۱۱/فروردین/۹۴, ۱۵:۴۴
۱۱/فروردین/۹۴, ۱۷:۴۸
(۸/فروردین/۹۴ ۱۱:۵۴)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]باشه من دیگه اصلا اینجا نمیام تا شما هم راحت به خرافه پردازی هاتون ادامه بدین...سلام
من حوصله بحث با شما رو ندارم لطفا دیگه بحث نکنید
اینم آخرین پست من درباره حرفای شماست
۱۱/فروردین/۹۴, ۱۹:۲۸
(۱۱/فروردین/۹۴ ۱۵:۴۴)قاتل مرگ نوشته است: [ -> ]آزاد اندیش باش
دوست خوب من ، نگرانی های شما بجاست ولی وقتی سخنی رو آیت الله بهجت به زبان میارند ؛ نمیشه باور نکرد.!
آیت الله بهجتی که خودشون میفرمایند:
«اگر از چیزی مطمئن نیستی و آن رو قاطعانه به زبان بیاوری ، این خود دروغ گویی است!»
بنده با عنایت به نکات مفیدی که شما عرض کردید ، به این باور دارم که اگرچه ابلیس نیرومند و بسیار حیله گر و توانا است
اما او نیز بنده ناچیزی در مقابل خداوند است ،«و مکروا و مکر اللّه و اللّه خیر الماکرین» ، و این خداوندِ داناترین و تواناترین است که سرانجام کار ها را تعین خواهد کرد..
پس زمانی که "العبد" (آیت الله بهجت) اوضاع یمن رو به ظهور نسبت دادند ، ما نمی توانیم بی تفاوت باشیم..
یا اقلا در کمترین حالت ، به قول آقای پناهیان باید 50-50 باشیم (این دیگه کفِ کفِ مسئله است ، آن هم از بعد ریاضیات و آمار)
این سحنرانی ایشون ، قبل از وقوع مرگ پادشاه عربستان..
۱۱/فروردین/۹۴, ۲۱:۲۳
۱۲/فروردین/۹۴, ۰:۵۵
یه سوال در مورد علی عبدالله صالح داشتم.
تا اون جایی که من میدونم ایشون اصالتا زیدی هستند و جزء اقوام بزرگ کشور هم هستند اما وابسته به وهابیت و عربستان و امریکا هستند.
اما چطور ایشون الان در کنار انصارالله در حال جنگ با عربستان هستند؟ لطفا اگر اطلاعاتی دارید به اشتراک بگذارید.
مرسی
تا اون جایی که من میدونم ایشون اصالتا زیدی هستند و جزء اقوام بزرگ کشور هم هستند اما وابسته به وهابیت و عربستان و امریکا هستند.
اما چطور ایشون الان در کنار انصارالله در حال جنگ با عربستان هستند؟ لطفا اگر اطلاعاتی دارید به اشتراک بگذارید.
مرسی
۱۲/فروردین/۹۴, ۲:۰۲
لطفا ارسال حذف شود ... نا مرتبط !
۱۲/فروردین/۹۴, ۳:۰۱
(۱۲/فروردین/۹۴ ۲:۰۲)سدرة المنتهی نوشته است: [ -> ]ببخشید شاید زیاد اون جوابی که دنبالش باشید نباشه اما قرار نیست هر کسی زیدی باشه درستکار باشه. قرار نیست اگه پسر پیغمبر هستی آدم درست کاری از آب در بیای ، و ...
خودت انتخاب می کنی چی باشی.
منظورم اون نبود. همینطور که گفتم درسته ایشون اصالتا زیدی هستند اما در این چند سال کشتار بی سابقه ای از زیدی ها و حوثی ها و شیعیان رو انجام دادند و در کشور یمن وهابیت رو گسترش دادند.
اما الان علت این که در کنار الحوثی ها در حال جنگ با عربستان هستند رو متوجه نمیشم
۱۲/فروردین/۹۴, ۳:۰۴
(۱۲/فروردین/۹۴ ۰:۵۵)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]یه سوال در مورد علی عبدالله صالح داشتم.
مرسی
این شخص از قدرت کنار گذاشته شد ولی در ترکیب فرماندهان ارتش تغییری ایجاد نشد الان هم در صدد بازگشت به قدرت یا به قدرست رسیدن پسرشه برای همین با دشمن سابقش بر ضد دوستان قدیمی متحد شده

۱۲/فروردین/۹۴, ۳:۳۳
(۱۲/فروردین/۹۴ ۳:۰۴)ballista نوشته است: [ -> ]این شخص از قدرت کنار گذاشته شد ولی در ترکیب فرماندهان ارتش تغییری ایجاد نشد الان هم در صدد بازگشت به قدرت یا به قدرست رسیدن پسرشه برای همین با دشمن سابقش بر ضد دوستان قدیمی متحد شدهاین همه علی عبدالله صالح با شیعیان و حوثی ها جنگید و نفرات اونها رو کشت هیچ کسی حتی عربستان و امریکا هم به پاش نمیرسند !
اما عربستان هم که داره به خواسته قبلی علی عبدالله صالح یعنی جنگ با حوثی ها و شیعیان اقدام میکنه پس چطور علی عبدالله صالح به جای طرفداری از منصور هادی داره با عربستان جنگ میکنه؟
الان ارتش و انصرالله دارند با عربستان می جنگند درسته؟ ارتش که خودش کلی با حوثی ها جنگ کرد حالا چطور داره در کنار اونها علیه عربستانی که سالها به ارتش کمک تسلیحاتی و مالی کرده می جنگه؟

من که واقعا گیج شدم

از طرفی حمایت حماس و سودان به خصوص شخص آقای عمرالبشیر از این اقدامات جالبه !
40% مردم یمن شیعه اند !
الان بقیه مردم یمن چه طرزی فکری در جنگ دارند؟ از حوثی ها حمایت میکنند یا طرفدار عربستان هستند؟

۱۲/فروردین/۹۴, ۱۳:۰۶
(۱۲/فروردین/۹۴ ۰:۵۵)Maysam-1st نوشته است: [ -> ]یه سوال در مورد علی عبدالله صالح داشتم.
مرسی
دیگه چی از این بدتر که عربستانی که یه زمانی حامی اصلی علی عبدالله صالح بود ، یه دفعه ای آدم حسابش نکردن و عبدربه منصور هادی رو جاش آوردن ؟!
خوب اونم بهش بر میخوره دیگه

![[تصویر: oX1ee.jpg]](http://s1.img7.ir/oX1ee.jpg)
![[تصویر: 07d10626c0484a9c8eab5bf89ef282b174212c85.png]](http://upload7.ir/uploads//07d10626c0484a9c8eab5bf89ef282b174212c85.png)