعی مرجئه نوین ، اگه نمیدونین این چیه برید مطالعه کنین

امیدوارم نگاه و تفکرتون رو اصلاح کنین
شب بخیر
برای اینکه بحث جمع بشه ونتیجه گرفته بشه وختم کلام بنده از اول ورودم به بحث شروع میکنم
1-این اولین جمله منه
(حالا فرض کنیم خداوند بنده شو بخشید آیا خطائی کرده؟ اگر شما بدهکار خودتو ببخشی خطا کردی؟)
درجواب سوال من آقای مهدی سینا اینجور جواب میده
(میتونه ببخشه چرا که خلف وعده نیست وعیده
(ما یه وعده داریم یه وعید . وعده قطعی هست و خللی درش راه نداره اما وعید قابل تغییر هست
) بنده نتیجه گرفتم که
مشکلی دربخشش خدا نیست پس همه ایات عذاب وعیده نه وعده
ایشون پاسخی نمیدهند
ایشون آیه ای میاورند که خدا قسم خورده که به جهنم میبره بنده درپاسخ نوشتم
2-
دوست عزیز قسم خداوند بردادن عذاب هم وعیده وخلف اون ایرادی نداره چون قسم یکی از ادله است
ایشون بجای پذیرش مطلب سوال دیگری مطرح میکنه
جایگاه قاتل مومن کجاست ؟
3-
در پاسخ نوشتم
قاتل هر انسانی جایش جهنم است(قرآن کریم) آیه 93 سوره نسا
ایشون پاسخی نمیدهند
بنده برای درک راحت مطلب به قانون مجازات اشاره کردم که دردنیا چگونه است
4-
قانون مجازات اسلامی منطبق با قرانه وبرای دنیاست اما دنیا سایه ای از آخرته بنابراین هرچه دردنیا رخ میده بهترینش درآخرته.
دوست من بجای اینکه موارد بالا اشکال بگیرد بحث رامنحرف میکنند درحالیکه nخودشان صریحا قبول کرده که وعید قابل گذشت است
اینک با همگان است که از مبحث برداشت خودشان را بنمایند ممنونم
(۲۸/شهریور/۹۶ ۲۲:۱۱)mbanki نوشته است: [ -> ]
شب بخیر
برای اینکه بحث جمع بشه ونتیجه گرفته بشه وختم کلام بنده از اول ورودم به بحث شروع میکنم
1-این اولین جمله منه
(حالا فرض کنیم خداوند بنده شو بخشید آیا خطائی کرده؟ اگر شما بدهکار خودتو ببخشی خطا کردی؟)
درجواب سوال من آقای مهدی سینا اینجور جواب میده
(میتونه ببخشه چرا که خلف وعده نیست وعیده
(ما یه وعده داریم یه وعید . وعده قطعی هست و خللی درش راه نداره اما وعید قابل تغییر هست
) بنده نتیجه گرفتم که
مشکلی دربخشش خدا نیست پس همه ایات عذاب وعیده نه وعده
ایشون پاسخی نمیدهند
ایشون آیه ای میاورند که خدا قسم خورده که به جهنم میبره بنده درپاسخ نوشتم
2-
دوست عزیز قسم خداوند بردادن عذاب هم وعیده وخلف اون ایرادی نداره چون قسم یکی از ادله است
ایشون بجای پذیرش مطلب سوال دیگری مطرح میکنه
جایگاه قاتل مومن کجاست ؟
3-
در پاسخ نوشتم
قاتل هر انسانی جایش جهنم است(قرآن کریم) آیه 93 سوره نسا
ایشون پاسخی نمیدهند
بنده برای درک راحت مطلب به قانون مجازات اشاره کردم که دردنیا چگونه است
4-
قانون مجازات اسلامی منطبق با قرانه وبرای دنیاست اما دنیا سایه ای از آخرته بنابراین هرچه دردنیا رخ میده بهترینش درآخرته.
دوست من بجای اینکه موارد بالا اشکال بگیرد بحث رامنحرف میکنند درحالیکه nخودشان صریحا قبول کرده که وعید قابل گذشت است
اینک با همگان است که از مبحث برداشت خودشان را بنمایند ممنونم

BlushBlushBlushBlushBlush
گرامی در دنیای خودتون خوش باشید . فقط خاستم بگم بازم دست به منحرف کردن نتیجه زدید .
یه قیچی دستون گرفتین برای نتیجه گیری . فقط خلط مطالب و برداشتهایی که فقط با تاویل و تفسیر و ///// به رای میشه چنین نتیجه گرفت که گرفتید .فعل اشتباه نکنی . حالا جون من خوبم و رحیم میبخشمت و با کله بدو برو بهشت . مگه من قادر مطلق نیستم ؟ من میبخشمت دیگه .

گرامی معرفت چی شد ؟ اینو چرا جا انداحتی ؟ شاید گافتون زیاد بود نشد جمع کنی .
گرامی در توبه واقعی تا دم مرگ باز هست ، اگه اون مشرکش هم توبه کنه و برگرده راه داره بره بهشت . اما اون که مشرک شد بعد مرگ معرفت پیدا نمیکنه .
اگه بخثی چون شفاعت رو شنیدی داستانش فرق میکنه .
اگه بخشش شنیدی با این که خدا میبخشه فرق داره .
گرامی عدالت خدا رو با حرفهایی که میزنین سعی نکنین به شبهه تبدیل کنین .
ممکن به معنای حتما نیست . خدا اینجا بترسونه بعد بگه گولت زدم ک خوب بشی
گرامی در مورد 3 بنده سوال پرسیدم و شما باید پاسخ میدادید و من نباید پاسخ میدادم . ایا انتطار دارین سوالی که پرسیدم رو خودم پاسخ میدادم ؟ البته بعد از هزار زیر لفظی پاسخ دادید .
پاسخ شما هم که اینقدر دقیق بود که اصلا جایزه نوبل ادبیات برای شما کمه .
بعدشم از قانون مجازات مثال اوردین ؟ کجا بود این مثال ؟؟؟؟
جناب احکامی که هست همه از ظاهر قران نیست بلکه توسط مبین کلام بیان و معین شده . شما حکم رجم رو از کدوم ایه برداشت میکنی ؟ متن مستقیم . شما حد سرقت رو و چگونگی اون رو از کدوم ایه میتونین برداشت کنین ؟
گرامی تکیه کنید بر ثقلین .

جناب بجای پاسخ دادن که پاسخی ندارین سعی نکنین با این رفتارهای بچگانه خودتون رو گول بزنین .

دادا ، دنیا مزرعه اخرت هست نه سایه . Wink

الدنیا مزرعه الاخره

وعید قابلیت گذشت دارد اما تخصیص خورده که این موارد خالد ابدی هستن . وقتی تخصیص رو نمیدونی ، مزه میندازی ، وقتی از نص قوانین خبر نداری تیکه بیخودی میندازی ، وقتی عقاید ایراد داشته باشه بجای اصلاح ستیز میکنین و ....

گرامی اونهمه ایراد گرفتم ولی ندیدی ، اگه وقت کردی یه نگاه بنداز ، البته ممکنه با کاربری های دیگه به اشتباه بی افتی Smile.

موفق باشید - بحث خوبی بود حداقل یادی کردیم از مرجئه و اعتقاداتش رو دوباره مرور کردم .
مرسی که هستین و مزسی که قشنگ شبهه میندازین در لوای عقاید .

پ.ن :درباره مرجئه هم پیشنهاد میکنم تحقیق کنید چون ارایی ارائه میدید که نزدیکی جالبی در عقاید مرجئه داره .
شب بخیر
ظاهرا به پایان بحث رسیدیم تنها یک نکته جدید مطرح فرمودید
(وعید قابلیت گذشت دارد اما تخصیص خورده که این موارد خالد ابدی هستن)

بله موارد ابدی هم وعید است چرا که وعید یا مدت دارد ویا نامحدود ( مانند زندان موقت یا ابد)در هردوحال وعید است وبراساس نظر خودشما آنهم قابل گذشت است یاعلی شب بخیر
(۲۸/شهریور/۹۶ ۲۳:۲۵)mbanki نوشته است: [ -> ]شب بخیر
ظاهرا به پایان بحث رسیدیم تنها یک نکته جدید مطرح فرمودید
(وعید قابلیت گذشت دارد اما تخصیص خورده که این موارد خالد ابدی هستن)

بله موارد ابدی هم وعید است چرا که وعید یا مدت دارد ویا نامحدود ( مانند زندان موقت یا ابد)در هردوحال وعید است وبراساس نظر خودشما آنهم قابل گذشت است یاعلی شب بخیر

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خوشم میاد هنوز در ... به سر میبرین
دوست گرامی هیچ دلیلی از نصوص نیاوردین که وعید چیست .
طبق نظر شما جهنم موقتی هست و اصل جهنم هم یه زمانی برچیده میشه .
سعدی و عبدالرحمن کجایین ؟
میتواند هرچز به معنای قطعا و حتما نیست . شما حتی همینم درک که چه عرض کنم ، فهم نمیکنین .
بحث خیلی وقت پیش تموم شده بود ولی چون افترا و قیچی کاری بود پاسخ دادم .
اگه کسی منجرف شد مهم نیست چون مطالب روشن بود .

شبتون خوش و امیدوارم اون دنیا به معرفت برسین و بعد شما رو ملاقات کنم و ببینم ایا همچنان بر کلام خودتون هستید یا خیر .
(۲۸/شهریور/۹۶ ۲۳:۳۳)mahdy30na نوشته است: [ -> ]سعدی و عبدالرحمن کجایین ؟

سعدی که هست Smile
عبدالرحمن هم بالاخره میاد .
(۲۸/شهریور/۹۶ ۲۳:۳۳)mahdy30na نوشته است: [ -> ]دوست گرامی هیچ دلیلی از نصوص نیاوردین که وعید چیست .
طبق نظر شما جهنم موقتی هست و اصل جهنم هم یه زمانی برچیده میشه .
ضمن تشکر چون وعید را شما اولین بار مطرح کردید آوردن نصوص هم برعهده شماست . در ضمن پیشنهاد میکنم اگر موافقید در باره هدف خلقت انسان تاپیکی بزنید ویا اگر درسایت هست معرفی کنید تا دراون جا معلوم شه که بقای جهنم با هدف آفرینش سازگار نیست منتظرم
(۲۹/شهریور/۹۶ ۱۳:۲۶)mbanki نوشته است: [ -> ]ضمن تشکر چون وعید را شما اولین بار مطرح کردید آوردن نصوص هم برعهده شماست . در ضمن پیشنهاد میکنم اگر موافقید در باره هدف خلقت انسان تاپیکی بزنید ویا اگر درسایت هست معرفی کنید تا دراون جا معلوم شه که بقای جهنم با هدف آفرینش سازگار نیست منتظرم

جناب شاخه به شاخه ، من هرچقدر هم شما شاخه به شاخه بشین من توان و قدرت پاسخ دارم ، بجای اینهمه بازی کردن سعی کنین روی عبارات خودتون دقت کنین و کمتر بازی و لفاظی و معالطه کنین.
هدف خلقت چیه ؟
(۲۸/شهریور/۹۶ ۱۹:۲۵)mbanki نوشته است: [ -> ]2-بنده تضمینی نمیدهم ولی این امر دردایره امکان هست شما دید منفی داری من دید مثبت بزرگان ما هم دید مثبت دارند اقیانوس رحمانیت اوهم در کار است مگر هدف خلقت انسان معرفت خدا نبوده است؟ خوب اگر کسی اونجاهم معرفت یافت مشکلی است دربخشش؟
نقل دقیق متن شما که معرفت خدا ، علت و هدف خلقت هست ، درحالی که خدا : و مـا خـلقـت الجـن و الانـس الا ليـعبدون 65 زاریات -
خوب گرامی دنیا سایه اخرت هست رو هم که با الدنیا مزرعه الاخره اشتباه گرفتی
مجازات مادی رو با مجازات غیر مادی توی بحث قانون مجازات اشتباه گرفتی
بحث وعید و وعده رو وقتی مطرح شد بنده نص اوردم که چه هست ولی شما بدون هیچ دلیل فقط با حرف های کوچه بازاری میخوای جرحش کنی . چرا چنین هست ؟ چون
(۲۸/شهریور/۹۶ ۱۹:۲۵)mbanki نوشته است: [ -> ]برای درک مفاهیم قرآن کریم اگر بجای الفاظ بمیون مردم برویم می فهمیم خداوند چه میکند ؟ ممنون
اینم نگاه شما در باره بحث قران . درحالی که شما پیش هر عاقلی بری اینو رد میکنه .

گرامی تا زمانی که چنین نگاهی مثل مرجئه داری منم با شما مثل مخالفین مرجئه برخورد میکنم

دوستان و گرامیان اگه کسی از مطالب جناب بانکی چیزی دستش اومد که ایشون پاسخ مطالب بنده رو دادن لطف کنن تیتر کنن چون ایشون بجز شبهه پراکنی و شاخه به شاخه پریدن مطلبی علمی توش نیس.

گرامی بقای جهنم چرا با هدف خلقت سازگار نیست ؟
میتونم بپرسم که حبس ابد توی قانون مجازات ایا گوشه ای بقای مجازات نیست ؟
درپاسخ به این که ایا بهشت و جهنم ابدی هست پیشنهاد میکنم این متن رو بخونین
پرسش: آیا دوزخ همچون بهشت جاویدان است ؟ اگر جهنم ابدی باشد شاید از عدل الهی به دور باشد چون هر گناهی حدی برای مجازات وعذاب دارد. اگر جهنم ابدی نیست عاقبت دوزخیان چه می شود؟
پاسخ:
آخرین منزلگاه بشر در سیر عالم وجود، بهشت یا جهنم است. آنان که وارد بهشت می‌شوند، همیشه و جاودان در آن جا زندگی می کنند و در ناز و نعمت به سر می برند اما آنان که به جهنم می روند، دو دسته هستند:
یک دسته مدتی در آن جا مجازات می شوند و وقتی حسابشان پاک شد، از جهنم بیرون می آیند و وارد بهشت می شوند.
دستة دیگر از جهنمیان برای همیشه در آن جا می مانند و جایگاه ابدی آنان دوزخ است.
از منابع اسلامی استفاده می شود که عموم افراد پاک و با ایمان، در بهشت جاودانه خواهند بود و برخی از گناهکاران (که وجود آن‌ها غرق در کفر و انکار و گناه و تجاوز است) برای همیشه در مجازات و عذاب دوزخ می مانند.
به تعبیر قرآن کریم «بلی من کسب سیئةًً و احاطتْ به خطیئتُه فإولئک اصحاب النّارهم فیها خالدون؛(1) آری کسی که مرتکب گناهی گردد و آثار آن تمام وجود او را احاطه کند، چنین کسی اهل دوزخ است و جاودانه در آن خواهد ماند».
از دیدگاه شیعه، خلود در جهنم فقط برای کفّار و مشرکان و منکران خدا و قیامت و انبیا است و مسلمان و مؤمن، گرچه مرتکب گناهان کبیره شده باشد، دائماً در جهنم نمیماند، بلکه پس از چشیدن عذاب به مقدار لازم بالاخره نجات پیدا میکند واهل بهشت میشود. این گروه می‌تواند شامل مستضعفان فکری سایر ادیان الهی نیز باشد. امّا در مورد کفّار که چگونه ممکن است آن‏ها مثلاً هشتاد سال عمر بکنند، امّا تا ابد در جهنم بسوزند؟ باید گفت: مجازات و کیفرها سه گونه است:
1- مجازات قراردادی، همان کیفرها و مقرّرات جزایی است که در جوامع بشری قانون گذاران الهی یا غیر الهی وضع میکنند، مثل حدّ شرابخوار، دزد، قاتل و... .در این گونه مجازات تناسب بین جرم و کیفر لازم است.
چنان که در اسلام چنین چیزی ملاحظه شده است. بین مجازات زناکاری که زن دارد و کسی که زن ندارد تفاوت وجود دارد. بین کسی که بار اوّل دزدی کرد و کسی که دزد حرفه‏ای است، تفاوت وجود دارد و... .
2- مجازاتی که با عمل رابطه تکوینی یا علت و معلولی دارد، مثلاً بین خوردن سمّ و مسموم شدن رابطه تکوینی وجود دارد، چه شخص بداند و چه نداند، بچه باشد یا بزرگ، گناهکار باشد یا بی گناه،... فرقی نمیکند هر کسی بخورد مسموم میشود. در این جا شاید در ظاهر تناسب نباشد مثلا یک لحظه تصمیم به خوردن سم می گیرد وبرای همیشه جان خود را از دست می دهد.
3- مجازاتی که تجسم و عینیّت یافتن جرم و گناه است. در قرآن آمده است: آنانی که اموال یتیمان را از راه ظلم و غیر شرعی میخورند در واقع آتش در شکم خود وارد میکنند.(2) یعنی مال یتیم به صورت آتش در میآید و همین طور سایر گناهان چنین است.(3)
در این نوع از مجازات هم تناسب بین جرم و کیفر لازم نیست، چون در حقیقت کیفری از طرف خداوند وضع نشده است، بلکه عمل شخص تجسم پیدا میکند و به این شکل در میآید.
کفر و شرک به خدا که ریشه‏ای نفسانی دارد و روان انسان را در تاریکی مطلق قرار میدهد در سرای دیگر تجسم عینی و اخروی آن رنگ ابدیت را دارد و مایه کیفر دائمی میشود.
در مورد گناهان هم میشود گفت: گرچه گناه در دوران محدود انجام گرفته است، امّا اگر تمام وجود انسان را پر کرده باشد، گناه مبدأ تولید و پیدایش رنج و عذاب همیشگی در سرای دیگر میگردد.(4)
پی‌نوشت‏ها:
1. بقره (2) آیه 81.
2. نساء (4) آیه 10.
3. مجموعه آثار، ج 1، ص 225.
4. اقتباس از منشور جاوید، ج 9، از ص 400 به بعد.

یادبگیرین که چیزی رو پافشاری میکنین مستند و مستدل بگید . این متن رو من تازه زدم و این اومد و براتون نقل قول کردم . ایا بهشت و جهنم ابدی هست یا خیر؟
دوست گرامی بجای جدل سعی کن درک رو ببری بالا .

منتظرم یک دلیل و یک شاهد از ایات و کلام معصوم بیارین که جهنم ادبی نیست و موقت هست .
علي بن إبراهيم، عن أبيه، عن القاسم بن محمد، عن المنقري، عن أحمد بن يونس، عن أبي هاشم قال: قال أبو عبد الله (عليه السلام): إنما خلد أهل النار في النار لان نياتهم كانت في الدنيا أن لو خلدوا فيها أن يعصوا الله أبدا، وإنما خلد أهل الجنة في الجنة لان نياتهم كانت في الدنيا أن لو بقوا فيها أن يطيعوا الله أبدا، فبالنيات خلد هؤلاء وهؤلاء، ثم تلا قوله تعالى: " قل كل يعمل على شاكلته
[2]
" قال: على نيته

از امام صادق علیه السّلام سؤال كردم ( ابوهاشم ) چرا مردم در بهشت و دوزخ مخلّد مى‏ باشند فرمود: براى اینكه گناهكاران نیت داشتند اگر در دنیا بطور جاودانى زندگى كنند دست از معصیت باز ندارند و همواره نافرمانى كنند و لذا همیشه در دوزخ خواهند ماند. اما اهل بهشت از این رو همیشه در بهشت مى‏مانند كه آنها نیت كرده بودند مادامى كه زنده هستند از خداوند اطاعت كنند، پس بنا بر این آنها با نیت خود عذاب جاودانى دارند و اینان هم طبق نیت خویش در نعمت‏ها و لذت‏ها جاودان مى‏ باشند.
گرامی دقت کن :لذا همیشه در دوزخ خواهند ماند.
گرامی ایات رو ببین بعد بگو باید در بین مردم معرفت پیدا کرد .مردم خودشون نمیدونن برای چی اومدن و طریق معرفت چیه بعد از جاهل میخوای مسیر هدایت رو بپرسی ؟
بازم تکرار میکنم دوری از ثقلین یعنی تفکر شما .
« إِلاَّ طَریقَ جَهَنَّمَ خالِدینَ فیها أَبَداً وَ کانَ ذلِکَ عَلَى اللَّهِ یسیراً» (النساء:۱۶۹)
«قالَ اللَّهُ هذا یوْمُ ینْفَعُ الصَّادِقینَ صِدْقُهُمْ لَهُمْ جَنَّاتٌ تَجْری مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهارُ خالِدینَ فیها أَبَداً رَضِی اللَّهُ عَنْهُمْ وَ رَضُوا عَنْهُ ذلِکَ الْفَوْزُ الْعَظیمُ» (المائده:۱۱۹)
« خالِدینَ فیها أَبَداً إِنَّ اللَّهَ عِنْدَهُ أَجْرٌ عَظیم‏ » (التوبه:۲۲)
شما یدونه از ریشه" خ ل د " و همینطور عبارت " ابدا " رو توی ایات جستجو بزن تا حداقل چشمت با ایات اشنا بشه .

گرامی : ذَٰلِكَ جَزَاءُ أَعْدَاءِ اللَّـهِ النَّارُ‌ ۖ لَهُمْ فِيهَا دَارُ‌ الْخُلْدِ ۖ جَزَاءً بِمَا كَانُوا بِآيَاتِنَا يَجْحَدُونَ ( فصلت/28) میشه بفرمایید این ایه چه میفرماد ؟
این است سزای دشمنان خدا: آتش، که در آن برایشان خانه‌ی ماندنی است‌. حال آنکه جزایی به کیفر آن است که نشانه‌های ما را (دانسته) انکار (و انگار) می‌کرده‌اند.

گرامی سعی کن عدم بقا و عدم جاودانه بودن جهنم رو اثبات کنی . میدونمنمیتونی ولی سعیت رو بکن .

تمام این مطالب رو اگه بگیم که عذاب موقت باشه اون ابدا ها رو چی میخوای بگی ؟
خود خدا میگه ابد بعد شما و اساتید شما میگید که عذاب موقت هست ؟
جناب اگه پاسخ ندارین زحمت نکشید ، اگه پاسخ مستند دارین بفرمایین ولی دوباره کلام غیر باشه از خدمت شما خدا حافظی میکنم .
دوست عزیز یکبار دیگه برایتون مثال بزنم
پدری فرزندشو تهدید میکنه اگر درکنکور قبول نشی کتکت میزنم وباز دوباره قسم میخوره که اگر درکنکور قبول نشی بخانه راهت نمیدم ویا برای همیشه ترو ازخونه بیرون میکنم. اینها تهدید است(وعید) حالا پسر قبول نمیشه پدر چکار کنه؟ اول اینکه دلش نمیاد فرزندشو بزنه حالا زد چطوری بیرونش کنه؟ همه فامیل ناراحت میشند آبروش میره وساطت میکنند سرانجام صلاح رو در گذشت می بینه وباز فرصت میده .آیا پدر کار بدی کرد؟ آیا خداوند در آخرت از این پدر بدتر است؟آیا خدا دربرابر خلق خود شرمنده نمیشه؟ اگر خلایق وساطت کنند چه؟ پاسخها روشن است هر خردمندی میداند
بنابراین
برای اثبات مدعای خودتون یک آیه یا روایت کافیه اینها گوهر هائی است که نباید الکی مصرف بشه واون ایه وروایت یک وعیده ووعید هم بقول خودتون قابل تغییره حالا اگر فکر شما قابل تغییر نیست مشکل خودتونه نه قرآن وروایت
ضمنا اگر هدف خلقت معرفت الله باشه خلود درجهنم شکست خدا نیست؟اونجا که معرفتی نیست؟ هست؟
یک ساعت اندیشیدن بهتر از 70 سال عبادت وخواندن قرآنه
(۲۸/شهریور/۹۶ ۰:۲۵)mahdy30na نوشته است: [ -> ]گرامی ، اگه متنی رو که بهش تکیه میکنی بیاری خیلی بهتر از نقل بیسند هست . ماها خیلی چیزا توی این سالها توی تالار دیدیم که دوستان میگفتن بعد سند خواستیم رفتن که رفتن و یا اگه هم اوردن دیدیم که صدا به تصویر نمیخوره .

بجای مجهول صحبت کردن کمی یاد بگیریم خوب صحبت کنیم و صحیح .

اصلا شاید قاتل امام معصوم دم مرگ توبه خالص کرد . ما که نمیدونیم .
خدا بنده هاشو میبخشه - تفاسیر عرفانی و ... -

گرامی : ایا صرف وعده و وعید برای دعوت ب بهشت و افعال نیک هست عدم رفتن به سمت افعال مخالف ؟
جریمه سنگین بزاره خدا تا کسی بخاطر اون به اون کشش پیدا نکنن . خوب اینم نظریه

میشه بفرمایید این ایه دقیقا چی میگه ؟
و من یقتل مؤمنا متعمدا فجزاؤه جهنم خالدا فیها و غضب الله علیه و لعنه و أعد له عذابا عظیماایه قران هست . سوره نسا ایه 93

ایا فقط ترساندن هست که کسی رو عمدا نکشی ؟ یا اینکه اگه کشتی اماده باش که جات .... /

گرامی بجای برداشت شخصی حداقل یکم قران نگاه کن . یکم پیرو ثقلین باش . اینهمه معصوم دستور دادن اگه میخوای هیچوقت گمراع بشی به این دو چنگ بزن .

جایگاه قاتل معصوم کجاست .
نظر شخصی نمیخوام . قران چه میفرماد و معصوم چه تبیین کردن ؟

هر زمان این رو درک کردید بعد تشریح کلام خودتون رو بیان کنین .
مخاطب کلام بنده نه جناب هدایت هستن و نه اقا محمد بانکی گل ؛ بلکه هرکسی که میخواد برداشت شخصی کنه .
لطفا دلیل و ادله معقول اورده شود .
علت اینهمه اصرار شما را نمی دونم فرضا جایگاه قاتل امام معصوم طبقه منفی بی نهایت جهنم کی چی !!!؟؟؟شما خوشحال می شید **لابد برای سایر طبقات هم دنبال گناهکار می گردید

در وهله اول من نه مثل دوستان و هم فکران شما پیش گو و غیب گو هستم که بگم فلان شخص گناهکاری فردای قیامت جاش فلان جای جهنمه و این مسئله بشه یه تو جیه برای هزاران تو هین و تهمت و برچسب زنی به اون که نتیجه این بشه که طرف دیگه حالش از هرچی دین و مذهب و اخوند بهم بخوره
دوم نه خدا هستم که هرچی اراده کنم همون بشه
سوم نه بالاتر از خدا هستم که به خدا بگم فلان کار بکن یا نکن
اگر منظورتان اینه که فعل قتل امام مصوم علیه السلام گناه کمیه(همچنانکه که تلویحا اونو به من نسبت دادید)نه بنده اصلا چنین چیزی نگفتم گناه کشتن ولی خدا گناه بسیار سنگینی هست که سزای ان اتش قعر جهنم هست ، ولی فردای روز قیامت این خداست که قضاوت می کند که بندگانش کجا باشند

تفاوت دیدگاه من و شما تفاوت بین معضل اعتیاد و معتاد هست که هرچی معتادم اعدام کنی معضل اعتیاد حل نمی شه ، هرچی گناهکار جهنمی حساب کنی دین درست نمی شه امیدوارم که متوجه شده باشید
******اجازه بدید من هم از شما یه سوال بپرسم
گناه کشتن هزاران انسان معصوم (کودک تازه متولد شده)چقدر سنگینه
گناه کشتن مردان و به کنیزی بردن زنان چقدر ؟؟
فرعون گفته شده 20000 کودک بی گناه را سربریده و ذلت بر بنی اسرائیل حاکم کرده بود
ولی خدا در عوض موسی را برای هدایت ش فرستاد ایا نمی تونست اون همون لحظه به قعر جهنم واصل کنه؟؟؟

***به سوی فرعون بروید . زیرا او طغیان و سرکشی کرده است " ، " و با گفتاری نرم با او سخن بگویید [طریقه برخورد با انسان گناهکار]، شاید متذکر شود و یا بترسد **سوره طه:43-44
دوست عزیز جواب بده که ایا به حساب دو دوتا چهارتای من و شما ایا امکان توبه برای فرعون هست؟؟؟
اگر نیست چرا خدا از لفظ شاید که یه جور امیدواری هست برای فرعون استفاده کرده ؟؟؟؟
ایا خدا نمی دونست که سزای کشتن عمدی یه انسان بیگناه اتش دوزخه؟؟؟
[/b]
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع