تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اخبار و تحلیل های خبری حمله عربستان و 10 کشور دیگر به یمن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
فقط همین رو در همین تاپیک میگم

مردم یمن مثل مردم مظلوم بحرین و عربستان نیستند

از بچگی اسلحه دارن و ان شاء الله یه پوست حسابی از این اولاد شیطان بکنن مگر اینکه از داخل دسیسه ای بشه

در مورد اون مباحث پیش بینی هم هیچی نمیگم ...آخرش خوشه .و...تمام
عرب و غیر عرب نداریم همه مسلمونیم. این عربها بودن که ایران قبل از اسلام رو از جهالت و چندین خداپرستی در آوردن.
این مسلمان ها نیستن که خشن هستند اسرائیل و آمریکا هست که با سرمایه گزاری های مختلف مسلمون ها رو انداخته جون هم تا به حقانیت اسلام ضربه بزنه.
به نام خدا

(۷/فروردین/۹۴ ۰:۰۰)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]چند تا کشور عربی افتادن به جون هم ...خب!!!به ما چه ربطی داره؟؟؟
حالا که نمیتونن با هم کنار بیان همون بهتر که بدست همدیگه منقرض بشن....والا....

واقعا كه!!!!
آدم در رابطه با دعواي سگ و گربه ي وسط كوچه هم همچين چيزي رو نمي گه ديگه شيعه بودن هيچ! مسلمان بودنم هيچ! حداقل حداقلش انسانند!!!!
بذار يه عده عرب همديگه رو تيكه تيكه كنن!!
هرچي باشن حتي شيعه و مسلمون در هر صورت بالا برن پايين برن عربن!!!!

واقعا كه!! عربستان رو با يمن در يه سطح دونستن و هر دو رو مثل هم لايق نابودي به دست همديگه, ديگه آدم مي مونه چي بگه!!!!
تا ما چی تعریف بشه ... تا کی بیاد کنار ما بایسته ...
بستگی داره من هم مذهبمو ، هم عقیده مو کنارم قرار بدم یا نه .
اگر عرق مسلمونیمون بیشتر از وطن پرستی نباشه کمتر هم نباید باشه ...
هرچند ... جنگ ناعادلانه ست ...همیشه اونی آسیب میبینه که شاید گناهی هم نداشته (مردم) ولی چاره ای هم نیست .
(۷/فروردین/۹۴ ۰:۰۰)کوروش بزرگ نوشته است: [ -> ]چیزی به اسم حق رو نمیتونین توی جنگ پیدا کنید.....
خاصیت جنگ اینه .....
همیشه ناحق درست میشه حتی از طرفی که در شروع جنگ بی تقصیر بوده ....
چند تا کشور عربی افتادن به جون هم ...خب!!!به ما چه ربطی داره؟؟؟
حالا که نمیتونن با هم کنار بیان همون بهتر که بدست همدیگه منقرض بشن....والا....
چرا کشور ما باید نا امن بشه؟؟آمریکا رو میبینی با 10 تا کشور همزمان میجنگه ولی آب هم تو دل مردمش تکون نمیخوره...
همین پاکستان که یه زمانی براشون غصه میخوردیم و بهشون کمک میکردیم حالا رفته متحد همین عربا شده برای جنگ با یمن!!!
چرا از گذشته درس نمیگیریم؟؟
سلام
خواهر عزیز بحث الان عرب یا غیرعرب نیست
هر کشور بزرگ منطقه ی معمولا یکسری برگ برنده و اهرام فشار روی گلوی رقیب منطقه ی خودش داره

مثلا اوکراین الان شده اهرام فشار علیه روسیه!

اگر جنگ تحمیلی دوم نبود و این همه فشار اقتصادی و دزدی روی مملکت و مردم نبود صددرصد وضع داخلی خیلی خیلی بهتر از الان بود و نباید الان خیلی نگران وضع داخل کشور بودیم! ولی حیف...حیف که وضع اقتصادی اینجور شده! و هر دفعه هم یه سوژه درست میکنن!

ما هرچی برگ برنده و اهرام فشار داشته باشیم به نفع خودمون هست،خیلی خوبه که الان عراق تحت کنترل ما هست،بشار اسد صبح به صبح دستورش رو از تهران میگیره!لبنان که خیلی وقته تحت کنترل ما هست
به امید خدا یمن هم داره به اینها اضافه میشه تا این وهابی های خیکی و شکم گنده طعم ناامنی و جنگ رو متوجه بشن
صدای زوزه موشکهای ایرانی رو که میخوره تو سرشون رو بشنون

مردم یمن هم خودشون میدونن برای رسیدن به آزادی باید خون بدن،هیچ جای دنیا آزادی رو مفتی نمیدن!

ما خون دادیم و 8 سال جنگیدیم....

الانم ما نیاز داریم که عربستان ناامن بشه...

کشور بعدی هم بحرین! مطمئن باشید

این وسط هم فقط به نفع ما هست و ایران این وسط سود میکنه!
درسته هزینه میکنیم ولی یکسری هزینه ها لازمه
به نام خدا
دوستان من یه نیمچه تحلیل جزیی داشتم گفتم بگم بد نیست
به نظر بنده این حملات عربستان اگر به صورت زمینی انجام بشه با شکست کامل مواجه خواهد شد .در جنگ قبلی عربستان با حوثی ها که اگه یادتون باشه نیری زمینی عربستان با کمک حکومت ان موقع یمن نه تنها نتوانستند حوثی ها را شکست بدهند بلکه در بسیاری از موارد تانک های سعودی به وسیله ی حوثی ها غنیمت گرفته شدن و با توجه به این سابقه احتمال شکست نیروی زمینی عربستان بسیار بالا هست .از طرف دیگر چنانچه حکومت عربستان دچار یک شکست جدی بشود با توجه به فتوای علمای یمن مبنی بر مبارزه با نیروی های عربستان احتمال شورش در استان های شرقی و شیعه نشین عربستان مانند قطیف بالا هست و در نتیجه نیرو های سعودی ان موقع با دو جبهه یکی در داخل و دیگری در خارج مواجه می شوند و دیگر دست پنهانی که گلوی عربستان را فشار می دهد تا نفس های اخرش تمام بشود کشوری نیست جز ایران دلیل اصلی این کار منافع ملی هست که عبارتند از یک افزایش قیمت نفت و دو حذف رقیب جدی ایران در منطقه و سومین دلیل که بسیار مهم هست حذف ام القرای امت اسلامی و جانشینی ایران بر این مقام .و دلایل بعدی بر استدلال خودم سابقه ایران در مورد حوادث یمن هست چنانچه به خاطر داشته باشید بنری از یکی از رهبران انقلابیون یمن در مسیر راهپیمایی بیستو دو بهمن فکر کنم نصب بود که در شبکه های اجتماعی و خبری جنجال افرینی کرد .همچنین بازگشت سفیر ایران که در یمن ربوده شده بود نشان از قدرت مانور ایران در یمن دارد.همچنین کمک به مجروحان حادثه تروریستی یمن چند وقت پیش نشان دهنده حمایت زیاد ایران از انقلابیون یمن می باشد . اخرین نکته مورد نظر بنده این هست که ایران از موضوع لیبی و مصر درس عبرت گرفته و میداند که شیعیان وفادار ترین گروه به اسلام و ایران می باشند و این فرصت را از دست نخواهد داد. و در اخر چه کسی میداند شاید انتقال مجروحان حادثه تروریستی یمن به ایران یعنی اعلام جنگ صریح با کشور عربستان که حامی تروریست هاست وشاید پیش از ان که کسی بفهمد ایران با حمایت از انقلابیون یک نیروی نظامی و مردمی مانند حزب الله در یمن درست کرده باشد و حتی شیعیان قطیف را از قبل مسلح کرده باشد و این انتقال مجروحان و نشان دادن حمایت زیاد ایران به منزله زدن چاشنی بمب و ایجاد انفجاری در عربستان است که سرانجام ال سعود و وهابیت که از تخریب کنندگان چهره امت اسلامی وکارشکنان در وحدت اسلامی هستند را نابود کند وبسوزاند بگونه ای که اثری از انها نباشد و بت اعظم گروه های تکفیری شکسته شود و انشاالله شاهد صلح وصفا و پیشرفت امت اسلامی باشیم.
دوستان این نظر خودم بود نظر های خودتون رو راجع به تحلیل بنده بگید ببینم اصن چیزی حالیمه یا نهBig Grin
راستی نمیدونم چرا کافر دین دار، مذهبی و غیر مذهبی دارن دعا میکنن عربستان شکست بخوره ونابود بشهBig Grin
البته باید منتظر حملات تروریستی و بمبگذاری خائنین داخلی در خوزستان و سیستان و بلوچستان باید باشیم...
به احتمال زیاد با این اوضاع دوباره این گروهکها فعال بشوند!چون عربستان و قطر باید یه جوری انتقام بگیرن و یا ایران رو سرگرم کنند!
(۷/فروردین/۹۴ ۰:۰۹)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]یمن وعراق و سوریه میدان جنگ ایران شدن که اب تو دل من و شما تکون نخوره...
من منکر این نیستم که با ما مشکل دارن و از هر فرصتی میخوان برای ضربه زدن به ایران استفاده کنن این اعراب خ......
ولی همین صحبت شما رو راجع به افغانستان و پاکستان هم میگفتن قبلا ولی حالا می بینین رفتن جز حامیان عربستان!!
(۷/فروردین/۹۴ ۰:۰۹)رکن الهدی نوشته است: [ -> ]مردم امریکاهم به اندازه کافی هم قربانی دادن هم خواهند داد ...تا قربانی رو چی ببینی
قربانی دادن؟؟؟کجا؟؟

قاتل مرگ نوشته است:این عربها بودن که ایران قبل از اسلام رو از جهالت و چندین خداپرستی در آوردن
بله؟؟Big GrinBig Grin
حیف این تاپیک مربوط به این مسائل نمیشه وگرنه بحث جالبی میشدWink
من مشکلی با دینمون ندارم و دینم رو قبول دارم ولی جهالت چه قبل از اسلام چه بعد از اسلام وجود داشت و خواهد داشت ...
به وجود آمدن جهالت از دو چیز سرچشمه میگیره:
1-درگیر کردن مردم ساده باور با خرافات
2-سو استفاده انسان های مکار از دین و فریب دادن آدما (مثل کارایی که معاویه میکرد)
ترکیب این دو تا جهالت رو توی این زمینه به وجود میاره...
عربها ضررهای زیادی به ایران زدن....

نقل قول: هر کشور بزرگ منطقه ی معمولا یکسری برگ برنده و اهرام فشار روی گلوی رقیب منطقه ی خودش داره

خب اگر ایران از اهرام فشارش(حضور در عراق) استفاده نمیکرد اونام متقابلا شاید این کارو نمیکردن.....البته چیزی از خباثتشون کم نمیکنه!
میدونم از نظر شما حضور در عراق هم منطقیه ولی از نظر اونا این طور نیست .....
اونا فکر میکنن اگه اقدام متقابلی انجام ندن ممکنه همه چیرو از دست بدن و برای همین دست به این اقدامات میزنن....
اینا به صورت زنجیره ای همه به هم مربوطه...
پس ما هم خیلی بی تقصیر نیستیم....
آدم فاز میزگرد شوالیه هارو می گیره میاد تو این تاپیک خیلی خفنه. حالا به نظر شما بمبای اتم مونو بریزیم رو سر عربستان یا فعلا صبر کنیم
اما جدای از شوخی این چه حرفیه که میگیم به ما چه . چرا ما مقصریم ؟ دورتادور کشورمونو پایگاه زدن چپ میرن راست میرن میگن گزینه نظامی رو میزه . حالا دارن پایگاههاشونو از دست میدن به هر ریسمونی چنگ میزنن . آخه این کجاش تقصیر ما ست . یعنی بشینیم و بر وبر نگاه کنیم اتفاقایی که داره زیر گوشمون میوفته ؟ امسالم که سال بزه اتفاقا
آمریکا از اون سر دنیا شکرخوری می کنه بعد ما حق پیش بینی شرایط رو نداریم ؟
اینکه ما مرزهای درگیری رو گسترش دادیم و تو مرزهای کشورمون درگیر نیستیم بده ؟ به این میگن تئوری پیشگیری موثر
تازه ایران کار خاصی نمی کنه تو منطقه بیشتر عملیات مستشاری انجام میده آمریکا که کم مونده بیاد نیروهای مورد حمایتش رو ماساژم بده
اساس این اتفاقات به خاطر ایرانه . حالا اونا خودشونو تو خطر می بینن که عراق و لبنانم شدن غوز بالای غوز عمانم که از اولش یار تو دلی بود . پاکستان بدبختم که چیزی نگفته ارتشش گفته ما درگیر نمی شیم دولتشم گفته باید فکرامونو بکنیم حالا برن فکراشونو بکنن . تازه اینا که چیزی نیست شما نمیدونی کی از عربستان حمایت کرده اون موقع بیشتر ذهنتون مشوش میشه Big Grin اما اشکال نداره اتفاقا بدم نشد که اعلام حمایت کرد و در ضمن اینا باعث نمیشه که ما فعالیت نکینم تو منطقه ما دنبال ثبات هستیم جنگ افغانستان و جنگ عراق و جنگ یمن رو که ما شروع نکریدم ولی ما تمومش می کنیم حالا گیریم پس فردا یمن جفتکم بندازه (فرضا ) خب بندازه شرایط فعلی این حکمو می کنه که حداقل ما یکم هوشیار تر باشیم و آماده آینده هم شرایط خوشو داره تا روزش نرسه نمیشه تصمیمی براش گرفت

با ماچ و بوسه ام ظاهرا قضیه حل شدنی نیست گویا فقط با جنگ باید پیش بره مسائل ، کسی دوست نداره ها ولی خب شرایط اینطوری شده دیگه وگرنه من به شخصه حاضر بودم لپ اوباما و سلمان رو ماچ کنم اگه باعث می شد از جنگ جلوگیری بشه . اما نمیشه که بشه
یه روز اصحاب به امام حسن (علیه السلام) می گفتن چرا نمیری جنگ آبروی ما رو بردی بعد همون آدما به امام حسین (علیه السلام) چرا جنگ و خونریزی . خلاصه هر کاری بکنی این بنی آدم سرتق یه حرفی داری بزنه.
الحمدلله که نظر صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هنوز از انسان ها برنگشته
الحمدلله که اداره امور بزرگ زیر پرچم ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به دست بزرگان است
خدایا ترس های مارا ببخش و از بین ببر به عقل و درایت ما بیافزا مارا از سربازان حجت ابن احسن العسکری (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار بده خبائث را ریشه کن بفرما جان دوستان و دین مارا حفظ بفرما .
آمیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن
این وسط حال می ده که روسیه هم حمله کنه به اوکراین و اونجا رو تسخیر کنه ، امریکا و متحدانش بین دوراهی می مونند
روسیه هم به دنبال بازپس گیری امپراطوری خودش هست.هرچند به ما وفادار نمی مونه اما فعلا منافعش با ما یکی هست.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع